Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.366
- Πόντοι
- 6.256
100ε/μήνα ανά θρεντ είναι κάνε υπολογισμούς σου όσο σε παίρνει μην απλωθείςκαι παραπανω σου δινω αλλα ΔΕΝ θα ξαναγραψεις καθολου στο μπου![]()
100ε/μήνα ανά θρεντ είναι κάνε υπολογισμούς σου όσο σε παίρνει μην απλωθείςκαι παραπανω σου δινω αλλα ΔΕΝ θα ξαναγραψεις καθολου στο μπου![]()
στειλε ιβαν για προκαταβολη100ε/μήνα ανά θρεντ είναι κάνε υπολογισμούς σου όσο σε παίρνει μην απλωθείς
δεν έχω αυτές τις μέρες τράπεζα έχει γίνει κατάσχεσηστειλε ιβαν για προκαταβολη![]()
Σε τι ποσότητα τους τρως;Εισαι σε πολυ καλο επιπεδο απο οτι καταλαβα απο αυτα που εγραψες. Αν θες να δοκιμασεις κατι να δεις πως θα δουλεψει πανω σου, δοκιμασε να περιορισεις σε μεγαλο βαθμο γενικα τους υδατανθρακες, ειδικα τους τεχνητους επεξεργασμενους (ψωμι ζυμαρικα προιοντα απο αλευρι γλυκαντικες ουσιες αναψυκτικα) και μεσα σε 3-4 μηνες θα δεις ακομα μεγαλυτερα boost στη δυναμη σου και γενικα στην ευεξια σου! Δεν ειναι ευκολο διοτι η εξαρτηση που εχουν δημιουργησει ειναι ισχυρη, αλλα οταν τα καταφερεις θα δεις τεραστιες διαφορες! Οταν με πιανει να φαω τετοιες μαλακιες, εχω παντα διαθεσιμους οπου και να ειμαι καρπους κακαο, τη γνησια πρωτη υλη οπως βγαινει απο τη φυση! Τρομερο υλικο! Στην αρχη δεν θα σου αρεσει ως γευση, ειναι πικρο και καπως ξινο. Τεραστια δυναμη ομως! Δινει παρα πολλα στον οργανισμο και σε βοηθα σε μεγαλο βαθμο να ξεχαστεις και να συνεχισεις καθαρος. Πολλοι ανθρωποι δεν το γνωριζουν αλλα το γνησιο 100% κακαο προσφερει τεραστια ωφελη στις αρτηριες και στη ροη του αιματος! Τρωω 3-4 καρπους την ημερα. Ειδικα μαζι με πρασινο τσαι (τωρα το καλοκαιρι το φτιαχνω και το εχω σε γυαλινο μπουκαλι μεσα στο ψυγειο). Στη φωτο, πως ειναι οι καρποι κακαο. Στο μεγεθος ειναι σαν ενα μετριο φασολι.
![]()
Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο τους επξεργασμενους υδατανθρακες...οτι πιο αχρηστο..Εισαι σε πολυ καλο επιπεδο απο οτι καταλαβα απο αυτα που εγραψες. Αν θες να δοκιμασεις κατι να δεις πως θα δουλεψει πανω σου, δοκιμασε να περιορισεις σε μεγαλο βαθμο γενικα τους υδατανθρακες, ειδικα τους τεχνητους επεξεργασμενους (ψωμι ζυμαρικα προιοντα απο αλευρι γλυκαντικες ουσιες αναψυκτικα) και μεσα σε 3-4 μηνες θα δεις ακομα μεγαλυτερα boost στη δυναμη σου και γενικα στην ευεξια σου! Δεν ειναι ευκολο διοτι η εξαρτηση που εχουν δημιουργησει ειναι ισχυρη, αλλα οταν τα καταφερεις θα δεις τεραστιες διαφορες! Οταν με πιανει να φαω τετοιες μαλακιες, εχω παντα διαθεσιμους οπου και να ειμαι καρπους κακαο, τη γνησια πρωτη υλη οπως βγαινει απο τη φυση! Τρομερο υλικο! Στην αρχη δεν θα σου αρεσει ως γευση, ειναι πικρο και καπως ξινο. Τεραστια δυναμη ομως! Δινει παρα πολλα στον οργανισμο και σε βοηθα σε μεγαλο βαθμο να ξεχαστεις και να συνεχισεις καθαρος. Πολλοι ανθρωποι δεν το γνωριζουν αλλα το γνησιο 100% κακαο προσφερει τεραστια ωφελη στις αρτηριες και στη ροη του αιματος! Τρωω 3-4 καρπους την ημερα. Ειδικα μαζι με πρασινο τσαι (τωρα το καλοκαιρι το φτιαχνω και το εχω σε γυαλινο μπουκαλι μεσα στο ψυγειο). Στη φωτο, πως ειναι οι καρποι κακαο. Στο μεγεθος ειναι σαν ενα μετριο φασολι.
![]()
Δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο τους επξεργασμενους υδατανθρακες...οτι πιο αχρηστο..
Ειναι αληθεια οτι ειναι πολλη μεγαλη εξαρτηση..Οταν ξεκινησα κετο το καταλαβα ΑΛΛΑ τα οφελη ειναι τεραστια.
Εδώ μας το γαμησεςΑυγα ματια με τυρι. Χωρις πατατες, χωρις ψωμια, χωρις αλλαντικα, φτιαγμενα με ελαιολαδο. Φαε οσα θες! Δεν θα σε βλαψουν ποτε!
Α
Σε τι ποσότητα τους τρως;
To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.Σε εμάς φάγανε πολύ πακέτο όσοι πήγαν 35ΜΚ στην Κύπρο
Σας μιλούσαν και στον πληθυντικό και το προσωπικό φορούσε φράκο...;δεν το είχαμε ανάγκη είχαμε εστιατόριο![]()
οι ρυζογκοφρέτες έχουν υδατάνθρακες?Ειναι ο περιορισμος των υδατανθρακων που λαμβανεις καθημερινα εως και τα 50γρ την ημερα. Κατι που ναι μεν λειτουργει στο να χασεις πιο συντομα κιλα εαν εχεις θεμα αλλα σε βαθος χρονου δημιουργει θεματα. Προτιμω το εξης: Κοψιμο μαχαιρι σε καθημερινη βαση ολους τους επεξεργασμενους υδατανθρακες και ως μορφη υδατανθρακων να προτιμω τα οσπρια μια μεριδα την ημερα, πχ φασολια φουρνου. Οι λεγομενοι αργοι υδατανθρακες που παρεχουν και πολλα χρησιμα στοιχεια για τον οργανισμο (καλιο μαγνησιο και τροφη για τα καλα βακτηρια του εντερου)
όχι κρατούσαν τα προσχήματα αλλά έχεζαν βρακί μη πάρουμε τηλέφωνο το βύσμα μας και τους μεταθέσειΣας μιλούσαν και στον πληθυντικό και το προσωπικό φορούσε φράκο...;![]()
,νομίζω παντού δίνουνε δωρεάν αεροπορικά αν εισαι σε μια α απόσταση από το σπίτι σου,τουλαχιστον δίνανε παλΙα,προ πολλών χρόνων που ήμουν φαντάρος σε νησί είχαμε 3 πηγαινελα δωρεάν( μπορεί κ 4 δεν θυμάμαι)To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.
Eιστε ψυχοπονιαρηδες...όχι κρατούσαν τα προσχήματα αλλά έχεζαν βρακί μη πάρουμε τηλέφωνο το βύσμα μας και τους μεταθέσει
Εγώ πρόλαβα δωρεάν στον Έβρο αλλά με τραίνο.,νομίζω παντού δίνουνε δωρεάν αεροπορικά αν εισαι σε μια α απόσταση από το σπίτι σου,τουλαχιστον δίνανε παλΙα,προ πολλών χρόνων που ήμουν φαντάρος σε νησί είχαμε 3 πηγαινελα δωρεάν( μπορεί κ 4 δεν θυμάμαι)
Να'ξερες με πόσα ψυχολογικά γύρισαν από εκεί κάποιες σειρές μου...To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.
λιπαρά δεν έχουν πολλά όμωςΦουλ επεξεργασμενο τροφιμο, φυσικα και εχει, φουλαρισμενο ειναι. 71%
![]()