Νέα

Εχετε πηδήξει ποτέ γειτόνισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epivhtoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

efedros

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
80
εγω στον 3 αυτη στον 2ο κ γαμιοταν στο ισογειο :rockon:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
εγω στον 3 αυτη στον 2ο κ γαμιοταν στο ισογειο :rockon:
Κατσε ρε τυπε θα μας τρελάνεις!! Οι αλλοι γαμιοντουσαν στις σκαλες ενω ηξεραν οτι ανα πασα στιγμη μπορει κάποιος να τις ανέβει η να τις κατέβει;;;

efedros

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
80
ηταν 6 η ωρα το πρωι χριστουγεννα τι να σου πω ... στην πολυκατοικια 3 διαμερισματα ειμαστε φιλε ! συν οτι ηταν ξενυχτυδες κ καθως την γυρισε ειπαν να βγαλουν τα ματια τους στις σκαλες .

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
εχω πηδιξει απο 3 για να γλυτωσω απο τ αντρα της !!!

OP
OP
E

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Πριν κάτι χρόνια έβγαινα με μια φοιτήτρια που έμενε μαζί με την αδερφή της. Η αδερφή της κοιμόταν στο υ/δ και αυτή στο σαλόνι. Μια μέρα βλέπαμε ταινία σπίτι της κ είχαμε καβλωσει κ οι δυο αλλά η αδερφή της ήταν δίπλα στο δωμάτιο. Πήγαμε λοιπόν στην ταράτσα της πολυκατοικίας κ την πήρα στα τέσσερα. Θυμάμαι που της έκλεινα το στόμα για να μην φωνάζει κ βγουν οι γείτονες και είχε καβλωσει τέρμα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις γειτόνισσες.

Γιατί καλέ γειτόνισσα - Στράτος Διονυσίου​

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
989
Πόντοι
366
Οταν ήμουν 36, κάθε πρωί, πηγαίνοντας την κόρη μου στον παιδικό σταθμό, συναντούσα την γειτόνισα που περίμενε το σχολικό μαζί με τον γιο της. Η κυρία άλογο κούρσας. Σχεδόν 1,80, μαλλί και βάψιμο στην πένα κι ας ήταν πρωί-πρωί. Την κοίταζα, με κοίταζε και μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι το παράθυρο του μπάνιου μας έβλεπε το παράθυρο του δικού της μπάνιου, περίπου στα 20 μέτρα απόσταση, γιατί μεσολαβούσε ένα χαμηλό κτίσμα.
Μια μέρα, που ήμουν μόνος στο σπίτι, πλένοντας τα χέρια μου, βλέπω την κυρία να με καρφώνει από το δικό της παράθυρο. Της χαμογέλασα και ίσως να έκανα κι ένα νεύμα χαιρετισμού. Αντί για απάντηση, η κυρία κατέβασε την πετσέτα που σκουπιζόταν και μου μοστράρισε δύο βύζους απίστευτους. Ευτυχώς, δεν τα έχασα, της έκανα νόημα να περιμένει και πήρα ένα χαρτόνι κι έγραψα με μεγάλους αριθμούς το τηλέφωνό μου. Δεν πρόλαβα να γυρίσω την πλάτη και το τηλέφωνο χτυπούσε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: «Να ξέρεις, είμαι παντρεμένη και δεν απατάω τον άντρα μου»
«Οκ» της λέω, «αύριο πάω Θεσσαλονίκη για δουλειά αυθημερόν κι αν θέλεις έρχεσαι παρέα».
«Που συναντιόμαστε;» μου λέει.
Τα κανονίζουμε και την άλλη μέρα στην ώρα της, μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγουμε. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές πηδηχτήκαμε στο πήγαινε και πόσες στο έλα.
Ετσι ξεκίνησε μια ιστορία που κράτησε 3 χρόνια περίπου.
Ο άντρας της ήταν ναυτικός και η κυρία έμενε απότιστη.
Μαζί της έκανα τα πιο λυσσασμένα πηδήματα, συνήθως στο σπίτι της.
Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έδινε κώλο.
Κόψαμε, γιατί δεν έσβηνε τα μηνύματά της από το κινητό και μου είπε ότι τα βρήκε ο άντρας της, αν κι εγώ νομίζω ότι του τα έδειξε η ίδια, ως εκδίκηση, γιατί υποψιαζόταν ότι κι εκείνος ξενοπηδούσε.
Αυτά…

Mrdickhead

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Οταν ήμουν 36, κάθε πρωί, πηγαίνοντας την κόρη μου στον παιδικό σταθμό, συναντούσα την γειτόνισα που περίμενε το σχολικό μαζί με τον γιο της. Η κυρία άλογο κούρσας. Σχεδόν 1,80, μαλλί και βάψιμο στην πένα κι ας ήταν πρωί-πρωί. Την κοίταζα, με κοίταζε και μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι το παράθυρο του μπάνιου μας έβλεπε το παράθυρο του δικού της μπάνιου, περίπου στα 20 μέτρα απόσταση, γιατί μεσολαβούσε ένα χαμηλό κτίσμα.
Μια μέρα, που ήμουν μόνος στο σπίτι, πλένοντας τα χέρια μου, βλέπω την κυρία να με καρφώνει από το δικό της παράθυρο. Της χαμογέλασα και ίσως να έκανα κι ένα νεύμα χαιρετισμού. Αντί για απάντηση, η κυρία κατέβασε την πετσέτα που σκουπιζόταν και μου μοστράρισε δύο βύζους απίστευτους. Ευτυχώς, δεν τα έχασα, της έκανα νόημα να περιμένει και πήρα ένα χαρτόνι κι έγραψα με μεγάλους αριθμούς το τηλέφωνό μου. Δεν πρόλαβα να γυρίσω την πλάτη και το τηλέφωνο χτυπούσε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: «Να ξέρεις, είμαι παντρεμένη και δεν απατάω τον άντρα μου»
«Οκ» της λέω, «αύριο πάω Θεσσαλονίκη για δουλειά αυθημερόν κι αν θέλεις έρχεσαι παρέα».
«Που συναντιόμαστε;» μου λέει.
Τα κανονίζουμε και την άλλη μέρα στην ώρα της, μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγουμε. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές πηδηχτήκαμε στο πήγαινε και πόσες στο έλα.
Ετσι ξεκίνησε μια ιστορία που κράτησε 3 χρόνια περίπου.
Ο άντρας της ήταν ναυτικός και η κυρία έμενε απότιστη.
Μαζί της έκανα τα πιο λυσσασμένα πηδήματα, συνήθως στο σπίτι της.
Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έδινε κώλο.
Κόψαμε, γιατί δεν έσβηνε τα μηνύματά της από το κινητό και μου είπε ότι τα βρήκε ο άντρας της, αν κι εγώ νομίζω ότι του τα έδειξε η ίδια, ως εκδίκηση, γιατί υποψιαζόταν ότι κι εκείνος ξενοπηδούσε.
Αυτά…
Αυτά ειναι τα καλύτερα, εύγε! Τι ηλικία ηταν οταν την γνώρισες; υπήρχαν παιδιά; γυμνασμένη;

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
989
Πόντοι
366
Αυτά ειναι τα καλύτερα, εύγε! Τι ηλικία ηταν οταν την γνώρισες; υπήρχαν παιδιά; γυμνασμένη;
Εγώ 35, εκείνη 36, εγώ μία κόρη κι εκείνη έναν γιο. Γυμνασμένη δεν την έλεγες, αλλά ήταν fit

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom