Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ.Καλημέρα, την Ηλέκτρα πότε θα τη δούμε πάλι σε εσάς?
Την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ.Καλημέρα, την Ηλέκτρα πότε θα τη δούμε πάλι σε εσάς?
Σε αυτο το μαγαζι, τετοιες ερωτήσεις στο νημα είναι χάσιμο χρονου και μακαρι να βγω ψεύτης....
Τύπε, μάλλον έχεις θεματάκι με τα μάτια, διάβασε ενα κλίκ λίγο πάνω το προγραμμα.Η Ηλέκτρα τελικά σταμάτησε?
Μάλλον το θεματάκι το έχεις εσύΤύπε, μάλλον έχεις θεματάκι με τα μάτια, διάβασε ενα κλίκ λίγο πάνω το προγραμμα.
Τύπε ενα δίκιο το'χεις, αλλά μπαίνεις και ρωτάς αν σταμάτησε η Ηλέκτρα όταν πριν απο λίγες ώρες και ακριβώς ένα ποστ πριν το δικό σου το μαγαζί την αναφέρει στο πρόγραμμα.Μάλλον το θεματάκι το έχεις εσύ
![]()
Lelas Massage and Relax
Αισθησιακό στούντιο Μασάζ Λέλας 35 στο κέντρο της Αθήνας. Πληροφορίες, προγράμματα μασάζ, φωτογραφίες μασέζwww.lelas35.com
Για κοίτα εδώ τύπε.
Σα να μας χαιρέτησε η Ηλέκτρα
Εχεις δικιο και αν δεν την παθεις δεν θα μαθεις,και την λεω γιαιτι την επαθαΈκανε την αρπαχτή και γεια σας......καμμία Κύπρο για λίγο και μετα Ντουμπάϊ
Είναι αυτο που λέγαμε πριν λίγες μερες, η νέα γενιά δεν παει να κάνει πελατεία, για λίγο και γεια σας, όπως και η αλλη στο Ναιμοντ που είχαν τρελαθεί πολλοί!
Σα να μας χαιρέτησε η Ηλέκτρα
εχει παει αλλου.Κατέβασαν και τις φωτό της από παντού.
Που εχει παει?εχει παει αλλου.
κωνσταντινουπολεως 132Που εχει παει?
Σωστή πληροφορία μπράβο ρε φίλε…δυνατή μεταγραφή έκανε το 132…την έχουν ήδη στο πρόγραμμα από Δευτέρακωνσταντινουπολεως 132
Και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσωΣωστή πληροφορία μπράβο ρε φίλε…δυνατή μεταγραφή έκανε το 132…την έχουν ήδη στο πρόγραμμα από Δευτέρα
Θα μπορούσα να σου στείλω πμ να σε ρωτήσω κάποια πράγματα;Σωστή πληροφορία μπράβο ρε φίλε…δυνατή μεταγραφή έκανε το 132…την έχουν ήδη στο πρόγραμμα από Δευτέρα
Για πεςΘα μπορούσα να σου στείλω πμ να σε ρωτήσω κάποια πράγματα;