Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31K
  • Εμφανίσεις 547K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.867
Πόντοι
19.795
Μπαμιες κονσερβα...ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!!!!
Και τον αλλο τον πειραξε που εμεις κανουμε κετο και μας ειπε και πουστηδοι!!!
ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
Μπάμιες πασπαλισμενες με πεκορινο Αμφιλοχίας. Φιλέτο σαρδελα κοκκινιστη.
IMG_20250506_143546.jpg

Μην τολμήσει κανένα μνπνο να κάνει αναφορά και γαμηθουμε εδώ μέσα :knuppel:

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.705
Πόντοι
3.446
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν ετρωγα οσπρια γενικα. Πλεον, τρωω συχνα και δεν εχω ενοχλησεις ουτε φουσκωματα. Το θεμα ειναι να φυγουν οι λεκτινες που εμπεριεχουν, αυτες προκαλουν τα φουσκωματα και οχι μονο. Τι κανω: 12 ωρες σε νερο μουλιασμα αλλαγη νερου καθε 3-4 ωρες. Στη συνεχεια βρασιμο για 20 λεπτα, αδειασμα σε σουρωτηρι καλο ξεπλυμα. Ξανα βρασιμο για ακομα 20 λεπτα, σουρωτηρι, καλο ξεπλυμα. Τα 20 λεπτα μετρανε απο την ωρα που αρχιζει και βραζει το νερο. Στη συνεχεια ξανα στη κατσαρολα αυτη τη φορα μαζι με τα καροτα σελινο ντοματα αλατι πιπερι λαδι και τα βραζω εως να γινουν τα καροτα. Πλεον με αυτη τη διαδικασια αφαιρω μεγαλο ποσοστο λεκτινων και δεν με ενοχλουν καθολου.
Όταν έχεις δυσανεξία σε κάποιο φαγητό όντως είναι πρόβλημα. Εφόσον όμως βρήκες τη λύση για να μη σου πέφτουν μολύβι είσαι μάγκας:hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.591
Πόντοι
6.756
Γαμηστερο φαι και δυνατος συνδυασμος! Ταιριαζει πολυ και η Τριπολεως! Να υποθεσω εκαναν δυνατο παιχνιδι και οι πατατες!
Μόνο Καλαβρύτων σκληρή,και πατάτες φούρνου ναι.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Αν βάλει κι εδώ το χεράκι του μάλλον θα θελήσει να μας προσαρτήσει και μετονομάσει σε ανατολική Φλόριντα. Συμφωνώ για την παράνοια της woke αλλα σε ένα σωρό άλλα θέματα είναι παρανοϊκός! Μακρυά από μας....
Προτιμώ έναν str8 πατριώτη παρανοϊκό παρά woke λαθρολαγνους"λογικούς".

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Απο μικρος εχω την εξης συνηθεια οταν τρωω γεμιστα. Δεν βαζω τα γεμιστα ολοκληρα μεσα στο πιατο και ξεχωρα τη φετα. Τι κανω: Κοβω με ενα μαχαιρι τα γεμιστα (οι πιπεριες-ντοματες να γινουν μικρα κομματια και ολα μαζι ανακατεμα με το ρυζι-κιμα), παταω με ενα πηρουνι σε ενα πιατο τη φετα να γινει σαν χοντροτριμμενη, πεταω το τυρι πανω απο τα γεμιστα, ανακατευω καλα να παει παντου τυρι και σε καθε μπουκια να υπαρχουν ολα και ειτε ψιλοκοβω ντοματα απευθειας στο ιδιο πιατο ειτε την εχω διπλα σε αλλο πιατο με λαδι ριγανη αλατι ξερο κρεμμυδι.

Στις μεγαλες πεινες, παιζει και προζυμενιο ψωμι, καμια φρατζολα χαλαρα! Γαμησε τα!

Βουτες το ψωμι στο λαδι μες στο ταψι που εγιναν τα γεμιστα, βουτα και στη σαλατα, δυνατες καυλες! :erection::erection::erection:

Βασικος κανονας: Να υπαρχει διαθεσιμη αφθονη φετα! Εαν δεν υπαρχει φετα, δεν τρωω γεμιστα!
Σαν περιγραφή χειρουργικής επέμβασης ...μόνο που είναι πιο ανατριχιαστικά αυτά που είπες...ούτε μωρά δεν τα κάνουν αυτά ..αυτό φυσικά δεν λέγεται "τρώω γεμιστά" αλλά " ταλαιπωρία/ αποδόμηση".
Συμφωνώ βέβαια στις βουτιές ιδίως στο λάδι του ταψιού...

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.705
Πόντοι
3.446
Γεμιστά με κιμα,φέτα Καλαβρύτων και ζιρο.
Κι εγώ Καλαβρύτων ως επί το πλείστον χτυπάω. Βέβαια δε λέω όχι σε Τριπόλεως και Τρικάλων οι οποίες είναι τίμιες. Αυτή που έχει χαλάσει είναι η Ήπειρος. Ήταν το στανταράκι μου και τώρα πλέον ούτε να τη βλέπω δε θέλω

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Ηρθα σπίτι αργά ΘΕΟΝΗΣΤΙΚΟΣ. Ότι και να παραγγειλω θα μου πεσει βαρυ τέτοια ώρα. Έβρασα λίγο κριθαράκι με λαδι. Φέτα. Πιπέρι καγιέν. Φίσερ :coffee:
Mπυρα με σκέτο ζυμαρικό χωρίς κρέας ή κοτόπουλο;Λάθος...
Μπράβο σου πάντως που αν και με δύσκολες συνθήκες έκατσες να μαγειρέψεις...είναι πραγματικό κατόρθωμα αυτό όταν είσαι ήδη νηστικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom