Νέα

Πιστεύετε στα μάγια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.743
Πόντοι
206
Ναι...υπηρχαν καποτε....αλλα πλεον δεν ξερει κανεις να κανει τετοια....
οποιος ασχολειται με αυτα σημερα ειναι κομπογιαννιτης......
αυτες που ξερανε απο τετοια πεθανανε ολες.....
και εχω δει να γινεται κατι μπροστα στα ματια μου.....
Οταν ημουν περιπου 9 χρονων κ ο αδερφος μου 5,παιζαμε με τα ποδηλατακια εξω στον δρομο στο χωριο....
ηταν η ωρα που γυρνουσαν τα κοπαδια γελαδιων απο την βοσκη....τοτε υπηρχαν κ μαντρια μεσα στα χωρια...
τοτε ανεβαινει ενα κοπαδι απο τον καθετο δρομο,εγω μπηκα μεσα στην αυλη αλλα τον αδερφο μου, του εκοψε τον δρομο,οποτε περιμενε να περασει το κοπαδι για να ερθει μεσα....ξαφνικα πεταγεται ενα μοσχαρι απο το κοπαδι,και καθεται και κοζαρει τον αδερφο μου και τον εχει "κλειδωσει" με το βλεμμα....το μοσχαρι κανει μερικα βηματα προς τον αδερφο μου και τοτε βλεπω στην διπλανη αυλοπορτα την προγιαγια μου....η κλασσικη μικροκαμωμενη "μπαμπω" ντυμενη στα μαυρα με το στανταρ ξεροκλαδο για μπαστουνι....δεν θυμαμαι καλα την κινηση που εκανε,αλλα μου φανηκε σαν να εβαλε το χερι μπροστα στο στομα της...κατι ειπε σιγουρα...και μετα εκανε πως το πεταει προς το μοσχαρι...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ!!! μπροστα στα ματια μου!!!!
Οταν μεγαλωσα λιγο και την ρωτουσα,απλα κουνουσε το χερι της κ το κεφαλι της σαν να μου ελεγε "μην το ψαχνεις,τι να εξηγω τωρα"....και καμια φορα ο πατερας μου λεει " η γιαγια ηξερε πολλα αλλα δεν μιλουσε"....
Το οτι δεν μας ειπες και την εκδοχη του αδελφου σου που ηταν και μπροστα στο συμβαν :think::think::think: -αποκλειεται τετοιο γεγονος να μην το ειχατε συζητησει μετα πολλες φορες - ολοι υπηρξαμε παιδια - τα παιδια φανταζονται διαφορα κατα καιρους :rolleyes:και γενικα ζουνε μια παιδικη εκδοχη της πραγματικοτητας

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.743
Πόντοι
206
οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον γαμανε οι κοκορες :coffee:
:tooth::tooth::tooth:
Τους κοκορες τα παλια χρονια τους ειχαν ξεσκισει:tooth:
μιας τους εσφαζαν στα θεμελια οταν χτιζονταν καινουργια σπιτια
μιας σε τελετες βουντου :tooth:
γενικα ηταν δυσκολο να εισαι κοκορας τα παλια χρονια:tooth:

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.257
Πόντοι
2.356
Το οτι δεν μας ειπες και την εκδοχη του αδελφου σου που ηταν και μπροστα στο συμβαν :think::think::think: -αποκλειεται τετοιο γεγονος να μην το ειχατε συζητησει μετα πολλες φορες - ολοι υπηρξαμε παιδια - τα παιδια φανταζονται διαφορα κατα καιρους :rolleyes:και γενικα ζουνε μια παιδικη εκδοχη της πραγματικοτητας
5 ηταν τοτε ο αδερφος μου...τι να συζητησω...ουτε το θυμαται....

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.743
Πόντοι
206
5 ηταν τοτε ο αδερφος μου...τι να συζητησω...ουτε το θυμαται....
παραξενο:hi:- εγω καποια γεγονοτα εντονα οχι πολλα τα θυμαμαι απο την παιδικη μου ηλικια πχ το σεισμο στη θεσσαλονικη το 78 -ημουν 3 χρονων και θυμαμαι το πατερα μου να μας τσακωνει εμενα και τη αδελφη μου αγκαλια και να τρεχει απο τις σκαλες -

Τελευταία τροποποίηση:

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
376
Πόντοι
21
Στα μάγια όχι, στην αρνητική ενέργεια ναι. δηλαδή αν κάποιοι σε ζηλεύουν ταυτόχρονα το σύμπαν γαμίεται και γυρίζει εναντίον σου.

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.257
Πόντοι
2.356
Δεν υπαρχουν "μαγια" με την παλαια σημασια του ορου....
Υπαρχει το φαινομενο των φωτονιων.....οταν δυο φωτονια ξεκινανε απο την ιδια πηγη,οσο μακρια να ειναι το ενα απο το αλλο,αν πειραξεις το ενα τοτε ακαριαια κατι παθαινει κ το αλλο....το λεει η κβαντικη φυσικη....
Αυτο με τα φωτονια μου θυμιζει λιγο "βουντου"...παιρνουν μια τουφα απο τα μαλλια σου,την "πειραζουν" και κατι παθαινεις εσυ....
Μετα μας λενε οτι δεν υπαρχει υλη και ολα ειναι ενεργεια....αν οι "μαγοι" ηξεραν απλα να παιζουν με την ενεργεια???
Στο μελλον δεν θα υπαρχει Ιατρικη...θα γιατρευομαστε με εισοδο "πληροφοριας" στο σωμα μας....αν οι προγιαγιαδες μας κανανε αυτο ακριβως?? Τι ειπε η προγιαγια μου οταν καλυψε το στομα της??? Εδωσε την "πληροφορια" στο μοσχαρι να ζαλιστει κ να πεσει κατω???
Καποιοι δεν δεχονται το "ματι"....ωραια εγω δεν θα το πω ματι....θα το πω ηλ/μαγνητικη παρεμβολη....τωρα το δεχεσαι???
Οταν εισαι κοντα σε πομπους ή κεραιες κινητης τηλεφωνιας τι παθαινεις???? παθαινεις τα ιδια συμπτωματα με το "ματι"!!!!
Ζαλαδες...πονοκεφαλους...ξερω ατομο που εκανε κ εμετους απο κεραιες κινητης,μεχρι που μετακομισε κ ησυχασε...
Δεν ειμαστε ενας σωρος κρεας κ κοκκαλα...επηρεαζομαστε απο ενεργειες κ συχνοτητες...

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
327
Πόντοι
21
Έχω κι εγω προσωπικό βίωμα...Μια ΜΑΓΙΚΗ πίπα της Κατερίνας που μου εκανε το καβλί κόμπρα και ακομα τη σκέφτομαι και δακρύζω απο συγκίνηση.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.619
Πόντοι
456
Μ'αρεσει Που κανεις το Κοπο και Απαντας παντως !!!! ..... Ωραιος !!!! ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.257
Πόντοι
2.356
παραξενο:hi:- εγω καποια γεγονοτα εντονα οχι πολλα τα θυμαμαι απο την παιδικη μου ηλικια πχ το σεισμο στη θεσσαλονικη το 78 -ημουν 3 χρονων και θυμαμαι το πατερα μου να μας τσακωνει εμενα και τη αδελφη μου αγκαλια και να τρεχει απο τις σκαλες -
μαλλον καταλαβες οτι κατι τρεχει....ο αδερφος μου κοιτουσε το μοσχαρι και το μοσχαρι αυτον....δεν ειχε καταλαβει την επικινδυνοτητα της καταστασης....
Δες τωρα μια αλλη ιστορια....
Β'ΠΠ στην Κρητη....Ενας Αγγλος θελει να δει απο κοντα ενα στρατοπεδο των Γερμανων και πρεπει να πλησιασει το βραδυ....
το κακο ειναι οτι οι Γερμανοι, το βραδυ αμολανε σκυλια μεσα στο στρατοπεδο...και μολις δουν καποιον γαβγιζουν.....
Οργανωνονται οι αντιστασιακοι Κρητικοι να πανε τον Αγγλο κοντα στην περιφραξη και φερνουν και μια γιαγια μαζι τους...
Παραξενευεται ο Αγγλος,ρωταει "τι θελει αυτη"....οι Κρητικοι του κανουν νοημα "θα δεις"........
Πλησιαζουν την περιφραξη...τα σκυλια τους παιρνουν χαμπαρι...τοτε η γρια βγαζει μια κοκκινη κλωστη απο τον καρπο της και μουρμουριζει κατι...(οπως η προγιαγια μου)......τα σκυλια φτανουν κοντα τους,αρχιζουν να γαβγιζουν αλλα....ανοιγουν το στομα τους και φωνη δεν βγαινει!!!! Σαν να πατησε το "mute" η γρια!!!!!...ο Αγγλος φυσικα επαθε την πλακα της ζωης του......
Τι σκατα ξερανε ολες αυτες οι γριες???τι ξεχασμενη τεχνη ειναι αυτη???ποιος τους τα εμαθε αυτα???αυτος που τους τα εμαθε...τι αλλο μπορουσε να κανει???

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.257
Πόντοι
2.356
Μ'αρεσει Που κανεις το Κοπο και Απαντας παντως !!!! ..... Ωραιος !!!! ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχεις εσυ καμια εξηγηση να μας πεις πως επεσε κατω και σπαρταρουσε ολοκληρο μοσχαρι,ακριβως την ωρα που εκανε εκεινη την χειρονομια η γιαγια??
αν ειναι συμπτωση...η πιθανοτητα πρεπει να εινια πανω απο 1/1τρις......

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.608
Πόντοι
206
Εγω στα μαγια δεν πιστευω πλεον. Μικρος πιστευα. Ειχα παει και 2 φορες να δω τον ξανθο Μαγος που ειχε ερθει σε ντισκοτεκ της περιοχης μου. Μετα μαθαμε οτι αυτα που εκανε ηταν τρικ. Οι μαγοι και οι μαγισες ηταν για τα παλαια χρονια που δεν υπηρχε η πληροφορια που υπαρχει σημερα. Τωρα ξυπνησε ο κοσμος.
Πιστευω ομως οτι υπαρχουν φαντασματα και βρυκολακες. Υπαρχουν πολλες ενδειξεις για αυτο.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.350
Πόντοι
201
Πρέπει να σε κατουρήσει μαύρη κατά προτίμηση πουτάνα για να λυθούν τα μάγια αλλά κάνει και λευκή !!!
Δεν κάνει την ίδια δουλειά με τη μαύρη αλλά πού να τρέχεις!!!
Κατούρημα κανονικό όμως οχι squirting!!!
:priest:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.619
Πόντοι
456
Αστο Τυπε ! Σου Εξηγησε ο user παρα πανω.......... Αλλα Δεν !!! Εχεις κανει Ενα στο μυαλο σου = Μαγια , Κβατνο ,marvel universe , Β ππ και Star Wars ! Εχεις κανει Θεωριτικες υποθεσεις ΠΡΑΞΕΙ !! Τες ΠΑ ΑΝ ΘΕΣ ! = Δες Το Video του ASTRONIO στο YouTube που εχει κανει LIVE με Τον Καλητερο στην Ελλαδα Καθηγητη Κβαντικης Μηχανικης .... Μπας και Καταλαβεις !??? Αν ΚΑΙ Πιστευω Εχεις Παρει το Δρομο σου !!!!! ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχεις Μαθει Να ζεις Στο Ψεμα γιατι Σε βολευει..... Αλλα Μη σκας Εχεις και Παρεα !!! = Εχω Γνωστο σαν εσενα !!! Ολο Λεει τετεια ! και παντα μαθενουμε Οτι ειναι Ψεματα Τελικα !!!!.... ( Δεν εννοω οτι τα λεει ψεματα επιτηδες ! Τα πιστευει αυτος Κανονικα !! )

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ BRO !!!!!!!!!!!!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.619
Πόντοι
456
Εγω στα μαγια δεν πιστευω πλεον. Μικρος πιστευα. Ειχα παει και 2 φορες να δω τον ξανθο Μαγος που ειχε ερθει σε ντισκοτεκ της περιοχης μου. Μετα μαθαμε οτι αυτα που εκανε ηταν τρικ. Οι μαγοι και οι μαγισες ηταν για τα παλαια χρονια που δεν υπηρχε η πληροφορια που υπαρχει σημερα. Τωρα ξυπνησε ο κοσμος.
Πιστευω ομως οτι υπαρχουν φαντασματα και βρυκολακες. Υπαρχουν πολλες ενδειξεις για αυτο.
Το = Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ ενδειξεις με Γονατισε στα Γελια !!!!! Ρε Παιδια..... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΓΕΛΑΩ και Δε μπορω να κοιμηθω !!! Κλεινω !!!!!!!!!!! γιατι θα με σκασετε αποψε !!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕ ΚΑΤΙ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ανοιγετε παντως !!

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.608
Πόντοι
206
Που το βρισκεις το αστειο τυπε, ? Υπαρχει θεμα στο φορουμ για παραφυσικα και φαντασματα, αλλα δεν θυμαμαι τιτλο., διαβασε εκει εμπειριες μελων και δικες μου.

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.378
Πόντοι
5.956
Το = Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ ενδειξεις με Γονατισε στα Γελια !!!!! Ρε Παιδια..... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΓΕΛΑΩ και Δε μπορω να κοιμηθω !!! Κλεινω !!!!!!!!!!! γιατι θα με σκασετε αποψε !!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕ ΚΑΤΙ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ανοιγετε παντως !!

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.350
Πόντοι
201
Που το βρισκεις το αστειο τυπε, ? Υπαρχει θεμα στο φορουμ για παραφυσικα και φαντασματα, αλλα δεν θυμαμαι τιτλο., διαβασε εκει εμπειριες μελων και δικες μου.
Λογικό!! Σχεδόν όλοι εδώ μέσα έχουμε πηδήξει "φάντασμα"!! Το παραφυσικό ήταν ότι το είδαμε στο σαλόνι ότι είναι φάντασμα, εκεί... σα μαλάκες το κάψαμε το παράβολο!!!

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.436
Πόντοι
206
Πρέπει να σε κατουρήσει μαύρη κατά προτίμηση πουτάνα για να λυθούν τα μάγια αλλά κάνει και λευκή !!!
Δεν κάνει την ίδια δουλειά με τη μαύρη αλλά πού να τρέχεις!!!
Κατούρημα κανονικό όμως οχι squirting!!!
:priest:
το squirting βγαινει απο την ουρήθρα.
Η ουρήθρα συνδέεται αποκλειστικά με την ουροδόχο κύστη. Άρα είναι κατούρημα μην τρωτε παραμυθι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Υπήρχε μία σειρά που έπαιζε ο Καραντάιν και έκανε μεγάλη επιτυχία. Στην οποία ήταν μοναχός Σαολίν. Όταν τον πήραν πιτσιρικά στο μοναστήρι ξεκίνησαν να του μαθαίνουν τη βάση της φιλοσοφίας του.
Τον στέλνει ο δάσκαλος έξω να παρακολουθήσει τις κινήσεις ενός άλλου μοναχού. Και να γυρίσει να του πει ΑΚΡΙΒΏΣ τι συνέβη.
Γυρίζει λοιπόν ο πιτσιρικάς και λέει στο δάσκαλο ότι έγινε κάτι ΜΑΓΙΚΟ. Ο μοναχός κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο, μεταμορφώθηκε σε κόκκορα ή κάποιο πουλερικό τέλος πάντων και βγήκε από το θάμνο με άλλη μορφή.
Ο δάσκαλος είπε απλά στον "ακρίδα", έτσι τον φώναζε, ότι ο μοναχός δεν μεταμορφώθηκε σε πουλί.
Αυτό ήθελε ο "ακρίδας" να δει κι αυτό ήθελε να πιστέψει.
Κι ότι δεν υπήρχε τίποτα το μαγικό.
Και μετά συνέχισε τη διδασκαλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom