Νέα

Παπαδημούλης real estate,εθνική αλλοίωση με το αζημίωτο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser..

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Μηνύματα
27.268
Like
8.792
Πόντοι
1.406
Παπαδημούλης: Όλα τα έσοδα από τα 15 ακίνητα που νοικιάζω σε ΜΚΟ θα τα διαθέτω σε φτωχούς Ελληνες και μετανάστες

Ολόκληρη η δήλωση του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου που διακινήθηκε μέσω του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:


Μας συγκίνησε η νυφίτσα κυριακάτικα.... :'( :'( :'(
 

Eraser..

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Μηνύματα
27.268
Like
8.792
Πόντοι
1.406
52cfba67a6ad6204a8816c73634342dd3104ebf14e374232d75f335af3240c52.jpg
 

spider333

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
134
Like
55
Πόντοι
1
Κοιτάξτε τα ψιλά γράμματα Συριζακια τα διαμέρισματα μισθώνονται από ΜΚΟ του Σόρος του υπέρμαχου της αναγνωρίσης των Σκοπίων ως β.μακεδ.
Ποιο κόμμα το πέτυχε αυτο με το έτσι θελώ χωρίς έγκριση του ελληνικού λαού? Με τι ανταλλάγματα ξεπούλησαν το Σκοπιανό?Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια ?
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.418
Like
746
Πόντοι
96
Παραθέτω το πορτραίτο του νέου αριστερού βάσει ενός κειμένου που έγραψα για τον θάνατο του Γλέζου και που ταιριάζει γάντι στον Παπαδημούλη.Έχει όλο το πακέτο που αναφέρω πιο κάτω!
Με τον θάνατο του Γλέζου τελειώνει οριστικά το είδος του παλαιού αριστερού.Θα ζητήσω συγγνώμη από κάποιους παλαιούς αριστερούς που ίσως είναι ακόμη στη ζωή και δεν τους ξέρουμε όπως τον Γλέζο. Αυτοί λοιπόν οι παλαιοί αριστεροί όπως ο Γλέζος αγαπούσαν την πατρίδα τους και ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν για αυτή. Αγαπούσαν την Ελλάδα και το έθνος της .Με τα σημερινά κριτήρια της νέας αριστεράς θα χαρακτηριζόταν φασίστας , εθνικιστής , ακροδεξιός ακόμη και χρυσαυγίτης! Φυσικά έκανε το λάθος να συμπλεύσει με την τραβεστί μεταλλαγμένη προδοτική κότα του Μαξίμου αλλά όταν κατάλαβε το λάθος του την έκανε.Άλλωστε είχε την δικαιολογία ότι ήταν πολύ μεγάλος τότε και δεν κατάλαβε τι σημαίνει πουστοΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκριση του παλαιού αριστερού με τον νέο τύπο αριστερού που ταλαιπωρεί την Ελλάδα είναι χαώδης.Ο σημερινός αριστερός έχει καταντήσει να δουλεύει για τους Ισλαμοφασίστες της Τουρκίας (βλέπε λαθρομετανάστες , σχέδιο Ανάν , αδέλφια μας Τούρκοι, δώστε στα καημένα παιδιά κανένα νησί μη τα θέλετε όλα δικά σας, εκλογή μέλους των Γκρίζων Λύκων στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη στην θέση της Σαμπιχά κ.α.) ,Σκοπιανό (αναγνώρισαν το ψευτομακεδονικό κράτος), ξενές μυστικές υπηρεσίες που απεργάζονται το τέλος της Ελλάδας μας , διεθνείς τραπεζικούς τοκογλύφους καταστροφείς οικονομιών, λαών και χωρών όπως ο Σώρος όπου παίρνουν και επίσημα χρήματα. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί βάφτισαν τους τοκογλύφους Γερμανούς και άλλους με τα μνημόνια κατστροφής της χώρας , θεσμούς, τρομάρα τους!Αυτός λοιπόν ο νέος αριστερός όταν θα σκάσει ο πόλεμος με την Τουρκία όχι μόνο δεν θα πολεμήσει χρησιμοποιώντας διάφορες διεθνικιστικές αμπελοφιλοσοφίες , αλλά μπορεί και να σαμποτάρει την χώρα.θα είναι και καλός συνεργάτης των κατακτητών (αδέλφια μας Τούρκοι)!Τι να λέμε και δεν έπιασα καν το θέμα των ΜΚΟ που ο νέος αριστερός δεσπόζει φυσικά με το αζημίωτο-επαγγελματίας ανθρωπιστής! Κάποιοι έχουν το θράσος να γράφουν και εδώ κριτικάροντας ή και βρίζοντας συναγωνιστές αλλά και τους Έλληνες γενικότερα που εναντιώνονται στον εποικισμό της χώρας από ισλαμολαθρομετανάστες ή και ακόμη και τους Χιώτες ,Λέσβιους (που προσπαθήσαν να σώσουν τα νησιά τους από την ολοκληρωτική κατστροφή)και άλλους που αντιστάθηκαν στα σχέδια της Τουρκίας που τους στέλνει εδώ για να αλλοιώσει την χώρα και να την καταπιεί μετά εύκολα .Η κονόμα ας είναι καλά!  :tickedoff:
 

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.043
Πόντοι
216
Nταξει ο Παπαδημουλης απιστευτος! Με τα κρατικα λεφτα που παιρνει αγοραζει ακινητα που βγαζει το κρατος με τις ρυθμισεις του στο σφυρι και τα νοικιαζει σε ΜΚΟ που ειναι κρατικα χρηματοδοτουμενες!
Του βγαζω το καπελο πραγματικα!
 

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Μηνύματα
233
Κριτικές
28
Like
2.224
Πόντοι
2.411
Προς ψηφοφόρους Σύριζα. Ρε μαλακό συντροφιά, αριστερός είναι ο άνθρωπος, δεν είπαμε ότι είναι μαλακας. Ότι φάμε κι ότι πιούμε σύντροφοι..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom