Νέα

Απο γυναίκα Ετεροφυλική Δυο μερες μονο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
54.971
Κριτικές
90
Like
32.028
Πόντοι
24.700
μωρη καυλιαρα ποτε θα συναντηθουμε εμεις να χαρεις λιγακι ??

τις καλημερες μου δεσποινις

Αυτή η εναλλαγή ύφους από βλαχοκαμακερό σε πιρφορογαμπρίστικο, είναι όλα τα λεφτά. :)
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Ξεκιναμε για τη πολη. Τσεκαρω το κινητο συνεχεια περιμενοντας μηνυμα του,,. Κανοντας βολτα στα μαγαζια ξαφνικα νιωθω μια σκια...

Ηταν μολις πριν λιγη ωρα που μου ειχε στηλει μηνυμα λεγοντας οτι δε ξερει αν θα ερθει τελικα. Απογοητευτηκα λιγακι γιατι ηθελα να τον δω ομως δε μπορουσα να κανω κατι. Μπαινουμε σε ενα αντρικο μαγαζι για να διαλεξει μπουφαν ο γκομενος της φιλης μου και εκει που ημουν χαμενη αναμεσα στα ρουχα ενα χερι μου πιανει τον ωμο. Γυρναω και βλεπω αυτον! Τσιριξα και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Μα καλα ποτε ηρθε και κυριως πως μας βρηκε! Ενθουσιαστηκα, σχεδον πηγα να τον αρπαξω αλλα αμεσως θυμηθηκα οτι δε του αρεσουν αυτα. Πανω απο ολα ειναι ο σοβαρος και αυστηρος Κυριος μου. Ειμαι ιδιοκτησια του ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.

Βγαινουμε απτο μαγαζι κι εκεινος προχωρα μπροστα. Το επιβλητικο του υφος και ο αερας με τον οποιο περπατα ειναι νομιζω ενα απο τα στοιχεια που ερωτευτηκα σε αυτον. Εγω σα το χαζουλι πιο πισω περπατουσα γρηγορα για να τον προφτασω, τον κοιτουσα και τα ματια μου ελαμπαν.

Ο αντρας αυτος δε περνα απαρατηρητος. Ειναι πολυ ψηλος και το σωμα του ειναι λυγερο και γυμνασμενο. Εχει ενα ομορφο προσωπο και αριστερα και δεξια αρχιζουν να σχηματιζονται οι πρωτοι γκριζοι κροταφοι στα 35 του χρονια. Παντα εχει ενα υφος πολυ σοβαρο, περπατα με περισσεια αυτοπεποιθηση και ντυνεται παντα πολυ προσεγμενα ενω μυριζει καθε φορα υπεροχα. Ακομα και το αρωμα που διαλεγει ειναι ψαγμενο..jo malone..

Του συστησα τους φιλους μου και μετα συνεχισαμε τη βολτα μας στη πολη. Τον ρωτησα αν θα ηθελε να μεινει αποψε μαζι μου κι εκεινος μου εγνεψε να παμε προς το σπιτι.
Αφου του εδειξα το καθιστικο, τον αφησα εκει μαζι με το φιλο μας και εγω με τη φιλη μου τρεξαμε στη κουζινα να ετοιμασουμε το δειπνο. Το μενου ειχε σουτζουκακια με πατατες, ενα ολοκληρο κοτοπουλο με πατατες λαχανικα και gravy οπως το συνηθιζουν οι αγγλοι, σαλατα αναμεικτη και μπολικο κρασι. Σερβιραμε στη τραπεζαρια και τους φωναξαμε να καθισουν. Εμεις μιλουσαμε ελληνικα αλλα επειδη εκεινος δε καταλαβαινε γρηγορα το γυρισαμε στα αγγλικα.  Τελειωνοντας το δειπνο και ενω με βοηθουσε στο συμμαζεμα του τραπεζιου με ρωτησε τι εχω. Χαμηλωσα το βλεμμα, δεν ηθελα να του πω την αληθεια μα δεν ηθελα να του πω και ψεμματα.

-Κοιτα με στα ματια...κατι εχεις εσυ.
-Οχι καλα ειμαι
-Πες μου τι συμβαινει...
-πφφ καλα...εκανα κατι..
- Τι εκανες..
-μμμμμ
-Πες μου Τωρα!!

Πριν αστραψει και βροντηξει αρχισα να του εξιστορω τι ειχε συμβει με τους φιλους μου νωριτερα..

Εκεινος με τη σοβαροτητα που τον διακατεχει ειπε ενα σκετο Μαλιστα και εφυγε απτο δωματιο. Εμενα με εζωσαν τα φιδια..ηξερα οτι σιγουρα θα με τιμωρησει...

Σερβιρω το γλυκο και αποφασιζουμε να παιξουμε μπιλιαρδο οι τεσσερις μας. Οι αντρες θα ηγουνταν και εμεις τα κοριτσια θα ημασταν οι χαρουμενες νοτες του παιχνιδιου. Καθε φορα που εκεινος και εγω σκοραραμε εγω σηκωνα τη μπλουζα μου και εδειχνα το σουτιεν μου. Αλλοτε φωναξα yeah mοtherfucker και τους κουνουσα το κωλο μου. Το κρασι παλι ειχε κανει τη δουλεια του. Ηταν μοναδικη στιγμη που τον ειδα πιο χαλαρο..ειχε πλεον βγει απτο κοστουμι του σοβαρου και γουσταρα πολυ!

Τα παιδια πανε για λιγο στο δωματιο κι ετσι μενω μονη μαζι του στο σαλονι. Δε μιλα ειναι σιωπηλος και κοιταζει το πατωμα. Με φωνη χαμηλη με προσταζει να παω και να γονατισω μπροστα στο τζακι. Με πλησιαζει και με τα δαχτυλα του μου ανοιγει το στομα και μετα μου παιζει ενα ελαφρυ χαστουκακι στο προσωπο.  Επειτα μου σηκωνει τη μπλουζα και μου βγαζει εξω απο το σουτιεν τις ρογες. Τις τριβει λιγακι και τις τραβαει με δυναμη ωστε να με κανει να πονεσω.
Κι αρχιζει να μιλαει...να μιλαει και να λεει οτι αυτο που εκανα χωρις τη συγκαταθεση του δεν ειναι αποδεκτο κι οτι θα σκεφτει τι τιμωρια θα μου επιβαλει.

Βγαζει απο τη τσεπη του 4 μυτερα κλιπσακια. Τα δυο τα περνα στις ρογες μου και τα αλλα δυο στη γλωσσα μου την οποια με προσταξε  να εχω εξω απο το στομα μου. Τα χερια επρεπε να τα ακουμπω πανω στα μπουτια μου οσο ημουν γονατιστη και με τις παλαμες να κοιτανε τον ουρανο. Το κεφαλι μου σκυφτο κι αυτος απεναντι μου να καθεται αναπαυτικα  οση ωρα σκεφτεται τη τιμωρια μου.

Σκεψεις αρχισαν να περναν απτο μυαλο μου..σκεψεις οτι μπορει να γυρισει η αφεντικινα και να με πετυχει σαυτη τη σταση..σκεψεις οτι μπορει τα παιδια να μπουν ξαφνικα μεστο δωματιο και να με δουν ετσι. Σκεψεις οτι μπορει να υπαρχουν καμερες στο σαλονι που εγω να μη το ξερω και οταν γυρισει η αφεντικινα να δει ολα τα αισχη που εγιναν σαυτο το δωματιο..κι οσο σκεφτομαι τοσο νιωθω τα ποδια μου να μουδιαζουν. Τα σαλια μου εχουν γινει ρυακι που τρεχουν πανω στο στηθος μου και δε μπορω να κανω τιποτα , δε μπορω να το ελεγξω. Ποναω..ποναω στη γλωσσα στις ρογες στα ποδια κι εκεινος αταραχος μαφηνει εκει σαυτη τη θεση για αρκετη ωρα. Πλεον δακρυα αρχιζουν να τρεχουν απτα ματια μου..εκεινος το καταλαβαινει και με πλησιαζει. Με ρωταει τι εχω μα δε μπορω να απαντησω..τα κλιπσακια που μου κρατουν τη γλωσσα εξω με εμποδιζουν να αρθρωσω λεξη. Εκεινος μου τα βγαζει και ειναι σαν χιλιες βελονες να με τρυπανε εκεινη τη στιγμη. Προσπαθω να μιλησω και παλι δε μπορω να αρθρωσω λεξη η γλωσσα μου εχει μουδιασει. Με τα πολλα τον εκλιπαρω να μου δωσει αδεια να σηκωθω γιατι πλεον δε νιωθω τα ποδια μου. Εκεινος μου δινει την αδεια κι ετσι κανω κινηση να κουνησω τα ποδια μου αλλα δε μπορω. Δε μπορω να κουνηθω. Με βοηθαει να σηκωθω και με ρωταει πως ειμαι αλλα εγω μετα βιας περπατω προς την κουζινα ωσπου ξεσπω σε κλαμματα.

Ερχεται απο πισω μου με παιρνει αγκαλια ενω κλαιω και σηκωτη με παει πισω στο σαλονι. Μου πιανει τα ποδια και μου κανει μασαζ..εγω ηρεμω τα ματια μου ομως ειναι ακομα υγρα και η μασκαρα εχει τρεξει..ξερω οτι αυτο τον καυλωνει πολυ..κι αυτο ακριβως ειδα στο βλεμμα του εκεινη τη στιγμη. Σταματαει λοιπον και με προσταζει να ξαπλωσω στο καναπε..εκεινος ερχεται πανω απτο κεφαλι μου και ξεκουμπωνει το φερμουαρ του. Bγαζει το πουτσο του εξω και τον βαζει στο στομα μου.

Αρχισε να μου γαμαει το στομα σαν να γαμουσε μια οποιαδηποτε τρυπα. Με μπουκωνε μεχρι βαθια στο λαρυγγι και δεν τον ενοιαζε αν μπορω να αναπνευσω η οχι. Εκεινη τη στιγμη ημουν απλα ενα σκευος ηδονης γιαυτον. Καποια στιγμη σταματα αποτομα, με σηκωνει και με ξαπλωνει πανω στο τραπεζι του μπιλιαρδου. Μου βγαζει γρηγορα το παντελονι και χωρις περιστροφες πεφτει πανω μου και χωνει βιαια το πουτσο του στο μουνι μου. Εγω ημουν καργα υγρη, οπως καθε φορα που τον βλεπω αλλωστε και ετσι η διησδυση εγινε ακομα πιο απολαυστικη. Δε με φιλουσε δε με κοιτουσε παρα μονο με γαμουσε..με γαμουσε κι εγω ελιωνα. Ελιωνα μονο που τον ενιωθα πανω μου και μεσα μου, που μυριζα το αρωμα του..που ημουν δικη του και ηταν δικος μου για λιγα λεπτα..

Ξαφνικα σταματαει και τραβιεται..τα χανω δε πολυκαταλαβαινω.,ειχα εκστασιαστει και τοτε βλεπω να παιρνει τη στεκα του μπιλιαρδου και απο τη χοντρη της πλευρα να τη βαζει μεσα στο μουνι μου. Δε πιστευα τι εκανε..ημουν ερμαιο στα χερια του κι εκεινος με δυνατες κινησεις με γαμησε με τη στεκα ωσπου τελικα τη βγαζει με φορα και τη πετα μακρια. Ξαναμπαινει μεσα μου και χυνει πανηγυρικα μεσα στο μουνι μου. Επειτα πεφτει πανω μου και με φιλαει στο στηθος. Μενουμε ετσι καμποσα λεπτα ..ωσπου ξεθολωνουμε και σηκωνομαστε...
Προσπαθω να καταλαβω τι ειχε συμβει..του λεω τελειωσες μεσα μου?
Με κοιταει με υφος σαν να ειχε κανει μαλακια..Δε το συνειδητοποιησε, απο οτι ειιπε ειχε χαθει..οπως κι εγω αλλωστε..

Με πηρε απτο χερι και με παει στο ντουζ καναμε μαζι ντουζ και μετα πηγαμε στο δωματιο μου. Απο διπλα ηταν οι φιλοι μου αλλα δεν ακουγα φασαρια..
Ξαπλωσαμε και αρχισαμε να μιλαμε...εγω επαιζα με το δαχτυλο μου πανω στο στηθος του και πειραζα τις ρογες του..Ηταν η πρωτη φορα που θα περνουσαμε το βραδυ μαζι..

Καποια στιγμη αποκοιμηθηκα ωσπου  ξαφνικα μεστη νυχτα νιωθω κατι να με τσιμπαει στο μουνι..ξεξυπναω και τον βλεπω να μου εχει ανοιξει τα ποδια και να με γλυφει..
Συνηθως οταν κοιμαμαι και ξυπναω δεν εχω καμια ορεξη για οτιδηποτε σεξουαλικο αλλα μονο η θεα αυτου του σεξυ αντρα αναμεσα στα ποδια μου με εφτιαξε για τα καλα.

Ειναι απο τους τυπους που κανει μια γυναικα ευκολα να κολλησει μαζι του. Εχει στυλ, αερα και απιστευτο σωμα. Πολλες φορες αναρωτηθηκα πως εριξα αυτον το γκομενο..επειτα ομως χαμογελουσα γιατι λεω για να ειναι μαζι μου κατι σιγουρα καλο θα εχω κ εγω!

Αρχισε να με γλυφει αλλα σταματησε γρηγορα για να χωσει τον καυλωμενο του πουτσο μεσα μου. Με γαμησε ιεραποστολικα  και με τα ποδια ψηλα γυρω απτο λαιμο του με καρφωνε και εσπαγε κυκλικα τη μεση του με τελεια ευλυγισια. Με ειχε τρελανει! Σταματα και ξαπλωνει στο κρεβατι, τωρα ειναι η σειρα μου να αναλαβω εγω! Ανεβαινω πανω του, ριχνω τα μαλλια στο πλαι ακουμπω τα χερια μου στο στερνο του και αρχιζω να τον ιππευω. Κουνουσα το σωμα μου πανω κατω και ποτε εσπαγα κι εγω τη μεση και εκανα κυκλικες κινησεις με τους γοφους μου. Τον ακουγα να αναστεναζει και οσο πιο πολυ αναστεναζε τοσο πιο εντονα το εκανα ωσπου μια στιγμη νιωθω τους σπασμους του. Με χυνει ξανα μεσα μου αλλα δε τρομοκρατουμαι, δε φευγω,  μενω εκει μεχρι και τη τελεταια σταγονα! Μου αρεσει τοσο πολυ να με χυνουν. Βεβαια παντα με εχυνε στο κωλο αλλα αποψε πρωτη φορα με εχυσε στο μουνι. Το χαπι της επομενης μερας ηταν η μονη λυση αλλα τουλαχιστον μεχρι το πρωι μπορουσαμε να εκμευταλευτουμε λιγο ακομα τη μαγεια αυτη.. Για μενα ειναι τοσο ομορφο να σε γεμιζει ο αλλος με τα υγρα του ειναι σα να παιρνεις ενα κομματι του μαζι σου..δεν ειναι μονο μια ανταλλαγη σωματικων υγρων αλλα κυριως μια ανταλλαγη συναισθηματων...

Τελειωνοντας με πηρε αγκαλια με κρατησε πανω του  και μου ανακοινωσε τη τιμωρια μου για αυτο που ειχα κανει...

Η οδηγια ηταν σαφης και ρητη...Απαγορευεται να χυσω για ενα μηνα. Ειτε μονη μου ειτε με αλλον.
Αυτο ηταν οτι χειροτερο θα μπορουσε να μου απαγορευσει μιας και ο αυνανισμος ειναι στη καθημερινη μου ρουτινα. Δε μπορουσα ομως να αρνηθω..οχι σε αυτον..ημουν ερμαιο στα χερια του και το ηξερε καλα..οπως καθε ερωτευμενη γυναικα αλλωστε...
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.600
Πόντοι
2.606
Ιακωβε πιασε εναν Αστριτη :S :S :S

220px-Vipera_berus_bosniensis.jpg
 

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.240
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
54.971
Κριτικές
90
Like
32.028
Πόντοι
24.700
Ξαφνικα σταματαει και τραβιεται..τα χανω δε πολυκαταλαβαινω.,ειχα εκστασιαστει και τοτε βλεπω να παιρνει τη στεκα του μπιλιαρδου και απο τη χοντρη της πλευρα να τη βαζει μεσα στο μουνι μου. Δε πιστευα τι εκανε..ημουν ερμαιο στα χερια του κι εκεινος με δυνατες κινησεις με γαμησε με τη στεκα ωσπου τελικα τη βγαζει με φορα και τη πετα μακρια. Ξαναμπαινει μεσα μου και χυνει πανηγυρικα μεσα στο μουνι μου. Επειτα πεφτει πανω μου και με φιλαει στο στηθος. Μενουμε ετσι καμποσα λεπτα ..ωσπου ξεθολωνουμε και σηκωνομαστε...
Προσπαθω να καταλαβω τι ειχε συμβει..του λεω τελειωσες μεσα μου?
Με κοιταει με υφος σαν να ειχε κανει μαλακια..Δε το συνειδητοποιησε, απο οτι ειιπε ειχε χαθει..οπως κι εγω αλλωστε..

Εδώ ξέχασε να βάλει τεμπεσίρι στην στέκα πρίν σας την χώσει στο μουνί, κι εσείς ασχολείστε με τό ότι ξέχασε το προφυλακτικό και σας μουνοκρεμπιέδιασε;;;

Ήμαρτον...  :S
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εδώ ξέχασε να βάλει τεμπεσίρι στην στέκα πρίν σας την χώσει στο μουνί, κι εσείς ασχολείστε με τό ότι ξέχασε το προφυλακτικό και σας μουνοκρεμπιέδιασε;;;

Ήμαρτον...  :S

σωστη η παρατηρησις!
 

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.283
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
ουτε Αρλεκιν.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom