Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 361
2 κουλούρια Θεσσαλονίκης. Ντονατσ. Χυμό. Και νεράκι
Ω να σου.... Χαχαχαχα.... Για δώσε μια παρεκτροπή!!! Βλήμα χερα αν θυμάμαι καλά από Χίο πήγαινε Τουρκία μέσα... Χαχαχαχα!!!!... Για πρωινό σήμερα Ελληνικό σκέτο... Και φραπέ τώρα... Σκέτο φυσικα!!!155 χλστ αυτοκινούμενα .
Tι καφέ??2 μπαγκέτες κοτοπουλο μαγιονεζα σως,χυμο, και καφέ τωρα.
ΤουρκικοTι καφέ??
Ναι@dimigoall Οι ψηφοφόροι έχουν φτάσει τους 14. Να την κλείσω ή να ψηφίσουν κι άλλοι;![]()
Βεβαίως και πήγαινε .Ω να σου.... Χαχαχαχα.... Για δώσε μια παρεκτροπή!!! Βλήμα χερα αν θυμάμαι καλά από Χίο πήγαινε Τουρκία μέσα... Χαχαχαχα!!!!... Για πρωινό σήμερα Ελληνικό σκέτο... Και φραπέ τώρα... Σκέτο φυσικα!!!
Όσοι δεν έχουν πάει πυροβολικό... Απλά δεν ξέρουν....Βεβαίως και πήγαινε .
Οι Τούρκοι κάνουν τους μάγκες γιατί υπάρχουν στόχοι κοντά τους....αλλά ξεχνάνε το προφανές...ότι και αυτοί έχουν στόχους κοντά μας!
Είμαι "δίπλα" για κατούρημα , δεν προλαβαίνω@dimigoall Οι ψηφοφόροι έχουν φτάσει τους 14. Να την κλείσω ή να ψηφίσουν κι άλλοι;![]()
Eτσι...γιατί για εμάς τα χιλιόμετρα μέχρι το στόχο καλύπτονται με μια λέξη"ΠΥΡ!".Όσοι δεν έχουν πάει πυροβολικό... Απλά δεν ξέρουν....
Και γέμισμα πέμπτο λευκό.... Χαχαχαχα!!!!!Eτσι...γιατί για εμάς τα χιλιόμετρα μέχρι το στόχο καλύπτονται με μια λέξη"ΠΥΡ!".
Αυτο στην μοναδα που δεν ειχε Στεργιου κοντα...εγώ στο στρατό έχασα κιλά γενικά
Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο αν σωταρω το κολοκύθι στο τηγάνι και κάνω την ομελέτα στο τηγάνι;Γαμανε τα αυγα δεν εχουν αντιπαλο! Την επομενη φορα δοκιμασε το εξης: Ψησε σε λαδοκολα στο φουρνο μερικα στικς απο κολοκυθι να ξεροψηθουν και μετα κοψτα σε μεγεθος κρουτον και ριχτα μεσα στο μειγμα που εγραψες.
δεν το είχαμε ανάγκη είχαμε εστιατόριοΑυτο στην μοναδα που δεν ειχε Στεργιου κοντα...![]()
φυγεδεν το είχαμε ανάγκη είχαμε εστιατόριο![]()
Σε εμάς φάγανε πολύ πακέτο όσοι πήγαν 35ΜΚ στην ΚύπροΠιτσιρικάς ήταν.
Δεν κατάλαβα να πιέστηκε ιδιαίτερα.Επειδη όπως είπα ήταν χαβαλες ,νομίζω πιο πολύ για αυτό το έκανε.
Έτσι φίλε το ίδιο μου είπε και ο δικός μου καρδιολόγος.Τα αυγα ματια με πατατες δεν εχουν αντιπαλο! Στο οτιδηποτε και να βρεθει πανω στο τραπεζι, ειναι νικητες! Σχετικα με το θεμα χοληστερινη και κινδυνους για την υγεια μας. Η μανα μου ηταν καρδιολογος επι 30+ ετη. Απειρα ιατρικα συνεδρια πανω στο θεμα με σοβαρες ερευνες στο εξωτερικο και ειδικα στην Αμερικη οπου και εζησε για σχεδον 10 ετη. Η διατροφικη χοληστερινη που προερχεται απο τις τροφες δεν θα δημιουργησει ποτε προβλημα απο μονη της σε εναν υγιη ανθρωπο. Το προβλημα θα δημιουργηθει απο αλλους παραγοντες οπως χρονιες φλεγμονες στις αρτηριες (συνηθως λογω καταναλωσης επεξεργασμενων τροφων, καπνισματος, στρες-αγχος, καταναλωσης ζαχαρης και διαφορων γλυκαντικων), ανεβασμενα ποσοστα σε τριγλυκεριδια, καθιστικη ζωη και απουσια καθημερινης ασκησης, υπερταση, παχυσαρκια και ειδικα σπλαχνικο λιπος, λιπωδες ηπαρ. Εαν ενας ανθρωπος δεν εχει κατι απο ολα αυτα και απλα τρωει τα αυγα του και τα κοψιδια του, αθλειται καθημερινα, ειναι στα κιλα του, δεν καπνιζει, δεν ζει μεσα σε τοξικες καταστασεις με καθημερινο στρες και αγχος, δεν θα εχει ποτε του προβλημα και ας εχει 800 χοληστερινη! Η χοληστερινη ειναι απαραιτητη για τη λειτουργια του οργανισμου και για αυτο κιολας ο οργανισμος παραγει καθημερινα αρκετα μεγαλυτερη ποσοτητα απο οτι μπορουμε να φαμε. Τωρα το γιατι δαιμονοποιουν διαφοροι ιατροι την χοληστερινη ειναι ενα αλλο θεμα που δεν μπορει να γραφτει μεσα εδω. Απολαυσε τα αυγα σου και απλα εχε το νου σου σε ολα τα οσα ανεφερα και θα εισαι μια χαρα ως τα βαθια γεραματα χωρις κανενα προβλημα!
![]()
Αυγα ματια με τυρι. Χωρις πατατες, χωρις ψωμια, χωρις αλλαντικα, φτιαγμενα με ελαιολαδο. Φαε οσα θες! Δεν θα σε βλαψουν ποτε!
Με ένα 100κάκι το μήνα δεν ξανά γράφω εδώ
και παραπανω σου δινω αλλα ΔΕΝ θα ξαναγραψεις καθολου στο μπουΜε ένα 100κάκι το μήνα δεν ξανά γράφω εδώ![]()