Νέα

Με καβλώνει η καθαρίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.310
Πόντοι
456
Στην πλάκα βγαίνεις 1-2 φορές τάχα μου γυμνός και βλέπεις αντιδράσεις. Φυσικά όταν είστε δυο σας σπίτι αυστηρά.

Στα σοβαρά όχι. Καλύτερα "χειροτεχνία" παρά στο νοσοκομείο. Δε θέλει και πολύ να γίνει η μαλακία. Η τύπισσα δουλεύει για να ζει και όχι από χόμπι. Δε νομίζω να είχε σαν όνειρο να πλένει τα σκατά σου και από πάνω να της την πέφτεις. Κατά 99% θα σε τσακίσει στο ξύλο ο άντρας της και θα βγει και βρώμα για το σπίτι σου οπότε δε θα πλησιάζει ούτε φαντάρος πριν την επιθεώρηση για να καθαρίσει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Ναι ελεύθερος. Και παντρεμένος να ήμουν έτσι θα έλεγα. Έτσι είναι ο πατέρας μου 45 χρόνια - έτσι είναι και ο αδερφός μου που είναι παντρεμένος 15 χρόνια.

Δεν έχει να κάνει με το ελεύθερος αυτό. Έχει να κάνει με το μενταλιτέ και με τα βιώματα.

Εγώ δεν το έχω να δουλεύω τον άλλον. Δεν μου βγαίνει.
Δεν θέλω και τη γυναίκα και την γκόμενα. Θέλω είτε την πίτα ολόκληρη είτε το σκύλο χορτάρι - όχι και τα δυο.

Σέβομαι τις αποφάσεις που πήρα κάποτε και αναλαμβάνω το κόστος τους. Δεν μου φταίει κανένας άλλος να ταλαιπωρείται επειδή θέλω να αλλάξω σύντροφό. Απλά αν αλλάξω λέω: Χωρίζω και πάμε παρακάτω.

Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν. Δηλαδη όσους γαμάνε στη γωνία τις "καθαρίστριες" ή ακόμα και ιερόδουλες όντας παντρεμένοι και το βράδυ με τη συζυγο.... Εγώ δε μπορώ. Το θεωρώ έξω από τις δικές μου αξίες.
Όπως καταλαβαίνεις πολλοί παντρεμένοι δεν βγάζουν γούστα με τις γυναίκες τους .Ίσως είναι ξενερωτες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα " θέλω" του συζύγου.
Από ένα σημείο και πέρα τα συναισθηματικό/ ερωτικό στοιχείο παύει να υπάρχει και μένει η σύνδεση που απαιτείται ώστε να ξεπερνιουνται οι κοινες δυσκολίες όπως ,ενδεικτικά,ο,τι σχετίζεται με τα παιδιά.
Έτσι ,από ερωτευμένοι γίνονται ασεξουαλ συγκάτοικοι.
Ο άνδρας που έχει ακόμα ορμές μετά από όλα αυτά,δεν καλύπτεται από τις περιορισμένες δυνατότητες της συζύγου και απευθύνεται ΑΛΛΟΥ...αλλιώς αποσύρεται και ο ίδιος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τόσα βυζγια έχει μωρέ εδώ μέσα :2funny::2funny::2funny:
Σε χοιροστάσιο έπεσες .....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Στην πλάκα βγαίνεις 1-2 φορές τάχα μου γυμνός και βλέπεις αντιδράσεις. Φυσικά όταν είστε δυο σας σπίτι αυστηρά.

Στα σοβαρά όχι. Καλύτερα "χειροτεχνία" παρά στο νοσοκομείο. Δε θέλει και πολύ να γίνει η μαλακία. Η τύπισσα δουλεύει για να ζει και όχι από χόμπι. Δε νομίζω να είχε σαν όνειρο να πλένει τα σκατά σου και από πάνω να της την πέφτεις. Κατά 99% θα σε τσακίσει στο ξύλο ο άντρας της και θα βγει και βρώμα για το σπίτι σου οπότε δε θα πλησιάζει ούτε φαντάρος πριν την επιθεώρηση για να καθαρίσει.
Σωστός...θέλει προσοχή.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.866
Πόντοι
1.206
Αχ, και εγώ ψάχνω, αλλά να είναι γονατιστή ομως ιδρωμενη κουρασμενη με στην μπιχλα της καθαριότητας και μετά να με αδειασει να τα φτυσει και μετα να τα μαζειψει κι ολας με το αζημίωτο φυσικα και εγω αλλα στο douleutaras δε βρισκω τετοιες υπηρεσιες ρε γαμώτο κριμα. Μαλλον δεν ψαχνω σωστα.:lipsrsealed:
σε λίγο εκεί που θα φτάσει το κόστος ζωής, πιστεύω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.261
Πόντοι
456
Εγώ πάλι είχα βρει αλλά δεν βλεπόταν, οπότε προσπεράστηκε άμεσα.

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Άμα είναι και αυτή στην ίδια φάση είναι πολύ καλο στανταρακι και τρελή φαντασίωση που κάνεις πραγματικότητα πάντως

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
142
Πόντοι
1
Και που να δεις στην δουλεια που ειμαι , ερχεται συνεργειο καθαρισμου με τρεις γυναικες , ηλικιες απο 45 εως 54 , η μια απο αυτες που ειναι 50 ετων ειναι πιο ξεπετα ενοω φενεται στυλ τσουλακι , στυλ μπεντεντζακου , ενοω φοραει στολη εργασιας τα εχει σχεδον ολα εξω κολητα ρουχα , ειναι απο γεωργια αστα φωτια .

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
σε λίγο εκεί που θα φτάσει το κόστος ζωής, πιστεύω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Μα, ναι, έτσι πρέπει. Εδώ έχουμε κομμώτρια που σου κάνει κούρεμα, ξύρισμα, μασάζ, άδειασμα με το αζημίωτο Δεν μπορούμε να βρούμε cleaner; Τι πράγματα είναι αυτά τώρα; Θα κανομαγάνε. Τύπε κωσταντινου και ελενης εχεις δει το επεισόδιο με την Μαυρη Χήρα, με την ζοζα μεταξα που κάνει την cleaner; Κάτι τέτοιο ψάχνω γκούγκλαρε να δεις το επεισόδιο το κοριτσι για να μην λερωσει τα ρουχαλακια ειναι με εχωρουχα να νιωθει ανετα. Σαν το σπιτι σου που λεμε!!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Σταματήστε να βλέπετε συχνά ταινίες αισθησιακου περιεχομένου & να νομίζετε οτι αυτά συμβαίνουν συχνά στην πραγματικοτητα.

Παλιά έβλεπα τον Τσαρλς Μπρονσον, απο τότε οποιοδήποτε εγκληματία θέλω να τον καθαρίζω....όπως στην ταινία " ο εκτελεστής της νύχτας "

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
74
Like
12.404
Πόντοι
16.603
Υπάρχουν καθαρίστριες που θα συμπλήρωναν εισόδημα με πίπες ή ξεπέτες.
Ή που απλά θα γούσταραν την φάση να την γαμάει το αφεντικό, να την κολακεύει η φάση.
Βγαλμένα μέσα από την ζωή.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Από φίλους μου τα ξέρω.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
374
Πόντοι
21
Και που να δεις στην δουλεια που ειμαι , ερχεται συνεργειο καθαρισμου με τρεις γυναικες , ηλικιες απο 45 εως 54 , η μια απο αυτες που ειναι 50 ετων ειναι πιο ξεπετα ενοω φενεται στυλ τσουλακι , στυλ μπεντεντζακου , ενοω φοραει στολη εργασιας τα εχει σχεδον ολα εξω κολητα ρουχα , ειναι απο γεωργια αστα φωτια .
φιλε εχεις τηλωνο η ονομα του συνεργειου καθαρισμου μπορεις να μου τειλεις σε προσωπικο?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
faab6945f1f7.gif

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Σταματήστε να βλέπετε συχνά ταινίες αισθησιακου περιεχομένου & να νομίζετε οτι αυτά συμβαίνουν συχνά στην πραγματικοτητα.
Μπορει και χειροτερα απο αυτα που βλεπεις στις τσοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom