Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
5 χρονια κανω...τωρα με αλλαξε???
ηθελα να στο πω καιρό, αλλα δεν έβρισκα την ευκαιρία

5 χρονια κανω...τωρα με αλλαξε???

1 χρονο τωρα μου λες οτι ειναι μαυρη η ψυχουλα μου και αλλα τετοια ωραια!!!!ηθελα να στο πω καιρό, αλλα δεν έβρισκα την ευκαιρία![]()
1 χρονο τωρα μου λες οτι ειναι μαυρη η ψυχουλα μου και αλλα τετοια ωραια!!!!

Δεν εχω τοσο χρονο νιπλη...μαζεψε τα ολα σε ενα μειλ και στειλε μου...δεν ειμαι σαουλ να καθομαι ολη μερα εδω μεσα να τα ξυνω!!!!αυτο ειναι μια άλλη συζητηση![]()
δεν τα ξύνω επιβλέπω.δεν ειμαι σαουλ να καθομαι ολη μερα εδω μεσα να τα ξυνω!!!!
Δεν εχω τοσο χρονο νιπλη...μαζεψε τα ολα σε ενα μειλ και στειλε μου...δεν ειμαι σαουλ να καθομαι ολη μερα εδω μεσα να τα ξυνω!!!!

Αυτα τα λενε πολιτικοι..............δεν τα ξύνω επιβλέπω.
δεν κάθομαι εργάζομαι πνευματικά.
Τοσα χρονια εισαι μεσα...δεν μπορει...αμα ζητησεις καμια χαρη απο τον φυλακα θα στην κανει!!!!Αν ειχα χρονο θα στα ειχα στειλει εδω και χρονια , αλλα δεν υπαρχει![]()
Και μετά πας και τους ψηφίζεις όμωςΑυτα τα λενε πολιτικοι..............
Βιο-ντιζελ θα είναι ,μην μασάς...από τίποτα επεξεργασμένα ντίζελ θα είναι![]()
Το μαλλί αγγέλου για σουπιτσα φιδέ είναι τζάμπα...το νερό αγγέλου το χρεώνουμε έξτρα.
Εχουμε και υποχρεωσεις!!!!Και μετά πας και τους ψηφίζεις όμως![]()
αυτό το ΚΕΤΟ?Εχουμε και υποχρεωσεις!!!!

,ενταξει οχι τοσο γκευ οσο τα βιγκαν, πεπα , ρυζογκοφρετες κτλ. αλλα γκευ
.......όταν θα σου φράξει ο κώλος τα λέμε για τις σκατογκοφρέτες σου........Τις ρυζογκοφρέτες θα τις ΣΕΒΕΣΤΕ τις ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ

Σιγά στις οικοδομές για μεσημέρι τρώνε ψωμί και κρεμμύδι με τρίμμα ασβέστη και δεν παθαίνουν τίποτα.......όταν θα σου φράξει ο κώλος τα λέμε για τις σκατογκοφρέτες σου........![]()
Υγεία ο ασβέστης και τα τρίμματα του μπροστά στο βιομηχανικό απόβλητο.....Σιγά στις οικοδομές για μεσημέρι τρώνε ψωμί και κρεμμύδι με τρίμμα ασβέστη και δεν παθαίνουν τίποτα
στο κωργιό τρώγαμε καλύτερα μήπως?
για Πεππες εχεις αδικοΑυτα τα ΚΕΤΟ ειναι λιγο γκευ,ενταξει οχι τοσο γκευ οσο τα βιγκαν, πεπα , ρυζογκοφρετες κτλ. αλλα γκευ
Γνωμη μου παντα![]()

παρατηρω οτι μπαστακωνεσαι εδω...Σιγά στις οικοδομές για μεσημέρι τρώνε ψωμί και κρεμμύδι με τρίμμα ασβέστη και δεν παθαίνουν τίποτα
στο κωργιό τρώγαμε καλύτερα μήπως?