Νέα

Γυναίκες που καυλαντίζουν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captain77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Μετά από κάθε καυλαντα η αλήθεια είναι ότι πηδιόμαστε πιο δυνατά αλλά δεν το έχουμε απόδοση εκεί!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Respect!
Εκεί να το αποδώσετε ξεκάθαρα.....
Κανόνισε να έρθει για καφέ στο σπίτι σας, και βγες από το ντουζ με τυχαία ανοιχτό το μπουρνουζι..
Άντε μωρέ τόση ώρα μπουρνάζι διάβαζα και λέω τι θέλει να πει ο ποιητής...?? Εγώ θυμάμαι μια φορά που πήγα σε σπίτι φίλης, έβγαινε από το μπάνιο η κολλητή της με το μπουρνάζι...εεε μπουρνούζι ήθελα να πω... Ακόμα μετανιώνω που έστω δεν τη φλέρταρα....
Παίκτη θα μπορούσες να ξεκινήσεις εσύ μία κουβέντα "είδα τις προάλλες ένα φίλο μου απο στρατό που είχα να τον δω από τότε που απολυθήκαμε. Πήγαμε για καφέ και εκεί που τα λέγαμε για τους γάμους μου, μου έλεγε ότι κάνουν ανταλλαγές με ένα ζευγάρι φίλων τους στην επαρχία που ζούνε" - και περιμένεις να δεις αντιδράσεις της κυρίας. Αν στο παίξει "ναι, γιατί όχι, πού είναι το κακό;" μπορείς να της κάνεις κουβέντα να πάτε και οι τέσσερεις σε ένα σουιγκεράδικο από περιέργεια.
Μπαααα πολύ χτυπητό είναι ρε συ.... Θα το πάρει χαμπάρι και θα πει...με το φίλο σου το συζητούσατε ή μόνος σου το σκεφτόσουν...??

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
438
Πόντοι
21
Αυτό ακριβώς , η περίπτωση να σκοράρεις σε τέτοια φαση είναι 80-20 !Το χειρότερο για μας είναι ότι μπορεί να πάμε κ μαζί διακοπές οπότε ζορίζουν τα πράγματα
Καυλάντα και υπομονή μέχρι τις διακοπές. Εκεί θα δείξει τις προθέσεις της...

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Αυτό ακριβώς , η περίπτωση να σκοράρεις σε τέτοια φαση είναι 80-20 !Το χειρότερο για μας είναι ότι μπορεί να πάμε κ μαζί διακοπές οπότε ζορίζουν τα πράγματα
Εκεί θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο.... Χαρά στο κουράγιο σου....

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Εμεις με ζευγαρι που καναμε παρεα...

Βγαιναμε καιρο στα σπιτια εξω...
Παμε μια μερα στο εξοχικο τους αλλα ξεχασα το μαγιο μου...
Λεω θα κανω με το μποξερακι κλαιν....

Οταν τελειωσε η φαση πηγαμε να κανουμε μπανιο και να φαμε σπιτι τους!
Αλλα ηθελα ενα εσωρουχο...ο τυπος του αλλου ζευγαριου ηταν ποιο xxl χοντρουλης...
Λεει η δικια του να σου δωσω του δικου μου αλλα φοραει 2xxl θα σου ειναι μεγαλο!!

Πεταγετε η γυναικα μου και λεει οχι μια χαρα ειναι κι εμεις φοραμε μεγαλα μποξερ γτ βγαινουν απο εξω τα καλη μας!!!

Γουρλωνω ματια εγω και εκεινη!! Την αλλη μερα την ειχα παρει ηδη απο παντου!!!...
Αυτη ειναι η βυζαρου που ανεβαζω ...

Ευγε στην γυναικα μου για το κονε!!χαχαχα
Ο χοντουλης ειναι και μικρουλης και δεν κατεχει το αθλημα!!
Αρχοντας

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Update :βγήκαμε προ ημερών με το ζευγάρι και καυλαντα συνέχιζεται στον ίδιο έντονο ρυθμό,ένα από τα πολλά ήταν όταν είπα μια ιστορία κ ανέφερα την λέξη (τραβήχτηκα ) τότε εκείνη την έπιασε κ μου έλεγε να τραβιεσαι αγόρι μου να τραβιεσαι άσε μην πάθουμε καμία ζημιά!

Οπως καταλαβαινεται ετσι πηγε όλη φάση!

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
6
Like
830
Πόντοι
361
Εμεις με ζευγαρι που καναμε παρεα...

Βγαιναμε καιρο στα σπιτια εξω...
Παμε μια μερα στο εξοχικο τους αλλα ξεχασα το μαγιο μου...
Λεω θα κανω με το μποξερακι κλαιν....

Οταν τελειωσε η φαση πηγαμε να κανουμε μπανιο και να φαμε σπιτι τους!
Αλλα ηθελα ενα εσωρουχο...ο τυπος του αλλου ζευγαριου ηταν ποιο xxl χοντρουλης...
Λεει η δικια του να σου δωσω του δικου μου αλλα φοραει 2xxl θα σου ειναι μεγαλο!!

Πεταγετε η γυναικα μου και λεει οχι μια χαρα ειναι κι εμεις φοραμε μεγαλα μποξερ γτ βγαινουν απο εξω τα καλη μας!!!

Γουρλωνω ματια εγω και εκεινη!! Την αλλη μερα την ειχα παρει ηδη απο παντου!!!...
Αυτη ειναι η βυζαρου που ανεβαζω ...

Ευγε στην γυναικα μου για το κονε!!χαχαχα
Ο χοντουλης ειναι και μικρουλης και δεν κατεχει το αθλημα!!
Δρακόπουλο σε λένε ? :2funny:.

newbie82

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Update :βγήκαμε προ ημερών με το ζευγάρι και καυλαντα συνέχιζεται στον ίδιο έντονο ρυθμό,ένα από τα πολλά ήταν όταν είπα μια ιστορία κ ανέφερα την λέξη (τραβήχτηκα ) τότε εκείνη την έπιασε κ μου έλεγε να τραβιεσαι αγόρι μου να τραβιεσαι άσε μην πάθουμε καμία ζημιά!

Οπως καταλαβαινεται ετσι πηγε όλη φάση!
Κάποιο άλλο update έχουμε; Περνάω σχεδόν τα ίδια με γειτονικό ζευγάρι φίλων που κάθε μέρα ανοίγει το μπαλκόνι η γυναίκα και κοιτάει αν κάνω τσιγάρο να μιλήσουμε.

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Κάποιο άλλο update έχουμε; Περνάω σχεδόν τα ίδια με γειτονικό ζευγάρι φίλων που κάθε μέρα ανοίγει το μπαλκόνι η γυναίκα και κοιτάει αν κάνω τσιγάρο να μιλήσουμε.
Ναι έχουμε αρκετά update έως τώρα, μας κατακαυλωνει η τυπισα κ πάμε κ δίνουμε πόνο μετά στη σύζυγο!

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Τώρα έτυχε κ είμαστε διακοπές μαζί για λίγες μέρες ,επιστρέψαμε από μπάνιο κ έπρεπε να τακτοποίηση τα πράγματα στα συρτάρια κ τα συρτάρια οπωσδήποτε ήταν τα τελευταία οπότε το σκύψιμο ήταν ακραίο , μέχρι τα μουνοχειλα βγήκαν έξω κ φυσικά όλος τυχαίο έλειπαν όλοι εκείνη τη στιγμή!

newbie82

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Έχεις κάνει καμία κίνηση εσύ ή το έχεις αφήσει έτσι;

pravoslavlje

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
15
Πόντοι
0
Παρέα με φιλικό ζευγάρι. Με τον άντρα πολύ παρέα. Η δικιά του πάντα μα πάντα χωρίς σουτιέν. Με ανοιχτά φορέματα και τοπακια. Εχω δει ρόγα άπειρες φορές. Οχι πολύ μεγάλο στήθος. Μιλάμε και οι 4 για το τι κάνουμε στα κρεβάτια μας μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν έχω το θάρρος να προχωρήσω την κουβέντα είτε για 4αδα είτε για σουινγκεραδικο. Συμβουλές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom