Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Α
Εισαι σε πολυ καλο επιπεδο απο οτι καταλαβα απο αυτα που εγραψες. Αν θες να δοκιμασεις κατι να δεις πως θα δουλεψει πανω σου, δοκιμασε να περιορισεις σε μεγαλο βαθμο γενικα τους υδατανθρακες, ειδικα τους τεχνητους επεξεργασμενους (ψωμι ζυμαρικα προιοντα απο αλευρι γλυκαντικες ουσιες αναψυκτικα) και μεσα σε 3-4 μηνες θα δεις ακομα μεγαλυτερα boost στη δυναμη σου και γενικα στην ευεξια σου! Δεν ειναι ευκολο διοτι η εξαρτηση που εχουν δημιουργησει ειναι ισχυρη, αλλα οταν τα καταφερεις θα δεις τεραστιες διαφορες! Οταν με πιανει να φαω τετοιες μαλακιες, εχω παντα διαθεσιμους οπου και να ειμαι καρπους κακαο, τη γνησια πρωτη υλη οπως βγαινει απο τη φυση! Τρομερο υλικο! Στην αρχη δεν θα σου αρεσει ως γευση, ειναι πικρο και καπως ξινο. Τεραστια δυναμη ομως! Δινει παρα πολλα στον οργανισμο και σε βοηθα σε μεγαλο βαθμο να ξεχαστεις και να συνεχισεις καθαρος. Πολλοι ανθρωποι δεν το γνωριζουν αλλα το γνησιο 100% κακαο προσφερει τεραστια ωφελη στις αρτηριες και στη ροη του αιματος! Τρωω 3-4 καρπους την ημερα. Ειδικα μαζι με πρασινο τσαι (τωρα το καλοκαιρι το φτιαχνω και το εχω σε γυαλινο μπουκαλι μεσα στο ψυγειο). Στη φωτο, πως ειναι οι καρποι κακαο. Στο μεγεθος ειναι σαν ενα μετριο φασολι.

%CE%A3%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BF-Kakao-Beans-600x600.jpg
Σε τι ποσότητα τους τρως;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Εισαι σε πολυ καλο επιπεδο απο οτι καταλαβα απο αυτα που εγραψες. Αν θες να δοκιμασεις κατι να δεις πως θα δουλεψει πανω σου, δοκιμασε να περιορισεις σε μεγαλο βαθμο γενικα τους υδατανθρακες, ειδικα τους τεχνητους επεξεργασμενους (ψωμι ζυμαρικα προιοντα απο αλευρι γλυκαντικες ουσιες αναψυκτικα) και μεσα σε 3-4 μηνες θα δεις ακομα μεγαλυτερα boost στη δυναμη σου και γενικα στην ευεξια σου! Δεν ειναι ευκολο διοτι η εξαρτηση που εχουν δημιουργησει ειναι ισχυρη, αλλα οταν τα καταφερεις θα δεις τεραστιες διαφορες! Οταν με πιανει να φαω τετοιες μαλακιες, εχω παντα διαθεσιμους οπου και να ειμαι καρπους κακαο, τη γνησια πρωτη υλη οπως βγαινει απο τη φυση! Τρομερο υλικο! Στην αρχη δεν θα σου αρεσει ως γευση, ειναι πικρο και καπως ξινο. Τεραστια δυναμη ομως! Δινει παρα πολλα στον οργανισμο και σε βοηθα σε μεγαλο βαθμο να ξεχαστεις και να συνεχισεις καθαρος. Πολλοι ανθρωποι δεν το γνωριζουν αλλα το γνησιο 100% κακαο προσφερει τεραστια ωφελη στις αρτηριες και στη ροη του αιματος! Τρωω 3-4 καρπους την ημερα. Ειδικα μαζι με πρασινο τσαι (τωρα το καλοκαιρι το φτιαχνω και το εχω σε γυαλινο μπουκαλι μεσα στο ψυγειο). Στη φωτο, πως ειναι οι καρποι κακαο. Στο μεγεθος ειναι σαν ενα μετριο φασολι.

%CE%A3%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BF-Kakao-Beans-600x600.jpg
Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο τους επξεργασμενους υδατανθρακες...οτι πιο αχρηστο..
Ειναι αληθεια οτι ειναι πολλη μεγαλη εξαρτηση..Οταν ξεκινησα κετο το καταλαβα ΑΛΛΑ τα οφελη ειναι τεραστια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο τους επξεργασμενους υδατανθρακες...οτι πιο αχρηστο..
Ειναι αληθεια οτι ειναι πολλη μεγαλη εξαρτηση..Οταν ξεκινησα κετο το καταλαβα ΑΛΛΑ τα οφελη ειναι τεραστια.

Μιλησε μας για την ΚΕΤΟ :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
Το ΚΕΤΟ τι είναι κόβεις τη ζάχαρη και πίνεις τον καφέ σΚΕΤΟ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
Α

Σε τι ποσότητα τους τρως;

Πριν απο την ποσοτητα που θες να μάθεις αναρωτήσου αν εχεις τα δόντια να τους φας :coffee:

Μην δωσεις στον Ιορδανη κανα 10ευρω και κανα χιλιαρικο μετά στον οδοντιατρο :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Σε εμάς φάγανε πολύ πακέτο όσοι πήγαν 35ΜΚ στην Κύπρο
To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
Ειναι ο περιορισμος των υδατανθρακων που λαμβανεις καθημερινα εως και τα 50γρ την ημερα. Κατι που ναι μεν λειτουργει στο να χασεις πιο συντομα κιλα εαν εχεις θεμα αλλα σε βαθος χρονου δημιουργει θεματα. Προτιμω το εξης: Κοψιμο μαχαιρι σε καθημερινη βαση ολους τους επεξεργασμενους υδατανθρακες και ως μορφη υδατανθρακων να προτιμω τα οσπρια μια μεριδα την ημερα, πχ φασολια φουρνου. Οι λεγομενοι αργοι υδατανθρακες που παρεχουν και πολλα χρησιμα στοιχεια για τον οργανισμο (καλιο μαγνησιο και τροφη για τα καλα βακτηρια του εντερου)
οι ρυζογκοφρέτες έχουν υδατάνθρακες? :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.368
Πόντοι
6.256
Σας μιλούσαν και στον πληθυντικό και το προσωπικό φορούσε φράκο...;:rolleyes:
όχι κρατούσαν τα προσχήματα αλλά έχεζαν βρακί μη πάρουμε τηλέφωνο το βύσμα μας και τους μεταθέσει

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.
,νομίζω παντού δίνουνε δωρεάν αεροπορικά αν εισαι σε μια α απόσταση από το σπίτι σου,τουλαχιστον δίνανε παλΙα,προ πολλών χρόνων που ήμουν φαντάρος σε νησί είχαμε 3 πηγαινελα δωρεάν( μπορεί κ 4 δεν θυμάμαι)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
όχι κρατούσαν τα προσχήματα αλλά έχεζαν βρακί μη πάρουμε τηλέφωνο το βύσμα μας και τους μεταθέσει
Eιστε ψυχοπονιαρηδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

,νομίζω παντού δίνουνε δωρεάν αεροπορικά αν εισαι σε μια α απόσταση από το σπίτι σου,τουλαχιστον δίνανε παλΙα,προ πολλών χρόνων που ήμουν φαντάρος σε νησί είχαμε 3 πηγαινελα δωρεάν( μπορεί κ 4 δεν θυμάμαι)
Εγώ πρόλαβα δωρεάν στον Έβρο αλλά με τραίνο.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
..και πρόσφατα έμαθα ότι κόπηκε η σιδηροδρομική σύνδεση με Έβρο....for the :alivedick: kavala.

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Να'ξερες με πόσα ψυχολογικά γύρισαν από εκεί κάποιες σειρές μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom