ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.105
- Πόντοι
- 1.486
Avast ρε παιδιά, δεν το αναφέρατε
τσολια μου μπιτντιφεντερ εχω αλλα το mbam δεν σε αφηνει να το εχεις σου ζηταει να το απεγκαταστησειςΤα windows επειδή είναι τρύπια χρειάζονται και third party antivirus (εγώ θα διάλεγα bitdefender) και βασικά θα διάλεγα ένα προϊόν με σύνολο προστασίας δηλαδή antivirus με firewall μαζί και θα έτρεχα και κάθε τόσο το malware bytes (όχι να τρέχει συνέχεια).
Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνει κάποιος ΟΛΑ τα updates των windows και ΟΛΩΝ των προγραμμάτων που τρέχει στο σύστημα του.
Το πιο σημαντικό είναι ο browser....να είναι πάντα ενημερωμένος...ο πιο ασφαλής browser είναι το google chrome αλλά μπορεί κανείς να τον αντικαταστήσει με τον brave. Καλές είναι και οι επεκτάσεις για φιλτράρισμα...οι πάρα πολλές δεν έχουν νόημα το ublock origin με το no script είναι ότι πρέπει.
Αν μπαίνεις σε ότι τσοντοσάιτ υπάρχει, αν κατεβάζεις τόρρεντς και άγνωστα αρχεία και αν ανοίγεις την φωτογραφία που σου έστειλε μια γκομενάρα από την βραζιλία που μόλις σε έκανε αντ στο γουατς απ με νούμερο νέας γουινέας
δεν σε σώζει ούτε ολόσωμο antivirus.![]()
βάλε υβριδικό αντιβάιρους να σωθείςτσολια μου μπιτντιφεντερ εχω αλλα το mbam δεν σε αφηνει να το εχεις σου ζηταει να το απεγκαταστησεις
εχω το σουπεραντισπαιγουεαρ για τσοντα
ασχετο απολειφαδι ΔΕΝ σε αφηνει καθολου να το εχεις ουτε την δωρεαν εκδοσηβάλε υβριδικό αντιβάιρους να σωθείς
να απενεργοποιήσεις την live παρακολούθηση του mbam για να μην έχεις conflicts.
κατάλαβα...μπαίνεις σε τσόντες από σαιτ με γλώσσες που δεν καταλαβαίνει ούτε ο οφορίκουε
γάμησε τα κολλάμε trojan και μόνο που μπαίνουμε στο θρεντ![]()
Ποια έκδοση του bd έχεις και πως δηλαδή δεν σε αφήνει να έχεις ούτε το δωρεάν? σου λέει ότι είναι malware?ασχετο απολειφαδι ΔΕΝ σε αφηνει καθολου να το εχεις ουτε την δωρεαν εκδοση
μου θες να δινεις και συμβουλες
υγ ΔΕΝ μπαινω πουθενα ειμαι ΚΥΡΙΟΣ![]()
Ποια έκδοση του bd έχεις και πως δηλαδή δεν σε αφήνει να έχεις ούτε το δωρεάν? σου λέει ότι είναι malware?
υγ κατάλαβα ξανά.....όταν πατάει κάποιος YOU στο history σου πρέπει να κατεβαίνει 10 λεπτά για να βρεί το youTUBE![]()
Μη βρίζεις μανΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ..
ΔΕΝ εχω προβλημα ρε,ΔΕΝ εχω προβλημα εξηγησα τι παιζει με την σουιτα bitdefender και το conflict με το MBAM και γραφεις ΠΑΠΑΤΖΕΣΜη βρίζεις μαν
Έχω μια λύση αλλά δεν την ξέρεις είναι από το χωριό![]()
ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ...
Ποια έκδοση του bd έχεις και πως δηλαδή δεν σε αφήνει να έχεις ούτε το δωρεάν? σου λέει ότι είναι malware?
υγ κατάλαβα ξανά.....όταν πατάει κάποιος YOU στο history σου πρέπει να κατεβαίνει 10 λεπτά για να βρεί το youTUBE![]()
με επνιξε το δικιο ρε μουνοπανοηρεμα λιγο.. καποιοι ξεκουραζονται απο την δουλεια , δεν εχουν την ορεξη σου![]()
δεν κανουμε δουλεια αν βριζεις ομως ... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑμε επνιξε το δικιο ρε μουνοπανο
έχεις πρόβλημα αλλά δεν το ξέρεις γιατί ΔΕΝ έχεις την απαραίτητη γνώση πάνω στο θέμα.ΔΕΝ εχω προβλημα ρε,ΔΕΝ εχω προβλημα εξηγησα τι παιζει με την σουιτα bitdefender και το conflict με το MBAM και γραφεις ΠΑΠΑΤΖΕΣ![]()
αφου σπαει αρχιδιαδεν κανουμε δουλεια αν βριζεις ομως ... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ![]()
Δεν έκανε φορμάτ τελικά?ο αθηναιος προχτες εσωσε το λαπτοπ του θειο ερεισερ ....ειναι γκουρου στους υπολογιστας
εχεις γινει πολυ ευαίσθητος ... τα οιστρογόνα σου να κοιτάξειςαφου σπαει αρχιδια![]()
έχεις πρόβλημα αλλά δεν το ξέρεις γιατί ΔΕΝ έχεις την απαραίτητη γνώση πάνω στο θέμα.
η άγνοια είναι ευτυχία![]()
Σχετικά με το safe mode......σας γράφω ότι λέει το εγχειρίδιο...."τα windows σε λειτουργια S λειτουργουν αποκλειστικα με εφαρμογες που εχουν επαληθευτει απο την microsoft και βρισκονται στο microsoft store και σε αξεσουαρ συμβατα με windows σε λειτουργια S. Υπάρχει διαθεσιμος διακοπτης λειτουργιας εκτος S."
Έλα ρε μαν μας μπέρδεψες, άλλο το safe mode που είπες αρχικά, άλλο το s mode.Υποψιαζομαι ότι πρεπει να απενεργοποιησω οριστικα την λειτουργια S ωστε να μπορω να τρεξω και προγραμματα εκτος microsoft store