Νέα

Δεν μπορούμε να βρούμε με τίποτα άτομα για παρτουζα/swinging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LexP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Για να αποφύγουμε τους σόλο άντρες να πάμε σε μια από αυτές τις σπέσιαλ νύχτες που δέχονται μόνο ζευγάρια; Επίσης, στον Πειραιά μόνο μπορούμε να πάμε,τα άλλα μαγαζιά παρά είναι μακριά και δεν έχουμε όχημα.

Άσχετο. Εν τω μεταξύ για να γαμήσει ένας σόλο άντρας σήμερα πρέπει να κάνει τάμα αλλιώς μόνο μπουρδέλα. Χαχα. Όλοι τους αποφεύγουν. Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί οι ερωτικές υπηρεσίες είναι τόσο ακριβές ενω όλοι κλάιγονται για ακρίβεια.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
όπως και σε κάθε εποχή, θέλει προσπάθεια η φάση. Και δε σου λέω μόνο για singles night στα swingerάδικα. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εκεί πάνε μητρομανείς που κλείνουν τα μάτια και όσοι πιστοί προσέλθετε. Έχω δει βέβαια να γίνονται και τέτοια σκηνικά αλλά δεν πας με αυτή την προσδοκία. Και οι swingers έχουν τα δικά τους κριτήρια επιλογής, αν είσαι τέρμα μαλάκας δε θα φας τίποτα.

Νηματοθέτη, οι έμπειροι μύστες σου έδωσαν τα φώτα τους. Η μπάλα τώρα είναι στο δικό σου γήπεδο.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.112
Πόντοι
201
όσοι πιστοί προσέλθετε. Έχω δει βέβαια να γίνονται και τέτοια σκηνικά
Εχτές το βράδυ στο 2+2 δεν έμεινε σχεδόν κανένας άβρεχτος από συγκεκριμένη Κυρία που είχε ορεξούλες.

OP
OP
L

LexP

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Επειδή ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλά σχόλια να απαντήσω σε ενα-ενα κάποια πράγματα;
1)
Τύπε, θύμισέ μου... Είσαι πάνω από 20 χρονών;;; :think:
Είμαι 24 χρόνων. Η κοπέλα είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά υπερβολικά πιο "κότα". Ενώ γουστάρει και τα φετίχ και την όλη φάση, ταυτόχρονα κάνει σκέψεις όπως "αν πάμε εκεί και δούμε κάποιον γνωστό;". "αν εκεί είναι κάποιος ανώμαλος και μας ακολουθήσει σπίτι;" Και άλλες τέτοιες σκέψεις
2)
Τύπε μου, από εμπειρία στο χώρο αυτό θα σου πω ότι οι περισσότεροι, μα η συντριπτική πλειοψηφία των swingers θεωρούν τους εαυτούς τους Α' κλάσης μοντέλα που οι υπόλοιποι "κανονικοί" θα έκαναν ουρά για να τους πηδήξουν!!!
Η πραγματικότητα όμως είναι πιο κοντά σε αυτό που αναφέρεις εσύ, χωρίς να αφήνω αιχμή για το νηματοθέτη και επίδοξο παίχτη!!!
Επίσης ο χώρος, ξεβγάζει από μόνος του κάτι ακραία "ψώνια" που κυκλοφορούν.
Ποτέ δεν ανέφερα σύντροφε ότι ήμαστε μουναροι. Κυριολεκτικά ήμαστε οι πιο "νορμάλ" εμφανισιακά. Ούτε τεράστια πούτσα,βυζιά,κωλος ούτε τίποτα τέτοιο. Και δεν περιμένουμε να βρούμε κιόλας τέτοια άτομα,μοντέλα δηλαδή. Άτομα της διπλανής πόρτας θέλουμε,όπως εμείς. Επιπλέον,το ωραίο εχει πολλές διακυμάνσεις. Υπάρχουν "όμορφοι" άνθρωποι της διπλανής και πόρτας.
3)
Μπες στον κόπο και διάβασε τα νήματα από τα swingers club. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες, ακόμα και οι δήθεν αφελείς τύπου ΣΜΝ και τι να της πεις. Μου θυμίζεις κάτι τύπους που ενώ θεωρούν τον εαυτό τους μέγα γαμιά, Και μας φλομώνουν με ιστορίες από τις Χίλιες και μια νύχτες, στο swinging και την κρίσιμη ώρα μπερδεύονται με την καπότα και στο τέλος αρχίζουν τα σάλια και τις μύξες!!!
Ολες οι πληροφορίες υπάρχουν στο ίντερνετ και μάλιστα δωρεάν!!!
Αν στο μεταξύ, χρειαστείτε motivation, εδώ είμαστε εμείς, με χαρά να βοηθήσουμε.
Παρόλα αυτά θα σου πω ότι "κάτι" δε μου αρέσει στον τρόπο που το χειρίζεσαι.
Μήπως η κοπέλα δεν ξέρει τίποτα και μόνο εσύ ψήνεσαι;;;;
Και πάλι εδώ είμαστε.
Τι είναι και φαίνομαι Μέγας γαμιας; Ποτέ έδωσα εγώ τέτοια εντύπωση; Και από που προκύπτουν όλα αυτά; Όσο για το τελευταίο,η κοπέλα τα ξέρει όλα. Απλά είναι πολύ περίεργη και picky, πχ της ξανά είπα τώρα για το swingers club και η απάντηση ήταν "θα κολλήσουμε τίποτα εκεί,και δεν θα έχει φυσιολογικό κόσμο". Για κάποιον λόγο της έχει κολλήσει αυτό.

Και όσο για τα λεφτά,για τα Uber και για τα λοιπά ... Παιδιά 24 χρόνων φοιτητής είμαι, τα λεφτά μόνο για δείγμα υπάρχουν

OP
OP
L

LexP

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
59
Πόντοι
0
όπως και σε κάθε εποχή, θέλει προσπάθεια η φάση. Και δε σου λέω μόνο για singles night στα swingerάδικα. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εκεί πάνε μητρομανείς που κλείνουν τα μάτια και όσοι πιστοί προσέλθετε. Έχω δει βέβαια να γίνονται και τέτοια σκηνικά αλλά δεν πας με αυτή την προσδοκία. Και οι swingers έχουν τα δικά τους κριτήρια επιλογής, αν είσαι τέρμα μαλάκας δε θα φας τίποτα.

Νηματοθέτη, οι έμπειροι μύστες σου έδωσαν τα φώτα τους. Η μπάλα τώρα είναι στο δικό σου γήπεδο.
Θα συμφωνήσω με αυτό που λες. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές, για τα μαγαζιά αυτά,και γενικά έχω ανάμεικτη εντύπωση. Κάποιος έλεγε πχ ότι πολλοί άντρες για να μπουν, επειδή είναι μόνοι,φέρνουν μαζί τους ιερόδουλες. Άλλος μιλούσε πχ για σόλο άντρες που όσο εσύ έκανες ότι έκανες σε κοιτούσαν από το παράθυρο και την έπαιζαν.
Επίσης, αν και δεν είμαι ακόμα σε αυτό το lifestyle έχω την αίσθηση ότι περισσότερο από όλα εδώ μετράει ο σεβασμός.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.444
Πόντοι
481
Ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί εδώ. Ξέρουμε όλοι ότι η πλειοψηφία των ανδρών που ψάχνουν για τέτοια σχήματα νομίζουν ότι το ζευγάρι και δη η κυρία είναι πορνοσταρ και θα αντέξει ή θα ανεχθεί όσα βλέπουμε στο πορνό (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν γυναίκες οι οποίες ζητάνε κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι όλες έτσι ούτε το ζητάνε με το καλημέρα).

Από προσωπική εμπειρία, πολλοί τύποι το παίζουν υπεργαμιάδες και μόλις έρχεται η ώρα να ξεβρακωθούν μπροστά σε ξένους τους φεύγουν τα κάτουρα (κάποιος το ανέφερε, το επιβεβαιώνω και επαυξάνω σε αυτό).

Πολλοί είστε έμπειροι στο swinging σε clubs, δεν το αμφισβητώ. Αλλά οφείλουμε να καταλαβαίνουμε τον συνομιλητή μας. Μην θεωρούμε ότι υπάρχει άπλετο budget την δεδομένη στιγμή. Και το σημαντικότερο! Ο καθένας μας έχει την παραξενιά του (όποιος δεν το δέχεται είναι το λιγότερο μαλάκας). Άρα οι προβληματισμοί ενός νεοεισερχόμενου καλό θα ήταν να αντιμετωπίζονται λίγο πιο ήπια.

Υ.Γ.: Τα λέω φιλικά προς όλους. Δεν έχω τίποτα με κανέναν σας και δεν θέλω να έχω :wink:

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.490
Πόντοι
3.506
Ωραίος ρε φίλε!! Πάμε πάλι από την αρχή. Δεν ήθελα να σου "την πω" ούτε να σε πικάρω, αλήθεια!! Απλά μου βγήκε ειρωνεία και ζητάω συγνώμη!!!
Πάμε τώρα λίγα λίγα.
Είμαι 24 χρόνων. Η κοπέλα είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά υπερβολικά πιο "κότα". Ενώ γουστάρει και τα φετίχ και την όλη φάση, ταυτόχρονα κάνει σκέψεις όπως "αν πάμε εκεί και δούμε κάποιον γνωστό;". "αν εκεί είναι κάποιος ανώμαλος και μας ακολουθήσει σπίτι;" Και άλλες τέτοιες σκέψεις
Αυτές τις ανασφάλειες τις είχαμε - έχουμε όλοι μας να ξέρεις, πόσο μάλλον οι παντρεμένοι με παιδιά!!!
Ποτέ δεν ανέφερα σύντροφε ότι ήμαστε μουναροι. Κυριολεκτικά ήμαστε οι πιο "νορμάλ" εμφανισιακά. Ούτε τεράστια πούτσα,βυζιά,κωλος ούτε τίποτα τέτοιο. Και δεν περιμένουμε να βρούμε κιόλας τέτοια άτομα,μοντέλα δηλαδή. Άτομα της διπλανής πόρτας θέλουμε,όπως εμείς. Επιπλέον,το ωραίο εχει πολλές διακυμάνσεις. Υπάρχουν "όμορφοι" άνθρωποι της διπλανής και πόρτας.
Σωστά!!!
Τι είναι και φαίνομαι Μέγας γαμιας; Ποτέ έδωσα εγώ τέτοια εντύπωση; Και από που προκύπτουν όλα αυτά; Όσο για το τελευταίο,η κοπέλα τα ξέρει όλα.
Ο χαρακτηρισμός μου δεν ήταν προσωπικός, αλλά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Απλά είναι πολύ περίεργη και picky, πχ της ξανά είπα τώρα για το swingers club και η απάντηση ήταν "θα κολλήσουμε τίποτα εκεί,και δεν θα έχει φυσιολογικό κόσμο". Για κάποιον λόγο της έχει κολλήσει αυτό.
Δεν θα κολλήσετε τίποτα αν εσείς είστε προσεκτικοί, σχολαστικοί με τη χρήση προφυλακτικού και επιλέγετε εσείς την ποιότητα της παρέας σας. Σε πρώτη φάση μην πάει το μυαλό σας σε ανεξέλεγκτα όργια στα οποία δεν ξέρεις ποιος πηδάει ποια κλπ κλπ ήρεμα πράγματα και θα έρθει μόνο του.
Και όσο για τα λεφτά,για τα Uber και για τα λοιπά ... Παιδιά 24 χρόνων φοιτητής είμαι, τα λεφτά μόνο για δείγμα υπάρχουν
Όλοι σχεδόν έχουμε περάσει από αυτή την κατάσταση παίχτη μου.
Εχε υπόψιν σου πάντως ότι δεν είναι "φτηνό" άθλημα.
Καλή τύχη στις αναζητήσεις σας. Ότι άλλο επιθυμείς, εδώ είμαστε.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
L

LexP

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί εδώ. Ξέρουμε όλοι ότι η πλειοψηφία των ανδρών που ψάχνουν για τέτοια σχήματα νομίζουν ότι το ζευγάρι και δη η κυρία είναι πορνοσταρ και θα αντέξει ή θα ανεχθεί όσα βλέπουμε στο πορνό (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν γυναίκες οι οποίες ζητάνε κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι όλες έτσι ούτε το ζητάνε με το καλημέρα).

Από προσωπική εμπειρία, πολλοί τύποι το παίζουν υπεργαμιάδες και μόλις έρχεται η ώρα να ξεβρακωθούν μπροστά σε ξένους τους φεύγουν τα κάτουρα (κάποιος το ανέφερε, το επιβεβαιώνω και επαυξάνω σε αυτό).

Πολλοί είστε έμπειροι στο swinging σε clubs, δεν το αμφισβητώ. Αλλά οφείλουμε να καταλαβαίνουμε τον συνομιλητή μας. Μην θεωρούμε ότι υπάρχει άπλετο budget την δεδομένη στιγμή. Και το σημαντικότερο! Ο καθένας μας έχει την παραξενιά του (όποιος δεν το δέχεται είναι το λιγότερο μαλάκας). Άρα οι προβληματισμοί ενός νεοεισερχόμενου καλό θα ήταν να αντιμετωπίζονται λίγο πιο ήπια.

Υ.Γ.: Τα λέω φιλικά προς όλους. Δεν έχω τίποτα με κανέναν σας και δεν θέλω να έχω :wink:
Σε ευχαριστώ πολύ. Αρχικά θα το ξαναπώ,ότι δεν το παίζω υπεργαμιας. Ο λόγος που το χειρίζομαι έτσι και είμαι διστακτικός είναι ακριβώς επειδή ξέρω ότι δεν είμαι υπεργαμιας,και δεν θέλω να καταλήξω σε κάποια άβολη φάση η να βρεθώ με άτομο που δεν δείχνει τον ανάλογο σεβασμό. Και αυτό περί κατουρων επιβεβαιώνω,μιας και ήδη αισθάνομαι περίεργα (ωραία, δεν λέω,αλλα περίεργα) που πολλοί μου έχουν στείλει , ηλικίες 35,45,50, και πχ κάνω εικόνα να κάνουμε κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο ξένο που μου σκάει και μια δεκαετία. Όλα αυτά τα παραδέχομαι,απλά προτιμάω να μιλάω ανοιχτά για αυτά,και όχι να τα κρυβω,γιατί το φετίχ αυτό,του swinging μου αρέσει και νιώθω ότι μας ταιριάζει,σε εμένα και την σύντροφό. Και εκείνη το νιώθει,απλά έχει πολλά "αλλά". (Πχ ΣΜΝ, καθαριότητα,μην πέσουμε σε γνωστούς, το ένα το άλλο κτλ)

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Παίκτη εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι εσύ θα ήθελες αλλά η κοπέλα σου το απορρίπτει σαν ιδέα οπότε δεν το βλέπω πιθανό.

Ξεκίνα πρώτα να την πείσεις να πάτε από περιέργεια και αν της αρέσει η ατμόσφαιρα μπορεί και να ψηθεί. Πες της ότι σε τέτοια μαγαζιά και γνωστό να συναντήσεις θα κάνει ότι δε σε ξέρει γιατί κανένας δε θέλει να μαθευτεί ότι πάει σε τέτοια μαγαζιά. Άρα η εχεμύθεια είναι εξασφαλισμένη. Τώρα για αφροδίσια, υπάρχουν και τα προφυλακτικά. Και όπως σου είπε και ο μύστης δε σημαίνει ότι μόλις μπείτε στο μαγαζί θα σας βουτήξουν από το σβέρκο και θα σας βάλουν με το ζόρι να γαμηθείτε. Μπορείτε απλά να βλέπετε, οι πιο πολλοί πρωτάρηδες έτσι κάνουν. Επίσης παίζει να γνωρίσετε άλλα ζευγάρια και να γίνει η φάση εκτός μπαρ.

Λυπάμαι αν στο χαλάω, αλλά αν η σύντροφός σου τα απορρίπτει όλα αυτά ίσως να μη γίνει η φάση. Δοκίμασε να της κάνεις κουβέντα τις θα της άρεσε να κάνετε (με τρίτο άτομο στο χώρο σας ή σε ξενοδοχείο, να γνωρίσετε άλλα ζευγάρια και να βγείτε να δείτε αν κολλάτε, να πάρετε μάτι, να σας πάρουν μάτι). Έτσι θα βγάλεις συμπέρασμα.

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
Οταν το ατομο αποφασίσει να λοξοδρομήσει απο το κοινωνικο μονοπατι που του χάραξαν
το ανουσιο γίνετε πεπλο και επισκιάζει οτιδήποτε που δεν ειναι στο βλέμμα του ...

οταν λοιπον μπαινεις στη διαδικασια να ανοιξεις ενα καινούριο φακελο στη ζωη σου
θα πρεπει να εισαι και έτοιμος να το στηρίξεις ...αν χρειαστεί ..
διοτι αν δεν μπορεις ολος ο χρονος που εχεις αφιερώσει θα εχει σκορπισει στον αρερα του τιποτα και απλα θα εισαι ξανα ενας ανύπαρκτος σε φοβους που δεν ήσουν ο δημιουργος ..

μιλας για ζευγαρι και εισαι μονος εδω μεσα ...ΛΑΘΟΣ
διοτι εσυ εξελίσσεσαι μεσα απο την τριβή και εκεινη μενει πισω ...και οσο εσυ συλλέγεις πληροφοριες δημιουργείς χασμα αναμεσα σας που δεν θα μπορεις να το καλύψεις ..γιατι υποτίθεται ειστε και οι 2 αρχαριοι και αν ξαφνικα εισαι γνωστης θα σε φοβηθει και μεσα στην αγνοια ολα θα γινουν χειροτερα ...

:coffee:

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
919
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ πολύ. Αρχικά θα το ξαναπώ,ότι δεν το παίζω υπεργαμιας. Ο λόγος που το χειρίζομαι έτσι και είμαι διστακτικός είναι ακριβώς επειδή ξέρω ότι δεν είμαι υπεργαμιας,και δεν θέλω να καταλήξω σε κάποια άβολη φάση η να βρεθώ με άτομο που δεν δείχνει τον ανάλογο σεβασμό. Και αυτό περί κατουρων επιβεβαιώνω,μιας και ήδη αισθάνομαι περίεργα (ωραία, δεν λέω,αλλα περίεργα) που πολλοί μου έχουν στείλει , ηλικίες 35,45,50, και πχ κάνω εικόνα να κάνουμε κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο ξένο που μου σκάει και μια δεκαετία. Όλα αυτά τα παραδέχομαι,απλά προτιμάω να μιλάω ανοιχτά για αυτά,και όχι να τα κρυβω,γιατί το φετίχ αυτό,του swinging μου αρέσει και νιώθω ότι μας ταιριάζει,σε εμένα και την σύντροφό. Και εκείνη το νιώθει,απλά έχει πολλά "αλλά". (Πχ ΣΜΝ, καθαριότητα,μην πέσουμε σε γνωστούς, το ένα το άλλο κτλ)
Τσεκαρε τα μηνυματα σου συναγωνιστα

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.252
Πόντοι
10.026
Εδώ και καιρό έχω μια φίλη με την κάνουμε παρέα και πηδιομαστε. Μου έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάει με κοπέλα σε τρίο/λεσβιακό στο οποίο να συμμετέχω και εγω. Επιθυμία πολύ έντονη όμως. Αντίστοιχα,εγώ έχω πολύ έντονη επιθυμία να την δω πως θα έκανε αν δοκίμαζε κάτι μεγαλύτερο (βρίσκομαι γύρω στα 14εκ.). Οπότε η φάση είναι ότι ψάχνουμε είτε κάποια κοπέλα είτε κάποιο ζευγάρι για παιχνίδι. Ωστόσο το μόνο που βρίσκουμε εν τέλη είναι είτε κάτι κριπαδες που φοβάσε μην σου πάρουν και τα όργανα ή κάτι καφροι που νομίζουν ότι το να έχουν μεγαλύτερη τσαπου τους δίνει το δικαίωμα να φέρονται σαν ζώα στην κοπέλα και να σε θεωρούν περιττό. Γιατί είναι έτσι τα πράγματα ρε γαμωτο;
Συναγωνιστή, διάβασα το μήνυμα σου και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Εσύ θέλεις, αλλά έχεις κάποιες ενστάσεις, αλλά η δικιά σου δεν ψήνεται και για αυτό βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες και βγάζει κόφτες. Μόλις καταλήξετε, από κοινού, στο τι ακριβώς θέλετε, προχωράτε στο παρασύνθημα. Βάζεις μια ερωτική αγγελία, ανεβάζεις κάποιες φωτογραφίες (χωρίς πρόσωπο) και αρχίζεις να διαβάζεις και να αξιολογείς τα μηνύματα. Εδώ, που άνοιξες το forum, είναι λογικό να σε ενοχλούν όλοι οι περίεργοι τύποι, καθώς είναι site για πουτάνες και οι περισσότεροι δεν μπορούν να γαμήσουν κανονικές γυναίκες.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

The-Boy

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Εδώ και καιρό έχω μια φίλη με την κάνουμε παρέα και πηδιομαστε. Μου έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάει με κοπέλα σε τρίο/λεσβιακό στο οποίο να συμμετέχω και εγω. Επιθυμία πολύ έντονη όμως. Αντίστοιχα,εγώ έχω πολύ έντονη επιθυμία να την δω πως θα έκανε αν δοκίμαζε κάτι μεγαλύτερο (βρίσκομαι γύρω στα 14εκ.). Οπότε η φάση είναι ότι ψάχνουμε είτε κάποια κοπέλα είτε κάποιο ζευγάρι για παιχνίδι. Ωστόσο το μόνο που βρίσκουμε εν τέλη είναι είτε κάτι κριπαδες που φοβάσε μην σου πάρουν και τα όργανα ή κάτι καφροι που νομίζουν ότι το να έχουν μεγαλύτερη τσαπου τους δίνει το δικαίωμα να φέρονται σαν ζώα στην κοπέλα και να σε θεωρούν περιττό. Γιατί είναι έτσι τα πράγματα ρε γαμωτο;
Δεν θα πρόκειται να το έχεις σύντομα, δύσκολα πολύ δύσκολα. Όλοι κοιτάνε να πηδανε οχι να κάνουν φάση

OP
OP
L

LexP

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Αρχικά, το γράφω και εδώ προς ενημέρωση συναγωνιστών και ενδιαφερομένων, σε μηνύματα δεν έχω απαντήσει λόγω εορτών, έχω εστιάσει στην οικογένεια και δεν έχω βρει τον χρόνο να ανοίξω καν την σελίδα. Ωστόσο,θα απαντήσω σε όλα,και στα μηνύματα αλλά και στο ποστ. Αφήνω τις χριστιανικές ευχές,και θα πω απλά πως τέτοιες μέρες εύχομαι όλοι σας να τις περάσατε όπως επιθυμείτε,πιστοί και μη!

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
919
Πόντοι
81
Αρχικά, το γράφω και εδώ προς ενημέρωση συναγωνιστών και ενδιαφερομένων, σε μηνύματα δεν έχω απαντήσει λόγω εορτών, έχω εστιάσει στην οικογένεια και δεν έχω βρει τον χρόνο να ανοίξω καν την σελίδα. Ωστόσο,θα απαντήσω σε όλα,και στα μηνύματα αλλά και στο ποστ. Αφήνω τις χριστιανικές ευχές,και θα πω απλά πως τέτοιες μέρες εύχομαι όλοι σας να τις περάσατε όπως επιθυμείτε,πιστοί και μη!
Εχεις προσωπικο μηνυμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom