spoon
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 9
- Πόντοι
- 5.825
Ετσι μπραβο.....ειμαι σκληρο αφεντικο εγω!!! :Sκαλα χαρα μου !! μη στεναχοριεσαι![]()
![]()

Ετσι μπραβο.....ειμαι σκληρο αφεντικο εγω!!! :Sκαλα χαρα μου !! μη στεναχοριεσαι![]()
![]()

Ετσι μπραβο.....ειμαι σκληρο αφεντικο εγω!!! :S
![]()
![]()
![]()

Να το ακους τον spoon, ξερει τι κανει.......![]()
![]()
....δεν μπορω να φιγω απο βουνο δεν μ'αφινει ο σποον ....μπορις να κανεις κατι για εμενα ?
Ααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!θα προσπατω να σε μαλακοσω λιγο ,δεν γινεται ετσι .... θα μου φας τι ζοι μου![]()
![]()
![]()

και δεν ήθελα να το ρισκάρω να πετύχει και μένα να τριγυρίζω εκεί
. Αξιζε πάντως η άνοδος στο βουνό ;)Τελικά εκεί που έκανε την απογραφή (ενώ το αφεντικό έκανε διάλειμμα για φαγητό), πετάχτηκα πίσω από ένα ράφι κι έγινε η δουλειά γρήγορα γρήγορα. Μετά εξαφανίστηκα γιατί μου είπε ότι κάθε φορά που τη βρίσκει το αφεντικό τηνκαι δεν ήθελα να το ρισκάρω να πετύχει και μένα να τριγυρίζω εκεί
. Αξιζε πάντως η άνοδος στο βουνό ;)

Τελικά εκεί που έκανε την απογραφή (ενώ το αφεντικό έκανε διάλειμμα για φαγητό), πετάχτηκα πίσω από ένα ράφι κι έγινε η δουλειά γρήγορα γρήγορα. Μετά εξαφανίστηκα γιατί μου είπε ότι κάθε φορά που τη βρίσκει το αφεντικό τηνκαι δεν ήθελα να το ρισκάρω να πετύχει και μένα να τριγυρίζω εκεί
. Αξιζε πάντως η άνοδος στο βουνό ;)
Ααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!
Καλα δεν χρειαζεται να προσπαθησεις και πολυ εσυ!!! :-* :-* :-*
μέχρι τις 12 θα ναι?
Oxι αλλα της φερνει κατα πολυ θα ελεγα!!!πές μου ότι ο κώλος αυτός είναι της ρομίνας....να αυτο και κτονήσω!!!!!!!!

Οχι δεν ειναι......πές μου ότι ο κώλος αυτός είναι της ρομίνας....να αυτο και κτονήσω!!!!!!!!
αγοριααα που εισται ??? δεν ειναι κανεις εδο ?![]()
![]()
![]()
Τι γίνετε βρε Ρομινάκι χάθηκε ο κόσμος…..![]()
![]()
ελλα δε ...που ειναι ρε μωρο ο κοσμος ??
Είναι μέχρι να βάλεις photo, μετά σκάνε σαν τα σπουργίτια

αγοριααα που εισται ??? δεν ειναι κανεις εδο ?![]()
![]()
![]()
Εδώ είμαστε αλλά κρυβόμαστε ;)