Νέα

Ανατολικά γαμήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kordinichriss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kordinichriss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
69
Πόντοι
0
πριν 4 χρονια ειχαμε παει για σεμιναρια στο εξωτερικο με την γυναικα μου εκει γνωρισα συναδελφους που μονο στα τηλεφωνα ειχαμε επικοινωνια . μιλουσαμε συνεχεια με εναν συναδελφο.εκει λοιπον αφου καναμε μπανιο στην πισινα στο ξενοδοχειο με τις συζυγους μας αρχισαμε να λεμε τις ιστοριες μας ο καθε ενας ,πως γνωρισαμε τις γυναικες μας . ειχα καλαταβει οτι ψιλοκοιτουσε την γυναικα μου λαγνα ......τον εβλεπα να την κοιταει σαν να του ειχε ερθει κεραμυδα.....δεν εδωσα σημασια το βραδυ στο δωματιο μου λεει η γυναικα μου αυτο ακριβως που ειχα παρατηρησει.........περασε λιγος καιρος και εμεις γενικα στο σεξ μιλαμε πολυ της πεταω και το κορυφαιο ! παμε τουρκια να φας και κανενα κεξωλιασμα αλλα οθωμανικα ?τι ηθελα και το ειπα......σταματησε με πεταξε κατω και με καβαλησε απο πανω εχωσε τον πουτσο μου μεσα της ,με αργα πολυ αργα χωσιματα εμπαινα , με κοιταξε καλα καλα και μου λεει εσυ το θες?(λεω ωχ θα πεσει τωρα σφαλιαρα αν πω ναι ).....με ρωταει"λεγε ρε καργιολη -θες η δεν θες" λεω εγω ΕΣΥ θες μωρη ψωλου?
και απανταει ΕΓΩ αν παμε θα γαμηθω, οχι εσυ ,οποτε αν παμε θα ξεκωλιαστω τοσο αγρια που θα κανω μερες να βγω εξω , οποτε λεγε θες η οχι και της λεω Ανθες ΠΑΜΕ και αρχιζει ενα γαμησι αεροβιο τοσο δυνατο που πονεσε ο πουτσος μου φωναζοντας παμε μωρη παμε να σε ξεκωλιασει ( σε 1-2 λεπτΑ χυσαμε και οι δυο).το περιεργο ειναι οτι καυλωσα...πολυ ..μου ειχε γινει αγγουρι καλυβιωτικο.καθε φορα το λεμε αλλα δεν εχουμε παει.πολλες φορες το συζηταμε και μου λεει αμα γαμησεις την γυναικα του θα γαμηθω και εγω μην παρει μονο αυτος την χαρα......ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ...μεγαλα αγορια εισαστε ....

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.121
Πόντοι
746
''αγγουρι καλυβιωτικο''
Tο κρατάω αυτό.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.002
Πόντοι
6.246
Καλά τα πήγαινες αλλά κάπου μπέρδεψες τις ιστορίες παικτούρι

καθε φορα το λεμε αλλα δεν εχουμε παει.πολλες φορες το συζηταμε και μου λεει αμα γαμησεις την γυναικα του θα γαμηθω και εγω μην παρει μονο αυτος την χαρα......ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ...μεγαλα αγορια εισαστε .... / τινος τη γυναίκα θα γαμήσεις;

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
b059004871242f403892749023b0836a.gif

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.962
Πόντοι
1.346
φιλε μηπως σε λενε Μανωλη....;

OP
OP
K

kordinichriss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
69
Πόντοι
0

καθε φορα το λεμε αλλα δεν εχουμε παει.πολλες φορες το συζηταμε και μου λεει αμα γαμησεις την γυναικα του θα γαμηθω και εγω μην παρει μονο αυτος την χαρα......ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ...μεγαλα αγορια εισαστε .... / τινος τη γυναίκα θα γ

καθε φορα το λεμε αλλα δεν εχουμε παει.πολλες φορες το συζηταμε και μου λεει αμα γαμησεις την γυναικα του θα γαμηθω και εγω μην παρει μονο αυτος την χαρα......ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ...μεγαλα αγορια εισαστε .... / τινος τη γυναίκα θα γαμήσεις;...στις κουβεντες μας πανω στο σεξ λεμε να παμε στην χωρα του αλλα δεν εχουμε παει,και μετα (σε αλλη χρονικη στιγμη)μου λεει η γυναικα μου να κανονισω να κανουμε παρτουζα .
φιλε μηπως σε λενε Μανωλη....;οχι φιλε οχι φιλε

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.002
Πόντοι
6.246
Δηλαδή ο συνάδελφος που κοιτούσε τη γυναίκα σου λάγνα ήταν Τούρκος;

OP
OP
K

kordinichriss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
69
Πόντοι
0
Δηλαδή ο συνάδελφος που κοιτούσε τη γυναίκα σου λάγνα ήταν Τούρκος;
ναι ρε γαμωτο χαθηκε να ηταν απο μια αλλη χωρα ,ελεος.τουρκος γαμω την κοινωνια μου γαμω? .παρεπιπτωντος για να μην ειμαστε εγωιστες η συζυγος του ηταν μοντελακι θα της τον εδινα ανετα

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.002
Πόντοι
6.246
Άσε τα εθνικοπατριωτικά και λέγε τι έγινε μετά. Όλοι άνθρωποι είμαστε.

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
323
Πόντοι
21
Άμα σου γαμήσει τη γυναίκα ο Τούρκος, πρέπει να γαμήσω την Σελέν Ερντέμ για το γαμοισοζύγιο της πατρίδας ρε γαμώτο.
6402183-1.jpg

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Συνοψίζω την περιγραφή και όποιος κατάλαβε... :cheesy:

Καριόλη ...
Ψωλλου ...
Οθωμανικό...
Αγγούρια καλυβιωτικα ...

OP
OP
K

kordinichriss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
69
Πόντοι
0
Άσε τα εθνικοπατριωτικά και λέγε τι έγινε μετά. Όλοι άνθρωποι είμαστε.
κανετε υπομονη ,σε 17 μερες αναμενεται να φυγουμε για 4ημερη .........σε συζητησεις μας με τον συναδελφο εχουμε κοινα γουστα ειπαμε πολλα υπονοουμενα και μπιχτες να δειξω οτι γουσταρουμε ,ειπε ελατε και θα περασουμε ονειρεμενες νυχτες με τις συζυγους ...λιγο υπομονη και θα δουμε τι εγινε αν βγηκε φολα η φαση - αν πηγαμε σε ξεσκισματα ελληνοτουρκικων γυναικων η αν θα ζησω το εξπρες του μεσονυχτιου(μακρυα απο εμας).

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
K

kordinichriss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
69
Πόντοι
0
καιρο τωρα σκεφτομουν να το γραψω η οχι ,να μεταφερω τα συναισθηματα της πικρας η της ευτυχιας,δεν ξερω Η φαση δεν πετυχε τελικα .κατσαμε μονο 6 μερες ..η καλυτερη φαση ηταν που πηγαμε σε ενα κλαμπ δεν θυμαμε πως το ελεγαν ριμιτ-ρικιμ-ρι κατι δεν θυμαμαι......με λιγα λογια εκει επεσε πολυ ωραια φαση γιατι καθως χορευαμε πηραν φωτια τα αρχιδια μας ,οι γυναικες εκαναν παιχνιδια πονηρα με αισθησιακα λικνισματα, χουφτωματα ,φιλια,και φουλ ,τριψιματα ,καυλωματα λες και ηταν20 χρονα . δυστυχως στην φιλη μας ειχε περιοδος ρε μαγκες , και επεσε μεγαλη πικρα,ηττααααα,. Η καυλα καυλα ομως ,να βλεπεις τις συζυγους μας να ειναι σαν κολλητες φιλεναδες τις στιγμες που χορευαν μαζι ενωμενα κορμια ,φιλια λικνισματα ,σεξιστικες πλακες , βυζοχουφτωματα μεταξυ τους!!!!!ψιλογαλλικα φιλια ,μας προκαλουσαν εντονα .Εγω με την γυναικα μου πηγαμε στις τουαλετες και την γαμησα ηταν καυλωμενη υγρη και καταιδρωμενη .αυτοι το καταλαβαν και γελουσαν ..."περασες καλα μεσα"μου ειπαν γελωντας.¨ -ειπα-,"σειρα σας".Γελασαν και εφυγαν,γυρισαν σε 15 λεπτα και μετα δεν ειχε η φιλη μας αντοχη απο , το ξεκωλιασμα?.του λεω μα με περιοδο ρε παιχτη...μπα μου λεει η πισω πορτα ειναι για εκτακτες αναγκες" .
εμεις συνεχισαμε μετα στο ξενοδοχειο δευτερη φαση με την γυναικα μου που πηρε φωτια ο κωλος της !,εκανα την κωλοτρυπιδα της χωνι .ημουν φουλ καυλωμενος .Πρωτη φορα ειδα τοσο ανοικτη την κωλοτρυπιδα της ,της εχυσα 2 φορες μεσα στο κωλαντερο της,εφτασα σε σημειο να μου την ανοιξει και να την χυσω απο ψηλα μεσα ,τοσο ανοικτη ηταν ,μεχρι σημερα δεν την ξανα εχω δει ετσι.επι 5 μερες ο κωλος και το μουνι πηραν φωτια .ετσι εληξε η φαση τελικα με μια γλυκοπικρη γευση .

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
580
Πόντοι
81
Αδερφέ εγώ είμαι τουρκος πάντως

Stories