Η επιδειξιομανία είναι η επιθυμία κάποιου να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε άλλους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Συνήθως αφορά άντρες, αλλά μπορεί να συμβεί και σε γυναίκες.
Όμως, όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας παίζει με δημόσια πρόκληση με συναίνεση και σεβασμό, αυτό δεν είναι διαταραχή. Είναι μέρος ενός παιχνιδιού όπου όλοι συμφωνούν και νιώθουν καλά.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τη διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στην συνειδητή, ασφαλή διασκέδαση.
Όταν βγάζει Δημόσια τα μαστάρια της και τον κώλο της είναι Δημόσια πρόκληση, δεν πήρε τη συναίνεση κανενός να του τα δείξει και δεν σέβεται τα άτομα που θα τα δούνε. Και ναι, αυτό είναι παθολογία. Οι γυναίκες που φωτογραφίζονται γυμνές σε περιοδικά, ή βγάζουν στη φόρα τα κάλη τους στο διαδίκτυο, δεν υποχρεώνουν κανένα να αγοράσει το περιοδικό, ή να μπει στη σελίδα τους. Η εν λόγω τα έδειξε σε αγνώστους χωρίς να της περάσει καν από το μυαλό ότι κάποια άτομα, είτε άντρες, είτε γυναίκες, μπορούσαν να ενοχληθούν από το θέαμα
Όταν δίνω εντολή, δεν αφήνω χώρο για «θέματα» ή αμφιβολίες — είτε αφορά δημόσιο χώρο, είτε οτιδήποτε άλλο.
Η υπακοή δεν είναι συζήτηση ή δικαιολογία, είναι εκτέλεση.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, καλύτερα να μείνεις απ’ έξω.
Εδώ παίζουν μόνο όσοι ξέρουν τι σημαίνει πραγματικός έλεγχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η καταγωγή της δεν παίζει κανένα ρόλο εδώ.
Εδώ μετράει η υπακοή της, η διάθεση να υπηρετεί και η αφοσίωση στο παιχνίδι.
Όποιος ψάχνει για λεπτομέρειες εκτός από το ουσιαστικό, απλά δεν καταλαβαίνει το νόημα
Το να μιλάς χωρίς να ξέρεις τη μεταξύ μας δυναμική δείχνει μόνο ένα πράγμα: ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει συναίνεση, αφοσίωση και παιχνίδι εξουσίας.
Η δικιά μου δεν είναι "πεινασμένη" — είναι εκπαιδευμένη και επιλεγμένη.
Όσο για τις κλοτσιές, κράτα τις για τον καθρέφτη σου
Το ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι λέω λίγα.
Σημαίνει απλώς ότι δεν είσαι στο επίπεδο να τα πιάσεις.
Όσο για το αν είσαι admin ή όχι — ευτυχώς για όλους, δεν είσαι.
Όταν βγάζει Δημόσια τα μαστάρια της και τον κώλο της είναι Δημόσια πρόκληση, δεν πήρε τη συναίνεση κανενός να του τα δείξει και δεν σέβεται τα άτομα που θα τα δούνε. Και ναι, αυτό είναι παθολογία. Οι γυναίκες που φωτογραφίζονται γυμνές σε περιοδικά, ή βγάζουν στη φόρα τα κάλη τους στο διαδίκτυο, δεν υποχρεώνουν κανένα να αγοράσει το περιοδικό, ή να μπει στη σελίδα τους. Η εν λόγω τα έδειξε σε αγνώστους χωρίς να της περάσει καν από το μυαλό ότι κάποια άτομα, είτε άντρες, είτε γυναίκες, μπορούσαν να ενοχληθούν από το θέαμα
Η διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στο παιχνίδι εξουσίας με απόλυτη συναίνεση είναι θεμελιώδης — αλλά χρειάζεται να έχεις ζήσει το δεύτερο για να τη δεις.
Το τι κάνει η τσούλα μου είναι αποτέλεσμα 100% συμφωνίας, σχεδιασμού και κοινής επιθυμίας. Δεν είναι αυθόρμητη πράξη, δεν είναι εισβολή — είναι performance.
Η πρόκληση γίνεται για εκείνους που θα το εκτιμήσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να αποστρέψουν το βλέμμα.
Κανείς δεν ζητάει έγκριση από αγνώστους όταν κάνει τέχνη, παιχνίδι ή υποταγή. Ζητάει μόνο από εκείνον που κρατάει το λουρί.
Κι εκεί, το θέμα έχει κλείσει.
Ένα χρόνο πριν την καραντίνα είχα μία που γούσταρε τα περίεργα σκηνικά. Γενικά έκανε πολλά και προκαλούσε αρκετά αλλά σε σημείο να μην μπορεί κάποιος να κάνει κάτι. Μία μέρα που ήμασταν κέντρο και βρεθήκαμε σε ένα μπαράκι Μεταξουργείο φύγαμε αργά. Καθώς περπατούσαμε μου λέει θέλω να σου πάρω πίπα γιατί έχω τρελές καύλες. Πριν προλάβω να κοιτάξω γύρω είχε πέσει στα 4 και είχε ξεκινήσει να ξεκουμπώνει το παντελόνι. Το σκηνικό ήταν δύο στενά από τα μπουρδέλα, αλλά που να φανταζόμουν τι ανωμαλία είχε εκείνη την ώρα στο μυαλό της. Ξεκίνησε μία μανιασμένη πίπα και έπαιζε παράλληλα με τις μπάλες γιατί ήθελε να χύσω. Τα καταφέρνει και αντί να τα καταπιεί όπως έκανε συχνά, καθώς έχυνα τα κρατούσε να πάνε πρόσωπο και μαλλιά. Σηκώνεται και εγώ φυσικά απλά τον βάζω μέσα ξανά. Όπως είναι μου λέει πάμε από εδώ και στρίβει στον δρόμο με τα μπουρδέλα. Με πιάνει χεράκι και περπατούσε ανέμελη ενώ έσκασε χαμόγελα στους υποψήφιους πελάτες γεμάτη χύσια. Για καλή τύχη κανένας απολύτως δεν ήρθε πιο κοντά, αλλά είχαν μείνει μαλάκες με το σκηνικό. Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο μου λέει με νάζι "Ως καλό πουτανάκι πρέπει να γνωρίζουν όλοι όχι ό,τι απλά τα τρώω αλλά από ποιον." Γυρίζοντας σπίτι της φρόντισα να της υπενθυμίσω πως τα πρόθυμα πουτανάκια δίνουν και κώλο. Επειδή θα ρωτήσετε θα σας πω πως το λήξαμε λίγους μήνες μετά γιατί χρειάστηκε να αλλάξει χώρα λόγω δουλειάς και εγώ έψαχνα αφορμή για το καινούργιο.
Για το νήμα χαίρομαι γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια σκηνικά. Καλή αρχή και μπράβο στο μέλος!
Εισαι ασεβαστος οποτε δεν μπορεις να εμπνέεις σεβασμο ..
Εισαι και επικίνδυνος την βαζεις σε κίνδυνο που δεν μπορεις να ελέγξεις ανόητε . αλλα και ουτε να επέμβεις ..τοσο σκουπιδι εισαι
Η διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στο παιχνίδι εξουσίας με απόλυτη συναίνεση είναι θεμελιώδης — αλλά χρειάζεται να έχεις ζήσει το δεύτερο για να τη δεις.
Το τι κάνει η τσούλα μου είναι αποτέλεσμα 100% συμφωνίας, σχεδιασμού και κοινής επιθυμίας. Δεν είναι αυθόρμητη πράξη, δεν είναι εισβολή — είναι performance.
Η πρόκληση γίνεται για εκείνους που θα το εκτιμήσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να αποστρέψουν το βλέμμα.
Κανείς δεν ζητάει έγκριση από αγνώστους όταν κάνει τέχνη, παιχνίδι ή υποταγή. Ζητάει μόνο από εκείνον που κρατάει το λουρί.
Κι εκεί, το θέμα έχει κλείσει.
Εισαι ασεβαστος οποτε δεν μπορεις να εμπνέεις σεβασμο ..
Εισαι και επικίνδυνος την βαζεις σε κίνδυνο που δεν μπορεις να ελέγξεις ανόητε . αλλα και ουτε να επέμβεις ..τοσο σκουπιδι εισαι
Ο σεβασμός δεν ζητιέται — επιβάλλεται από θέση.
Και το ότι αντιδράς έτσι, δείχνει ότι κάτι μέσα σου σε χτύπησε.
Δεν με αφορά η γνώμη σου, ούτε η κρίση σου. Δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο — και ποτέ δεν θα παίξουμε.
Από τη στιγμή που “δεν γουστάρεις”, τι κάθεσαι και βλέπεις το σίριαλ;
Άλλαξε κανάλι, φίλε — δεν σε κρατάει κανείς.
Ή μήπως τελικά… δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την τσούλα;
Αν μας πέτυχες, τότε είδες και τι σημαίνει απόλυτος έλεγχος σε κοινή θέα.
Το βλέμμα σου το θυμάται εκείνη — εγώ θυμάμαι ότι δεν έκανες τίποτα.
Καλή τύχη την επόμενη φορά φιλαράκι… αν αντέξεις να την ξαναδείς.
Αν μας πέτυχες, τότε είδες και τι σημαίνει απόλυτος έλεγχος σε κοινή θέα.
Το βλέμμα σου το θυμάται εκείνη — εγώ θυμάμαι ότι δεν έκανες τίποτα.
Καλή τύχη την επόμενη φορά φιλαράκι… αν αντέξεις να την ξαναδείς.
Ωραίος, πολύ πρωτότυπο — σαν τα λόγια σου.
Κράτα την καφρίλα για σένα, εδώ παίζουμε σε άλλο επίπεδο.
Αλλά αν θες, μπορείς να συνεχίσεις να χάνεσαι στα ίδια βαρετά σενάρια.
Ωραίος, πολύ πρωτότυπο — σαν τα λόγια σου.
Κράτα την καφρίλα για σένα, εδώ παίζουμε σε άλλο επίπεδο.
Αλλά αν θες, μπορείς να συνεχίσεις να χάνεσαι στα ίδια βαρετά σενάρια.