Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.446
Πόντοι
6.255
Έχεις ξαναδεί 15 μερες απεργό πείνας να στέκεται όρθιος με τα χερια στις τσέπες και να δίνει συνέντευξη;;; Βαλτε ρε καθυστερημένα ζωα δυο άτομα να τον υποβαστάζουν ετσι για τα ματια του κοσμου!!
γιατί δίνεις tips στους ερασιτέχνες?

Π

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Καλά, εντάξει, συνέχισε να ζεις το όνειρο σου. Το με τι κόσμο συναναστρέφομαι δεν έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις όποτε κλασσικά ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Εδώ πιστεύεις πως είμαι 60 και δείχνεις και σχεδόν σίγουρος για αυτό. Μάλλον δεν έχεις βγει από το σπίτι και δεν έχεις ακούσει κανέναν να εκφράζεται για τη ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

Συνέχισε την καυλαντα με το σκουπίδι που εύχεται ψόφους σε παιδάκια, για εκεί είσαι.
εσυ τα λες μονος σου...τι κοσμος μπορει να ειναι αυτος που μαζευεται στα καφενεια και χλευαζει καποια που πεθανε το παιδι της? απόπατος προφανώς.

το 60 εσεις το γραψατε πριν....ε στα παπαρια μου οσο και να εισαι μπάρμπας τέλος πάντων μεγάλος άνθρωπος που θα έπρεπε να εχεις λιγο παραπάνω συναίσθηση του τι γράφεις. Τώρα κατάλαβες?

οχι πιστεψε με και με ατομα της ηλικιας μου και με μεγαλυτερους που εχω μιλησει δεν εχω συναντησει κανεναν να λεει αυτα τα σκατα που γράφεις εσυ.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.446
Πόντοι
6.255
Βγήκε σε μια εκπομπή ένας τέτοιος και είπε ότι : το ότι δεν έγινε τοξικολογική ανάλυση στα απομεινάρια των ανθρώπων είναι όχι απλά παράτυπο αλλά και πρωτοφανές για τα χρονικά. Επίσης είπε ότι πάλι ήταν λάθος και παράτυπο το δοθεί εντολή να τότε να καταστραφούν τα δείγματα και ότι όποιος έδωσε την εντολή πρέπει να λογοδοτήσει σήμερα καθώς οι απαντήσεις αυτές έπρεπε να εμπεριέχονται στην δικογραφία.

Ούτε η "σύγκρουση" είναι αιτία θανάτου από μόνη της.

Μην περιμένεις να ασχοληθεί κανένας με αυτά...θέλουν να ξεκινήσει η δίκη με τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους και τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Όταν λέω θέλουν εννοώ τους παράγοντες όχι τους γίββωνες εδώ.
Ναι είναι πρωτοφανές για τους γιδοβοσκούς....καφενείο της χαράς

Π

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.397
Πόντοι
5.506
οτι εισαι σκατοψυχος και καραγκιοζης εστελνες πμ για βοηθεια καποτε
Tι λες ρε πανηλιθιε που έχουν στηθεί εδώ μέσα άπειρες ομαδικές συνομιλίες "ελάτε να την πέσουμε στο μπαρόκ" "ψηφίστε το μπαρόκ" και το λουρί της μάνας τους.

Άντε τραβά κάνε παρέα και 'σύ στο αναρχιδο που εύχεται ψόφους σε παιδάκια μαλακα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.397
Πόντοι
5.506
εσυ τα λες μονος σου...τι κοσμος μπορει να ειναι αυτος που μαζευεται στα καφενεια και χλευαζει καποια που πεθανε το παιδι της? απόπατος προφανώς.

το 60 εσεις το γραψατε πριν....ε στα παπαρια μου οσο και να εισαι μπάρμπας τέλος πάντων μεγάλος άνθρωπος που θα έπρεπε να εχεις λιγο παραπάνω συναίσθηση του τι γράφεις. Τώρα κατάλαβες?

οχι πιστεψε με και με ατομα της ηλικιας μου και με μεγαλυτερους που εχω μιλησει δεν εχω συναντησει κανεναν να λεει αυτα τα σκατα που γράφεις εσυ.
Αν δεν έχεις συναντήσει κανέναν εκεί έξω να λέει "εντάξει, έχασε το παιδί της αλλά έχει καταντήσει περίγελος και δεκανίκι της μουρλής, ενώ όλοι οι άλλοι ακολουθούν τη νόμιμη οδό αξιοπρεπώς", μήπως πρέπει επιτέλους να το ρίξεις λίγο έξω και να μην είσαι σπίτι-δουλεια-σπιτι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.477
Πόντοι
6.256
Αν δεν έχεις συναντήσει κανέναν εκεί έξω να λέει "εντάξει, έχασε το παιδί της αλλά έχει καταντήσει περίγελος και δεκανίκι της μουρλής, ενώ όλοι οι άλλοι ακολουθούν τη νόμιμη οδό αξιοπρεπώς", μήπως πρέπει επιτέλους να το ρίξεις λίγο έξω και να μην είσαι σπίτι-δουλεια-σπιτι;
Τραβα γαμησου σκουπιδι....καλα σε ελεγε μουνοπανο ο Τεας.:tooth:

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Έλα κλωναρακο, στην παρέα σου.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-30, 17.25.59.png
Φιλαράκι, 15 ημέρε απερργία πείνας, χάνεις πολύ παραπάνω από το 7% του σωματικού βάρους. Μάλλον είσαι βοηθός-πιστολάκι κομμώτρια

Π
Μου την πέσανε όλα τα φασιστάκια μαζί.. χαχαχα

Ηρεμήστε παιδιά, ένας ένας να προλάβω να αλλάξω και την ορθογραφία να συνεννοηθούμε.
Λυπών, πήται μου τόρα που μηλάμαι την ήδυα γλόσα.
Χαχαχαχα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.496
Πόντοι
15.931
Tι λες ρε πανηλιθιε που έχουν στηθεί εδώ μέσα άπειρες ομαδικές συνομιλίες "ελάτε να την πέσουμε στο μπαρόκ" "ψηφίστε το μπαρόκ" και το λουρί της μάνας τους.

Άντε τραβά κάνε παρέα και 'σύ στο αναρχιδο που εύχεται ψόφους σε παιδάκια μαλακα.
ρε καραγκιοζη εγω δεν εκανα ποτε κολεγια εδω μεσα και καποια στιγμη αν εγινε(απο λαθος) εκοψα ..εσυ ομως παντα ησουν μαλακας και μπουστης

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
206
Να και ο ντιγκιντάνγκας....βγήκε από την σπηλιά
Μωρή πουτανίτσα ινδιάνα πάλι εδώ ήρθες, δε χόρτασες ξεφτίλισμα, χύσια και γαμήσι και θες κι άλλο; Τι σκέφτηκες πάλι να πεις μαζί με την μπαρόκα @barock και τα λοιπά πουτανάκια της ΟΑ του μπου για την Καρυστιανού και τον Ρούτσι; Προς το παρόν είπατε ότι είναι είναι για ένα γαμήσι και μετά κατούρημα, ότι είναι ανάξια μάνα, ότι ο Ρούτσι είναι γυφταλβανός, χαμηλής νοημοσύνης, και κάνει τη δίαιτα του ανανά.

Σήμερα τι περιλαμβάνει το μενού; Ο αρχηγός σας δήλωσε σήμερα ότι οι απαντήσεις σας θα πρέπει να είναι παντού άμεσες και τεκμηριωμένες άλλωστε τώρα όσο ποτέ ο ρεαλισμός γίνεται συντελεστής σταθερότητας και ομαλότητας. :2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.397
Πόντοι
5.506
ρε καραγκιοζη εγω δεν εκανα ποτε κολεγια εδω μεσα και καποια στιγμη αν εγινε(απο λαθος) εκοψα ..εσυ ομως παντα ησουν μαλακας και μπουστης
Και ποτέ "έστελνα πμ για βοήθεια" ρε καρναβάλι;

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.446
Πόντοι
6.255
Μου την πέσανε όλα τα φασιστάκια μαζί.. χαχαχα

Ηρεμήστε παιδιά, ένας ένας να προλάβω να αλλάξω και την ορθογραφία να συνεννοηθούμε.
Λυπών, πήται μου τόρα που μηλάμαι την ήδυα γλόσα.
Χαχαχαχα
Σορρυ φίλε, την έπαιζα και έγραφα γρήγορα με το ενα χερι....καταλαβαίνεις....κεκτημενη ταχυτητα.

Οταν βλέπω μαλακα Αριστερό κοινως φασαίο ηδονιειζομαι

Π

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Όχι περίγελος δεν έχω ακούσει να λέει κανένας....και αυτό είναι το πιο light από αυτά που έχεις πει εσύ....ούτε έχω ακούσει κανέναν να την χλευάζει μόνος του ή ομαδικά όπως κάνετε εσείς εδώ τα μόγγολα.

έχεις ακούσει εσύ κανέναν εκεί έξω να την λέει ''ιερή μάνα" κοροϊδευτικά?

θα έτρωγες ξύλο εκεί έξω που λες να βγω κιόλας ηλίθιο ζώο...και όχι από εμένα....από άλλες μάνες...μπούλη.

γιαυτό σου λέω...δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις έχεις τεράστιο πρόβλημα...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.496
Πόντοι
15.931
ρε καραγκιοζη εδω μου ειχες πει την ιστορια της ζωη σου ποσο χρονων εισαι και απο ποιο νησι ηλιθιε βλακα γιατι καποτε εγλυφες μια παρεα και ηθελες να χωθεις ζωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom