Νέα

Ετεροφυλική Μανα και κορες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα porgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 429
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

porgie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
221
Πόντοι
280
Αληθινη ιστορια που εξελιχθηκε το 2004 με 2006.

Ειμαι απο επαρχια και ανεβηκα στην Αθηνα να στησω μια δουλεια. Βρηκα διαμερισμα στα Νοτια Προαστια και αρχισα να δουλευω. Ειμαι 27-28 με ωραιο κορμι και γενικα πολυ ωραιο παιδι. Καθε φορα εβλεπα οικογενειες που εμεναν στην πολυκατοικια να ανεβοκατεβαινουν και ειχα προσεξει το διπλανο διαμερισμα οπου εμενε μια κυρια γυρω στα 42 και την κορη της που ηταν ενα κουκλι γυρω στα 16 -17. Ενοιωθα οτι ολη η πολυκατοικια δεν με εβλεπε με καλο ματι οποτε δεν ψαχνομουν να κανω επαφες.
Καποια στιγμη ηρθε η γειτονισα και μου χτυπησε το κουδουνι για να μου πει οτι μια πετσετα επεσε στο μπαλκονιμου απο τον αερα και αν μπορω να της την δωσω. Φανηκε οτι της αρεσα απο τον τροπο που με κοιταγε αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι την θεωρουσα μεγαλη. Εκει πιασαμε και λιγο την κουβεντα απο που ειμαι και τι κανω εδω και οπως τα λεγαμε μαλλον της εφυγε η προκαταληψη του ξενου και ηρθε μια οικιοτητα. Λεω.... οκ κλαιν.
Με τον καιρο αρχισαμε τα, αν εχεις λιγο αλατι, λιγο καφε, λιγο τονα, λιγο τ αλλο και μιλαγαμε ολο και πιο πολυ. Εμαθα οτι ειναι χωρισμενη και εχει δυο κορες. Η μια παει σχολειο και αλλη σπουδαζει σε αλλη πολη.
Η μικρη δεν μου μιλαγε απλα χαιρετουσε ελαχιστα οποτε την εβλεπα.
Ενα βραδυ οπως γυρναγα απο την δουλεια βλεπω την κυρια Ελλη στην τριχα ντυμενη να φευγει για βραδυνη εξοδο. Εγω πηγαινα σπιτι να αλλαξω για να βγω και γω για ενα ποτακι στο τουρκολιμανο.
Παω σε ενα μπαρακι κοντα στον ιστιοπλοικο και βρισκω την παρεα μου. Ειχε πολυ κοσμο. και ξαφνικα ερχετε η σερβιτορα και μου δινει ενα ποτο κερασμενο απο μια παρεα. Κοιταω και ειναι η κ Ελλη παρεα με κατι αλλες συνομιλικες της. Ολες σεξυ ντυμενες κανοντας μια προσπαθεια να δειχνουν μικρες και ανεμελες. Τεσπα. Πηγα κοντα χαιρετησα, ηθελε να με συστησει σε ολες τις φιλες της και ολες ελεγαν οτι εχει πολυ ωραιο γειτονα και οτι θα μετακομισουν στην πολυκατοικια μας. Η κυρια Ελλη ηταν με ενα κοντο φορεμα βαμμενη χτενισμενη, και ομολογο οτι ηταν διαφορετικη απ οτι νομιζα, αλλα δεν πονηρευτηκα.
Οταν γυρισα στο σπιτι κατα τις 2, αφησα το αμαξι και πηγα να παρω τσιγαρα απο ενα κοντινο περιπτερο. Εκει βρηκα την Κ Ελλη. Μου λεει ελα να σε παω σπιτι. Μπηκα στο Peugeot της για να παμε σπιτι. Εκει κανει την προταση να παμε καμια βολτα να κανουμε κανα τσιγαρο να μην παμε νωρις στο σπιτι, Λεω οκ παμε. Με το παμε, φτασαμε στην Βαρκιζα και ηταν πλεον εμφανες οτι δεν θα την γλυτωνα απο την Κ Ελλη. Μπηκαμε σε ενα χωματοδρομο που κοιταγε προς θαλασσα και εκει πλακωθηκαμε στα φιλια και η Κ Ελλη εδειξε οτι ξερει να παιρνει πιπες. (Ηταν τραπεζικη υπαλληλος και το ολο στυλ της σου εκοβε λιγο την φορα, γι αυτο κομπιαζα και γω να την δω αλλιως.) Μετα απο αυτο πηγαμε σπιτι και γαμηθηκαμε και απο οτι καταλάβαινα ειχε καιρο να γαμηθει. Εδωσε τα παντα και τα καταπιε ολα. Μουνι στομα κωλο, ολα ενα. Δεν ηταν τοσο χαλια η Κ Ελλη αλλα επειδη ημουν μικρος την εβλεπα λιγο σαν θεια. Ωστοσο επειδη δεν με ενοχλουσε την πηδαγα οποτε χτυπαγε το κουδουνι. Σιγα σιγα αρχισχε να φερνει φιλες της στο σπιτι δηθεν επισκεψη και με φωναζε να μου τις γνωρισει. Ποτε την μια ποτε την αλλη και επειδη ειχαμ παραγνωριστει καποιες που το ηθελαν και που μου αρεσαν τις πηδαγα την ιδια μερα αφου ηταν ολα μιλημενα.
Περναγε ο καιρος και δεν ειχα παραπονο. Και φαγητα μαγειρευε και βολτες πηγαιναμε και κανα σιδερωμα μου εκανε και σεβοταν και την τοτε κοπελα μου οποτε ερχοταν.
Με την μικρη δεν αναπτυξαμε σχεσεις αλλα αρχισε να με εμπιστευεται περισσοτερο αφου ακουγε τοσο καλα λογια απο την μαμα της για μενα. Καποιες φορες οταν την εβρισκα στην σταση λεωφορειου την πηρα με το αμαξι για να γλυτωσει λιγο διαδρομη αν τυχαινε να πηγαινω προς τα εκει που πηγαινε και εκεινη.
Με τον καιρο ειχα μαθει οτι η μεγαλη κορη που λεγετε Ευτυχια σπουδαζε πληροφορικη στο Μεσσολογγι. Δεν την ειχα δει ποτε γιατι Χριστουγεννα και Πασχα που ερχοταν Αθηνα εγω εφευγα για να παω στο μερος μου. Αλλωστε σχεση ειχα γκομενες ειχα πηδουσα την μαμα, η μικρη μου φαινοταν πολυ μικρη και δεν αναρωτηθηκα ποτε ποια ειναι η μεγαλη κορη.
ΜΙα μερα ερχεται η Κ Ελλη να με καλεσει σε μια εκδηλωση αν ηθελα να παω, αλλα εγω ετοιμαζομουν να παω στα Γιαννενα την επομενη μερα οδικως, οποτε της λεω οτι θα φυγω και της το ακυρωσα. Μετα απο λιγο μου ξαναχτυπαει και με ρωταει αν μπορω να παρω καποια πραγματα για την κορη της και να περασω απο μεσσολογγι να της τα αφησω. Λεω οκ, και μου εδωσε κανα 2 σετ σεντονια ενα λαπτοπ και ενα μικρο κιβωτιο με φαγητα κατεψυγμενα.
Μου εδωσε και το τηλεφωνο της να την καλεσω οταν φτασω. Ξεκιναω λοιπον και φτανω μετα απο κανα 3ωρο. Μπαινω Μεσσολογγι και την πηρα τηλεφωνο. Την πηρα μια την πηρα 2 αλλα δεν απαντουσε. Οποτε πηγα καπου κεντρικα και σταματησα να την περιμενω λιγο. Της εστειλα και ενα μηνυμα και περιμενα. Μετα απο κανα 40λεπτο με παιρνει πανικοβλητη και ζητουσε συγνωμη αλλα νομιζε οτι θα πηγαινα αργοτερα κτλ κτλ. και αφου της εξηγησα που ημουν μου λεει περιμενε εκει και θα ερθω. GPS δεν υπηρχε τοτε οποτε ετσι πηγε.
Και ξαφνικα ερχεται ενα μουνι....... θεικο. Φορουσε ενα φορεμα καλοκαιρινο κιτρινο με λουλουδια μακρυ αερατο και με ραντακια και παθαινω την πλακα μου. Επρεπε να το περιμενω γιατι η μικρη ηταν κουκλι αλλα παλι ποτε δεν ξερεις. Ερχεται ενα καλοσυνατο κοριτσι λοιπον, ομορφο, δειχνει τον ενθουσιασμο της, και λεει........ τωρα καταλαβα γιατι ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια για σενα. Απο την πλευρα μου προσπαθω να βρω τροπο να μεινω περισσοτερο μαζι της γιατι υποτιθεται εγω εχω ταξιδι να συνεχισω. Καθισε λιγο στο καφενειο που περιμενα και της λεω..... ελα να σε παω σπιτι να μην κουβαλας τα πραγματα και μπηκαμε στο αυτοκινητο. Παμε σπιτι και αφου της τα ανεβασα στον οροφο της κατεβηκε κατω να με ξεπροβοδισει και να χωρισουμε. Λεει..... τυχερε πας Γιαννενα. Μου αρεσουν πολυ τα Γιαννενα. Η παιδικη μου φιλη σπουδαζει εκει και εχω παει κανα 2 φορες. Αντε ελα της λεω να δεις την φιλη σου και μεθαυριο θα εισαι πισω. Λες μου λεει? Ειναι και τα οικονομικα. Πρεπει να παρω την φιλη μου να δω αν μπορει να με φιλοξενησει γιατι μενει με συγκατοικο.
Της λεω ακου.... Εγω θα παω μεινω στο Epiros Palace. Αληθεια δεν μου ειναι προβλημα να σου κλεισω και σενα ενα δωματιο. Στο κερναω. Το πρωι εχω να συναντησω τους συνεργατες μου και το βραδυ θα μας βγαλουν εξω για φαγητο και ποτο. Αν θες σε παω το πρωι στην φιλη σου και αν θες το βραδυ ακολουθεις εμενα η θα περασω να σε παω πισω στο ξενοδοχειο, και τελος παντων, παμε και βλεπουμε.
Εκει λεει...... και τι θα πω στην μανα μου? Της λεω αυτο ειναι θεμα δικο σου παντως εγω δεν θα πω τιποτα. Λεει παμε αλλα να μην το μαθει η μανα μου. Λεω οκ. Την περιμενω παιρνει ενα σακο πλατης και φευγουμε. Μου ελεγε οτι απο τοτε που πηγα στην πολυκατοικια εχει αλλαξει η διαθεση της μανα της γιατι ολοι εκει ειναι γεροι και στραβοξυλα και τωρα νοιωθει λιγο καλυτερα που εχει ενα γειτονα που μιλαει μαζι του. ( εγω σκεφτομουν γιατι αλλα δεν ειπα τιποτα).

OP
OP
P

porgie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
221
Πόντοι
280
Φτανουμε στο ξενοδοχειο..... παρκαρουμε το αμαξι..... παμε στην ρεσεψιον..... και εκει μας λενε οτι δεν εχουν αλλα δωματια λογο ενος ιατρικου συνεδριου και πως εχουν μονο μια executive souite με αου βαου κτλ κτλ. Γυρναω την κοιταζω και της λεω θα κοιμηθω στο μπαλκονι. Συγνωμη δεν ηξερα οτι μπορει να μην εχουν δευτερο δωματιο. (δεν υπηρχε booking τοτε).
Ελα μωρε σιγα μου λεει. Δεν υπαρχει θεμα. Η κοπελα στην ρεσεψιον ειπε οτι θα μπορουσαν να προσθεσουν ενα εξτρα κρεβατι..... οποτε λεω, αυτο δικο μου. Τελικα πηγαμε πανω αφησαμε τα πραγματα φρεσκαριστηκαμε και βγηκαμε για βολτα στα Γιαννενα και να φαμε κατι. Πηγαμε και για ποτο και φροντισα να πιει κανα σφηνακι παραπανω. Προφανος και το ακονιζα ολο το βραδυ απλα κρατουσα μια σταση οτι εγω σεβομαι πραγματα και το αφηνα σε εκεινη να γινει κατι.
Οταν γυρισαμε πισω χωρις να εχει συμβει το παραμικρο πηγαμε ο καθενας να κανουμε να ντουζ και να βαλουμε καμια πυτζαμα. Πρωτη πηγε εκεινη. Οταν βγηκε ηταν τυλιγμενη με μια μεγαλη πετσετα μαζεμενα τα μαλλια και καθησε στο κρεβατι με πλατη σε μενα και εβαζε κατι ενυδατικες. Ετσι πηγα και γω να κανω ενα ντουζακι και τακτοποιηθηκα για να βγω απο το μπανιο.
Οταν βγηκα εξω την βλεπω να καθεται στο ντιβανι. Της λεω τι κανεις εκει? πηγαινε στο μεγαλο κρεβατι. Λεει..... εσυ πληρωσες τοσα εξοδα αποψε και εχεις και μενα να σε δυσκολευω και θα σου στερησω και τον καλο σου υπνο? Λεω αστα αυτα και πηγαινε να κοιμηθεις ανετα στο κρεβατι γιατι εισαι φιλοξενουμενη μου και εγω ειμαι εκπαιδευμενος απο τον στρατο να κοιμαμαι οπου αν ναι. Με τα πολλα την σηκωσα και πηγε. Οταν σηκωθηκε ειδα οτι η πυτζαμα της ηταν απλα μια πολυ μακρια μπλουζα. Δεν εννοω οτι ειδα κατι αλλα δεν ηταν και πυτζαμα παντελονι ας πουμε. Τελος παντων αφου βγηκα κανα 2 φορες στο μπαλκονι για τσιγαρο ξαπλωσα και μιλαγαμε απο τα κρεβατια. Χαμηλωσαμε και τα φωτα και συνεχιζαμε να μιλαμε. Καποια στιγμη μου λεει. Δεν αισθανομαι καλα που κοιμασαι στο ντιβανι. Εισαι και πιο χαμηλα και ειναι σκληρο, ενω εδω ειναι τελεια. Θες να ερθεις να ξαπλωσεις εδω? Το κρεβατι ειναι πολυ μεγαλο, εχει πολυ χωρο. Λεω αντε ερχομαι. Και παω να ξαπλωσω διπλα της. Φυσικο και επομενο ηταν να ερθουμε πολυ κοντα και εκει αρχισαμε να φιλιομαστε να αγκαλιαζομαστε να της χαιδευω το κορμι με το ολοστρογγυλο κωλαρακι της και εκει που της ανασηκωσα λιγο την μπλουζα ειδα οτι δεν φοραγε εσωρουχο. σιγα σιγα πηγα κατω απο τα παπλωματα και αρχισα να την γλυφω. Τοτε εκανα πρωτη φορα γλυφοκωλι. Δεν ηξερα που να την πρωτογλυψω τοσο επειδη ηταν ομορφη αλλα και λογο του οτι ολο το βραδυ μου ειχε σηκωθει καμια 50αρια φορες και εκανα τον ανηξερο. Γαμιομασταν σχεδον ολο το βραδυ. Ειχε καλλιεργηθει τοση προσμονη και επιθυμια στην βολτα μας που δεν το χορταιναμε. Δεν μπορω να πω οτι ηταν φουλ ανετη με ολα αυτα γιατι και το τσιμπουκι ηταν ερασιτεχνικο, εψαχνε προφυλακτικα και δεν ειχαμε και μου πηρε ωρα γλυφωντας να δεχτει να την γαμησω χωρις και δεν ηθελε να την χυσω στο στομα η στην μουρη. Ενταξει φαινοταν οτι ξεπερασε τον εαυτο της εκεινο το βραδυ.
Οι επομενη μερα περασε πολυ ανεμελα και το βραδυ παλι τα ιδια. Εκανα τις δουλειες μου, πηγαμε στην εκδηλωση και το βραδυ πηγαμε νωρις στο ξενοδοχειο για να γαμηθουμε περισσοτερο απο την προηγουμενη.

Ολα καλα τελεια. Επιστρεψαμε στο Μεσολογγι την αφησα και συνεχισα για Αθηνα. Μου λεει σε 2 εβδομαδες θα γυρισω Αθηνα. Μην πας στο μερος σου να σε δω λιγες μερες. Λεω οκ.
Γυρναω Αθηνα. Η μικρη εχει τελειωσει με τις εξετασεις και η μανα της ειναι λιγοτερο ανχωμενη. Ερχεται να με ευχαριστησει κλεινει την πορτα πισω της και με πλακωνει στα τσιμπουκια. Την γαμαω λιγο ξενερωμενος γιατι συνεχεια σκεφτομουν την Ευτυχια αλλα εβαλα τα δυνατα μου να την καρφωσω δυνατα για να το χορτασει για λιγες μερες και να μην με ενοχλει. Κατα τις 10 το βραδυ με παιρνει τηλεφωνο αν εχω καποια τρομπα για να φουσκωσει το λαστιχο του αυτοκινητου της. Εγω ετοιμαζομουν αν βγω εξω να παρω να φαω κατι. Οποτε κατεβαινω και παω να δω τι παιζει με το αμαξι της. Ειχε τρυπιο λαστιχο και ειχε βγει για να παει την κορη της στην παρεα της που κανονισαν να βγουν εξω. Λεω αστο οπως ειναι και θα παω εγω την μικρη εκει που θελει και οταν γυρισα θα φερω και ενα φαστ από κανα βενζιναδικο. Λεω πηγαινε να κοιμηθεις επειδη παραπονιοταν πως πρεπει να παει πρωι στην τραπεζα και οταν ερθω θα το φουσκωσω να δουμε αν θα κρατησει.
Φευγουμε με την μικρη με την οποια καμαρωνω που ειναι διπλα μου αλλα ουτε καν πονηρευτικα για κατι. Λεω οκ, πηρα μανα πηρα αδερφη, ας σταματησω εδω. αλλωστε την θεωρουσα πολυ μικρη για μενα και δεν το πηγαινα παρακατω.
Που παμε ρωταω? Στο φιξ μου λεει. Εκει που ειναι τα goodys. Λεω οκ και πηγαμε. Λεω αφου θα παμε εκει ας παρω κανα Goodissimo Λευκο και καμμια Ceasar και ειμαι οκ.
Με το που φτανουμε εκει και με το σπορ αμαξι μου..... οι φιλεναδες περιμεναν και οταν μας ειδαν να βγαινουμε αρχισαν να φωναζουν ποιος ειμαι και που με γνωρισε και τι παιζει και τετοια. Γελαγαμε και πηγα να παραγγειλω το φαι μου στα Goodys. Οσο περιμενα περιμενε και η Μαρια μαζι μου για να μου κανει παρεα και να μην με παρατησει οπως ελεγε αλλα οσο περιμεναμε μιλαγαμε με τα αλλα κοριτσια μαζι και τα 2 αγορια που ηταν εκει και με ρωταγαν ποσα αλογα ειναι το αμαξι και τι τελικη εχει κτλ κτλ. Λεω στην Μαρια...... ακου..... εγω θα κατσω να φαω εδω θα παω να βρω κανα φαστ για το αμαξι της μαμας σου και θα ειμαι εξω μεχρι αργα. Οταν τελειωσεις παρε με τηλεφωνο να ερθω να σε παρω. Σαν μεγαλος αδελφος το ειπα. Εκει πεταχτηκε μια φιλη που μεγαλοεδειχνε κιολας και λεει γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας εκει που παμε?? Ναι λεει και η Μαρια, ναι λενε και οι αλλοι. Λεω οκ αλλα πρωτα πρεπει να δωσω λυση στο αμαξι της μαμας σου και μετα θα το δω αν ειστε ακομα εκει. Ετσι χωρισαμε για την ωρα. Οταν εφυγαν αρχισε η μικρη να μου στελνει μηνυματα για το που βρισκεται και να παρατησω το αμαξι της μανας της για να μην αργησω και να παω να τους βρω. Προφανως και πονηρευτηκα αλλα κρατουσα και μια επιφυλαξη μηπως η κοπελα ενοιωθε ασφαλεια μαζι μου αλλα δεν ηξερα και τι ηξερε και για την αδερφη της. Οποτε το βραδυ πηρα την αδερφη της ετσι για να μιλαμε και την ρωτησα ποιοι γνωριζαν για την φαση μας..... κατι που για μενα ηταν σοβαρη σχεση αλλα δεν ηταν ξεκαθαρο τι ηθελε εκεινη συν το οτι πηδουσα την μανα της και ειχα καποιες ενοχες.

OP
OP
P

porgie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
221
Πόντοι
280
Εν πασει περιπτωση τελειωνω με το αυτοκινητο και παω να βρω την Μαρια να καθισω λιγο μαζι τους και θα την παρω να γυρισουμε πισω. Εκει οαραγγειλα ενα ποτο και οποτε ερχοταν η Μαρια να μου πει κατι στο αφτι επειδη ειχε δυνατη μουσικη μια φιλη της την εσπρωχνε συνεχεια πανω μου. Τις εκανε αποτομα σκουντιματα για να πεσει πανω μου. Εκει λεω.... οπα. Κατι εχει ξεφουρνισει η μικρη στις φιλες της. Εγω παλι φοβομουν οτι η μικρη ξερει για την αδερφη της και μενα και με καποιο τροπο την ρωτησα ποσο καλη σχεση εχουν και εκει εμαθα οτι ειναι αδελφες απο διαφορετικους πατεραδες και πως δεν εχουν αναπτυξει σχεση εμπιστοσυνης και πως πιο παλια τα καλοκαιρια εκεινη περναγε μονη της το καλοκαιρι με τον πατερα της και πως καπως ετσι ειχαν καλες σχεσεις αλλα η καθε μια ειχε τα μυστικα της. Λεω οκ. Καταλαβα.
Φευγουμε. Θυμιζω ειναι καλοκαιρι ολυμπιαδας. Σε λιγες μερες εχουμε εναρξη. Καπου μεταξυ τροκαντερο και ΣΕΦ ειχε ενα βουνο απο μπαζα οπου ειχε ενα δρομακο να ανεβεις πανω σε αυτο οπου ειχε μια καλυτερη θεα του Πειραια. ( για καμια 10αρια μετρα μιλαμε). Ειχα παρει κατι smirnof Ice απο ενα περιπτερο και της λεω παμε εκει πανω να το πιουμε? Λεει ναι. Ανεβηκαμε..... σκονη γαμησετα. Ειχαμε ανοιχτη οροφη και γιναμε σκατα..... αλλα τελος παντων πηγαμε και βγηκαμε απο το αμαξι καθισαμε σε κατι πετρες και μιλαγαμε. Εκει ξαφνικα η Μαρια αρχισε να μου λεει οτι ειμαι βλακας και δεν καταλαβαινω τιποτα και πηδαει πανω μου και με φιλαει παθιασμενα. Γαμω το κερατο μου λεω πως θα το διαχειριστω ολο αυτο. Την σταματαω και της λεω δεν γινεται. Σας γνωριζω οικογενειακος. Λεει εμενα μ αρεσεις και δεν με νοιαζει και οσο παει κτλ κτλ και τελικα η μικρη δεν ηταν παρθενα αλλα ηταν πρωταρα. Πιπα δεν επαιρνε γιατι σιχαινοταν. Αν την εγλειφα δεν επρεπε μετα να την φιλησω...... και διαφορα τετοια. Οποτε οπως οπως την ψευτογαμησα πανω στο σκονισμενο καπο του αυτοκινητου και αφου εχουμε γινει τελειως χαλια την χυνω στα μπουτια και φυγαμε. Παμε σπιτι. Η μανα της ξυπνια. Της λεω σου εφτιαξα το αμαξι αλλα δες πως εγινα. Τεσπα..... δεν καταλαβε κατι. Κατα τις 9 το πρωι μου χτυπαει η μικρη.Ειμαι με 3 ωρες υπνο. Ερχεται η μικρη και ηθελε επαναληψη. Της ειπα οτι πρεπει να αρχισει να δεχεται εμρικα πραγματα και οτι πρεπει να δοκιμασουμε μερικα σιγα σιγα. Ηταν τετοιο το παθος της που δεν ελεγε οχι σδε τιποτα. Με τον καιρο καναμε διαφορα.

Καποια στιγμη ηρθε και η Ευτυχια. Θα καθοταν κανα μηνα και μετα θα πηγαινε στην Μεθωνη να βρει τον πατερα της αφου και γω θα πηγαινα στο νησι μου. Μετα απο λιγες μερες μου ζητησε η μανα της να μιλησουμε. Λεω τι εγινε? Μου λεει οτι απο κατι σημειωσεις που ειδε σε ενα ημερολογιο της καταλαβε οτι κατι εχουμε και πως αν ισχυει δεν πρεπει να ξαναβρεθουμε και οτι καταβαθος χαιρεται γιατι τεριαζω με την κορη της και ειμαι καλο παιδι. Της ζητησα να με απαλλαξει απο την κατηγορια οτι την πεφτω παντου και της υπενθυμισα οτι εκεινη εκανε ολα τα βηματα και συνφωνησε.

Η μικρη ηταν πιο πονηρη απο οσο φαινοταν και δεν ηταν και τοσο συναισθηματιας. Τραβιοταν με εναν συνομιλικο με παπακι για λιγες μερες και η μανα της φωναζε, και για μενα δεν εδειχνε να ενδιαφερεται τοσο εκτος απο κατι βραδια που γυρναγε καβλωμενη και μου χτυπαγε τα κουδουνια και μια φορα εκανε θεμα επειδη ειχα λεει αλλη μεσα. Την μανα μου και τον πατερα μου ειχα αλλα δεν το δεχοταν.

Τεσπα μ αυτα και μ αυτα περασαν 2 χρονια ετσι και η μανα τελικα μου την επεφτε καθε τοσο και μου γνωριζε και φιλες...... καποιε τις πηρα καποιες δεν με γουσταραν αλλα εκει που χαλασαν ολα ηταν το καλοκαιρι του 2006 οταν ελειπα για διακοπες στο νησι μου και με πηρε η Μαρια και μου ειπε οτι η μαμα της πεθανε απο ανακοπη. Στα 45 της. Σοκαρηστικα αλλα δεν ηθελα και να συνεχισω ολη αυτη την φαση. Μειναμε 3 απλοι γνωστοι, μετακομισα και για αλλους λογους και χαθηκαμε. Αργοτερα εμαθα οτι η Ευτυχια γνωρισε εναν Ισπανο και μενει στην Ισπανια και η Μαρια σπουδασε μεσογειακες επιστημες και μετα ηταν υποψηφια δημοτικη συμβουλος και ηταν κατα του γαμου κτλ κτλ. Καμια φορα περναω απο κει οποτε ανεβω Αθηνα αλλα δεν βλεπω κατι γνωριμο.

Αληθινη ιστορια συντομευμενη

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
82.753
Πόντοι
27.531
....αδελφε, ευτυχως που εφυγες γτ δεν τον εβλεπα καλα τον μπαρμπα-Μητσο τον διαχειριστη :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom