ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.742
- Πόντοι
- 206
Εκεί να το αποδώσετε ξεκάθαρα.....Μετά από κάθε καυλαντα η αλήθεια είναι ότι πηδιόμαστε πιο δυνατά αλλά δεν το έχουμε απόδοση εκεί!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Respect!
Άντε μωρέ τόση ώρα μπουρνάζι διάβαζα και λέω τι θέλει να πει ο ποιητής...?? Εγώ θυμάμαι μια φορά που πήγα σε σπίτι φίλης, έβγαινε από το μπάνιο η κολλητή της με το μπουρνάζι...εεε μπουρνούζι ήθελα να πω... Ακόμα μετανιώνω που έστω δεν τη φλέρταρα....Κανόνισε να έρθει για καφέ στο σπίτι σας, και βγες από το ντουζ με τυχαία ανοιχτό το μπουρνουζι..
Μπαααα πολύ χτυπητό είναι ρε συ.... Θα το πάρει χαμπάρι και θα πει...με το φίλο σου το συζητούσατε ή μόνος σου το σκεφτόσουν...??Παίκτη θα μπορούσες να ξεκινήσεις εσύ μία κουβέντα "είδα τις προάλλες ένα φίλο μου απο στρατό που είχα να τον δω από τότε που απολυθήκαμε. Πήγαμε για καφέ και εκεί που τα λέγαμε για τους γάμους μου, μου έλεγε ότι κάνουν ανταλλαγές με ένα ζευγάρι φίλων τους στην επαρχία που ζούνε" - και περιμένεις να δεις αντιδράσεις της κυρίας. Αν στο παίξει "ναι, γιατί όχι, πού είναι το κακό;" μπορείς να της κάνεις κουβέντα να πάτε και οι τέσσερεις σε ένα σουιγκεράδικο από περιέργεια.