Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.612
Πόντοι
10.446
καλα πλακα κανεις? δλδ φτιαχνουμε ομαδα να κοντραρει Χαλαντ, Γιαμαλ, Σαλαχ περνοντας παιχτες που μπορουν να τους κοντραρουν? εχουμε τρελαθει?
σε αυτο το επιπεδο θελει ομαδικοτητα και κλεψιμο πορτοφολιου τιποτα αλλο δεν παιζει
Οχι... Φτιαχνουμε ομαδα να μη μαζευει πενταρες κ να στεκεται αξιοπρεπως στα σαλονια.... Αλλο conference, αλλο europa, αλλο CL.... Εκει δεν εχει λιμα κ οι αντιπαλοι ειναι απο το πανω ραφι.... Ολοι τους..... Μην σου πω θελει κ 2 στοπερ...... Ο ενας στυλ Καρμο κ ο αλλος κατι σαν τον Σουρερ ενα πραγμα....
Φυσικα ο παππους ξερει, οποτε εχω το κεφαλι μου ησυχο, αλλα στο CL αν πας χαλαρος δεν θα ξερεις απο που σου ηρθε.....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.612
Πόντοι
10.446
ο πιρολα ο μπιανκον και ο ρετσος δεν σου κανουν? :coffee:
Εχε υποψη οτι θα εχεις μαλλον 2 αγγλικες κ μια ισπανικη να παιξεις... Μπαρτσα, Λιβερπουλ, Τοτεναμ ας πουμε..... Κ απο κοντα καμια Ναπολι, Ντορτμουντ.... Οποτε μαλλον δεν φτανουν... Δεν θα μαρκαρουν τον Λαμελα, ουτε τον Μπακασετα....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.612
Πόντοι
10.446
Αμε. Δεν έχω παράπονο. Θέλω όμως έναν βράχο. Έναν Σεμεδο, έναν Καρμο, τον καλό όμως Καρμο, έναν Μπελμπεργκ. Έναν τέτοιον.τελος πάντων.
Και μετά να ανακοινώσει μεταγραφές τέλος. Πολλά ζητάω;
Μελμπεργκ με Αβρααμ μαζι.... θα μοιραζανε ποδια στα χερια... :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.550
Πόντοι
5.506
αυτο ειναι ειδησαρα :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

οχι οι στοπερ και τα εξτρεμ που ΔΕΝ θελουμε....απογειωση της ομαδας και της πολης

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.907
Πόντοι
10.656
ρε μαγκες ο Μπετανκορ μονο εμενα μου φαινεται παραλογο που φευγει;
Δεν εχω δει ολο το σηριαλ, αν υπαρχει κατι που μου εχει ξεφυγει δηλαδη, αλλα μιλαμε για τον πρωτο σκορερ της σουπερλιγκ που ξερει καλα το πρωταθλημα, και που παστελωσε γκολ και στους τρεις μεγαλους. Δηλαδη τοσο πολυ μας χαλαγε να επαιζε ολα τα ματς-αγγαρεια του κυπελλου, να εμπαινε αλλαγη στον Ελ Καβλι στα τελειωμενα ματς κτλ...? Το συμβολαιο του αν δεν κανω λαθος ηταν χαμηλο...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.907
Πόντοι
10.656
πρεπει να ανοιξει αλλο ενα jumbo στο Φαληρο, απτην μερια της παραλιας. Να προμηθευονται πιο ευκολα οι οπαδοι μπρατσακια για τα ματς με το βαζελο :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.550
Πόντοι
5.506
Δεν εχω δει ολο το σηριαλ, αν υπαρχει κατι που μου εχει ξεφυγει δηλαδη, αλλα μιλαμε για τον πρωτο σκορερ της σουπερλιγκ που ξερει καλα το πρωταθλημα, και που παστελωσε γκολ και στους τρεις μεγαλους. Δηλαδη τοσο πολυ μας χαλαγε να επαιζε ολα τα ματς-αγγαρεια του κυπελλου, να εμπαινε αλλαγη στον Ελ Καβλι στα τελειωμενα ματς κτλ...? Το συμβολαιο του αν δεν κανω λαθος ηταν χαμηλο...
η μονη απαντηση που εχω ειναι δυο...
ξερει ο παππους
και κατι ξερει και ο βαγγελης

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.076
Πόντοι
46.423

Ο Μπέτανκορ έπρεπε να δοκιμαστεί πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που είχε μομέντουμ και είχαμε και πρόβλημα με τους τραυματισμούς του Ελ Καμπί και του Κωστούλα.

Επέλεξαν όμως να τον αφήσουν δανεικό και αναρωτιέται κανείς ποιός ο λόγος αυτής της μεταγραφής.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.907
Πόντοι
10.656
ξερει ο παππους
Απλα κοιταω την ομαδα, και αν δεν κανω λαθος, εχουμε μονο Καβλι και Γιαρεμτσουκ για σεντερ φορ. Και ο παππους εδειξε πολλες φορες περσι οτι γουσταρει να δοκιμαζει συστημα με 2 επιθετικους, αλλα ακομα και με εναν, δεν μπορεις να βγαλεις τη χρονια ετσι αν υπαρξει καποιος τραυματισμος. Αρα θα παρουμε τριτο σεντερ φορ, ή θα βαφτισουμε καποιο χαφ/εξτρεμ και θα το πεταμε να το φανε τα σκυλια. Και δεν καταλαβαινω γιατι δεν κρατησαμε τον φτηνο και εμπειρο Μπετανκορ... Δηλαδη τωρα θα βγουμε στην πιατσα να ψαχνουμε παλτο για τον παγκο ενω ειχαμε ετοιμο τιμιο παικτη;

Αν θυμαστε, η προκριση στο γιουροπα χαθηκε γιατι ειχε τραυματιστει ο Μαροκινος, και στο ματς στη νορβηγια δεν σκοραραμε...
Ο Μπέτανκορ έπρεπε να δοκιμαστεί πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που είχε μομέντουμ και είχαμε και πρόβλημα με τους τραυματισμούς του Ελ Καμπί και του Κωστούλα.

Επέλεξαν όμως να τον αφήσουν δανεικό και αναρωτιέται κανείς ποιός ο λόγος αυτής της μεταγραφής.
Αποτι καταλαβαινω εγινε ως κινηση "ασφαλειας", να εχεις καβατζα σε περιπτωση αναγκης και κυριως να μην τον παρουν οι αλλοι γαμπροι εντος ελλαδας. Αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα, μονο αχρηστος δεν ειναι στην ομαδα. Ξαναλεω, πρωτος σκορερ στη σουπερλιγκ με συμβολαιο 450χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος... τον Ιουλιο εγινε 32, δεν γερασε, και περσι επαιξε 30 ματς.

Τι να πω. Ας ελπισουμε οτι ο παππους ξερει καλυτερα γιατι τετοιες μαλακιες πληρωνονται. Τον πεταξαμε σαν σκουπιδι στην Β ισπανιας ενω ηταν καυλωμενος για καποια διακριση, ειναι λιγο αδικο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.050
Πόντοι
6.756
Ξερει ο μεντι

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.076
Πόντοι
46.423
Απλα κοιταω την ομαδα, και αν δεν κανω λαθος, εχουμε μονο Καβλι και Γιαρεμτσουκ για σεντερ φορ. Και ο παππους εδειξε πολλες φορες περσι οτι γουσταρει να δοκιμαζει συστημα με 2 επιθετικους, αλλα ακομα και με εναν, δεν μπορεις να βγαλεις τη χρονια ετσι αν υπαρξει καποιος τραυματισμος. Αρα θα παρουμε τριτο σεντερ φορ, ή θα βαφτισουμε καποιο χαφ/εξτρεμ και θα το πεταμε να το φανε τα σκυλια. Και δεν καταλαβαινω γιατι δεν κρατησαμε τον φτηνο και εμπειρο Μπετανκορ... Δηλαδη τωρα θα βγουμε στην πιατσα να ψαχνουμε παλτο για τον παγκο ενω ειχαμε ετοιμο τιμιο παικτη;

Αν θυμαστε, η προκριση στο γιουροπα χαθηκε γιατι ειχε τραυματιστει ο Μαροκινος, και στο ματς στη νορβηγια δεν σκοραραμε...

Αποτι καταλαβαινω εγινε ως κινηση "ασφαλειας", να εχεις καβατζα σε περιπτωση αναγκης και κυριως να μην τον παρουν οι αλλοι γαμπροι εντος ελλαδας. Αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα, μονο αχρηστος δεν ειναι στην ομαδα. Ξαναλεω, πρωτος σκορερ στη σουπερλιγκ με συμβολαιο 450χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος... τον Ιουλιο εγινε 32, δεν γερασε, και περσι επαιξε 30 ματς.

Τι να πω. Ας ελπισουμε οτι ο παππους ξερει καλυτερα γιατι τετοιες μαλακιες πληρωνονται. Τον πεταξαμε σαν σκουπιδι στην Β ισπανιας ενω ηταν καυλωμενος για καποια διακριση, ειναι λιγο αδικο

Θα πάρουμε άλλον επιθετικό.

Ο Μπέτανκορ μάλλον αποδέχτηκε την μοίρα του και αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του σε ομάδα της χώρας του όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ευτυχώς ξεμπλέξαμε και απο τον Βέλντε.

Μυστήριο καράβι αυτός.

Είναι ικανός να κάνει παπάδες στο MLS.

Ο Μασούρας ξέχασε και τα λίγα που ήξερε.

:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.502
Πόντοι
28.246
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.502
Πόντοι
28.246
ξερει ο παππους
Παπαροτρίφτουλα, να σου εξηγήσω την απάντηση του Τρουμπάκη. Που έχει δίκιο.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει επιθετικο που να του σουλατσάρει και έξω από την περιοχή, όπως του το έκανε ο Κωστούλας. Αν του φέρει κάποιον ή αν βρει κάποιον από μέσα στην ομάδα είναι άλλο καπέλο. Ο Μπετανκορ δεν μπορει να το κάνει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Βαγγέλας από την άλλη, μόλις βρει μια καλή ευκαιρία χωρίς να δώσει φράγκο για παίχτη από εδώ, θα τον πάρει, άσχετα αν τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και θα τον αξιοποιήσει ανάλογα με το πως βολεύει. Δεν κάνει για εμάς, αλλά ο παίχτης δεν είναι για πέταμα. Ή θα τον έδινε δανεικό εδώ, ή θα τον έστελνε στην Ρίο Άβε γιατί εκεί περιμένουν τι θα περισσέψει από Πειραιά μεριά μιας και έχουν τραβήγματα με τα οικονομικά που προσπαθεί να νοικοκυρέψει ο Μαρινάκης, όπως τα κάνανε οι προηγούμενοι, ή θα τον στείλει κάπου έξω και θα βγάλει έστω ένα πεντακοσάρικο.... λεφτάκια είναι και αυτά. Αν του κάτσει και μπορεί να προσφέρει εδώ; Καλώς να μείνει.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.235
Πόντοι
3.656
Ο Μπετανκορ αγοράστηκε κοψοχρονια προφανώς να υπάρχει ενα back up τουλάχιστον για το ελληνικό πρωτάθλημα.Οταν είχε αγοραστεί ο Γιαρεμτσουκ δεν ειχε ακόμα πάρει τα πανω του οριστικά και πχ είχε φάει τα μπινελίκια της ζωής του για κάτι φάσεις σαν την Λιβαδειά.
Σε κάθε περίπτωση θες 3 επιθετικούς γιατι παίζεις Τσαμπιονς Λιγκ και οχι Σούπερ Λιγκ . Όσο κι αν ο "τρίτος" τρώει παγκο και ειναι δυνητική μουρμούρα μια μεγάλη ομάδα αυτο θελει.
Ο παππούς βέβαια τον 3ο τον θελει ακριβως με τα χαρακτηριστικά του Κωστούλα να βάζει γκολ αλλα και να δίνει μπάλες. Τέτοιον φυσικα θες 20 εκατομμύρια για πλάκα και ο χοντρός δεν θα δώσει ποτέ. Με πρόβες των 2 εκατομμυρίων φυσικά δεν θα βρεις.Λογικα όμως ο παππούς ίσως σκέφτεται για τέτοιο ρόλο τον Γιατζιτζι. Φυσικά φαίνεται να λογαριάζει χωρίς τον χοντρουλιακα που αν ισχύουν οι βρωμες απο Γαλλία θα τον δώσει νύχτα άμα τα πάρει.
Τα φιλικά αν και φιλικά έδειξαν περίτρανα πως απο πίσω μπαίνουν τρένα. Με την Παναχαϊκη χεστηκες αλλα με την Μπαρτσελονα δεν θα φτάνεις με τίποτα.
Δεν ειναι θεμα Ρετσου δεν ειναι άχρηστος ο παίκτης αλλα ποιος πιστεύει πως θα βγάλει όλα τα ματς (τουλάχιστον Ευρωπη)όπως τα 3-4 προς τον τελικό του Κονφερενς ηταν αλάνθαστος?
Οι παραστάσεις στο Τσου Λου ειναι διαφορετικές θες ενα επίπεδο πανω εξ ου και σωστά αναφέρθηκε ο προπέρσινος Καρμο.
Τετοιον παικτη θες οχι τον περσυνο.
Η αμυνα εχει "πεσει ενα επιπεδο" προς το παρον γιατι η συζητηση δεν ειναι να κανεις μπαλωματα ή δενβξερω γω τι ειναι να πάρεις ΣΤΟΠΕΡ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.907
Πόντοι
10.656
Ο Μπετανκορ αγοράστηκε κοψοχρονια προφανώς να υπάρχει ενα back up τουλάχιστον για το ελληνικό πρωτάθλημα.Οταν είχε αγοραστεί ο Γιαρεμτσουκ δεν ειχε ακόμα πάρει τα πανω του οριστικά και πχ είχε φάει τα μπινελίκια της ζωής του για κάτι φάσεις σαν την Λιβαδειά.
Σε κάθε περίπτωση θες 3 επιθετικούς γιατι παίζεις Τσαμπιονς Λιγκ και οχι Σούπερ Λιγκ . Όσο κι αν ο "τρίτος" τρώει παγκο και ειναι δυνητική μουρμούρα μια μεγάλη ομάδα αυτο θελει.
Ο παππούς βέβαια τον 3ο τον θελει ακριβως με τα χαρακτηριστικά του Κωστούλα να βάζει γκολ αλλα και να δίνει μπάλες. Τέτοιον φυσικα θες 20 εκατομμύρια για πλάκα και ο χοντρός δεν θα δώσει ποτέ. Με πρόβες των 2 εκατομμυρίων φυσικά δεν θα βρεις.Λογικα όμως ο παππούς ίσως σκέφτεται για τέτοιο ρόλο τον Γιατζιτζι. Φυσικά φαίνεται να λογαριάζει χωρίς τον χοντρουλιακα που αν ισχύουν οι βρωμες απο Γαλλία θα τον δώσει νύχτα άμα τα πάρει.
ε αυτο σκεφτομαι και εγω. Οτι δεν προκειται να σκασουμε λεφτα για σοβαρο αντι-Κωστουλα.
Και με προβληματιζει οτι πρωτα τον στειλαμε, και μετα "θα" βρουμε καινουριο επιθετικο. Δηλαδη το ενδεχομενο να μεινουμε με κανα σαπακι το οποιο θα το παρουμε με το ζορι γιατι δεν θα εχουμε αλλη επιλογη, το εχουμε λυσει...

Τελος παντων, με βαρκα την ελπιδα οπως παντα, δεν θα αμφισβητησω αλλο τις επιλογες του στρατηγου. Απο σεπτεμβρη η επισημη κριτικη στις επιλογες.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.235
Πόντοι
3.656
ε αυτο σκεφτομαι και εγω. Οτι δεν προκειται να σκασουμε λεφτα για σοβαρο αντι-Κωστουλα.
Και με προβληματιζει οτι πρωτα τον στειλαμε, και μετα "θα" βρουμε καινουριο επιθετικο. Δηλαδη το ενδεχομενο να μεινουμε με κανα σαπακι το οποιο θα το παρουμε με το ζορι γιατι δεν θα εχουμε αλλη επιλογη, το εχουμε λυσει...

Τελος παντων, με βαρκα την ελπιδα οπως παντα, δεν θα αμφισβητησω αλλο τις επιλογες του στρατηγου. Απο σεπτεμβρη η επισημη κριτικη στις επιλογες.
Πριν 2 χρονια ακριβως μας επαισε το Τζόκερ και πήραμε τον Ελ Καμπι.Βεβαια τοτε είχαμε τον Ελ Αραμπι που θεωρητικά έλεγες κάτι θα χω στην τελική κτλ
Σεπτέμβριο λοιπόν πηγές με Ελ Καμπι Ελ Αραμπι και Γιοβετιτς
Ο Γιοβετιτς ουσιαστικά ηταν "το ονομα" και αν θυμάμαι καλα είχε έρθει με σεζόν με γκολ απο την Γερμανία με τα αστεράκια όμως των τραυματισμων
Οκ κάποιες στιγμες μπορείς να ρισκάρεις (οταν καπως ας πουμε σε παιρνει οταν εχεις μια βαση οταν δεν καιγεσαι οταν οτα οταν)και έκ του αποτελέσματος να κρίνεις μια κίνηση .
Όμως πχ να πας τώρα "σε στοίχημα" για στόπερ ε τοτε τα λόγια περισσεύουν.
Κινήσεις τύπου Πάλμα ειναι από την αφετηρία λαθος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.502
Πόντοι
28.246
Και με προβληματιζει οτι πρωτα τον στειλαμε, και μετα "θα" βρουμε καινουριο επιθετικο.
Αν περίμενε πρώτα να βρει και μετά να τον πουλήσει, χαιρετίσματα. Δηλαδή, τι θα της έλεγε της Μπράιτον; Περίμενε να βρω ισάξιο αντικαταστάτη και μετά να στον πουλήσω;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.502
Πόντοι
28.246
Πριν 2 χρονια ακριβως μας επαισε το Τζόκερ και πήραμε τον Ελ Καμπι.Βεβαια τοτε είχαμε τον Ελ Αραμπι που θεωρητικά έλεγες κάτι θα χω στην τελική κτλ
Σεπτέμβριο λοιπόν πηγές με Ελ Καμπι Ελ Αραμπι και Γιοβετιτς
Ο Γιοβετιτς ουσιαστικά ηταν "το ονομα" και αν θυμάμαι καλα είχε έρθει με σεζόν με γκολ απο την Γερμανία με τα αστεράκια όμως των τραυματισμων
Οκ κάποιες στιγμες μπορείς να ρισκάρεις (οταν καπως ας πουμε σε παιρνει οταν εχεις μια βαση οταν δεν καιγεσαι οταν οτα οταν)και έκ του αποτελέσματος να κρίνεις μια κίνηση .
Όμως πχ να πας τώρα "σε στοίχημα" για στόπερ ε τοτε τα λόγια περισσεύουν.
Κινήσεις τύπου Πάλμα ειναι από την αφετηρία λαθος
Σταματήστε την γκρίνια λέμεεεεεεεεεε. Έχουμε ακόμα μέρες για να καλυφθούν κενά. Και δεν ξέρετε τι άλλα κενά θα υπάρξουν γιατί άλλες τόσες μέρες υπάρχουν και για να μας χτυπήσουν την πόρτα ενδιαφερόμενοι για παίχτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom