Εδώ και καιρό έχω μια φίλη με την κάνουμε παρέα και πηδιομαστε. Μου έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάει με κοπέλα σε τρίο/λεσβιακό στο οποίο να συμμετέχω και εγω. Επιθυμία πολύ έντονη όμως. Αντίστοιχα,εγώ έχω πολύ έντονη επιθυμία να την δω πως θα έκανε αν δοκίμαζε κάτι μεγαλύτερο (βρίσκομαι γύρω στα 14εκ.). Οπότε η φάση είναι ότι ψάχνουμε είτε κάποια κοπέλα είτε κάποιο ζευγάρι για παιχνίδι. Ωστόσο το μόνο που βρίσκουμε εν τέλη είναι είτε κάτι κριπαδες που φοβάσε μην σου πάρουν και τα όργανα ή κάτι καφροι που νομίζουν ότι το να έχουν μεγαλύτερη τσαπου τους δίνει το δικαίωμα να φέρονται σαν ζώα στην κοπέλα και να σε θεωρούν περιττό. Γιατί είναι έτσι τα πράγματα ρε γαμωτο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν μπορούμε να βρούμε με τίποτα άτομα για παρτουζα/swinging
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LexP
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.825
- Πόντοι
- 6.246
Παίκτη με όλο το σεβασμό αλλά αν παρακολουθείς συζητήσεις εδώ από το 2024 θα έπρεπε ήδη να ξέρεις την απάντηση.
- Απευθύνεσαι γενικά σε όλο τον κόσμο (δέχομαι τον περιορισμό με τα μηνύματα) και βάζεις μία σέξι περιγραφή: Οι πρώτοι που θα επικοινωνήσουν είναι τα λιγούρια, που πιστεύου ότι βρήκαν τζάμπα μουνί. Έτσι είναι ,τέλος.
- Για τους κάφρους δεν έχω άποψη, ή για ζευγάρια σε μεγάλη ηλικία που έγραψες σε άλλο νήμα.
Καλύτερο είναι να απευθύνεσαι στοχευμένα σε συγκεκριμένα ζευγάρια ή συγκεκριμένους άντρες. Κάνε καμιά ταγκιά αφού δεν έχεις πόντους ή κάνε υπομονή μέχρι να μαζέψεις πόντους ή κάνε κάτι να μαζέψεις πόντους.
Γιατί δεν πάτε σε swingers bar να γνωρίσετε ζευγάρια με εμπειρία; Δε μπορεί ούτε από εκεί να μη βρίσκετε κάποιον να σας αρέσει. Θα βρείτε και ζευγάρια και γυναίκες να γίνει η φάση. Απλά μη ντρέπεστε και μην τα περιμένεις όλα παθητικά.
- Απευθύνεσαι γενικά σε όλο τον κόσμο (δέχομαι τον περιορισμό με τα μηνύματα) και βάζεις μία σέξι περιγραφή: Οι πρώτοι που θα επικοινωνήσουν είναι τα λιγούρια, που πιστεύου ότι βρήκαν τζάμπα μουνί. Έτσι είναι ,τέλος.
- Για τους κάφρους δεν έχω άποψη, ή για ζευγάρια σε μεγάλη ηλικία που έγραψες σε άλλο νήμα.
Καλύτερο είναι να απευθύνεσαι στοχευμένα σε συγκεκριμένα ζευγάρια ή συγκεκριμένους άντρες. Κάνε καμιά ταγκιά αφού δεν έχεις πόντους ή κάνε υπομονή μέχρι να μαζέψεις πόντους ή κάνε κάτι να μαζέψεις πόντους.
Γιατί δεν πάτε σε swingers bar να γνωρίσετε ζευγάρια με εμπειρία; Δε μπορεί ούτε από εκεί να μη βρίσκετε κάποιον να σας αρέσει. Θα βρείτε και ζευγάρια και γυναίκες να γίνει η φάση. Απλά μη ντρέπεστε και μην τα περιμένεις όλα παθητικά.
Της έχω πει για swingers bad όπως ένα που είναι στον Πειραιά. Τα κύρια προβλήματα είναι ότι 1) κολώνει γενικά να πάει σε τέτοιο μέρος,από το κατά πόσο ευγενικοί και άνετοι θα είναι εκεί οι εργαζόμενοι μέχρι και το πώς θα είναι γενικά η αίσθηση στον χώρο αυτό, είναι κάτι ξένο για εμάς 2)από περιγραφές και κριτικές,μου έχει δωθεί η αίσθηση ότι θά ζευγάρια εκεί είναι 50+ και το 50% του μαγαζιού είναι μπαρμπαδες σόλο. Αλλά η ιδέα του μαγαζιού μαρεσει.Παίκτη με όλο το σεβασμό αλλά αν παρακολουθείς συζητήσεις εδώ από το 2024 θα έπρεπε ήδη να ξέρεις την απάντηση.
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.825
- Πόντοι
- 6.246
Πες της ότι δεν ισχύει κανένα από τα δύο. Πάνε άτομα όλων των ηλικιών εκεί, πάνε μια χαρά άνθρωποι, το προσωπικό είναι full εξοικειωμένο με αυτές τις καταστάσεις.
Δηλαδή αν δε βρείτε εκεί τι σου λέει ότι θα βρεις εδώ; Θα σας έλεγα να πάτε για να δείτε τι παίζει και μπορείτε να γνωριστείτε με κόσμο να τα πείτε εκτός μαγαζιού όπως κάνουν πολλοί.
Το σίγουρο είναι ότι αν η κοπέλα σου απλά δεν κάνει τίποτα θα μείνει με τη φαντασίωση.
Δηλαδή αν δε βρείτε εκεί τι σου λέει ότι θα βρεις εδώ; Θα σας έλεγα να πάτε για να δείτε τι παίζει και μπορείτε να γνωριστείτε με κόσμο να τα πείτε εκτός μαγαζιού όπως κάνουν πολλοί.
Το σίγουρο είναι ότι αν η κοπέλα σου απλά δεν κάνει τίποτα θα μείνει με τη φαντασίωση.
Φιλε κανεις λαθος. Να πας σε ενα μαγαζι απ αυτα. Απεριοριστος σεβασμος απο το προσωπικο και υπαρχουν ολες οι ηλικιες. Επισης δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις κατι και δεν πιεζει κανεις για τιποτα. Κανεις δεν θα σου μιλησει και κανεις δεν θα σου ζητησει κατι. Πηγαινε.... πιες το ποτακι σου, κανε την βολτα σου και βρες μια γωνια να παιξεις με την δικια σου. Αν υπαρχει κατι εκει διπλα να σε φτιαχνει μπορει και να προχωρησετε σε κατι παραπανω. Εμπειρικα σου λεω οτι οι υπολοιποι εκει ουτε που θα το καταλαβουν οτι υπαρχεις και συ με την δικια σου.Της έχω πει για swingers bad όπως ένα που είναι στον Πειραιά. Τα κύρια προβλήματα είναι ότι 1) κολώνει γενικά να πάει σε τέτοιο μέρος,από το κατά πόσο ευγενικοί και άνετοι θα είναι εκεί οι εργαζόμενοι μέχρι και το πώς θα είναι γενικά η αίσθηση στον χώρο αυτό, είναι κάτι ξένο για εμάς 2)από περιγραφές και κριτικές,μου έχει δωθεί η αίσθηση ότι θά ζευγάρια εκεί είναι 50+ και το 50% του μαγαζιού είναι μπαρμπαδες σόλο. Αλλά η ιδέα του μαγαζιού μαρεσει.
Για να αποφύγουμε τους σόλο άντρες να πάμε σε μια από αυτές τις σπέσιαλ νύχτες που δέχονται μόνο ζευγάρια; Επίσης, στον Πειραιά μόνο μπορούμε να πάμε,τα άλλα μαγαζιά παρά είναι μακριά και δεν έχουμε όχημα.Φιλε κανεις λαθος. Να πας σε ενα μαγαζι απ αυτα. Απεριοριστος σεβασμος απο το προσωπικο και υπαρχουν ολες οι ηλικιες. Επισης δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις κατι και δεν πιεζει κανεις για τιποτα. Κανεις δεν θα σου μιλησει και κανεις δεν θα σου ζητησει κατι. Πηγαινε.... πιες το ποτακι σου, κανε την βολτα σου και βρες μια γωνια να παιξεις με την δικια σου. Αν υπαρχει κατι εκει διπλα να σε φτιαχνει μπορει και να προχωρησετε σε κατι παραπανω. Εμπειρικα σου λεω οτι οι υπολοιποι εκει ουτε που θα το καταλαβουν οτι υπαρχεις και συ με την δικια σου.
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.825
- Πόντοι
- 6.246
2 μαγαζιά είναι στον Πειραιά. Αν μπεις στα αντίστοιχα νήματα θα διαβάσεις κριτικές, απόψεις, εξελίξεις ό,τι θέλεις. Μία απόφαση είναι, και οικονομικά προσιτό είναι, πηγαίνετε σε βραδιά για ζευγάρια. Αν δε σας λέει τίποτα το κλίμα, τουλάχιστον θα ξέρετε ότι δεν είναι η φάση σας.Για να αποφύγουμε τους σόλο άντρες να πάμε σε μια από αυτές τις σπέσιαλ νύχτες που δέχονται μόνο ζευγάρια; Επίσης, στον Πειραιά μόνο μπορούμε να πάμε,τα άλλα μαγαζιά παρά είναι μακριά και δεν έχουμε όχημα.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 8.330
- Πόντοι
- 6.797
Φίλε απευθύνσου στον έμπειρο μύστη @Sub-Zero ,Εδώ και καιρό έχω μια φίλη με την κάνουμε παρέα και πηδιομαστε. Μου έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάει με κοπέλα σε τρίο/λεσβιακό στο οποίο να συμμετέχω και εγω. Επιθυμία πολύ έντονη όμως. Αντίστοιχα,εγώ έχω πολύ έντονη επιθυμία να την δω πως θα έκανε αν δοκίμαζε κάτι μεγαλύτερο (βρίσκομαι γύρω στα 14εκ.). Οπότε η φάση είναι ότι ψάχνουμε είτε κάποια κοπέλα είτε κάποιο ζευγάρι για παιχνίδι. Ωστόσο το μόνο που βρίσκουμε εν τέλη είναι είτε κάτι κριπαδες που φοβάσε μην σου πάρουν και τα όργανα ή κάτι καφροι που νομίζουν ότι το να έχουν μεγαλύτερη τσαπου τους δίνει το δικαίωμα να φέρονται σαν ζώα στην κοπέλα και να σε θεωρούν περιττό. Γιατί είναι έτσι τα πράγματα ρε γαμωτο;
Θα σε κατευθύνει ανάλογα με τα γούστα σου.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 83.638
- Πόντοι
- 12.056
Δεν έχεις βρει τον κατάλληλο ίσως ...εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί μύστες που ξέρουν πώς να συμπεριφέρεται σε ζευγάρια....Εδώ και καιρό έχω μια φίλη με την κάνουμε παρέα και πηδιομαστε. Μου έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάει με κοπέλα σε τρίο/λεσβιακό στο οποίο να συμμετέχω και εγω. Επιθυμία πολύ έντονη όμως. Αντίστοιχα,εγώ έχω πολύ έντονη επιθυμία να την δω πως θα έκανε αν δοκίμαζε κάτι μεγαλύτερο (βρίσκομαι γύρω στα 14εκ.). Οπότε η φάση είναι ότι ψάχνουμε είτε κάποια κοπέλα είτε κάποιο ζευγάρι για παιχνίδι. Ωστόσο το μόνο που βρίσκουμε εν τέλη είναι είτε κάτι κριπαδες που φοβάσε μην σου πάρουν και τα όργανα ή κάτι καφροι που νομίζουν ότι το να έχουν μεγαλύτερη τσαπου τους δίνει το δικαίωμα να φέρονται σαν ζώα στην κοπέλα και να σε θεωρούν περιττό. Γιατί είναι έτσι τα πράγματα ρε γαμωτο;
Ο βασικος κανονας σε αυτα τα μαγαζια ειναι οτι μπαινουν μονο ζευγαρια. Μονος σου δεν μπορεις να μπεις. Καποια μαγαζια οργανωνουν βραδιες οπου επιτρεπεται η εισοδος σε μονους αντρες με ακριβο εισιτηριο και περιορισμενο αριθμο. Στειλε μου PM να σου πω ποια μαγαζια και ποτε εχουν αυτο το προγραμμα.Για να αποφύγουμε τους σόλο άντρες να πάμε σε μια από αυτές τις σπέσιαλ νύχτες που δέχονται μόνο ζευγάρια; Επίσης, στον Πειραιά μόνο μπορούμε να πάμε,τα άλλα μαγαζιά παρά είναι μακριά και δεν έχουμε όχημα.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 19.500
- Πόντοι
- 3.506
Μπες στον κόπο και διάβασε τα νήματα από τα swingers club. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες, ακόμα και οι δήθεν αφελείς τύπου ΣΜΝ και τι να της πεις. Μου θυμίζεις κάτι τύπους που ενώ θεωρούν τον εαυτό τους μέγα γαμιά, Και μας φλομώνουν με ιστορίες από τις Χίλιες και μια νύχτες, στο swinging και την κρίσιμη ώρα μπερδεύονται με την καπότα και στο τέλος αρχίζουν τα σάλια και τις μύξες!!!
Ολες οι πληροφορίες υπάρχουν στο ίντερνετ και μάλιστα δωρεάν!!!
Αν στο μεταξύ, χρειαστείτε motivation, εδώ είμαστε εμείς, με χαρά να βοηθήσουμε.
Παρόλα αυτά θα σου πω ότι "κάτι" δε μου αρέσει στον τρόπο που το χειρίζεσαι.
Μήπως η κοπέλα δεν ξέρει τίποτα και μόνο εσύ ψήνεσαι;;;;
Και πάλι εδώ είμαστε.
Αν στο μεταξύ, χρειαστείτε motivation, εδώ είμαστε εμείς, με χαρά να βοηθήσουμε.
Και πάλι εδώ είμαστε.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 19.500
- Πόντοι
- 3.506
Η κανονική λειτουργία είναι μόνο ζευγάρια και οι special βραδιές είναι Με συμμετοχή singles. Μην μπερδεύεσαι.Για να αποφύγουμε τους σόλο άντρες να πάμε σε μια από αυτές τις σπέσιαλ νύχτες που δέχονται μόνο ζευγάρια; Επίσης, στον Πειραιά μόνο μπορούμε να πάμε,τα άλλα μαγαζιά παρά είναι μακριά και δεν έχουμε όχημα.
Τα τρία βασικά μαγαζιά είναι 2 στον Πειραιά και 1 στο Ρέντη.
Πάρε Uber!!! Έλεος, στο 2026 είμαστε!!!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.364
- Πόντοι
- 10.656
μηπως ειστε απλα ασχημοι; 

gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 19.500
- Πόντοι
- 3.506
Τύπε μου, από εμπειρία στο χώρο αυτό θα σου πω ότι οι περισσότεροι, μα η συντριπτική πλειοψηφία των swingers θεωρούν τους εαυτούς τους Α' κλάσης μοντέλα που οι υπόλοιποι "κανονικοί" θα έκαναν ουρά για να τους πηδήξουν!!!μηπως ειστε απλα ασχημοι;![]()
Η πραγματικότητα όμως είναι πιο κοντά σε αυτό που αναφέρεις εσύ, χωρίς να αφήνω αιχμή για το νηματοθέτη και επίδοξο παίχτη!!!
Επίσης ο χώρος, ξεβγάζει από μόνος του κάτι ακραία "ψώνια" που κυκλοφορούν.
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 201
Τύπε, θύμισέ μου... Είσαι πάνω από 20 χρονών;;;Σε αυτό στον Πειραιά έχεις παει ποτέ; Επίσης,για τα ΣΜΝ που μου λέει ότι φοβάται,εκεί τι θα μπορούσα να της πω πχ;
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 201
Ότι σου λέει ο @Nubic κι ο @gamawmetiskaltses !!! Όσο για το όχημα, με κάποιο "μικρό" δωράκι, μπορώ να σας κάνω tour εγώ, μετά το Πάσχα!!! Θα μου πληρώνεις και την είσοδο. Αλκοόλ δε θα πίνω επειδή θα οδηγώ. Επίσης δε θα αγγίξω την Κυρία - εκτός αν η ίδια το θελήσει. Θα σας πάω σε όλα και πιθανόν να σας συστήσω και σε γνωστούς που θα πετύχουμε μέσα.Για να αποφύγουμε τους σόλο άντρες να πάμε σε μια από αυτές τις σπέσιαλ νύχτες που δέχονται μόνο ζευγάρια; Επίσης, στον Πειραιά μόνο μπορούμε να πάμε,τα άλλα μαγαζιά παρά είναι μακριά και δεν έχουμε όχημα.
Βασική προϋπόθεση να υπάρχει "Γυναίκα " επειδή μας τα λες λίγο μπερδεμένα.
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 201
Μπες στον κόπο και διάβασε τα νήματα από τα swingers club. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες, ακόμα και οι δήθεν αφελείς τύπου ΣΜΝ και τι να της πεις. Μου θυμίζεις κάτι τύπους που ενώ θεωρούν τον εαυτό τους μέγα γαμιά, Και μας φλομώνουν με ιστορίες από τις Χίλιες και μια νύχτες, στο swinging και την κρίσιμη ώρα μπερδεύονται με την καπότα και στο τέλος αρχίζουν τα σάλια και τις μύξες!!!
Και πάλι εδώ είμαστε.
Η κανονική λειτουργία είναι μόνο ζευγάρια και οι special βραδιές είναι Με συμμετοχή singles. Μην μπερδεύεσαι.
Τα τρία βασικά μαγαζιά είναι 2 στον Πειραιά και 1 στο Ρέντη.
Πάρε Uber!!! Έλεος, στο 2026 είμαστε!!!
Παίρνεις κεφάλια απόψε παιχταρά μουΤύπε μου, από εμπειρία στο χώρο αυτό θα σου πω ότι οι περισσότεροι, μα η συντριπτική πλειοψηφία των swingers θεωρούν τους εαυτούς τους Α' κλάσης μοντέλα που οι υπόλοιποι "κανονικοί" θα έκαναν ουρά για να τους πηδήξουν!!!
Η πραγματικότητα όμως είναι πιο κοντά σε αυτό που αναφέρεις εσύ, χωρίς να αφήνω αιχμή για το νηματοθέτη και επίδοξο παίχτη!!!
Επίσης ο χώρος, ξεβγάζει από μόνος του κάτι ακραία "ψώνια" που κυκλοφορούν.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 5K