Νέα

Εχετε πηδήξει ποτέ γειτόνισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epivhtoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Ακολουθεί προσωπική ιστορία με γειτόνισσα στην πολυκατοικία μου.

Πριν απο μερικά χρόνια μετακόμισα σε μια καινούρια πολυκατοικία και στην ακριβως απέναντι πόρτα του ορόφου μου έμενε μια Θεσσαλονικιά φοιτήτρια. Ηταν γύρω στα 22, κοντή, ξανθιά, αδύνατη με μεγάλο κώλο και βυζάρες. Που και που την πετύχαινα στις σκάλες και ανταλλάσσαμε ενα γεια. Μετα απο λίγο καιρο έκανε σχέση και την άκουγα καθημερινά να πηδιέται ασύστολα καθως μονο ένας τοίχος μας χώριζε. Μιλάμε οτι την ακουγα πρωι-μεσημέρι-βραδυ να φωνάζει και να τρώει ξύλο απο τον γκόμενο της και με ειχε καυλώσει τέρμα.
Μετά απο μερικούς μηνες όμως σταμάτησα να την ακουω και καταλαβα οτι μαλλον χώρησε με το αγόρι της. Ετσι σκέφτομαι οτι ήρθε η ωρα να χωθώ.

Μια μέρα πεφτει το ρευμα στην πολυκατοικία και βρισκω αφορμη να της χτυπήσω την πορτα και να της πιάσω κουβέντα. Πολύ ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή και μες στην καλή διάθεση. Μιλήσαμε για την σχολή που σπούδαζε και είπαμε μια μέρα να κανονίσουμε καφέ για να τα πουμε καλύτερα. Το μάτι της έπαιζε και φαινόταν να ψάχνεται. Απο τότε δεν ξαναμιλήσαμε αλλα σκεφτόμουν μέσα μου οτι μολις ερθει η καταλληλη στιγμή θα κανω την κίνηση.

Μετά απο ενα μήνα περίπου βλέπω χαρτόκουτες έξω απο το διαμέρισμα της. Ρωτάω τον σπιτονοικοκύρη τι παίζει και μου λεει οτι η κοπελα που μενει διπλα σου μετακομίζει την Κυριακή. Λεω μέσα μου εδώ ειμαστε. Θα κανω μια προσπάθεια και ό,τι γίνει, ετσι κι αλλιως δεν προκειται να την ξαναδώ. Ετσι λοιπόν μια μέρα πριν φυγει, το Σαββατο δηλαδή, παω νωρίς το απογευμα να της χτυπήσω την πόρτα για να έρθει δίπλα να πιουμε ενα κρασι.
Παω λοιπόν και χτυπάω την πόρτα, αλλα δεν ανοιγει κανείς και φαινόταν οτι το σπιτι ειναι αδειο. Λεω μεσα μου θα περιμένω εδώ μεχρι να γυρίσει. Περνάει η ωρά αλλα τίποτα. Κατα τις 2 το δράδυ ακούω βήματα στον διάδρομο και το κλειδί να γυρνάει στο διπλανό διαμέρισμα. Ομως εκτός απο την κοπέλα, ακουω και μια ανδρική φωνή. Οι τοίχοι δεν έχουν ηχομόνοση και άκουγα τα πάντα πεντακάθαρα. Γύρισε σπίτι με έναν συμφοιτητή απο την σχολή της ο οποίος για όλο το υπόλοιπο βράδυ την ξέσκισε. Την επόμενη μέρα έφυγε και δεν την ξαναείδα ποτέ.
Απο τότε μεχρι και σημερα μετανιώνω που δεν πηγα νωρίτερα να της μιλήσω και να ημουν εγω στην θέση του.

Εσεις έχετε κάνει τιποτα με γειτόνισσα;
ρε ψηλε εγραψες ολοκληρη εκθεση για να μας πεις πως ουσιαστικα δεν μιλησατε;

gejgi

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.421
Πόντοι
6.495
Αυτή παντρεμένη με δύο παιδιά πρέπει να ήταν γύρω στα 40 εγώ 25. Κορμί που θα ζήλευαν και 20αρες πρόσωπο λίγο σπασμένο. Ήταν εποχή που σχετικά ήταν στις αρχές του το facebook στην Ελλάδα. Η πρώτη προσέγγιση έγινε από εκεί με κάτι μηνύματα περί ανέμων και υδάτων. Στην πορεία το πήγα προς το σεξουαλικό και αφού είδα ότι υπάρχει έδαφος κλείσαμε την πρώτη μας συνάντηση σε μια ερημιά με το αυτοκίνητό του ο καθένας. Εκεί μετά από μπαλαμούτι έπεσε η πρώτη πίπα. Έκτοτε βρεθήκαμε αρκετές φορές αλλά μόνο σε ξενοδοχεία ποτέ σε χώρο μας. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Υ.Γ.: Η περιγραφή έγινε μόνο και μόνο για χάρη του ονόματος σου!!
respect για ένα πράγμα

"κλείσαμε την πρώτη μας συνάντηση σε μια ερημιά με το αυτοκίνητό του ο καθένας"

αυτό φίλε μου είναι πολύ βασικό...
Ακίνητο στο κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, εγώ νοίκιαζα τον 2ο οροφο η ιδιοκτήτρια στον πρώτο.
45άρα τρελαμένη και σε κόντρα με τις κόρες της, ήθελε να τους δείξει ότι μετράει σαν γυναίκα.
Αρχισε να έρχεται πάνω με διάφορα προσχήματα, όπως να κάνει ένα τσιγάρο, εαν ξέρω κανένα καλό ποτάδικο, για το filmnet, video, χρηματιστήριο κλπ. Δεν άργησε το παίσιμο, οπότε το πρώτο βόλι έγινε στο μπαλκόνι της κουζίνας με κατεβασμένη την τέντα. Πηδιόμασταν περίπου 3 χρόνια, είχε κλειδί και ανέβαινε μόνη της για καθαριότητα και να αφήσει φαί.
Ωραίες εποχές
αρχηγός !!!!!!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Ακίνητο στο κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, εγώ νοίκιαζα τον 2ο οροφο η ιδιοκτήτρια στον πρώτο.
45άρα τρελαμένη και σε κόντρα με τις κόρες της, ήθελε να τους δείξει ότι μετράει σαν γυναίκα.
Αρχισε να έρχεται πάνω με διάφορα προσχήματα, όπως να κάνει ένα τσιγάρο, εαν ξέρω κανένα καλό ποτάδικο, για το filmnet, video, χρηματιστήριο κλπ. Δεν άργησε το παίσιμο, οπότε το πρώτο βόλι έγινε στο μπαλκόνι της κουζίνας με κατεβασμένη την τέντα. Πηδιόμασταν περίπου 3 χρόνια, είχε κλειδί και ανέβαινε μόνη της για καθαριότητα και να αφήσει φαί.
Ωραίες εποχές
Οικογενειακές ιστορίες.

Ntesal

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
69
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα! Εχω μια κυρια 55αρα(εγω ειμαι 31) καλοστεκουμενη στο κατω οροφο η οποια παλαιοτερα απο οτι εχω μαθει εκανε πολυ θορυβο τα βραδυα,όποτε τη πετυχαινω ειναι μες στην ευγενεια και θελω τοσο πολυ να μπω αλλα δεν ξερω πως πλευριζεις μια τετοια φαση...

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Βεβαια και είχαμε και σχέση χρόνια

M40

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
22.338
Πόντοι
4.656
Μαγκες καλησπερα! Εχω μια κυρια 55αρα(εγω ειμαι 31) καλοστεκουμενη στο κατω οροφο η οποια παλαιοτερα απο οτι εχω μαθει εκανε πολυ θορυβο τα βραδυα,όποτε τη πετυχαινω ειναι μες στην ευγενεια και θελω τοσο πολυ να μπω αλλα δεν ξερω πως πλευριζεις μια τετοια φαση...

Πες της ευγενικα : Μωρη καριολα θα μας αφησεις να κοιμηθουμε τα βραδια ή θα σε γαμησω ;

Ntesal

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
69
Πόντοι
0
Πες της ευγενικα : Μωρη καριολα θα μας αφησεις να κοιμηθουμε τα βραδια ή θα σε γαμησω ;

Δυστυχώς εγω δεν ειχα τη τιμη να την ακουσω εκεινα τα βραδυα....αργοτερα ηρθα στη πολυκατοικια..

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Πήγαινε να ζητήσεις ζάχαρη

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.448
Πόντοι
3.810
Τύπε μου είναι απλά τα πράγματα.. έχεις σκοράρει και δεν το ξέρεις.
Βρες ευκαιρία να την πλευρισεις. Είτε για καφέ είτε για κοινόχρηστα. Άμα έχεις κανένα fb, κάνε add. Όπως όπως πιάσε κουβέντα και μπες κατευθείαν στο ψητό. Μου αρέσεις , δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου και τέτοια. Το πιθανότερο από τα λεγόμενά σου ότι θα σκοράρεις.
Πάρε ένα λιπαντικό γιατί σε αυτή την ηλικία θα είναι στεγνή.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Ntesal

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.482
Πόντοι
201
Έπεσε θέμα Έκθεσης στην τάξη του Τοτού: Μια μέρα της ζωής σας. Γράφει ο Τοτός «Το πρωί, αφού ξυπνήσω, πηγαίνω στο μπάνιο, πλένω τα δόντια μου, μετά παίρνω το πρωινό μου, στη συνέχεια πηδάω τη βεράντα και πάω στο σχολείο». Εντυπωσιασμένη η δασκάλα από την επίδοση του Τοτού στο μάθημα, αποφασίζει να πάει επίσκεψη στο σπίτι του. Τον υποδέχεται η μητέρα του Τοτού και αφού κάθονται στο σαλόνι γυρνάει προς την υπηρέτρια: «Βεράντα, φέρε έναν καφέ στη Κυρία».

leontal

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
19
Like
12.993
Πόντοι
2.546
Πρίν από καμία εικοσαετία περίπου ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ στη Χαλκίδα. Εγώ έμενα σε γκαρσονιέρα σχετικά κοντα στο ΤΕΙ και στην ίδια περιοχή (Αρτάκη) έμενε μια συμφοιτήτρια μου στην ίδια σχολή η οποία ήταν λίγο μεγαλύτερο εξάμηνο από εμένα. Χρωστούσε ένα μάθημα από μικρότερο εξάμηνο και επειδή δεν το παρακολουθούσε ερχόταν σπίτι μου καμία φορά για να διαβάσουμε μαζί μιας και είμασταν γείτονες. Μου είχαν μπει σκέψεις να χωθώ μπας και φύγουν τα χοντρά, αν και εμφανισιακά δεν μου πολύ άρεσε μιας και δεν ήταν του γούστου μου.
Τεσπά μια από αυτές τις φορές που ήρθε σπίτι μου, είχα αποφασίσει να της την πέσω και είχα στρώσει τη δουλειά και είχαμε αποκτήσει οικειότητα πλέον, εκεί που μιλάγαμε λοιπόν και είχαμε έρθει αρκετά κοντά ζήτησε να πάει τουαλέτα.
Βγαίνει μετά από κάνα δεκάλεπτο και στο καπάκι μπαίνω εγώ για κατούρημα.
Το τι αντίκρυσα δε περιγράφεται, η τύπισσα είχε χέσει μια κουράδα ίσα με 20 πόντους η οποία δεν είχε πάει κάτω και είχε μείνει η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από το νερό της λεκάνης.
Μου ήρθε αναγούλα και κόντεψα να ξεράσω. Τελικά δεν προχώρησε η δουλειά εξαιτίας αυτού και την έδιωξα με δικαιολογίες.

gejgi

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.421
Πόντοι
6.495
ρε αδερφέ...

τί οδηγίες είναι αυτές που ζητάς....χώσε μούτρα και θα δεις...αυτοσχεδίασε

να στην φέρουμε στο κρεβάτι πλυμένη και γρασσαρισμένη θέλεις?

Ntesal

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
69
Πόντοι
0
ρε αδερφέ...

τί οδηγίες είναι αυτές που ζητάς....χώσε μούτρα και θα δεις...αυτοσχεδίασε

να στην φέρουμε στο κρεβάτι πλυμένη και γρασσαρισμένη θέλεις?
Ειδες καπου να ζητάω οδηγιες?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
14
Like
8.581
Πόντοι
3.346
Η Μολδαβέζα της διπλανής πόρτας που γαμούσα πριν από 15 χρόνια χάνει μόνο απο μια επόμενη Λευκορωσίδα.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
20
Like
2.542
Πόντοι
1.196
Ναι έχω κάνει σε ηλικία 21 χρόνων. Αυτή ήταν 25 χωρισμένη με παιδιά και δούλευε μπαργούμαν.
Ηταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στην ζωή μου μπορώ να πω.
Η σχέση μας κράτησε περίπου 1 χρόνο. :hi:
Ακριβως το ίδιο μόνο που ήταν 30 και δεν δουλευε

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
112.898
Πόντοι
39.911
Παιδιά , μπαίνουμε εδώ και ψηφίζουμε όλοι @dimigoall
5422.gif

Ευχαριστώ :hi:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Πρίν από καμία εικοσαετία περίπου ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ στη Χαλκίδα. Εγώ έμενα σε γκαρσονιέρα σχετικά κοντα στο ΤΕΙ και στην ίδια περιοχή (Αρτάκη) έμενε μια συμφοιτήτρια μου στην ίδια σχολή η οποία ήταν λίγο μεγαλύτερο εξάμηνο από εμένα. Χρωστούσε ένα μάθημα από μικρότερο εξάμηνο και επειδή δεν το παρακολουθούσε ερχόταν σπίτι μου καμία φορά για να διαβάσουμε μαζί μιας και είμασταν γείτονες. Μου είχαν μπει σκέψεις να χωθώ μπας και φύγουν τα χοντρά, αν και εμφανισιακά δεν μου πολύ άρεσε μιας και δεν ήταν του γούστου μου.
Τεσπά μια από αυτές τις φορές που ήρθε σπίτι μου, είχα αποφασίσει να της την πέσω και είχα στρώσει τη δουλειά και είχαμε αποκτήσει οικειότητα πλέον, εκεί που μιλάγαμε λοιπόν και είχαμε έρθει αρκετά κοντά ζήτησε να πάει τουαλέτα.
Βγαίνει μετά από κάνα δεκάλεπτο και στο καπάκι μπαίνω εγώ για κατούρημα.
Το τι αντίκρυσα δε περιγράφεται, η τύπισσα είχε χέσει μια κουράδα ίσα με 20 πόντους η οποία δεν είχε πάει κάτω και είχε μείνει η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από το νερό της λεκάνης.
Μου ήρθε αναγούλα και κόντεψα να ξεράσω. Τελικά δεν προχώρησε η δουλειά εξαιτίας αυτού και την έδιωξα με δικαιολογίες.
Πάλι καλά που δεν τη γάμησες γιατί θα σε εχεζε πατόκορφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom