Καμία φωτό θέλουμε την ώρα που κάνει τα σκυψίματα...η καυλιάρα σου...Ρε τυποι ξερω οτι ειναι Πρωταπριλια,δεν ειμαστε 10χρονα.Ξερετε τι ειναι να σαι σπιτι καβλωμενος με ενα θυληκο και να το βλεπεις να σκυβει απο δω και απο κει?Μαρτυριο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με καβλώνει η καθαρίστρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SilverLining
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2025
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 201
Για αρχή, πες της πως η καθαρίστρια στα γερμανικά λέγεται putz-frau. Αν το πιάσει το υπονοούμενο, είσαι σε καλό δρόμοΕχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
tarzan71
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2019
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Για να ασχοληθεί σοβαρά η επιστημονική ομάδα του bou πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφίες της καθαρίστριας. Έτσι θα λάβεις μια τεκμηριωμένη συμβουλήΕχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
ledis7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 1.436
- Πόντοι
- 206
κι εγώ με αυτό έχω απορία. όλες οι γυναίκες που τους μιλάω στα μάτια με κοιτάνε, λες όλες τους να θένε να τις γαμήσω;Αν σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει είναι σοβαρά τα πράγματα

Τελευταία τροποποίηση:
Στανταρακικι εγώ με αυτό έχω απορία. όλες οι γυναίκες που τους μιλάω στα μάτια με κοιτάνε, λες όλες τους να θένε τα τις γαμήσω;![]()
Τύπε πριν κάνεις κάτι τσέκαρε μην ειναι αλήθωρη και εκτεθείςΕχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 16.960
- Πόντοι
- 8.695
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Χούφτωστην, χούφτωστην!! αλλά οτι κάνεις, έξω απ' το σπίτι
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 994
- Πόντοι
- 361
Κάτσε φρονιμαααα, δεν θα έχεις καθαρίστρια μετά
Οι καθαρίστριες γενικότερα αναζητούν πουτσα παντρεμένες και μη , πολλά τσουλακια στον συγκεκριμένο κλάδο.
Παλιότερα πιπωσα μια παντρεμένη 55αρα καθαρίστρια όπως σχολαγε από κατάστημα στο κέντρο Αθήνα που εργαζόταν , σε καβατζα στην Αθήνα τη πιπωσα χειμώνας ήταν και νύχτα .
Παλιότερα πιπωσα μια παντρεμένη 55αρα καθαρίστρια όπως σχολαγε από κατάστημα στο κέντρο Αθήνα που εργαζόταν , σε καβατζα στην Αθήνα τη πιπωσα χειμώνας ήταν και νύχτα .
G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 456
Εξακριβωμενο ;διψάνε για πούτσο η καθαρίστριες.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μεγάλε, επειδή ξέρω Γερμανικά, έκλαψα!!!!!!!!!!!!!!!!! Κόντεψε να μου φύγει η μπουκιά από το στόμα!!!! Όσο για τον νηματοθέτη, αν τελικά γίνει κάτι μαζί της, φιλική συμβουλή, να μη γράψει κάτι εδώ μέσα γιατί θα μπλοκάρει το inbox του με μηνύματα που θα του ζητάνε το τηλέφωνό της.Για αρχή, πες της πως η καθαρίστρια στα γερμανικά λέγεται putz-frau. Αν το πιάσει το υπονοούμενο, είσαι σε καλό δρόμο![]()
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Νηματοθέτη, σε νιώθω απόλυτα. Έχω μια μεγάλη φαντασίωση: να έχω καθαρίστρια στο σπίτι, να καθαρίζει, να είναι σκυμμένη, ιδρωμένη και κουρασμένη... Και εγώ να πηγαίνω από πάνω της, να της δίνω λίγο "νεκτάρ" για να ξαποστάσει, να με "αδειάζει" και μετά να συνεχίζει τη δουλειά της κι εγώ τη δική μου στο γραφείο. Αχ, σε νιώθω τύπε μου...Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
makis254
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 634
- Πόντοι
- 311
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι να κανω? Να την σκισεις αγορι μου...(γιατι στο μελλον θα το μετανιωσεις σιγουρα..)
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις