Νέα

Τρίο με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Micho00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Ιουλ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Ακόμα μεγαλύτερη καύλα είναι να μην είναι χαλαρή σχέση με κοπέλα..αλλά με την γυναίκα σου.
Δυστυχώς δεν το έχουμε κάνει ακόμα...
Πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο μεγαλε
Με εφήμερη σχέση πιο πιθανόν παρά με γυναίκα η σοβαρή σχέση

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
36
Πόντοι
1
Η γυναίκα μου θέλει να δοκιμάσει τρίο με κοπέλα. θα ήθελε κάποια γυμνασμένη, με άσπρη επιδερμίδα, με την απαραίτητη κατανόηση για μία πρωτάρα. Τις προτάσεις σας παρακαλώ

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.523
Πόντοι
736
Πρόσεχε έτσι ξεκινάνε όλες και μετά θα θέλει τρίο με γυμνασμένο, μαύρη επιδερμίδα, και 25 πόντους εργαλείο.
Και θα σου λέει αφού εγώ σου έκανα τη φαντασίωση, εσύ γιατί όχι;
Και θα πρέπει να τον φας κιόλας για να αποδείξεις ότι την "καταλαβαίνεις".:coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.997
Πόντοι
3.556
Η γυναίκα μου θέλει να δοκιμάσει τρίο με κοπέλα. θα ήθελε κάποια γυμνασμένη, με άσπρη επιδερμίδα, με την απαραίτητη κατανόηση για μία πρωτάρα. Τις προτάσεις σας παρακαλώ
τυπε με το μπαρδον, εσύ δεν είσαι που τις προάλλες είχες ανοίξει νήμα για μια φίλη και καλά που έψαχνε μπι μπι σι κρέας κλπ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Σίγουρα η γυναίκα σου είναι over 50 χρόνων και over 80 κιλά.... Μονάδα το δίνει ο μπουκ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.290
Πόντοι
10.656
τυπε με το μπαρδον, εσύ δεν είσαι που τις προάλλες είχες ανοίξει νήμα για μια φίλη και καλά που έψαχνε μπι μπι σι κρέας κλπ;
νταξει κοιτα, μπροστα στα παλαιοτερα κασκαντεριλικια του τυπου εξεξεξ, το λες και σοφτ το μπιμπισι που ηθελε να κερασει την σουφρα γυναικα φιλη του :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.266
Πόντοι
11.146
....αρχοντα εδω κ 9 χρονια ψαχνεις, ακομα να βρεις?!?!?? :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom