Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Α
Σε τι ποσότητα τους τρως;
To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.Σε εμάς φάγανε πολύ πακέτο όσοι πήγαν 35ΜΚ στην Κύπρο
Σας μιλούσαν και στον πληθυντικό και το προσωπικό φορούσε φράκο...;δεν το είχαμε ανάγκη είχαμε εστιατόριο![]()
οι ρυζογκοφρέτες έχουν υδατάνθρακες?Ειναι ο περιορισμος των υδατανθρακων που λαμβανεις καθημερινα εως και τα 50γρ την ημερα. Κατι που ναι μεν λειτουργει στο να χασεις πιο συντομα κιλα εαν εχεις θεμα αλλα σε βαθος χρονου δημιουργει θεματα. Προτιμω το εξης: Κοψιμο μαχαιρι σε καθημερινη βαση ολους τους επεξεργασμενους υδατανθρακες και ως μορφη υδατανθρακων να προτιμω τα οσπρια μια μεριδα την ημερα, πχ φασολια φουρνου. Οι λεγομενοι αργοι υδατανθρακες που παρεχουν και πολλα χρησιμα στοιχεια για τον οργανισμο (καλιο μαγνησιο και τροφη για τα καλα βακτηρια του εντερου)
όχι κρατούσαν τα προσχήματα αλλά έχεζαν βρακί μη πάρουμε τηλέφωνο το βύσμα μας και τους μεταθέσειΣας μιλούσαν και στον πληθυντικό και το προσωπικό φορούσε φράκο...;![]()
,νομίζω παντού δίνουνε δωρεάν αεροπορικά αν εισαι σε μια α απόσταση από το σπίτι σου,τουλαχιστον δίνανε παλΙα,προ πολλών χρόνων που ήμουν φαντάρος σε νησί είχαμε 3 πηγαινελα δωρεάν( μπορεί κ 4 δεν θυμάμαι)To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.
Eιστε ψυχοπονιαρηδες...όχι κρατούσαν τα προσχήματα αλλά έχεζαν βρακί μη πάρουμε τηλέφωνο το βύσμα μας και τους μεταθέσει
Εγώ πρόλαβα δωρεάν στον Έβρο αλλά με τραίνο.,νομίζω παντού δίνουνε δωρεάν αεροπορικά αν εισαι σε μια α απόσταση από το σπίτι σου,τουλαχιστον δίνανε παλΙα,προ πολλών χρόνων που ήμουν φαντάρος σε νησί είχαμε 3 πηγαινελα δωρεάν( μπορεί κ 4 δεν θυμάμαι)
Να'ξερες με πόσα ψυχολογικά γύρισαν από εκεί κάποιες σειρές μου...To έχω ακούσει και από αλλού...όμως τουλάχιστον στην Κύπρο δίνουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και καλύτερο μισθό.
λιπαρά δεν έχουν πολλά όμωςΦουλ επεξεργασμενο τροφιμο, φυσικα και εχει, φουλαρισμενο ειναι. 71%
![]()
από τίποτα επεξεργασμένα ντίζελ θα είναιΠαρε ενα πακετο διαβασε συστατικα και γραψε απο που προερχονται τα λιπαρα που εχουν σε ποσοστο 7%
οχιΜιλησε μας για την ΚΕΤΟ![]()
Τι είναι αυτά που τρως ρε μλκαπό τίποτα επεξεργασμένα ντίζελ θα είναι![]()
Τα σέβη μας κύριε μπίρλα
να πει πόσα λιπαρά έχουν οι πέππεςΤι είναι αυτά που τρως ρε μλκ
@athinaios44 πες γνώμη σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα σέβη μας κύριε μπίρλα![]()
Καλησπερα σας κυριε πρωταθλητηΤι είναι αυτά που τρως ρε μλκ
@athinaios44 πες γνώμη σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα σέβη μας κύριε μπίρλα![]()