athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.682
- Πόντοι
- 16.631
εχει κατι αρχιδιες η τονοσαλατα κατι φασολια κατι καλαμποκια κλπκαι τονοσαλάτα και ντοματοσαλάτα; Salad bar έχεις στο σπίτι;
Τελευταία τροποποίηση:
εχει κατι αρχιδιες η τονοσαλατα κατι φασολια κατι καλαμποκια κλπκαι τονοσαλάτα και ντοματοσαλάτα; Salad bar έχεις στο σπίτι;
Ναιεχει κατι αρχιδιες η τονοσαλαατα κατι φασολια κατι καλαμποκια κλπ

Πω ρε πούστηεχει κατι αρχιδιες η τονοσαλαατα κατι φασολια κατι καλαμποκια κλπ

Ηρέμησε μαν μην βρίζεις, εγώ με τον @Νίπλης είμαστε άγιοι άνθρωποι, κάθε Κυριακή μέσα στην εκκλησία της ύψιστης ασφαλείας ψάλλουμε!Κατσε ρε Ντιμι!!!Με πνιγει το δικιο!!!
Ουτε στην υψιστης ασφαλειας που εχουν τον νιπλη δεν σερβιρουν μπαμιες κονσερβα!!
Καπου ωπα δηλαδη λιγο σεβασμος!!!
Ηρέμησε μαν μην βρίζεις, εγώ με τον @Νίπλης είμαστε άγιοι άνθρωποι, κάθε Κυριακή μέσα στην εκκλησία της ύψιστης ασφαλείας ψάλλουμε!

Ακόμη και εκεί με τη δεξιά...ρε με κατι μουνοπανα που μπλεξαμε ναπουμε
Περιμένω να ερθει το μεσημεριανό μου αγναντευοντας την θάλασσα , και ενα απιστευτο μουνι στο δεξια τραπέζι
Μας έκαψες τύπε. Θάλαμος αερίων θα γίνει εδώ χάμωΦτιαχνω φασολαδα για μεσημερι, τη κλασικη συνταγη + αφθονο μπουκοβο. Θα τη συνοδεψω με ψητα κεμπαπ και γαμηστερη φετα!
![]()
Μπάμιες πασπαλισμενες με πεκορινο Αμφιλοχίας. Φιλέτο σαρδελα κοκκινιστη.Μπαμιες κονσερβα...ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!!!!
Και τον αλλο τον πειραξε που εμεις κανουμε κετο και μας ειπε και πουστηδοι!!!
ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ

η μπύρα από που?Μπάμιες πασπαλισμενες με πεκορινο Αμφιλοχίας. Φιλέτο σαρδελα κοκκινιστη.
![]()
Μην τολμήσει κανένα μνπνο να κάνει αναφορά και γαμηθουμε εδώ μέσα![]()

Εζα.η μπύρα από που?![]()
Δυνατή η Έζα και πάει με το φαγητό αυτό

Οι ρυζογκοφρετες απο που;Δυνατή η Έζα και πάει με το φαγητό αυτό
δεν βλέπω ρυζογκοφρέτες όμως και ανησυχώ![]()
Από φίλτρο ενεργού άνθρακαΟι ρυζογκοφρετες απο που;

Όταν έχεις δυσανεξία σε κάποιο φαγητό όντως είναι πρόβλημα. Εφόσον όμως βρήκες τη λύση για να μη σου πέφτουν μολύβι είσαι μάγκαςΑυτος ειναι και ο λογος που δεν ετρωγα οσπρια γενικα. Πλεον, τρωω συχνα και δεν εχω ενοχλησεις ουτε φουσκωματα. Το θεμα ειναι να φυγουν οι λεκτινες που εμπεριεχουν, αυτες προκαλουν τα φουσκωματα και οχι μονο. Τι κανω: 12 ωρες σε νερο μουλιασμα αλλαγη νερου καθε 3-4 ωρες. Στη συνεχεια βρασιμο για 20 λεπτα, αδειασμα σε σουρωτηρι καλο ξεπλυμα. Ξανα βρασιμο για ακομα 20 λεπτα, σουρωτηρι, καλο ξεπλυμα. Τα 20 λεπτα μετρανε απο την ωρα που αρχιζει και βραζει το νερο. Στη συνεχεια ξανα στη κατσαρολα αυτη τη φορα μαζι με τα καροτα σελινο ντοματα αλατι πιπερι λαδι και τα βραζω εως να γινουν τα καροτα. Πλεον με αυτη τη διαδικασια αφαιρω μεγαλο ποσοστο λεκτινων και δεν με ενοχλουν καθολου.

Μόνο Καλαβρύτων σκληρή,και πατάτες φούρνου ναι.Γαμηστερο φαι και δυνατος συνδυασμος! Ταιριαζει πολυ και η Τριπολεως! Να υποθεσω εκαναν δυνατο παιχνιδι και οι πατατες!
Προτιμώ έναν str8 πατριώτη παρανοϊκό παρά woke λαθρολαγνους"λογικούς".Αν βάλει κι εδώ το χεράκι του μάλλον θα θελήσει να μας προσαρτήσει και μετονομάσει σε ανατολική Φλόριντα. Συμφωνώ για την παράνοια της woke αλλα σε ένα σωρό άλλα θέματα είναι παρανοϊκός! Μακρυά από μας....
Σαν περιγραφή χειρουργικής επέμβασης ...μόνο που είναι πιο ανατριχιαστικά αυτά που είπες...ούτε μωρά δεν τα κάνουν αυτά ..αυτό φυσικά δεν λέγεται "τρώω γεμιστά" αλλά " ταλαιπωρία/ αποδόμηση".Απο μικρος εχω την εξης συνηθεια οταν τρωω γεμιστα. Δεν βαζω τα γεμιστα ολοκληρα μεσα στο πιατο και ξεχωρα τη φετα. Τι κανω: Κοβω με ενα μαχαιρι τα γεμιστα (οι πιπεριες-ντοματες να γινουν μικρα κομματια και ολα μαζι ανακατεμα με το ρυζι-κιμα), παταω με ενα πηρουνι σε ενα πιατο τη φετα να γινει σαν χοντροτριμμενη, πεταω το τυρι πανω απο τα γεμιστα, ανακατευω καλα να παει παντου τυρι και σε καθε μπουκια να υπαρχουν ολα και ειτε ψιλοκοβω ντοματα απευθειας στο ιδιο πιατο ειτε την εχω διπλα σε αλλο πιατο με λαδι ριγανη αλατι ξερο κρεμμυδι.
Στις μεγαλες πεινες, παιζει και προζυμενιο ψωμι, καμια φρατζολα χαλαρα! Γαμησε τα!
Βουτες το ψωμι στο λαδι μες στο ταψι που εγιναν τα γεμιστα, βουτα και στη σαλατα, δυνατες καυλες!
Βασικος κανονας: Να υπαρχει διαθεσιμη αφθονη φετα! Εαν δεν υπαρχει φετα, δεν τρωω γεμιστα!
Κι εγώ Καλαβρύτων ως επί το πλείστον χτυπάω. Βέβαια δε λέω όχι σε Τριπόλεως και Τρικάλων οι οποίες είναι τίμιες. Αυτή που έχει χαλάσει είναι η Ήπειρος. Ήταν το στανταράκι μου και τώρα πλέον ούτε να τη βλέπω δε θέλωΓεμιστά με κιμα,φέτα Καλαβρύτων και ζιρο.