Νέα

Ετεροφυλική Απο γυναίκα O Μπουρδελιαρης και Εγω

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346


Μπηκα σε αυτό το φορουμ όταν ημουν μολις 24. Η περιεργεια μου, η αγαπη μου στο σεξ και στις προκλησεις με εφεραν ως εδώ. Συντομα καταλαβα ότι ένα κοριτσι με φωνη σε ένα ανδροκρατουμενο φορουμ για τον αγοραιο ερωτα κάθε άλλο παρα καλοδεχουμενη θα ηταν.

Κι ετσι..πηρα ορκο βαρυ ΚΑΝΕΝΑΣ μπουρδελιαρης να μη μου το δει!

Περνωντας ο καιρος και μεγαλωνοντας ειδα ότι όταν λες ΠΟΤΕ για κατι τοτε είναι που θα γινει..ετσι κ εγινε..
Δε θυμαμαι πως πεφτω πανω σε τεμαχιο, Μπουρδελιαρη από τους καλους..πιανουμε κουβεντα και ειδα ότι ειχαμε αρκετα κοινα ενδιαφεροντα και αρκετα αντιθετα..Περναει καιρος, ξεκινησαμε να μιλαμε στο τηλεφωνο και όταν ηρθα Ελλαδα ξανα για διακοπες αποφασισαμε να βρεθουμε. Πρωτο ραντεβου ηταν στο σινεμα για να δουμε μια ταινια που μας αρεσε. Προς εκπληξη μου εσκασε μυτη μαζι με το κολλητο του χωρις να μου το εχει αναφερει πριν πραγμα το οποιο θεωρω μεγαλο φαουλ. Μετα τη ταινια ο φιλος ειπε ότι θα εφευγε και ο Μ (από Μπουρδελιαρης) μου προτεινε να παμε για ποτο. Αλλα ειχα ξενερωσει τοσο που εριξα ακυρο κ πηγα σπιτακι μου.
Εμφανισιακα ο τυπος ηταν τελειως το στυλ που δε μαρεσει δλδ με μακρια μαλλια τυπου ροκα μηχανοβιου. Παρολα αυτά επειδη κοιταω χαρακτηρα και χημεια δεχτηκα να βρεθουμε ξανα για καφε αυτή τη φορα. Πηγαμε για καφε και καθισαμε 4 ωρες μιλωντας και ηταν σα να ειχαν περασει 30 λεπτα. Και καπως ετσι ξεκινησε η ελξη. Βρεθηκαμε κ άλλες φορες για ποτακια,σινεμα αλλα τιποτα παραπανω. Δεν εκανα κατι παραπανω γτ βρισκομουν σε σχεση με καποιον αλλον. Αυτος ο άλλος ηταν παντρεμενος οποτε δεν ενιωσα πολλες τυψεις όταν ο Μ με εκανε να τον φιλησω.

Ένα βραδυ γυρνωντας με σπιτι με τσιγκλισε λεγοντας μου ότι καληνυχτιζομαστε σα τις ξαδερφες για να μη θιχτει ο παντρεμενος γκομενος. Και τοτε ελυσα τη ζωνη μου τον αρπαξα επεσα πανω του και τον φιλησα με ενταση. Μειναμε να φιλιομαστε και ο Μ καυλωσε που μου ειπε να παμε παρακατω με το αμαξι. Εγω ειπα όχι και βγηκα απτο αμαξι. Την επομενη μερα με πηγε στο σπιτι του..

Ξεκινησαμε το μπαλαμουτι απτο σαλονι και βρεθηκαμε στο κρεβατι. Παρα τις οποιες αναστολες ειχα δεν αργησα να ανοιξω τα ποδια και ο Μ να ξεκινησει ένα περιποιημενο γλειφομουνι. Παραδοξως το εκανε καλα και με καυλωσε περισσοτερο σηκωνομαι και τον αφηνω να ξαπλωσει. Αρχιζω να τον φιλαω και να τον γλυφω αργα κατεβαινοντας. Αφου του δαγκωσα λιγο τις ρογες επιασα τον πουτσο του και αρχισα να γλυφω μπαλες και πουτσο με ευλαβεια ωσπου φοραει καποτα και ξεκιναμε ένα ιεραποστολικο. Μετα με γυρισε στα 4 ωσπου ηρθε το τελος.

Την επομενη μερα ξαναπηγαμε στο σπιτι του, αυτή τη φορα ξεκινησαμε με δικο του στοματικο τον μπουκωνομουν ενώ τον κοιτουσα στα ματια και μετα ανεβηκα πανω του και αρχισα να τον ιππευω. Το κρεβατι μετακινηθηκε και εφτασε ως τον τοιχο τριζοντας. Εγω συνεχισα ακαθεκτη να δινω πονο ωσπου τελειωσε.

Την επομενη μερα ξανα σπιτι του, ξεκινησαμε παλι με στοματικα και γυρναμε σε ιεραποστολικο, αρχισαμε να φιλιομαστε εντονα και σε 1 λεπτο τον ακουω να βρυγχαται χυνοντας. Τον κραταω μεσα μου, δεν τον αφηνω να βγει μαρεσει να χαλαρωνει ο αντρας μεσα μου. Όταν πια βγαινει και βγαζει προφυλακτικο και καθεται στην ακρη μου λεει ..

-Πωω ρε μαλακα δε το πιστευω..
-Τι εγινε? Του λεω
-Εχυσα μονο με το γλωσσοφιλο..στις πουτανες αργω να χυσω κανω ισως και μιση ωρα και τωρα με εκανες να χυσω σε ένα λεπτο  μονο με το φιλι
- Σοβαρα? Δε το ξερα ότι αργεις να τελειωσεις , μαζι μ αυτές τις μερες τελειωνεις σχετικα συντομα

Την επομενη μερα βγαινουμε και φτανουμε σπιτι του στις 3 το πρωι. Οι γονεις του ετυχε να βρισκονται σπιτι οποτε μπηκα κρυμμενη περπατωντας στις μυτες.. ξαπλωσαμε στο κρεβατι και μπηκαμε στο μπου να δουμε και να σχολιασουμε και μετα αρχισε το μπαλαμουτι. Με γυρναει σε πισωκολλητο κουταλατο και ξεκιναμε δυναμικα. Στην ιδια σταση με ρωταει αν μπορει να μπει και κωλο λεω φυσικα αρκει μετα να αλλαξεις προφυλακτικο πριν μπεις ξανα μουνι. Και ετσι με πηρε και από κωλο οπου και καταθεσε. Εμενα με πηρε ο υπνος αμεσως μετα για καμια ωρα ωσπου ξυπνησα γτ ειχε πια ξημερωσει και επρεπε να παω σπιτι. Εκεινος δεν ειχε κοιμηθει, ηταν ξαπλωμενος διπλα μου και με κρατουσε.

Την επομενη μερα βγηκαμε βολτα και μου ζητησε να παμε καπου απομερα. Ετσι κα εγινε και πηγαμε στο παρκιγκ ενός νοσοκομειου. Ηταν τεραστιο ηταν νυχτα κ δεν ειχε κινηση. Εγω εκατσα μεσα στο αμαξι και εκεινος ηρθε ανοιξε τη πορτα μου και ξεκουμπωσε το παντελονι του. Εγω χωρις να διστασω του κατεβαζω το εσωρουχο και παιρνω το πουτσο του μεσα στο στομα μου. Τον μπουκωνομουνα με μανια ωσπου εχυσε μεσα στο στομα μου και καταπια τα χυσια του ως τη τελευταια σταγονα. Τα ποδια του λυγισαν απτη καυλα αλλα παρεμεινε ορθιος. Μετα με αρπαξε και με φιλησε και ντυθηκε γρηγορα γτ ένα άλλο αμαξι πλησιαζε.

Αυτό ηταν το αποχαιρετιστήριο δωρο μου στον Μ.
Γυρισα Αγγλια και κρατησα αυτή τη συντομη σχεση ως μια ομορφη αναμνηση.

Τελικα και οι Μπουρδελιαρηδες εχουν το χαζι τους!

Και εις αλλα καλυτερα, με υγεια!  :-*
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.171
Κριτικές
5
Like
59.161
Πόντοι
12.056

Philippus Aureolus

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
ποιος  ο λογος  που ποσταρεις αυτα τα  βιντεο συνεχεια ;
 

ARHS2k

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Too good to be true

Ωραια η ιστορια σου, αλλα δυσκολευομαι να την θεωρησω αληθινη
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
Τυπε καταλαβαινεις τι εχει να γινει παλι με τετοιο θεμα που ανοιξες, :idiot: προβλεπω 100 σελιδες μεχρι την Κυριακη  :S
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.878
Like
23.217
Πόντοι
6.056
την δευτερα παιζεις με pussy wagon
μη χαθεις
θα σε βοηθησω οσο μπορω να περασεις στα ημιτελικα  :thumbsup:
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.079
Like
11.541
Πόντοι
2.606
ποιος γρωθος ειναι αυτος ο μπουρδελιαρης που πηγε και την γαμησε και μας ζαλιζει τωρα τα παπαρια  :2funny:
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.729
Πόντοι
3.425
ΟΚ........
 

athinaios44

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
48.461
Like
44.331
Πόντοι
6.256
ε αφου το ειπε ειναι μελος γαμω τα μελη τα μελοι και το μελι  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
να βγει το μελος που εκανε την ταρζανια να του κανουμε διαφορα δωρα..φρη φακ,μπουζουκια,βαρουλκο για μασα και ουισκυ μαλτ λαγκαβουλιν..οσο και να πεις εκανε αθλο :orchestra:
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
να βγει το μελος που εκανε την ταρζανια να του κανουμε διαφορα δωρα..φρη φακ,μπουζουκια,βαρουλκο για μασα και ουισκυ μαλτ λαγκαβουλιν..οσο και να πεις εκανε αθλο :orchestra:

Τυπε δεν φτανει που τον πληρωσε για την παλικαρια ? θα του κανουμε και δωρα απο πανω?  :S
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.878
Like
23.217
Πόντοι
6.056
Τυπε δεν φτανει που τον πληρωσε για την παλικαρια ? θα του κανουμε και δωρα απο πανω?  :S
καλο ειναι δινουμε κινητρα

ο αλλος εφερε και τον κολλητο για παρτουζα με το καλημερα
 

athinaios44

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
48.461
Like
44.331
Πόντοι
6.256
Τυπε δεν φτανει που τον πληρωσε για την παλικαρια ? θα του κανουμε και δωρα απο πανω?  :S
δεν ειναι ευκολο να το κανεις αυτο το συγκεκριμενο..αξιζει ολα αυτα τα δωρα και τον θαυμασμο μας :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom