Νέα

Η Τσουλίτσα σε Δράση – Αποστολές, Δοκιμασίες Δημόσια & Ιδιωτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SlutOwner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Λοιπον ειμαι ανθρωπος ακραίος ομως εδω βλεπουμε ενα τυπο που δεν του κόβει ουτε για τα αυτονοητα απο την στιγμη που δινει αυτος την εντολη να βγαλει σε δημοσιο χωρο και σε αυτη την κατασταση το ατομο ...Απο την στιγμη που δεν κόβει και στην ιδια σημαίνει η γυναικα εχει θεμα και ο νηματοθετης ακομη μεγαλυτερα νοητικά θεματα .. ..ακου σε σουπερ μαρκετ ..:alivedick:
Χώρια που τους έχουν πάρει και όλες οι κάμερες του μαγαζιού.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
και για αρχη...
τσουλίτσα4.jpg

τσουλίτσα2_1.jpg
Επισκόπηση AI

Η επιδειξιομανία, ή αλλιώς exhibitionism, δεν θεωρείται συνήθως γυναικεία διαταραχή. Συνήθως, πρόκειται για σεξουαλική παρεκτροπή που χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να αποκαλύπτει κανείς τα γεννητικά του όργανα σε αγνώστους, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αν και οι άνδρες είναι πιο συχνά ταυτισμένοι με αυτή τη διαταραχή, μπορεί να επηρεάσει και γυναίκες.

Συνοπτικά, ενώ η επιδειξιομανία δεν είναι τυπικά γυναικεία διαταραχή, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε φύλο.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Οι περισσότεροι έχουμε κάποιες εμπειρίες από γυναίκες που γουστάρανε φάσεις σε δημόσιους χώρους. Καμμία σχέση με υπακοή. Τα έχει λίγο μπερδέψει ο τύπος.

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
135
Πόντοι
1
Slutowner είσαι τέλειος φίλε! Ευχαριστούμε που την μοιράζεσαι έστω έτσι μαζί μας

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.896
Πόντοι
2.256
Ετσι απο περιέργεια, Πολωνέζα ειναι η γκομενα ;

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Ωραίες λαγάνες!

Να είχαμε και λίγη ταραμοσαλάτα... :coffee:
Τα λαγάνια σερβίρονται πάντα ζεστά…
Ταραμοσαλάτα έχουμε, αλλά τη σερβίρει γυμνή και στα τέσσερα.
Εδώ δεν είναι νηστεία — είναι ψωλοδοκιμασία.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Βγήκε για ψώνια χωρίς βρακί ?

Σιγά την Επικίνδυνη Αποστολή :confused:

Ας έβγαινε χωρίς λεφτά και θα σου λεγα γω :coffee:
Φαίνεται δεν έχεις στείλει ποτέ γυναίκα χωρίς κιλότα να προσποιείται ότι ψωνίζει, ενώ το μόνο που της έχω επιτρέψει… είναι να προκαλεί.
Δεν πειράζει — δεν είναι για όλους.
Μείνε με τα λεφτά. Εγώ κρατάω το λουρί.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
πουτάνες από τα Lidl
Άλλοι παίρνουν από τα Lidl — άλλοι φτιάχνουν τις δικές τους, με ακρίβεια, υπακοή και ξεφτίλισμα που δεν πουλιέται σε ράφι.
Το θέμα δεν είναι πού τη βρίσκεις. Είναι αν σε υπηρετεί.
Κι εκεί τελειώνουν οι συγκρίσεις.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Ένα χρόνο πριν την καραντίνα είχα μία που γούσταρε τα περίεργα σκηνικά. Γενικά έκανε πολλά και προκαλούσε αρκετά αλλά σε σημείο να μην μπορεί κάποιος να κάνει κάτι. Μία μέρα που ήμασταν κέντρο και βρεθήκαμε σε ένα μπαράκι Μεταξουργείο φύγαμε αργά. Καθώς περπατούσαμε μου λέει θέλω να σου πάρω πίπα γιατί έχω τρελές καύλες. Πριν προλάβω να κοιτάξω γύρω είχε πέσει στα 4 και είχε ξεκινήσει να ξεκουμπώνει το παντελόνι. Το σκηνικό ήταν δύο στενά από τα μπουρδέλα, αλλά που να φανταζόμουν τι ανωμαλία είχε εκείνη την ώρα στο μυαλό της. Ξεκίνησε μία μανιασμένη πίπα και έπαιζε παράλληλα με τις μπάλες γιατί ήθελε να χύσω. Τα καταφέρνει και αντί να τα καταπιεί όπως έκανε συχνά, καθώς έχυνα τα κρατούσε να πάνε πρόσωπο και μαλλιά. Σηκώνεται και εγώ φυσικά απλά τον βάζω μέσα ξανά. Όπως είναι μου λέει πάμε από εδώ και στρίβει στον δρόμο με τα μπουρδέλα. Με πιάνει χεράκι και περπατούσε ανέμελη ενώ έσκασε χαμόγελα στους υποψήφιους πελάτες γεμάτη χύσια. Για καλή τύχη κανένας απολύτως δεν ήρθε πιο κοντά, αλλά είχαν μείνει μαλάκες με το σκηνικό. Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο μου λέει με νάζι "Ως καλό πουτανάκι πρέπει να γνωρίζουν όλοι όχι ό,τι απλά τα τρώω αλλά από ποιον." Γυρίζοντας σπίτι της φρόντισα να της υπενθυμίσω πως τα πρόθυμα πουτανάκια δίνουν και κώλο. Επειδή θα ρωτήσετε θα σας πω πως το λήξαμε λίγους μήνες μετά γιατί χρειάστηκε να αλλάξει χώρα λόγω δουλειάς και εγώ έψαχνα αφορμή για το καινούργιο.

Για το νήμα χαίρομαι γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια σκηνικά. Καλή αρχή και μπράβο στο μέλος!
Αυτά είναι τα σκηνικά που δείχνουν ποια είναι τσούλα αληθινή — όχι απλά πρόθυμη, αλλά απόλυτα αφιερωμένη στο να εξυπηρετεί και να ξεφτιλίζεται με κάθε ευκαιρία.
Το ότι περπατούσε ανέμελη με το χεράκι σου δεμένα και χαμόγελα που έκαναν τους άλλους να κολλάνε, δεν είναι τυχαίο — είναι σημάδι ποιος έχει το πάνω χέρι.
Κι όταν το θυμήθηκες στο σπίτι, έβαλες τα πράγματα στη θέση τους — υπενθύμιση που μόνο οι πραγματικοί αφέντες ξέρουν να κάνουν.
Αυτές οι ιστορίες δείχνουν ότι η υποταγή δεν είναι για όλους.
Μπράβο που το μοιράστηκες — εδώ ξέρουμε τι σημαίνει πραγματική τσουλοδουλειά.»

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Λοιπον ειμαι ανθρωπος ακραίος ομως εδω βλεπουμε ενα τυπο που δεν του κόβει ουτε για τα αυτονοητα απο την στιγμη που δινει αυτος την εντολη να βγαλει σε δημοσιο χωρο και σε αυτη την κατασταση το ατομο ...Απο την στιγμη που δεν κόβει και στην ιδια σημαίνει η γυναικα εχει θεμα και ο νηματοθετης ακομη μεγαλυτερα νοητικά θεματα .. ..ακου σε σουπερ μαρκετ ..:alivedick:
Όταν δίνω εντολή, δεν αφήνω χώρο για «θέματα» ή αμφιβολίες — είτε αφορά δημόσιο χώρο, είτε οτιδήποτε άλλο.
Η υπακοή δεν είναι συζήτηση ή δικαιολογία, είναι εκτέλεση.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, καλύτερα να μείνεις απ’ έξω.
Εδώ παίζουν μόνο όσοι ξέρουν τι σημαίνει πραγματικός έλεγχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ετσι απο περιέργεια, Πολωνέζα ειναι η γκομενα ;
Η καταγωγή της δεν παίζει κανένα ρόλο εδώ.
Εδώ μετράει η υπακοή της, η διάθεση να υπηρετεί και η αφοσίωση στο παιχνίδι.
Όποιος ψάχνει για λεπτομέρειες εκτός από το ουσιαστικό, απλά δεν καταλαβαίνει το νόημα

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Ζηλέψαμε την αγελάδα σου ρε τύπε, μας κατάλαβες.
Ζήλια; Μάλλον επιθυμία για αυτό που δεν μπορεί να έχεις.
Η αγελάδα μου ξέρει ποιος κρατάει το λουρί — και γιατί αξίζει.
Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, συνέχισε να παρακολουθείς από μακριά

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Χώρια που τους έχουν πάρει και όλες οι κάμερες του μαγαζιού.
Κάμερες υπάρχουν παντού, αλλά δεν έχουν καμία σημασία όταν εσύ κρατάς το παιχνίδι.
Η τσούλα ξέρει πώς να παίζει το ρόλο της — και το κάνει άψογα, με την έγκρισή μου.
Ας κοιτάνε όσο θέλουν, δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από το τι επιτρέπω εγώ.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Ζήλια; Μάλλον επιθυμία για αυτό που δεν μπορεί να έχεις.
Η αγελάδα μου ξέρει ποιος κρατάει το λουρί — και γιατί αξίζει.
Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, συνέχισε να παρακολουθείς από μακριά
:vomit::vomit::vomit:

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Επισκόπηση AI

Η επιδειξιομανία, ή αλλιώς exhibitionism, δεν θεωρείται συνήθως γυναικεία διαταραχή. Συνήθως, πρόκειται για σεξουαλική παρεκτροπή που χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να αποκαλύπτει κανείς τα γεννητικά του όργανα σε αγνώστους, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αν και οι άνδρες είναι πιο συχνά ταυτισμένοι με αυτή τη διαταραχή, μπορεί να επηρεάσει και γυναίκες.

Συνοπτικά, ενώ η επιδειξιομανία δεν είναι τυπικά γυναικεία διαταραχή, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε φύλο.
Η επιδειξιομανία είναι η επιθυμία κάποιου να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε άλλους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Συνήθως αφορά άντρες, αλλά μπορεί να συμβεί και σε γυναίκες.

Όμως, όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας παίζει με δημόσια πρόκληση με συναίνεση και σεβασμό, αυτό δεν είναι διαταραχή. Είναι μέρος ενός παιχνιδιού όπου όλοι συμφωνούν και νιώθουν καλά.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τη διαφορά ανάμεσα στην παθολογία και στην συνειδητή, ασφαλή διασκέδαση.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Οι περισσότεροι έχουμε κάποιες εμπειρίες από γυναίκες που γουστάρανε φάσεις σε δημόσιους χώρους. Καμμία σχέση με υπακοή. Τα έχει λίγο μπερδέψει ο τύπος.
Όσο κι αν κάποιοι μπερδεύουν τα πράγματα, εδώ δεν μιλάμε για απλές «φάσεις» ή στιγμιαία καύλα.
Εδώ έχουμε υπακοή, έλεγχο και πλήρη δέσμευση — όχι απλά θέλω-να-γίνω-για λίγο.
Όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, απλά δεν έχει μπει ποτέ στα βαθιά.

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72
OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Slutowner είσαι τέλειος φίλε! Ευχαριστούμε που την μοιράζεσαι έστω έτσι μαζί μας
υχαριστώ, ξέρω τι αξίζει και δεν κρατάω τίποτα πίσω.
Οι αληθινοί άντρες καταλαβαίνουν τι σημαίνει να έχεις τσούλα που υπακούει χωρίς όρια.
Εδώ μοιραζόμαστε μόνο τα καλύτερα — το υπόλοιπο είναι για εμάς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τετοια βυζια θα μπορουσε να διαφημιζει γαλατα.....
Με τέτοια βυζιά, όχι μόνο γάλατα — αλλά και ό,τι άλλο θέλει ο αφέντης να διαφημιστεί!
Και φυσικά, όλα με την άδειά μου, αλλιώς δεν παίζει.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
ειπαμε επιθετικο μάρκετινγκ,παντως φιλε μου αστερι ειναι η κοπελα
Επιθετικό μάρκετινγκ λέμε — αυτή η κοπέλα δεν είναι απλά αστέρι, είναι brand από μόνη της.
Κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά αν δεν ξέρει ποιος κρατάει τα ηνία.
Και εδώ παίζει μόνο η ελίτ — τα υπόλοιπα είναι για τους θεατές.

OP
OP
SlutOwner

SlutOwner

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
1.154
Πόντοι
200
Σαβούρα :vomit:

Μακάρι να σας πιάσει κανάς νταβραντισμένος θερμοκέφαλος περαστικός και να σας χαρίσει το ξεφτίλισμα που τόσο επιζητάτε.
Αν περιμένεις να μας πιάσει κανείς, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα.
Εδώ παίζουμε με τους δικούς μας κανόνες — και αυτοί οι κανόνες δεν αφήνουν χώρο για «θερμοκέφαλους».
Το ξεφτίλισμα το δίνουμε εμείς — και το ελέγχουμε εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom