Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
Τοσα χρονια εισαι μεσα...δεν μπορει...αμα ζητησεις καμια χαρη απο τον φυλακα θα στην κανει!!!!Αν ειχα χρονο θα στα ειχα στειλει εδω και χρονια , αλλα δεν υπαρχει![]()
Τοσα χρονια εισαι μεσα...δεν μπορει...αμα ζητησεις καμια χαρη απο τον φυλακα θα στην κανει!!!!Αν ειχα χρονο θα στα ειχα στειλει εδω και χρονια , αλλα δεν υπαρχει![]()
Και μετά πας και τους ψηφίζεις όμωςΑυτα τα λενε πολιτικοι..............
Βιο-ντιζελ θα είναι ,μην μασάς...από τίποτα επεξεργασμένα ντίζελ θα είναι![]()
Το μαλλί αγγέλου για σουπιτσα φιδέ είναι τζάμπα...το νερό αγγέλου το χρεώνουμε έξτρα.
Εχουμε και υποχρεωσεις!!!!Και μετά πας και τους ψηφίζεις όμως![]()
αυτό το ΚΕΤΟ?Εχουμε και υποχρεωσεις!!!!
.......όταν θα σου φράξει ο κώλος τα λέμε για τις σκατογκοφρέτες σου........Τις ρυζογκοφρέτες θα τις ΣΕΒΕΣΤΕ τις ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ
Σιγά στις οικοδομές για μεσημέρι τρώνε ψωμί και κρεμμύδι με τρίμμα ασβέστη και δεν παθαίνουν τίποτα.......όταν θα σου φράξει ο κώλος τα λέμε για τις σκατογκοφρέτες σου........![]()
Υγεία ο ασβέστης και τα τρίμματα του μπροστά στο βιομηχανικό απόβλητο.....Σιγά στις οικοδομές για μεσημέρι τρώνε ψωμί και κρεμμύδι με τρίμμα ασβέστη και δεν παθαίνουν τίποτα
στο κωργιό τρώγαμε καλύτερα μήπως?
για Πεππες εχεις αδικοΑυτα τα ΚΕΤΟ ειναι λιγο γκευ,ενταξει οχι τοσο γκευ οσο τα βιγκαν, πεπα , ρυζογκοφρετες κτλ. αλλα γκευ
Γνωμη μου παντα![]()
παρατηρω οτι μπαστακωνεσαι εδω...Σιγά στις οικοδομές για μεσημέρι τρώνε ψωμί και κρεμμύδι με τρίμμα ασβέστη και δεν παθαίνουν τίποτα
στο κωργιό τρώγαμε καλύτερα μήπως?
Kαμπισιος ειμαι τυπεγια Πεππες εχεις αδικο
βεβαια που να ξερεις απο ΚΑΛΑ και ΝΟΣΤΙΜΑ μακαρονια ορεισιβιε φιλε μου![]()
ΑΚΟΜΑ χειροτεραKαμπισιος ειμαι τυπε![]()
Ε όχι και βιομηχανικό απόβλητο η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην διατροφηΥγεία ο ασβέστης και τα τρίμματα του μπροστά στο βιομηχανικό απόβλητο.....
καμπισιος= νοικοκυραιοςΑΚΟΜΑ χειροτερα
εδώ είναι η έδρα μουπαρατηρω οτι μπαστακωνεσαι εδω...
πηγαινε στον Μητσοτακη,στα Τεμπη εδω ΔΕΝ σε σηκωνει το κλιμα![]()
θα εξοσττρακιστεις ΣΥΝΤΟΜΑ εννοια σουεδώ είναι η έδρα μου![]()
Δεν έφτασα μέχρι εδώ λαμβάνοντας υπόψη μου απειλές και εκφοβισμούςθα εξοσττρακιστεις ΣΥΝΤΟΜΑ εννοια σου![]()