Epivhtoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Αυτό ακριβώς είναι το ηθικό δίδαγμα απ όλες αυτές τις ιστορίες. Αν δεν κάνεις κίνηση κατευθείαν πάει τελείωσε. Κερδίζει πάντα ο γρηγορότερος.γειτόνισα δν την λεσ, απλά συγκατικοι για 5-6 μέρες...
2022 αυγουστος μπαρτσα για δουλειά για 20 μέρες .αιρβνβ 3 υπνοδωμάτια κ κοινόχρηστα όλα τα υπόλοιπα(το1 δωμάτιο ήτανε κενό εκείνες τισ μέρες κ δεν είχαμε την σπιτονοικοκυρά στο οικισμα).
πρώτη μέρα την βλέπω χαιρετιόμαστε τα τυπικά,κοριτσι 22-25 γαλλιδα. λόγο δουλειάς δν την έβλεπα τα πρωινά γτ ξυπνούσα μεσημέρι και γυρνούσα πίσω 3-5 τα ξημερωματα! να μην σ πολυλογώ γυρνάω μια μέρα 5 τα ξημερώματα κ έτρωγα στην κουζίνα, κ προσπαθούσα να κάνω ησυχία για μην την ξυπνήσω. τσουυπππ βγαίνει έξω με το στρινγκ το άλλο χέρι να κρατά τα μια βιζάκια της για να πάει να κάνει μπάνιο ... διαολιστααα κ είπα αυτό ήτανε θα τισ μιλήσω το πρωί να πάμε έξω κλπ.(μ έλεγε ο φίλος μ από το τηλ από την πρώτη μέρα μιλά τησ γτ του είχα πει ότι έχω μια μικρή στην άλλη πόρτα)
μάντεψε!!!! η μικρή είχε πια φύγει. 6 μήνες το σκεφτομουνα κ όχι για την γαμησω απλά που δεν έκανα την κίνηση...
από τότε δν ξανακνω το λάθος όταν είμαι σε τέτοιες καταστάσεις...
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όσες μετακομίζουν/φεύγουν από μια πόλη έχουν τρελή διάθεση για περιπέτειες και καβλαντα τις τελευταίες μέρες τους.