Νέα

Η Τσουλίτσα σε Δράση – Αποστολές, Δοκιμασίες Δημόσια & Ιδιωτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SlutOwner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
Δεν θα ήθελα να πλησιάσω σε απόσταση του ενός μέτρου και λιγότερο :badair: :face-medical-mask:
Κανένα πρόβλημα.
Η απόσταση ασφαλείας κρατάει τους άσχετους μακριά — και την καύλα για όσους πραγματικά την αξίζουν.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.091
Πόντοι
456
Τύπε, γράφεις "πολλά" αλλά λες "λίγα" ....και μάλλον μπήκες σε λάθος φόρουμ, αν ειμουν Admin θα είχε πάει άκλαφτο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.044
Πόντοι
3.656
Η επιδειξιομανία είναι η επιθυμία κάποιου να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε άλλους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Συνήθως αφορά άντρες, αλλά μπορεί να συμβεί και σε γυναίκες.

Όμως, όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας παίζει με δημόσια πρόκληση με συναίνεση και σεβασμό, αυτό δεν είναι διαταραχή. Είναι μέρος ενός παιχνιδιού όπου όλοι συμφωνούν και νιώθουν καλά.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τη διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στην συνειδητή, ασφαλή διασκέδαση.
Όταν βγάζει Δημόσια τα μαστάρια της και τον κώλο της είναι Δημόσια πρόκληση, δεν πήρε τη συναίνεση κανενός να του τα δείξει και δεν σέβεται τα άτομα που θα τα δούνε. Και ναι, αυτό είναι παθολογία. Οι γυναίκες που φωτογραφίζονται γυμνές σε περιοδικά, ή βγάζουν στη φόρα τα κάλη τους στο διαδίκτυο, δεν υποχρεώνουν κανένα να αγοράσει το περιοδικό, ή να μπει στη σελίδα τους. Η εν λόγω τα έδειξε σε αγνώστους χωρίς να της περάσει καν από το μυαλό ότι κάποια άτομα, είτε άντρες, είτε γυναίκες, μπορούσαν να ενοχληθούν από το θέαμα

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.688
Πόντοι
3.296
Όταν δίνω εντολή, δεν αφήνω χώρο για «θέματα» ή αμφιβολίες — είτε αφορά δημόσιο χώρο, είτε οτιδήποτε άλλο.
Η υπακοή δεν είναι συζήτηση ή δικαιολογία, είναι εκτέλεση.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, καλύτερα να μείνεις απ’ έξω.
Εδώ παίζουν μόνο όσοι ξέρουν τι σημαίνει πραγματικός έλεγχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η καταγωγή της δεν παίζει κανένα ρόλο εδώ.
Εδώ μετράει η υπακοή της, η διάθεση να υπηρετεί και η αφοσίωση στο παιχνίδι.
Όποιος ψάχνει για λεπτομέρειες εκτός από το ουσιαστικό, απλά δεν καταλαβαίνει το νόημα
το να κανεις κουμαντο σε πεινασμένο και αβουλο πλασμα εισαι για κλοτσιες και οχι για μαγκιες

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
το να κανεις κουμαντο σε πεινασμένο και αβουλο πλασμα εισαι για κλοτσιες και οχι για μαγκιες
Το να μιλάς χωρίς να ξέρεις τη μεταξύ μας δυναμική δείχνει μόνο ένα πράγμα: ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει συναίνεση, αφοσίωση και παιχνίδι εξουσίας.
Η δικιά μου δεν είναι "πεινασμένη" — είναι εκπαιδευμένη και επιλεγμένη.
Όσο για τις κλοτσιές, κράτα τις για τον καθρέφτη σου

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
Τύπε, γράφεις "πολλά" αλλά λες "λίγα" ....και μάλλον μπήκες σε λάθος φόρουμ, αν ειμουν Admin θα είχε πάει άκλαφτο!
Το ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι λέω λίγα.
Σημαίνει απλώς ότι δεν είσαι στο επίπεδο να τα πιάσεις.
Όσο για το αν είσαι admin ή όχι — ευτυχώς για όλους, δεν είσαι.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
Όταν βγάζει Δημόσια τα μαστάρια της και τον κώλο της είναι Δημόσια πρόκληση, δεν πήρε τη συναίνεση κανενός να του τα δείξει και δεν σέβεται τα άτομα που θα τα δούνε. Και ναι, αυτό είναι παθολογία. Οι γυναίκες που φωτογραφίζονται γυμνές σε περιοδικά, ή βγάζουν στη φόρα τα κάλη τους στο διαδίκτυο, δεν υποχρεώνουν κανένα να αγοράσει το περιοδικό, ή να μπει στη σελίδα τους. Η εν λόγω τα έδειξε σε αγνώστους χωρίς να της περάσει καν από το μυαλό ότι κάποια άτομα, είτε άντρες, είτε γυναίκες, μπορούσαν να ενοχληθούν από το θέαμα
Η διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στο παιχνίδι εξουσίας με απόλυτη συναίνεση είναι θεμελιώδης — αλλά χρειάζεται να έχεις ζήσει το δεύτερο για να τη δεις.

Το τι κάνει η τσούλα μου είναι αποτέλεσμα 100% συμφωνίας, σχεδιασμού και κοινής επιθυμίας. Δεν είναι αυθόρμητη πράξη, δεν είναι εισβολή — είναι performance.
Η πρόκληση γίνεται για εκείνους που θα το εκτιμήσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να αποστρέψουν το βλέμμα.

Κανείς δεν ζητάει έγκριση από αγνώστους όταν κάνει τέχνη, παιχνίδι ή υποταγή. Ζητάει μόνο από εκείνον που κρατάει το λουρί.
Κι εκεί, το θέμα έχει κλείσει.

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
612
Πόντοι
301
τι
Ένα χρόνο πριν την καραντίνα είχα μία που γούσταρε τα περίεργα σκηνικά. Γενικά έκανε πολλά και προκαλούσε αρκετά αλλά σε σημείο να μην μπορεί κάποιος να κάνει κάτι. Μία μέρα που ήμασταν κέντρο και βρεθήκαμε σε ένα μπαράκι Μεταξουργείο φύγαμε αργά. Καθώς περπατούσαμε μου λέει θέλω να σου πάρω πίπα γιατί έχω τρελές καύλες. Πριν προλάβω να κοιτάξω γύρω είχε πέσει στα 4 και είχε ξεκινήσει να ξεκουμπώνει το παντελόνι. Το σκηνικό ήταν δύο στενά από τα μπουρδέλα, αλλά που να φανταζόμουν τι ανωμαλία είχε εκείνη την ώρα στο μυαλό της. Ξεκίνησε μία μανιασμένη πίπα και έπαιζε παράλληλα με τις μπάλες γιατί ήθελε να χύσω. Τα καταφέρνει και αντί να τα καταπιεί όπως έκανε συχνά, καθώς έχυνα τα κρατούσε να πάνε πρόσωπο και μαλλιά. Σηκώνεται και εγώ φυσικά απλά τον βάζω μέσα ξανά. Όπως είναι μου λέει πάμε από εδώ και στρίβει στον δρόμο με τα μπουρδέλα. Με πιάνει χεράκι και περπατούσε ανέμελη ενώ έσκασε χαμόγελα στους υποψήφιους πελάτες γεμάτη χύσια. Για καλή τύχη κανένας απολύτως δεν ήρθε πιο κοντά, αλλά είχαν μείνει μαλάκες με το σκηνικό. Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο μου λέει με νάζι "Ως καλό πουτανάκι πρέπει να γνωρίζουν όλοι όχι ό,τι απλά τα τρώω αλλά από ποιον." Γυρίζοντας σπίτι της φρόντισα να της υπενθυμίσω πως τα πρόθυμα πουτανάκια δίνουν και κώλο. Επειδή θα ρωτήσετε θα σας πω πως το λήξαμε λίγους μήνες μετά γιατί χρειάστηκε να αλλάξει χώρα λόγω δουλειάς και εγώ έψαχνα αφορμή για το καινούργιο.

Για το νήμα χαίρομαι γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια σκηνικά. Καλή αρχή και μπράβο στο μέλος!
τι επαγγελεται το κοριτσι αγαπητε ?

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.688
Πόντοι
3.296
Εισαι ασεβαστος οποτε δεν μπορεις να εμπνέεις σεβασμο ..
Εισαι και επικίνδυνος την βαζεις σε κίνδυνο που δεν μπορεις να ελέγξεις ανόητε . αλλα και ουτε να επέμβεις ..τοσο σκουπιδι εισαι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.496
Πόντοι
9.115
Η διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στο παιχνίδι εξουσίας με απόλυτη συναίνεση είναι θεμελιώδης — αλλά χρειάζεται να έχεις ζήσει το δεύτερο για να τη δεις.

Το τι κάνει η τσούλα μου είναι αποτέλεσμα 100% συμφωνίας, σχεδιασμού και κοινής επιθυμίας. Δεν είναι αυθόρμητη πράξη, δεν είναι εισβολή — είναι performance.
Η πρόκληση γίνεται για εκείνους που θα το εκτιμήσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να αποστρέψουν το βλέμμα.

Κανείς δεν ζητάει έγκριση από αγνώστους όταν κάνει τέχνη, παιχνίδι ή υποταγή. Ζητάει μόνο από εκείνον που κρατάει το λουρί.
Κι εκεί, το θέμα έχει κλείσει.
Καλά τα λες τύπε, πρέπει να σας έχω πετύχει στο σούπερ μάρκετ :confused::confused::rockon::rockon:

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
τι επαγγελεται το κοριτσι αγαπητε ?
Το "κορίτσι" δεν επάγγεται τίποτα. Υπακούει.
Η μόνη της "δουλειά" είναι να υπηρετεί, να ανήκει και να προκαλεί όταν της το επιτρέπω.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
Εισαι ασεβαστος οποτε δεν μπορεις να εμπνέεις σεβασμο ..
Εισαι και επικίνδυνος την βαζεις σε κίνδυνο που δεν μπορεις να ελέγξεις ανόητε . αλλα και ουτε να επέμβεις ..τοσο σκουπιδι εισαι
Ο σεβασμός δεν ζητιέται — επιβάλλεται από θέση.
Και το ότι αντιδράς έτσι, δείχνει ότι κάτι μέσα σου σε χτύπησε.
Δεν με αφορά η γνώμη σου, ούτε η κρίση σου. Δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο — και ποτέ δεν θα παίξουμε.
Από τη στιγμή που “δεν γουστάρεις”, τι κάθεσαι και βλέπεις το σίριαλ;
Άλλαξε κανάλι, φίλε — δεν σε κρατάει κανείς.
Ή μήπως τελικά… δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την τσούλα;

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
Καλά τα λες τύπε, πρέπει να σας έχω πετύχει στο σούπερ μάρκετ :confused::confused::rockon::rockon:
Αν μας πέτυχες, τότε είδες και τι σημαίνει απόλυτος έλεγχος σε κοινή θέα.
Το βλέμμα σου το θυμάται εκείνη — εγώ θυμάμαι ότι δεν έκανες τίποτα.
Καλή τύχη την επόμενη φορά φιλαράκι… αν αντέξεις να την ξαναδείς.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.938
Πόντοι
1.406
Αν μας πέτυχες, τότε είδες και τι σημαίνει απόλυτος έλεγχος σε κοινή θέα.
Το βλέμμα σου το θυμάται εκείνη — εγώ θυμάμαι ότι δεν έκανες τίποτα.
Καλή τύχη την επόμενη φορά φιλαράκι… αν αντέξεις να την ξαναδείς.
Το γύρισες στη θεωρία κ στο μπλα μπλα όμως τυπε σλατοουνερ κ δεν βάζεις καμιά φωτό :coffee:

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
Το γύρισες στη θεωρία κ στο μπλα μπλα όμως τυπε σλατοουνερ κ δεν βάζεις καμιά φωτό :coffee:
Δεν φταίω εγώ, άλλοι με πρόκαλεσαν — κι εγώ απλά απάντησα με το στυλ που ξέρω.
Όταν με προκαλούν, δεν κρατιέμαι.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
χαρα μου να μου τα πεις απο κοντα ...οσο για τη θεση με το κεφαλι στο χωμα ..συνέχισε πισω απο το πληκτρολογιο διοτι σε βλεπω να περπατας στα γονατα:coffee:
Άσε τα παραμύθια για κοντά — από εδώ πίσω από το πληκτρολόγιο είσαι πιο βολικός.
Και στα γόνατα ή όχι, ξέρω καλά ποιος κρατάει τα ηνία.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.688
Πόντοι
3.296
OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.162
Πόντοι
200
πιπα κωλο το σενάριο :coffee:
Ωραίος, πολύ πρωτότυπο — σαν τα λόγια σου.
Κράτα την καφρίλα για σένα, εδώ παίζουμε σε άλλο επίπεδο.
Αλλά αν θες, μπορείς να συνεχίσεις να χάνεσαι στα ίδια βαρετά σενάρια.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.688
Πόντοι
3.296
Ωραίος, πολύ πρωτότυπο — σαν τα λόγια σου.
Κράτα την καφρίλα για σένα, εδώ παίζουμε σε άλλο επίπεδο.
Αλλά αν θες, μπορείς να συνεχίσεις να χάνεσαι στα ίδια βαρετά σενάρια.
καλσόν φορας ? βγαζει ωραιο ηχο στο σκίσιμο:coffee:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.679
Πόντοι
12.056
Μαλιστα :coffee: