tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 606
Νουμερο?Κεφαλοτυρι μαν.
Και μακαρονι μέλισσα.
![]()
10Νουμερο?
Όχι ρε πουστη φιδέ
Και το 6 μου κάνει.Όχι ρε πουστη φιδέ![]()
Και το 6 μου κάνει.
Με κιμά να ξες θέλει 10 για να ανακατεύεται σωστά και να μη τρως στο τέλος τον κιμά μόνο του.
ΝαιΚαι το 6 μου κάνει.
Με κιμά να ξες θέλει 10 για να ανακατεύεται σωστά και να μη τρως στο τέλος τον κιμά μόνο του.
Μλκ
Kιμας στο τρελος μονος του, με μπολικο τυρι,οτι καλυτερο. Οπως το τελευταιο κομματι κρεας στο πιττογυρο που μενει κατω κατω στο τυλιγμα.Και το 6 μου κάνει.
Δεν τρώω γυροKιμας στο τρελος μονος του, με μπολικο τυρι,οτι καλυτερο. Οπως το τελευταιο κομματι κρεας στο πιττογυρο που μενει κατω κατω στο τυλιγμα.![]()
Φρέσκιες ή κατεψυγμένες οι μπάμιες μαν ?Κοτόπουλο με μπάμιες. 2 φέτες ψωμί πολύσπορο και γραβιέρα Νάξου
Πιττογυρο ηταν τροπος του λεγειν. Εννοω σουβλακι με κομματια κρεας η κομματια κοτοπουλο.Δεν τρώω γυρο![]()
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...Φρέσκιες ή κατεψυγμένες οι μπάμιες μαν ?
KαταψυξηΦρέσκιες ή κατεψυγμένες οι μπάμιες μαν ?
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...
Ο κιμάς όταν μένει κάτω, μ αρέσει όταν το τυρί είναι μυζηθραΠιττογυρο ηταν τροπος του λεγειν. Εννοω σουβλακι με κομματια κρεας η κομματια κοτοπουλο.
Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...
Μπάμια κονσέρβα μαν?Αναγκαστικά κονσέρβα μαν. Οι άλλες 2 που ανέφερες με πειράζουν στο στομάχι...
Ανάμεικτος κιμάς,η ο γνήσιος?Ο κιμάς όταν μένει κάτω, μ αρέσει όταν το τυρί είναι μυζηθρα![]()
Μπάμια κονσέρβα μαν?
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει![]()
Κιμάς βόδι μαν.Ανάμεικτος κιμάς,η ο γνήσιος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()