Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.234
- Πόντοι
- 2.606
Kαμπισιος ειμαι τυπεγια Πεππες εχεις αδικο
βεβαια που να ξερεις απο ΚΑΛΑ και ΝΟΣΤΙΜΑ μακαρονια ορεισιβιε φιλε μου![]()
Kαμπισιος ειμαι τυπεγια Πεππες εχεις αδικο
βεβαια που να ξερεις απο ΚΑΛΑ και ΝΟΣΤΙΜΑ μακαρονια ορεισιβιε φιλε μου![]()
ΑΚΟΜΑ χειροτεραKαμπισιος ειμαι τυπε![]()
Ε όχι και βιομηχανικό απόβλητο η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην διατροφηΥγεία ο ασβέστης και τα τρίμματα του μπροστά στο βιομηχανικό απόβλητο.....
καμπισιος= νοικοκυραιοςΑΚΟΜΑ χειροτερα
εδώ είναι η έδρα μουπαρατηρω οτι μπαστακωνεσαι εδω...
πηγαινε στον Μητσοτακη,στα Τεμπη εδω ΔΕΝ σε σηκωνει το κλιμα![]()
θα εξοσττρακιστεις ΣΥΝΤΟΜΑ εννοια σουεδώ είναι η έδρα μου![]()

Δεν έφτασα μέχρι εδώ λαμβάνοντας υπόψη μου απειλές και εκφοβισμούςθα εξοσττρακιστεις ΣΥΝΤΟΜΑ εννοια σου![]()

Τζούνιορ,Ε όχι και βιομηχανικό απόβλητο η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην διατροφη
δεν απειλω,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΔεν έφτασα μέχρι εδώ λαμβάνοντας υπόψη μου απειλές και εκφοβισμούς![]()

Ναιδεν απειλω,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ![]()
Έχουν και φυτικές ίνες βοηθάνε στο χέσιμοΤζούνιορ,
Η ζωή είναι μεγάλη καριώλα ενώ η κωλοτρυπίδα σου συγκεκριμένης διαμέτρου.
Προετοιμάσου γιατί δεν θα παλέψεις αυτό που σου έρχεται......
Κατσε ρε τυπε!!!!Δεν ειμαστε και χορτοφαγοι!!!!Αυτα τα ΚΕΤΟ ειναι λιγο γκευ,ενταξει οχι τοσο γκευ οσο τα βιγκαν, πεπα , ρυζογκοφρετες κτλ. αλλα γκευ
Γνωμη μου παντα![]()
Αν θες μπορείς να υποβάλεις γραπτώς τις προειδοποιήσεις σου και παράπονα στην γραμματέα μουδεν απειλω,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ![]()
θα με αναγκασεις να γινω κακοςΑν θες μπορείς να υποβάλεις γραπτώς τις προειδοποιήσεις σου και παράπονα στην γραμματέα μου
09.00 με 17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Να λες ευχαριστώ που δε σου ζητάμε και παράβολο για να καταθέσεις τα παράποναθα με αναγκασεις να γινω κακος![]()

Οχι προς θεου, τοσο πουστηδες δεν ειστε, ενταξει τρως μπριζολα οκ.Κατσε ρε τυπε!!!!Δεν ειμαστε και χορτοφαγοι!!!!
Ο αλλος τρωει ρυζογκοφρετες ακομα και στον υπνο του!!!Οχι προς θεου, τοσο πουστηδες δεν ειστε, ενταξει τρως μπριζολα οκ.
Αλλα ετσι σκετη , μονο με σαλατα , ουτε πατατες,ουτε ψωμακι - πιτες, ουτε κανα ζυμαρικο κανα κριθαρακι κατι...
ολιγον γκευ
Αυτος ειναι τελειωμενος, καμμενο χαρτι. Εσεις σωζεστεΟ αλλος τρωει ρυζογκοφρετες ακομα και στον υπνο του!!!
Εμας βρηκες???
Το κριάρι αρνί δεν γίνεται, λένε στο χωριό μου.Αυτος ειναι τελειωμενος, καμμενο χαρτι. Εσεις σωζεστε
Ετσι!!!Το κριάρι αρνί δεν γίνεται, λένε στο χωριό μου.
Στηρίζω Μπίρλα.