argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Το έσωσες...σαλατα
Το έσωσες...σαλατα
πεσκανοβαοι ψαροκροκέτες από που μαν
άνω ή κάτω?πεσκανοβα
πρώτο πράμα χαβιάρι σχεδόνπεσκανοβα
ε δεν ειναι ρυζογκοφρετες να στουμπωσει μπετον αρμε η κωλοτρυπιδαπρώτο πράμα χαβιάρι σχεδόν![]()
συνήθεια είναι και κάνεις και οικονομία στο κωλόχαρτο έχει πάει και στο θεόε δεν ειναι ρυζογκοφρετες να στουμπωσει μπετον αρμε η κωλοτρυπιδα![]()
ΔΕΝ σκουπιζομαι πλενομαισυνήθεια είναι και κάνεις και οικονομία στο κωλόχαρτο έχει πάει και στο θεό![]()
Nα χρησιμοποιείς αντί για κωλοχαρτο εφημερίδες...οικονομία και πλήρης αξιοποίηση από την επόμενη μέρα που θα έχουν μπαγιατεψει τα νέα.συνήθεια είναι και κάνεις και οικονομία στο κωλόχαρτο έχει πάει και στο θεό![]()
μήπως είσαι μισθωτής των πορτοκαλί μπιντέδων του λάκη?ΔΕΝ σκουπιζομαι πλενομαι![]()
αν είναι τίποτα δεξιές γαλάζιες εφημερίδες είναι ότι πρέπει για τη δουλειάNα χρησιμοποιείς αντί για κωλοχαρτο εφημερίδες...οικονομία και πλήρης αξιοποίηση από την επόμενη μέρα που θα έχουν μπαγιατεψει τα νέα.
ακομα και εσυ ιγκορ λιστ;μήπως είσαι μισθωτής των πορτοκαλί μπιντέδων του λάκη?![]()
...με ενσωματωμένο καταβρεχτηρι στην λεκάνη που πιτσιλαει νερό;ΔΕΝ σκουπιζομαι πλενομαι![]()
είμαι ο μόνος που είμαι ιγκνορ λιστ και μου ανοίγει συζητήσεις κανονικέςακομα και εσυ ιγκορ λιστ;![]()
Τις κοκκινοροζουλι κωλοφυλλαδες τις έχεις για να τις στρώνεις στο τραπέζι όταν έρχεται κάνα πρώην κυβερνητικό στέλεχος της περιόδου 2015-2019;αν είναι τίποτα δεξιές γαλάζιες εφημερίδες είναι ότι πρέπει για τη δουλειά![]()
με το τηλεφωνο του μπανιου...με ενσωματωμένο καταβρεχτηρι στην λεκάνη που πιτσιλαει νερό;
ποποβρυσάκι λέγεται...με ενσωματωμένο καταβρεχτηρι στην λεκάνη που πιτσιλαει νερό;
όχι αυτές τις έχω στο αρχείο μου δίπλα στην αφίσα του ΣτάλινΤις κοκκινοροζουλι κωλοφυλλαδες τις έχεις για να τις στρώνεις στο τραπέζι όταν έρχεται κάνα πρώην κυβερνητικό στέλεχος της περιόδου 2015-2019;
Εφεύρεση του κώλου..ποποβρυσάκι λέγεται
Πρόσεξες ότι ο Στάλιν είναι σαν την Παπαρήγα με μουστάκι;όχι αυτές τις έχω στο αρχείο μου δίπλα στην αφίσα του Στάλιν![]()