kordinichriss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
πριν 4 χρονια ειχαμε παει για σεμιναρια στο εξωτερικο με την γυναικα μου εκει γνωρισα συναδελφους που μονο στα τηλεφωνα ειχαμε επικοινωνια . μιλουσαμε συνεχεια με εναν συναδελφο.εκει λοιπον αφου καναμε μπανιο στην πισινα στο ξενοδοχειο με τις συζυγους μας αρχισαμε να λεμε τις ιστοριες μας ο καθε ενας ,πως γνωρισαμε τις γυναικες μας . ειχα καλαταβει οτι ψιλοκοιτουσε την γυναικα μου λαγνα ......τον εβλεπα να την κοιταει σαν να του ειχε ερθει κεραμυδα.....δεν εδωσα σημασια το βραδυ στο δωματιο μου λεει η γυναικα μου αυτο ακριβως που ειχα παρατηρησει.........περασε λιγος καιρος και εμεις γενικα στο σεξ μιλαμε πολυ της πεταω και το κορυφαιο ! παμε τουρκια να φας και κανενα κεξωλιασμα αλλα οθωμανικα ?τι ηθελα και το ειπα......σταματησε με πεταξε κατω και με καβαλησε απο πανω εχωσε τον πουτσο μου μεσα της ,με αργα πολυ αργα χωσιματα εμπαινα , με κοιταξε καλα καλα και μου λεει εσυ το θες?(λεω ωχ θα πεσει τωρα σφαλιαρα αν πω ναι ).....με ρωταει"λεγε ρε καργιολη -θες η δεν θες" λεω εγω ΕΣΥ θες μωρη ψωλου?
και απανταει ΕΓΩ αν παμε θα γαμηθω, οχι εσυ ,οποτε αν παμε θα ξεκωλιαστω τοσο αγρια που θα κανω μερες να βγω εξω , οποτε λεγε θες η οχι και της λεω Ανθες ΠΑΜΕ και αρχιζει ενα γαμησι αεροβιο τοσο δυνατο που πονεσε ο πουτσος μου φωναζοντας παμε μωρη παμε να σε ξεκωλιασει ( σε 1-2 λεπτΑ χυσαμε και οι δυο).το περιεργο ειναι οτι καυλωσα...πολυ ..μου ειχε γινει αγγουρι καλυβιωτικο.καθε φορα το λεμε αλλα δεν εχουμε παει.πολλες φορες το συζηταμε και μου λεει αμα γαμησεις την γυναικα του θα γαμηθω και εγω μην παρει μονο αυτος την χαρα......ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ...μεγαλα αγορια εισαστε ....
και απανταει ΕΓΩ αν παμε θα γαμηθω, οχι εσυ ,οποτε αν παμε θα ξεκωλιαστω τοσο αγρια που θα κανω μερες να βγω εξω , οποτε λεγε θες η οχι και της λεω Ανθες ΠΑΜΕ και αρχιζει ενα γαμησι αεροβιο τοσο δυνατο που πονεσε ο πουτσος μου φωναζοντας παμε μωρη παμε να σε ξεκωλιασει ( σε 1-2 λεπτΑ χυσαμε και οι δυο).το περιεργο ειναι οτι καυλωσα...πολυ ..μου ειχε γινει αγγουρι καλυβιωτικο.καθε φορα το λεμε αλλα δεν εχουμε παει.πολλες φορες το συζηταμε και μου λεει αμα γαμησεις την γυναικα του θα γαμηθω και εγω μην παρει μονο αυτος την χαρα......ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ...μεγαλα αγορια εισαστε ....