Νέα

Χρειάζονται antivirus τα Windows 11;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.105
Πόντοι
1.486
Avast ρε παιδιά, δεν το αναφέρατε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Τα windows επειδή είναι τρύπια χρειάζονται και third party antivirus (εγώ θα διάλεγα bitdefender) και βασικά θα διάλεγα ένα προϊόν με σύνολο προστασίας δηλαδή antivirus με firewall μαζί και θα έτρεχα και κάθε τόσο το malware bytes (όχι να τρέχει συνέχεια).

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνει κάποιος ΟΛΑ τα updates των windows και ΟΛΩΝ των προγραμμάτων που τρέχει στο σύστημα του.

Το πιο σημαντικό είναι ο browser....να είναι πάντα ενημερωμένος...ο πιο ασφαλής browser είναι το google chrome αλλά μπορεί κανείς να τον αντικαταστήσει με τον brave. Καλές είναι και οι επεκτάσεις για φιλτράρισμα...οι πάρα πολλές δεν έχουν νόημα το ublock origin με το no script είναι ότι πρέπει.

Αν μπαίνεις σε ότι τσοντοσάιτ υπάρχει, αν κατεβάζεις τόρρεντς και άγνωστα αρχεία και αν ανοίγεις την φωτογραφία που σου έστειλε μια γκομενάρα από την βραζιλία που μόλις σε έκανε αντ στο γουατς απ με νούμερο νέας γουινέας

δεν σε σώζει ούτε ολόσωμο antivirus. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
Τα windows επειδή είναι τρύπια χρειάζονται και third party antivirus (εγώ θα διάλεγα bitdefender) και βασικά θα διάλεγα ένα προϊόν με σύνολο προστασίας δηλαδή antivirus με firewall μαζί και θα έτρεχα και κάθε τόσο το malware bytes (όχι να τρέχει συνέχεια).

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνει κάποιος ΟΛΑ τα updates των windows και ΟΛΩΝ των προγραμμάτων που τρέχει στο σύστημα του.

Το πιο σημαντικό είναι ο browser....να είναι πάντα ενημερωμένος...ο πιο ασφαλής browser είναι το google chrome αλλά μπορεί κανείς να τον αντικαταστήσει με τον brave. Καλές είναι και οι επεκτάσεις για φιλτράρισμα...οι πάρα πολλές δεν έχουν νόημα το ublock origin με το no script είναι ότι πρέπει.

Αν μπαίνεις σε ότι τσοντοσάιτ υπάρχει, αν κατεβάζεις τόρρεντς και άγνωστα αρχεία και αν ανοίγεις την φωτογραφία που σου έστειλε μια γκομενάρα από την βραζιλία που μόλις σε έκανε αντ στο γουατς απ με νούμερο νέας γουινέας

δεν σε σώζει ούτε ολόσωμο antivirus. :confused:
τσολια μου μπιτντιφεντερ εχω αλλα το mbam δεν σε αφηνει να το εχεις σου ζηταει να το απεγκαταστησεις
εχω το σουπεραντισπαιγουεαρ για τσοντα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
τσολια μου μπιτντιφεντερ εχω αλλα το mbam δεν σε αφηνει να το εχεις σου ζηταει να το απεγκαταστησεις
εχω το σουπεραντισπαιγουεαρ για τσοντα
βάλε υβριδικό αντιβάιρους να σωθείς :coffee::birdman::coffee:

να απενεργοποιήσεις την live παρακολούθηση του mbam για να μην έχεις conflicts.

κατάλαβα...μπαίνεις σε τσόντες από σαιτ με γλώσσες που δεν καταλαβαίνει ούτε ο οφορίκουε

γάμησε τα κολλάμε trojan και μόνο που μπαίνουμε στο θρεντ :confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
βάλε υβριδικό αντιβάιρους να σωθείς :coffee::birdman::coffee:

να απενεργοποιήσεις την live παρακολούθηση του mbam για να μην έχεις conflicts.

κατάλαβα...μπαίνεις σε τσόντες από σαιτ με γλώσσες που δεν καταλαβαίνει ούτε ο οφορίκουε

γάμησε τα κολλάμε trojan και μόνο που μπαίνουμε στο θρεντ :confused::confused::confused:
ασχετο απολειφαδι ΔΕΝ σε αφηνει καθολου να το εχεις ουτε την δωρεαν εκδοση
μου θες να δινεις και συμβουλες
υγ ΔΕΝ μπαινω πουθενα ειμαι ΚΥΡΙΟΣ:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
ασχετο απολειφαδι ΔΕΝ σε αφηνει καθολου να το εχεις ουτε την δωρεαν εκδοση
μου θες να δινεις και συμβουλες
υγ ΔΕΝ μπαινω πουθενα ειμαι ΚΥΡΙΟΣ:coffee:
Ποια έκδοση του bd έχεις και πως δηλαδή δεν σε αφήνει να έχεις ούτε το δωρεάν? σου λέει ότι είναι malware?

υγ κατάλαβα ξανά.....όταν πατάει κάποιος YOU στο history σου πρέπει να κατεβαίνει 10 λεπτά για να βρεί το youTUBE :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
Ποια έκδοση του bd έχεις και πως δηλαδή δεν σε αφήνει να έχεις ούτε το δωρεάν? σου λέει ότι είναι malware?

υγ κατάλαβα ξανά.....όταν πατάει κάποιος YOU στο history σου πρέπει να κατεβαίνει 10 λεπτά για να βρεί το youTUBE :tooth:

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ​

ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ...​

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
Μη βρίζεις μαν :confused:

Έχω μια λύση αλλά δεν την ξέρεις είναι από το χωριό :coffee:
ΔΕΝ εχω προβλημα ρε,ΔΕΝ εχω προβλημα εξηγησα τι παιζει με την σουιτα bitdefender και το conflict με το MBAM και γραφεις ΠΑΠΑΤΖΕΣ:birdman:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.167
Πόντοι
5.506

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ​

ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ...​

ο αθηναιος προχτες εσωσε το λαπτοπ του θειο ερεισερ ....ειναι γκουρου στους υπολογιστας

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
ΔΕΝ εχω προβλημα ρε,ΔΕΝ εχω προβλημα εξηγησα τι παιζει με την σουιτα bitdefender και το conflict με το MBAM και γραφεις ΠΑΠΑΤΖΕΣ:birdman:
έχεις πρόβλημα αλλά δεν το ξέρεις γιατί ΔΕΝ έχεις την απαραίτητη γνώση πάνω στο θέμα.

η άγνοια είναι ευτυχία :birdman:

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
17
Like
12.371
Πόντοι
7.415
Σχετικά με το safe mode......σας γράφω ότι λέει το εγχειρίδιο...."τα windows σε λειτουργια S λειτουργουν αποκλειστικα με εφαρμογες που εχουν επαληθευτει απο την microsoft και βρισκονται στο microsoft store και σε αξεσουαρ συμβατα με windows σε λειτουργια S. Υπάρχει διαθεσιμος διακοπτης λειτουργιας εκτος S."

Υποψιαζομαι ότι πρεπει να απενεργοποιησω οριστικα την λειτουργια S ωστε να μπορω να τρεξω και προγραμματα εκτος microsoft store
Έλα ρε μαν μας μπέρδεψες, άλλο το safe mode που είπες αρχικά, άλλο το s mode.

Ναι, για να απαντήσω στην ερώτηση σου, απενεργοποίησε το s mode

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Kaspersky Premium, πληρωμένο.
Mulvad Browser με UBlock Origin (σε advanced mode με χειροκίνητες ρυθμίσεις) και No Script.
Βrave για τράπεζες/ηλεκτρονικές αγορές αποκλειστικά.
Proton VPN, πληρωμένο.

Δεν έχω κολήσει ποτέ τίποτα. Και έχω επισκευτεί "περίεργα sites".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom