Νέα

Πως άλλαξαν όλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dk1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Είμαι παθητική μαζοχα pantyhosed sissy slave η Crossdresser δούλα καριολοπουστρα που δεν καυλωνει δεν σκληραίνει δεν μου σηκώνεται δεν χύνει το άσφαιρο πετσί μου ποτέ…… αλλά ως μαζοχα μου καίει τον εγκέφαλο η διεστραμενα ανώμαλη και σαδομαζοχιστική ιστορία σας, γι αυτό και ελπίζω να την κλιμακώσετε με μαστιγώματα βασανιστήρια αλλαγή φύλου θυληκοποιηση εκπόρνευση trafficking και δημόσια ξεφτελισματα χωρίς όρια και ανθρωπιά

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Τετάρτη και μετά είμαι διαθέσιμη για υποταγή σε κάθε έναν που θέλει μια μαζόχα παθητική δούλα Crossdresser

OP
OP
D

dk1000

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Μερος 7ο
Με την Κικη περναγαμε υπέροχα. Ειχε ερθει κ μεναμε μαζι με την αδεια της κ Βικυς. Η Ξενια μας εβγαζε βολτα στο κηπο με αλυσιδα και μερικες φορες ειτε μας εδενε στο δεντρο για να παρουμε τον αερα μας, ειτε ποιο σπανια μας αφηνε να κανουμε κ μπανιο στη πισινα οταν ειχε καλο καιρο. Μετα το μπανιο μας αφηνε να στεγνωσουμε δενωντας μας σε ενα δεντρο.

Η κ Βικυ μας ειχε παρει μαγιο κορδονια κ της αρεσε πολλες φορες να καθεται στην ξαπλωστρα της πισινας κ να μας βλεπει να παιζουμε μεταξυ μας, ενω ειχε εναν παιδαρα να της κανει μασαζ. Καποιες φορες μας φωναζε να παρουμε πιπα στον παιδαρα, οχι οτι κ εμεις δεν θελαμε κ να του ρουφηξουμε κ την τελευταια σταγονα.

Μια μερα η Ξενια με τον οδηγο μας πηραν υστερα απο εντολη της κ Βικυς και μας πηγαν σε ενα sex shop απο οπου μας ειπαν να αγορασουμε οτι εσωρουχα θελαμε, αλλα θα ηταν παντα επι 2 ετσι ωστε να φοραμε τα ιδια οταν μας το ελεγαν. Επισης αγορασαν κ πολλους δονητες ταπουλες κλουβια σε ολα τα μεγεθη, σηκωσαμε δηλ σχεδον ολο το μαγαζι.

Γυρίζοντας σπιτι κ κ. Βικυ μας ανακοινωσε οτι το παρτυ που θα επαιρναν μερος μονο γυναικες θα γινονταν σε 2 μερες. Για το λογο αυτο επρεπε να κάνουμε εντατικα μαθηματα με την αφεντρα Αλεξανδρα, που θα ερχονταν το απογευμα για το σκοπο αυτο και επρεπε να μας εκπαιδευση. Αν δεν εκπαιδευομασταν σωστα τοτε η Κικη θα επρεπε να αποχωρησει απο το κτημα αμεσως.

Βαλε τα δυνατα σου ειπε η Κικη πρεπει η κ Αλεξανδρα να μεινει ικανοποιημενη και κατοπιν ολες οι φιλες της Κυριας, δε θελω να μας χωρισουν. Ουτε εγω το θελω ειπα στη Κικη, θα δειξω το καλυτερο μου εαυτο. Το απογευμα γυρω στις 7.00 ανοιγει η πορτα και μπαινει μια διμετρη μελαχρινη, φορωντας μια δερμάτινη ολοσωμη φορμα. Μας κοιταζει κ λεει ειμαι η κ. Αλεξανδρα, εσυ θα με λετε Κυρια σε καθε φραση που θα μου απευθυνεστε. Απο τωρα και για τις επομενες 2 μερες που ανηκετε. Συμφωνειτε, αν οχι δηλωστε το τωρα κ αποχωρω. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...απαντησαμε... Σκουγωντας το εκει πλησιαζει τη Κικη και της σκαει ενα δυνατο σκαμπιλι...τι ειπαμε που ειναι η λεξη κυρια. Συγνωμη κυρια απαντησαμε και οι δυο, δεν θα καναγινει τετοιο λαθος. Πηγαινετε κ φορεστρ τωρα αυτα τα κλουβια κ τις 2 ταπες και σε 5 λεπτα να ειστε ετοιμες κ γυμνες μπροστα μου.

Μαλιστα κυρια σπαντησαμε κ η 2. Όντως σε 5 λ ειμασταν μπροστα της με τα κλουβακια κ τις ταπουλες μας. Εκεινη την ωρα ανοιγει η πορτα κ μπαινει η κ. Βικυ. Α γνωριστηκατε κιόλας μας λεει... τι λες Αλεξανδρα θα προλαβουν...Θα δουμε απαντα εκεινη παντως οι τρυπες τους ειναι πολυ ανοιχτές σε αυτό δε γινεται τπτ...Ναι απαντησε η κ. ΒΙΚΥ εχω φροντισει κ εχουν εκπαιδευτει με διάφορους τροπους και πολλα καβλια, εκει δεν ανοιγουν αλλο..καλα απάντησε η κ Αλεξανδρα εχουν ομως κ αλλους τομεις να βελτιωσουν...Για αυτο σε φωναξα της απαντησε η κ Βικυ...τις θελω εκπαιδευμενες στο παρτι σωστα...Αυτό θα γινει απαντησε η Αλεξανδρα.

Λοιπον πηγαινετε κ φορεστε τις στολες υπηρετριας που πηρατε, εχετε 5 λ, θα μαθετε πως θα συμπεριφερθειτε στο παρτυ στα κοριτσια. Η στολη ηταν ενα πολυ κοντο φορεμα που ηταν στη πλατη τελειως ανοιχτο κ στα πλαγια ωστε να φαινονται τα βυζακια μας, ενω μπροστα εφτανε μεχρι το κλουβακι κ πηρα μεχρι την αρχη του κολου. Οντως σε 5 λ ειμασταν ετοιμες κ παρουσιαστηκαμε στην κ. Αλεξανδρα.

Εκεινη μας ειπε να κανουμε μια στροφη να βγαλουμε τις ταπουλες απο το κολο μας και να σκυψουμε στα 4. Ειχε φερει κατι σαν χωνι. Φωναξε την Κικη να της ξεκουμπωσει το Δερματινο παντελονι να της κατεβασει το στρινγκ κ να κραταει το χωνι ωστε να κατουρησει μεσα στο κολο μου. Ετσι κ έγινε κ αρχισε να γεμιζει τη τρυπα μου με καυτο χυμο. Απιστευτο ποσο χυμος μπηκε μεσα. Μολις τελειωσε εβγαλε το χωνι απο τη τρυπα μου το εβαλε στο στομα της Κικης να το καθαρισει κ μετα αφου η Κικη σκουπισε το μουνακι της της ανεβασε το στρινγκ κ το παντελονι. Ωραια ειπε βαλε της τωρα αυτη τη μεγαλυτερη ταπα ωστε να μην χυθει τπτ και μενε στα 4 μου ειπε. Η Κικη μου καρφωσε μια τεραστια ταπα που μπηκε ανετα όμως. Τωρα τραβα φερε ενα ξυλινο τετράγωνο με λαβη που εχω στη τσαντα μου της ειπε ενω καθισε στη μπραζιερα.

Μολις το εφερε η Κικη της ειπε δωσε της 50 δυνατες ξυλιες στο κολο που θα τις μετραει δυνατα, αν δεν ειναι δυνατη η ξυλια θα επαναλαμβανεται. Η Κικη ξεκινησε διστακτικα και εριξε 3-4 σχετικα σιγανες. Τοτε η κ.Αλεξανδρα σηκωνεται κ στης σκαει ένα σκαμπιλι που το μαγουλο της εγινε κοκκινο. Μωρη πουτανα με κοροιδευεις της ειπε, ετσι δε θα μεινουν ευχαριστημενες οι φιλες της κ Βικυς. Στησου στα 4 να δεις πως ειναι το πραγματικο χτυπημα. Στήνεται και η Κική Διπλα μου και η κ. Αλεξανδρα ερχεται κ στεκεται μπροστά μας με ανοιχτα τα ποδια. Θα φατε απο 50 ξυλιες η καθε μια εναλλαξ, θελω στο 50 να μου εχετε καθαρισει με τη γλωσσα σας η καθε μια απο μια μποτα, αν δε γυαλιζουν τα παπουτσια μου θα συνεχισω να σας χτυπω. Και αρχιζει το μετρημα χτυπώντας εμενα κ μετα τη Κικη. Ο πονος ηταν αφορητος αλλα έπρεπε να προλαβουμε να γλυψουμε καλα τις μποτες που ηταν γεμάτες σκονη. Τα κολομερια μας ειχαν ματωσει οταν τελειωσε ευτυχως στις 50 ξυλιες στην καθεμια μας. Θα κοιμηθειτε αποψε στο κλουβι γυμνες με τα κλουβια σας κ τις ταπες σας ειπε κ εγω στο κρεβατι σας. Πριν ομως κοιμηθω θελω να κατουρησω στη τρυπα σου ειπε της Κικης,μιας και της αλλης ειναι γεματη. Ετσι η Κικη στηθηκε στα 4 και εγω αφου βοήθησα να κατεβασει το παντελονι της η κ Αλεξανδρα εβαλα το χωνι στο κολο της Κικης, βγαζωτας την ταπα που ειχε. Σε λιγο η τρυπας γέμισε χυμο. Μολις τελείωσε καθαρισα τη ταπα με το στομα μου κ σκουπισα το μουνακι της κυριας με τη γλωσσα μου. Μετα εβαλα μια χοντρη ταπα στο κολο της Κικης. Πηγαινε την στο κλουβί μου ειπε κ ελα στο κρεβατι να με βοηθήσεις να γδυθω. Πηγα την Κικη που δεν μπορούσε να κάτσει απο το πονο κ ετσι ξαπλωσε, κ αμεσως πηγα στην κ. Αλεξανδρα κ αρχισα να την γδυνω. Εκεινη παρεμεινε ακινητη καπνίζοντας. Ξεκουμπωσα το δερματινο πουκαμισο κ της εβγαλα το παντελονι. Εμεινε με τα εσωρουχα χωρις να ασχοληθει μαζι μου, γλυψε μου το μουνι μου λεει. Υπακουσα κ αρχισα να την γλυφω, καποια στιγμη εβγαλε ενα βογγητο ενω ειχε μουσκεψει. Μωρη πουτανα με καβλωσες μου λεει πως το καταφερες? Κ μου σκαει ενα σκαμπιλι, θα σου βγαλω το κλουβι θελω να μου το βαλεις. Κυρια βγαλτε μου κ την ταπα την παρακαλεσα. Εκεινη δεν απαντησε αλλα μου εβγαλε κ το κλουβι κ τη ταπα, βγαζωντας τη ταπα αρχισαν να τρεχουν τα κατουρα που ηταν γεματη. Εκείνη εβαλε τα γελια, πηρε μια αλυσιδα με 2 κλιπς και τα εβαλε στις ρωγες μου... αμεσως το καβλι μου αρχισε να σηκωνεται. Αρχισε να γαμας ειπε ενω καπνιζε.... μπηκα μεσα της χωρις ομως να την αγγιξω... μην διανοηθεις να χυσεις πριν σου πω...θα περασεις ασχημο βραδυ... ευτυχως δε συνεβη γιατι θα θυμωνε πολυ...καποια στιγμη πρεπει να ειχε τελειωσει...μου ριχνει ενα δυνατο σκαμπιλι κ μου λεει παρε ενα ποτηρι κ χυσε....βγηκα αμεσως κ πήγα πηρα ενα ποτηρι κ αρχισα να τον παιζω γρηγορα...σε λιγο εχυσα...ωραια μου ειπε αφου τα πιεις και μιας κ εμεινα ικανοποιημενη θα κοιμηθεις χωρις τάπα κ κλουβι..δωρο απο μενα.

Με πηγε στο κλουβι κ ξαπλωσα κ εγω δίπλα στη Κικη μιας κ τα δικα μου κολομερια πονουσαν τρελα. Μας εφερε μια αλοιφη κ ειπε αληφθειτε το πρωι θα συνεχίσουμε..Θέλω να ειστες ετοιμες το Σάββατο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom