Νέα

Με καβλώνει η καθαρίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

10A

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
8
Like
2.971
Πόντοι
441
Ρε τυποι ξερω οτι ειναι Πρωταπριλια,δεν ειμαστε 10χρονα.Ξερετε τι ειναι να σαι σπιτι καβλωμενος με ενα θυληκο και να το βλεπεις να σκυβει απο δω και απο κει?Μαρτυριο...
Καμία φωτό θέλουμε την ώρα που κάνει τα σκυψίματα...η καυλιάρα σου...

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.428
Πόντοι
201
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Για αρχή, πες της πως η καθαρίστρια στα γερμανικά λέγεται putz-frau. Αν το πιάσει το υπονοούμενο, είσαι σε καλό δρόμο :P

tsigalko

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2023
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Αν σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει είναι σοβαρά τα πράγματα

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
753
Πόντοι
81
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Για να ασχοληθεί σοβαρά η επιστημονική ομάδα του bou πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφίες της καθαρίστριας. Έτσι θα λάβεις μια τεκμηριωμένη συμβουλή

ledis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
1.439
Πόντοι
206
Αν σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει είναι σοβαρά τα πράγματα
κι εγώ με αυτό έχω απορία. όλες οι γυναίκες που τους μιλάω στα μάτια με κοιτάνε, λες όλες τους να θένε να τις γαμήσω; :zfuck:

Τελευταία τροποποίηση:

tsigalko

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2023
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Άνοιξε το πορτοφόλι σου να το δει που θα το έχεις γεμάτο 50€, και σου την πέσει αυτή..

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
919
Πόντοι
81
Τύπε πριν κάνεις κάτι τσέκαρε μην ειναι αλήθωρη και εκτεθείς

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.340
Πόντοι
27.686
Αγαπητέ άμα είναι να της την πέσεις, πρόσεξε όταν το κάνεις να μην κρατάει καμμια σκούπα....

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
20
Like
16.960
Πόντοι
8.695

Χούφτωστην, χούφτωστην!! αλλά οτι κάνεις, έξω απ' το σπίτι

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
994
Πόντοι
361
Κάτσε φρονιμαααα, δεν θα έχεις καθαρίστρια μετά

Baskinas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Οι καθαρίστριες γενικότερα αναζητούν πουτσα παντρεμένες και μη , πολλά τσουλακια στον συγκεκριμένο κλάδο.
Παλιότερα πιπωσα μια παντρεμένη 55αρα καθαρίστρια όπως σχολαγε από κατάστημα στο κέντρο Αθήνα που εργαζόταν , σε καβατζα στην Αθήνα τη πιπωσα χειμώνας ήταν και νύχτα .

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
διψάνε για πούτσο η καθαρίστριες.
Τρελή κάβλα να τη γαμάς στο χωρο εργασιας της ενω σηκώνεις τη στολή απο πίσω

Spidy333

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
130
Πόντοι
1
Ανέβασε φώτο να δουμε αν αξίζει!

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
316
Πόντοι
20
Για αρχή, πες της πως η καθαρίστρια στα γερμανικά λέγεται putz-frau. Αν το πιάσει το υπονοούμενο, είσαι σε καλό δρόμο :P
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μεγάλε, επειδή ξέρω Γερμανικά, έκλαψα!!!!!!!!!!!!!!!!! Κόντεψε να μου φύγει η μπουκιά από το στόμα!!!! Όσο για τον νηματοθέτη, αν τελικά γίνει κάτι μαζί της, φιλική συμβουλή, να μη γράψει κάτι εδώ μέσα γιατί θα μπλοκάρει το inbox του με μηνύματα που θα του ζητάνε το τηλέφωνό της.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Νηματοθέτη, σε νιώθω απόλυτα. Έχω μια μεγάλη φαντασίωση: να έχω καθαρίστρια στο σπίτι, να καθαρίζει, να είναι σκυμμένη, ιδρωμένη και κουρασμένη... Και εγώ να πηγαίνω από πάνω της, να της δίνω λίγο "νεκτάρ" για να ξαποστάσει, να με "αδειάζει" και μετά να συνεχίζει τη δουλειά της κι εγώ τη δική μου στο γραφείο. Αχ, σε νιώθω τύπε μου...

• Like
Αντιδράσεις: cool11

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
634
Πόντοι
311
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι να κανω? Να την σκισεις αγορι μου...(γιατι στο μελλον θα το μετανιωσεις σιγουρα..)

BobDalton

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Με καθαρίστρια την πάτησε και ένας συνάδελφος εργένης μέχρι που το έμαθε ο τηγανοκέφαλος σύζυγος της και ο συνάδελφος άλλαξε γειτονιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom