Νέα

Με καβλώνει η καθαρίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

malaperdas222

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2026
Like
909
Πόντοι
80
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Παίξε εκτός έδρας για να μην έχεις μπλεξίματα, εκτός αν την ξέρεις πολύ καλά και είσαι σίγουρος ότι ψάχνεται

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.247
Πόντοι
1.056
Την γαμας παντού

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.218
Πόντοι
16.131

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.372
Πόντοι
6.256
Κι εσύ με κοντές ;

Καμία ιστορία για λελέκι , καλλικάτζαρο δεν θα διαβάσουμε ;

Μάϊν γκοτ ....

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.863
Πόντοι
23.656
.....αδελφε, απολυτως τιποτα! Μουνια για πηδημα βρισκουμε, καθαριστριες δεν βρισκουμε!!! :confused::confused::confused:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
δηλαδη αν τον ελεγαν μινχαουζεν τι αποδειξη θα εβαζε απο τα κοινοχρηστα
Το θέμα είναι μην του βγει καμμιά υπερτιμημένη η τύπισσα και τον καθαρίσει κουρέψ€ι ως κομμώτρια :coffee:
Τέσπα ό,τι κι αν κάνει θέλει προσοχή το μετά και να είναι καλυμμένος μην έχει μπλεξίματα, (αφού λέει ότι είναι παντρεμένη), αυτά και δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.437
Πόντοι
481
Ε τι περιμένεις; Ρίξε της ένα σφουγγάρισμα χωρίς πολλά πολλά.

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
Όρμα της σε γουστάρει.
Ο τολμών νικά.
Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Στ' αρχίδια σου αν σου ρίξει άκυρο, προχωράμε.
Αν δεν της ριχτείς θα μείνεις μια ζωή με την απορία.
Καλύτερα το άκυρο παρά να μετανοιώνεις μια ζωή για κάτι που δεν έκανες.

Δεν έχω άλλα σκουπίδια, αυτά ήταν όλα

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.071
Πόντοι
12.436
Όρμα της σε γουστάρει.
Ο τολμών νικά.
Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Στ' αρχίδια σου αν σου ρίξει άκυρο, προχωράμε.
Αν δεν της ριχτείς θα μείνεις μια ζωή με την απορία.
Καλύτερα το άκυρο παρά να μετανοιώνεις μια ζωή για κάτι που δεν έκανες.

Δεν έχω άλλα σκουπίδια, αυτά ήταν όλα
το άκυρο δεν είναι το πρόβλημα, το θέμα είναι μη γίνει βούκινο και μετά θα πρέπει να απολογείται στη σύζυγο :think:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Να την βοηθησεις στις δουλειες θελει..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.218
Πόντοι
16.131
Να την βοηθησεις στις δουλειες θελει..
μαλλον εχει αλλη ενασχολησει
αρχείο λήψης (1).jpg

OP
OP
M

malaperdas222

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2026
Like
909
Πόντοι
80
Ρε τυποι ξερω οτι ειναι Πρωταπριλια,δεν ειμαστε 10χρονα.Ξερετε τι ειναι να σαι σπιτι καβλωμενος με ενα θυληκο και να το βλεπεις να σκυβει απο δω και απο κει?Μαρτυριο...

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.641
Πόντοι
4.587
Ρε τυποι ξερω οτι ειναι Πρωταπριλια,δεν ειμαστε 10χρονα.Ξερετε τι ειναι να σαι σπιτι καβλωμενος με ενα θυληκο και να το βλεπεις να σκυβει απο δω και απο κει?Μαρτυριο...
Η σύζυγος που πάει και σε αφήνει μόνο με την Αλβανίδα ''καθαρίστριά'';

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.779
Πόντοι
8.585
Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω, ζω μια παρόμοια φάση με μια γειτόνισά γκιλφάρα. Μένει στον πάνω όροφο, επίσης κοντοπούτανο. προφανώς παντρεμένη, ΔΕΝ είναι καθαρίστρια μου, της είχα πει να έρθει 1-2 φορές να μου καθαρίσει αλλά είπε δεν βρίσκει κενό έχει πολύ δουλειά.
Κρατάω σαν καθαρίστρια μια από το ισόγειο BBW 35άρα με 5άριδες βύζους που την πέτυχα το καλοκαίρι και παραλία, αλλά δεν μου έκανε και τόσο κούκου.
Της γκιλφάρας η κόρη είναι το αντίθετο, 27άρα μοντελέ γύρο στο 1,75 , έρχεται συχνά και αφήνει τον μπέμπη να τον κρατάει η γιαγία , για να σουλατσάρει με τον γαμπρό, η ακαμάτρα, αυτή κι αν είναι αντικούκου για μένα, παρόλο που άλλοι ίσως να κόβανε φλέβα.

είναι και 1-2 φάσεις που μου έχουν βάλει ψήλους στα αυτιά αλλά καλύτερα να τα γράψω άλλη μέρα μην μπερδευτούν με το κλίμα της ημέρας

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Να τη πλασαρεις σε μας ως καθαριστρια κ θα τολμησουμε με την πρωτη ευκαιρια,με σχεδιο,κ αν πεσει ακυρο *κ χωρις καθαρισμο* επεσε.Θα ξερεις κ εσυ να μην ρισκαρεις.Ελευθερος ειμαι,δε ρισκαρω τιποτα.Δοκιμαζω με ανεση κ αδιαφορια προς το αποτελεσμα,αυτο που δεν εχεις για να ρισκαρεις το εχω εγω.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Παίκτη επειδή οι άλλοι τρολάρουν άκου εδώ σοβαρή άποψη.

Σύστημα αλάνθαστο για καθαρίστριες:

Θα της πεις: "Θες να σου ρίξω ένα γαμήσι";
Αν γουστάρει, θα σου κάτσει
Αν δε γουστάρει θα σου πει "Τι είπες ρε μαλάκα;" και τότε της απαντάς "Στο μπάνιο έχεις σφουγγαρίσει;" και καλά ότι ρωτάς για να πας στο μπάνιο αλλά δεν αυτή δεν ακούει καλά.

Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει έχε και το τηλέφωνο του δικηγόρου πρόχειρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom