Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απώλεια Πατέρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alygistos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.584
- Πόντοι
- 26.435
να ζήσεις να τον θυμάσαι, να τιμάς τη μνήμη του και τους αγώνες του για σένα.Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Επίσης μπορώ να σου χαρίσω τον πατέρα μου αν θες, θα δώσεις χαρά σε μένα, θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τον δικό σου.
giorgiodelafuentes2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 201
Συλληπητήρια αγαπητέ συναγωνιστή. Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνουμε ότι το nick σου ταιριάζει και στον πατέρα σου. Καλό κουράγιο σε εσένα και τους οικείους σου.
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 219.788
....σε άλλον ισως και να μην πόσταρα.. αλλά δε μπορώ να προσπεράσω ,γιατί είχα τη χαρα να σε γνωρίσω κι οφείλω να πω ότι είσαι ένα υπέροχο παλικάρι..Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Τη (ξαφνική)απώλεια του πατέρα την εχω ζήσει, ένα πατέρα που ήμουν η πριγκίπισσα του και μου το έδειχνε κάθε μέρα..
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου θερμά συλλυπητήρια, και να σου πω ότι ο χρόνος ναι μεν γιατρεύει λίγο το πόνο της απώλειας,αλλά θα ζει για πάντα μέσα στη καρδιά σου..!
Τελευταία τροποποίηση:
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.383
- Πόντοι
- 6.256
Συλληπητήρια φίλε, να είσαι καλά να τον θυμάσαι .
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Εδώ μην γράφεις τίποτε για οικογενειακές τραγωδίες . Μπορεί το 99.999% των μελών να είναι εντάξει,
αλλά τα υπόλοιπα , κάποια στιγμή θα το σχολιάσουν με αισχρό τρόπο .
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Εδώ μην γράφεις τίποτε για οικογενειακές τραγωδίες . Μπορεί το 99.999% των μελών να είναι εντάξει,
αλλά τα υπόλοιπα , κάποια στιγμή θα το σχολιάσουν με αισχρό τρόπο .
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.889
- Πόντοι
- 1.056
Συλλυπητήρια φίλε
Serpico748
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2025
- Like
- 341
- Πόντοι
- 20
Να είσαι γερός και υγιής και να τον θυμάσαι για πάντα. Με φοβίζει απίστευτα αυτή η στιγμή που θα ζήσω κάποια στιγμή να και γω...Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
anna.alamanou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 441
να ζήσεις, να τον σκεφτεσαι και να τον τιμας τον πατερα σου.
μεσα σου θα ζει παντα φερνοντας την εικονα στο μυαλο σου και οσα ζησατε
ειναι η φυσικη πορεια της ζωης αλλα η απωλεια ειναι απώλεια οσο και να ηταν ο πατερας σου το ίδιο θα ενιωθες γιατι ειναι ο πατερας σου αυτός και θα ειναι για πάντα. Καλή δυναμη και κουραγιο...........
μεσα σου θα ζει παντα φερνοντας την εικονα στο μυαλο σου και οσα ζησατε
ειναι η φυσικη πορεια της ζωης αλλα η απωλεια ειναι απώλεια οσο και να ηταν ο πατερας σου το ίδιο θα ενιωθες γιατι ειναι ο πατερας σου αυτός και θα ειναι για πάντα. Καλή δυναμη και κουραγιο...........
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.992
- Πόντοι
- 216
εγω εχω εναν πατέρα που ποτέ δεν με υπολόγισε.Υποτιμηση στο φουλ απο μικρη ηλικια,φραγκα δεν εχω δει απο αυτον ουτε για αστειο,την περιουσια του θα του την φαει μια καριολα που εχει παντρευτει μετα την μανα μου και θα της τα δωσει ολα.Σε ολους κανει την κότα και σε μενα μια ζωη εκανε τον μαγκα.Ειναι η περιπτωση που λεμε οτι δεν τον υπολογιζω κι εγω και δεν με αφορά πότε θα ψωφισει οπως κι αυτος δεν νοιαστηκε ποτέ για μενα ακομα κι οταν ειχα προβληματα υγειας στο παρελθον.Καποιοι θα πουν οτι πρεπει να τιμάμε τους γονεις μας οποιοι κι αν ειναι,αλλα αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ.
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.664
- Πόντοι
- 10.131
Τιμάμε μονο οσους ΑΞΙΖΕΙ να τιμάμε.εγω εχω εναν πατέρα που ποτέ δεν με υπολόγισε.Υποτιμηση στο φουλ απο μικρη ηλικια,φραγκα δεν εχω δει απο αυτον ουτε για αστειο,την περιουσια του θα του την φαει μια καριολα που εχει παντρευτει μετα την μανα μου και θα της τα δωσει ολα.Σε ολους κανει την κότα και σε μενα μια ζωη εκανε τον μαγκα.Ειναι η περιπτωση που λεμε οτι δεν τον υπολογιζω κι εγω και δεν με αφορά πότε θα ψωφισει οπως κι αυτος δεν νοιαστηκε ποτέ για μενα ακομα κι οταν ειχα προβληματα υγειας στο παρελθον.Καποιοι θα πουν οτι πρεπει να τιμάμε τους γονεις μας οποιοι κι αν ειναι,αλλα αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ.
Εκλεκτικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.368
- Πόντοι
- 3.666
Πάντοτε το νόνμισμα έχει δύο όψεις. Η δικιά μου περίπτωση με τη δικιά σου έχει πολλά κοινά σημεία, οπότε υπάρχει και αυτή η δύσκολη πλευρά της ζωής γιά πολλούς από μάς.εγω εχω εναν πατέρα που ποτέ δεν με υπολόγισε.Υποτιμηση στο φουλ απο μικρη ηλικια,φραγκα δεν εχω δει απο αυτον ουτε για αστειο,την περιουσια του θα του την φαει μια καριολα που εχει παντρευτει μετα την μανα μου και θα της τα δωσει ολα.Σε ολους κανει την κότα και σε μενα μια ζωη εκανε τον μαγκα.Ειναι η περιπτωση που λεμε οτι δεν τον υπολογιζω κι εγω και δεν με αφορά πότε θα ψωφισει οπως κι αυτος δεν νοιαστηκε ποτέ για μενα ακομα κι οταν ειχα προβληματα υγειας στο παρελθον.Καποιοι θα πουν οτι πρεπει να τιμάμε τους γονεις μας οποιοι κι αν ειναι,αλλα αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ.
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.992
- Πόντοι
- 216
εγω στεναχωριέμαι πολυ γιατι βλεπω τους αλλους πως ειναι με τους πατεράδες τους και ποναει η ψυχη μου...Λεω γιατι να ειμαι τόσο ατυχος?Κι εσενα δηλαδη ο πατερας σου ειναι μουνόπανο?Πάντοτε το νόνμισμα έχει δύο όψεις. Η δικιά μου περίπτωση με τη δικιά σου έχει πολλά κοινά σημεία, οπότε υπάρχει και αυτή η δύσκολη πλευρά της ζωής γιά πολλούς από μάς.
Εκλεκτικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.368
- Πόντοι
- 3.666
Δε θα ΄λεγα ακριβως τέτοια βαριά λέξη, αλλα στη πορεία, εξελίχθηκε έτσι, και τον τιμώρησε η εξέλιξη της ζωής όπως επρεπεεγω στεναχωριέμαι πολυ γιατι βλεπω τους αλλους πως ειναι με τους πατεράδες τους και ποναει η ψυχη μου...Λεω γιατι να ειμαι τόσο ατυχος?Κι εσενα δηλαδη ο πατερας σου ειναι μουνόπανο?
BruceDickWayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2020
- Like
- 159
- Πόντοι
- 1
Τυπε αν πιστευεις ακομη σε θεους,καταλαβαινω γιατι τοσα χρονια ψαχνεις γυναικα και δεν εχεις βρει. Απο τοτε που σε θυμαμαι εχεις ρωτησει για καθε φυλης γυναικα,μονο εξωγηινες σου εχουν ξεφυγει.Ο Θεος να τον αναπαυει!
Μονη ελπιδα μας η πίστη στο Θεο!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 37