Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ευχαριστω πολυ να σαι καλα αλλα στη δικη μας δουλεια δυστυχως δεν μετρανε ολα αυτα ....κυριαρχει ο αθεμιτος ανταγωνισμος και η κακογουστια .Η φτηνια τρωει τον παρα λει ο λαος .οταν καποιος κανει τη δουλεια του σωστα παντα υπαρχει καποιος που τον περιμενει στη γωνια ...ειτε την κανει καλα ειτε οχι .σημασια εχει να υπαρχει εξελιξη και οχι στασιμοτητα...αρκετα ομως δεν θελω να κουρασω καλο πασχα σε ολο τον κοσμοΛία είσαι εκθαμβωτική.. κορμάρα, υπέροχο πρόσωπο και επίπεδο..![]()
ευχαριστω πολυ να σαι καλα αλλα στη δικη μας δουλεια δυστυχως δεν μετρανε ολα αυτα ....κυριαρχει ο αθεμιτος ανταγωνισμος και η κακογουστια .Η φτηνια τρωει τον παρα λει ο λαος .οταν καποιος κανει τη δουλεια του σωστα παντα υπαρχει καποιος που τον περιμενει στη γωνια ...ειτε την κανει καλα ειτε οχι .σημασια εχει να υπαρχει εξελιξη και οχι στασιμοτητα...αρκετα ομως δεν θελω να κουρασω καλο πασχα σε ολο τον κοσμο

Πως εισαι στο instagram?μπες ινσταγκραμ να με βρεις και ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ταξιδεψεις συντομα
μπειμπι λιγο αν προσεχες σε καθε ποστ μου κατω τρεχει μια μπαρα και γραφει ολα οσα θελεις να μαθεις τηλεφωνο ινσταγκραμ κτλ δεν θελει κοπο θελει τροποΠως εισαι στο instagram?
μπειμπι λιγο αν προσεχες σε καθε ποστ μου κατω τρεχει μια μπαρα και γραφει ολα οσα θελεις να μαθεις τηλεφωνο ινσταγκραμ κτλ δεν θελει κοπο θελει τροπο
μπειμπι λιγο αν προσεχες σε καθε ποστ μου κατω τρεχει μια μπαρα και γραφει ολα οσα θελεις να μαθεις τηλεφωνο ινσταγκραμ κτλ δεν θελει κοπο θελει τροπο
κανεις δεν ξερει ακομη οταν και αν θα ενημερωσωΠότε θα είσαι Αθήνα να κανονίσω να αφήσω όλες τις δουλειές για πάρτη σου
κανεις δεν ξερει ακομη οταν και αν θα ενημερωσω

μια χαρα ολα γινονται και πιο κανονικα καθε μερα που περναει![]()
![]()
Βλέπεις αγάπη μου πως συμμορφώθηκα, δεν ρωτώ, περιμένω ενημέρωση. Πως πάει Ελλάδα?
![]()
![]()
![]()
αν σε ενδιαφερει ελα θεσσαλονικη δεν νομιζω να κανω ραντεβου καβαλα αλλα αν συμβει θα ενημερωσω προς το παρον καναμε το εμβολιο και παμε για ανοσια αυτο πρωτα και οδευουμε για κοβιτ φριΚαλησπέρα κούκλα
Παλιότερα έκανες επισκέψεις Καβάλα από την οποία κατάγεσαι.
Θα μας ξαναέρθεις προς το εδώ να σε συναντήσουμε ;
Σε ευχαριστώ κουκλα. Και εγώ τελείωσα με την μια με τα εμβόλια (johnson βλεπεις ) και ήδη περασαν οι μισες μέρες πριν την πλήρη ανοσία. Κρίμα που δεν κάνεις ραντεβού Καβάλα . Αν με βγάλει ο δρομος μου προς Θεσσαλονίκη θα τα πούμε.αν σε ενδιαφερει ελα θεσσαλονικη δεν νομιζω να κανω ραντεβου καβαλα αλλα αν συμβει θα ενημερωσω προς το παρον καναμε το εμβολιο και παμε για ανοσια αυτο πρωτα και οδευουμε για κοβιτ φρι
ινσταγκραμ αγαπη παντα γραφω που βρισκομαι για να μη με ρωτατε συνεχεια που ειναι αρκετα κουραστικοΣε ευχαριστώ κουκλα. Και εγώ τελείωσα με την μια με τα εμβόλια (johnson βλεπεις ) και ήδη περασαν οι μισες μέρες πριν την πλήρη ανοσία. Κρίμα που δεν κάνεις ραντεβού Καβάλα . Αν με βγάλει ο δρομος μου προς Θεσσαλονίκη θα τα πούμε.
Ποιο είναι το ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ σου μωράκι?
Αθήνα ποτέ θα κατέβεις κουκλαρα;ενημερωση μονο το σουκου θα ειμαι Βολο τα ραντεβου θα ειναι περιορισμενα κανονιστε την πορεια σας και απο δευτερα Λαρισα