123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...Φρέσκιες ή κατεψυγμένες οι μπάμιες μαν ?
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...Φρέσκιες ή κατεψυγμένες οι μπάμιες μαν ?
KαταψυξηΦρέσκιες ή κατεψυγμένες οι μπάμιες μαν ?
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...
Ο κιμάς όταν μένει κάτω, μ αρέσει όταν το τυρί είναι μυζηθραΠιττογυρο ηταν τροπος του λεγειν. Εννοω σουβλακι με κομματια κρεας η κομματια κοτοπουλο.
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...
Μπάμια κονσέρβα μαν?Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...
Ανάμεικτος κιμάς,η ο γνήσιος?Ο κιμάς όταν μένει κάτω, μ αρέσει όταν το τυρί είναι μυζηθρα![]()
Μπάμια κονσέρβα μαν?
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει![]()
Κιμάς βόδι μαν.Ανάμεικτος κιμάς,η ο γνήσιος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Ψάχτηκα λίγο μαν και κατέληξα εκεί. Δε γινόταν αλλιώς. Έχω μεγάλη δυσανεξία είτε στις φρέσκιες είτε στις κατεψυγμένες...Μπάμια κονσέρβα μαν?
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει![]()
Και το κοτόπουλο κονσέρβα μαν ?Ψάχτηκα λίγο μαν και κατέληξα εκεί. Δε γινόταν αλλιώς. Έχω μεγάλη δυσανεξία είτε στις φρέσκιες είτε στις κατεψυγμένες...![]()
Ε όχι μαν. Κανονικά φρέσκο από κρεωπολείοΚαι το κοτόπουλο κονσέρβα μαν ?![]()
Υπάρχει πάντωςΕ όχι μαν. Κανονικά φρέσκο από κρεωπολείο![]()
Τι τσίμπησες μαν?το εχετε κανει το νημα γαμησε τα ...![]()
Μυζηθρα απο που;Ο κιμάς όταν μένει κάτω, μ αρέσει όταν το τυρί είναι μυζηθρα![]()
Αυτά είναι για τους γκουρμεδιάρηδες. Εμείς είμαστε απλοί λαϊκοί άνθρωποιΥπάρχει πάντως
![]()
Εγώ την προτιμώ από Τραχειά. Σου κάνει;Μυζηθρα απο που;