Νέα

Άπλυτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα groper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.536
Πόντοι
206
Πριν χρονια ειχα παει σ ενα στη Λιοσιων και βρωμουσαν οι μασχαλες της τυπισας και μου επεφτε η πουτσα. Σηκωθηκα πηρα ενα αποσμητικο που ειχα στην τσαντα, γυριζα απο SM, και της εδωσα να βαλει. Και τσαντιστηκε η μαλακω και μου ελεγε ελα να τελειωνουμε περναει η ωρα και τα σχετικα. Ψεκασα ολο το δωματο για να μπορεσω να γαμησω.
Παντως κι εγω απλυτος παω στα μπουρδελα. Θα φαμε που θα την φαμε τη βρωμα σε καποια, κανουμε μπανιο οταν γυρναμε σπιτι.

XARVATIS

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Πριν χρονια ειχα παει σ ενα στη Λιοσιων και βρωμουσαν οι μασχαλες της τυπισας και μου επεφτε η πουτσα. Σηκωθηκα πηρα ενα αποσμητικο που ειχα στην τσαντα, γυριζα απο SM, και της εδωσα να βαλει. Και τσαντιστηκε η μαλακω και μου ελεγε ελα να τελειωνουμε περναει η ωρα και τα σχετικα. Ψεκασα ολο το δωματο για να μπορεσω να γαμησω.
Παντως κι εγω απλυτος παω στα μπουρδελα. Θα φαμε που θα την φαμε τη βρωμα σε καποια, κανουμε μπανιο οταν γυρναμε σπιτι.
Πω!Πω!Αίσχος από εκείνη!

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Εμενα παντως η φυσικη μυρωδια μιας ομορφης γυναικας με φτιαχνει τρελα...απο τα πρωτα πραγματα που κανω ειναι να μυρισω τα ποδια της και ετσι την καταβρισκω απιστευτα ... και αν ειναι του επαγγελματος θα οσφρισω μονο τη ραχιαια επιφανεια για να προλαβω καποιους ....επισης φτιαχνομαι απο τη μυρωδια του κεφαλιου της.....το σταματω εδω γιατι οι πιο πολλοι δεν ειστε του αθληματος και δε με καταλαβαινετε...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.327
Πόντοι
6.795
παραπέμπει σε σκηνικό Chrysargos
(που να είναι αυτός ο επί γης ΘΕΟΣ ;;; )

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
764
Πόντοι
361
Κύριοι τελευταία με φτιάχνουν οι αξύριστες μασχαλες

Georg47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
152
Πόντοι
0
Γουστα που μπορει να βρει καποιος σε πολεις με πολυ κρυο χειμωνα, η ακομα καλυτερα σε ορεινα χωρια..Σιγα μην κατσουν εκει να ξυριζουν μουνοτριχες και μασχαλες καθε μερα. Το μειονεκτημα ομως με αυτες, ειναι οτι μπορει να εχουν και αξυριστα ποδια.

Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Πρίν απο πολλά χρόνια είχα πετύχει μια σε μπουρδέλο που το μουνί της μύριζε σαν ψάρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom