Νέα

Ετεροφυλική MILF Παρτούζα Η φιλοξενία που κατέληξε σε τρίο με την Ιταλίδα γυναίκα του

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα hunter_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
122
Like
494
Πόντοι
21
(Βρήκα αυτή την ιστορία στο xstream και καύλωσα τρελά και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας εδώ.)

Είμαι ο Θάνος και θα διηγηθώ μία από τις πιο καυλωτικές εμπειρίες της ζωής μου που συνέβη πριν λίγα χρόνια και ακόμα καυλώνω.

Ζω στη Θεσσαλονίκη και ήμουν 30 χρόνων όταν συνέβη και τότε εργαζόμουν ως πωλητής-αντιπρόσωπος μιας επιχείρησης και περιόδευα σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Τότε συνεργαζόμουν με μια επιχείρηση σε επαρχιακή πόλη. Την επιχείρηση την είχε η Μάγια με τον άντρα της και την επισκεπτόμουν μια-δυο φορές το μήνα για παραγγελίες κλπ. Μετά από καιρό είχα αποκτήσει ας πούμε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι και κάποιες φορές βγαίναμε κανένα μεσημέρι με το Στέλιο για καμιά μπίρα. Η Μάγια ήταν μια πολύ ερωτική γυναίκα. Τότε ήταν περίπου 40 χρόνων, κανονικό ύψος, μελαχρινή, με προσωπάρα που έβγαζε έντονο ερωτισμό, έκφυλη θα την έλεγε κανείς με μεγάλα εκφραστικά μάτια, βλέμμα φωτιά και μια κωλάρα που πιο τουρλωτή και πεταχτή δεν είχα ξαναδεί.

Συνεργαζόμουν κυρίως με την Μάγια, η οποία δεν έδινε δικαίωμα ποτέ. Ήταν πολύ ευχάριστη και φιλική αλλά μέχρι εκεί. Ωστόσο εγώ καύλωνα κάθε φορά που την επισκεπτόμουν και υποψιαζόμουν ότι πρέπει να ήταν μεγάλη λυσσάρα στο γαμήσι. Συνήθως ντυνόταν σπορτίφ και όταν την πετύχαινα με κολάν δε χόρταινα να κοιτάω την απίστευτη κωλάρα της και φανταζόμουν να την καρφώνω. Πάντα με καύλωναν οι δεσμευμένες και είχα αρκετά μεγάλη εμπειρία με μεγαλύτερες και η Μάγια με καύλωνε τρελά και τον είχα παίξει αρκετές φορές για πάρτη της. Όμως απέφευγα να δώσω δικαιώματα λόγω επαγγέλματος και έκανα μόνο που και που κομπλιμέντα στη Μάγια η οποία τα δεχόταν ευχάριστα.

Επισκέφθηκα το μαγαζί της απόγευμα μιας Παρασκευής και την επόμενη μέρα θα πήγαινα σε άλλη πόλη σε πελάτες και θα επέστρεφα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Γι΄ αυτό θα έκλεινα ένα δωμάτιο για να διανυκτερεύσω στην πόλη της Μάγιας την Παρασκευή το βράδυ. Αφού συνεργαστήκαμε για αρκετή ώρα με την Μάγια και τον Στέλιο, ο Στέλιος πρότεινε να πιούμε κανένα ποτάκι μετά το κλείσιμο μιας και θα διανυκτέρευα εκεί. Έτσι μετά το κλείσιμο πήγαμε για ποτό οι δυο μας ενώ η Μάγια δεν ακολούθησε. Με το Στέλιο ήπιαμε κάνα δυο ποτά για αρκετή ώρα συζητώντας διάφορα αλλά πιο πολύ για γυναίκες, οπότε του είπα για διάφορες εμπειρίες μου και για το βίτσιο μου για παντρεμένες και μεγαλύτερες. Είχε περάσει αρκετά η ώρα κουβεντιάζοντας και όταν είπα ότι πρέπει να πάω ξενοδοχείο, ο Στέλιος μου πρότεινε να κοιμηθώ στο σπίτι τους να μην πληρώνω για έναν ύπνο ξενοδοχείο. Αρνήθηκα αρχικά από ευγένεια αν και η ιδέα με καύλωνε, όμως αυτός επέμενε και έτσι δέχτηκα. Αυτός έφυγε για λίγο για να μιλήσει στο τηλέφωνο και μετά από λίγο επέστρεψε και μου είπε ότι ενημέρωσε την Μάγια για να στρώσει και κατόπιν φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι τους.

Η Μάγια φιλική και ευχάριστη όπως πάντα, μου έδειξε το δωμάτιο και αφού μου έφερε πετσέτες, εγώ αποσύρθηκα διότι ήμουν κουρασμένος. Με ερέθιζε που διαπίστωσα ότι το διπλανό δωμάτιο ήταν η κρεβατοκάμαρα και ότι θα είχα την Μάγια δίπλα μου να κοιμάται. Την ώρα που ετοιμαζόμουν να κοιμηθώ κατάλαβα από τον θόρυβο και τις ομιλίες δίπλα ότι και αυτοί πήγαιναν για ύπνο. Έσβησα το φως και ξάπλωσα στο κρεβάτι τρίβοντας χαλαρά τον πούτσο μου. Πρέπει να είχε περάσει κανένα τέταρτο όταν άρχισα να ακούω ψιθύρους από δίπλα. Δεν έδωσα σημασία ώσπου άρχισα να ακούω βαθείς αναστεναγμούς και κατάλαβα ότι κάνανε έρωτα. Από την καύλα το αίμα ανέβηκε με τη μία στο κεφάλι μου. Ανασηκώθηκα στο κρεβάτι και επειδή είχε πολύ ησυχία εκείνη την ώρα επικέντρωνα στους θορύβους που ακούγονταν από δίπλα ώσπου κάποια στιγμή άκουσα το κρεβάτι να τρίζει με δύναμη και το Στέλιο να της λέει «πάρε τον πούτσο μου γαμιόλα, άνοιξε την μουνάρα σου καλά να σε σκίσω». Δεν πίστευα τι εμπειρία μου είχε τύχει. Τον είχα βγάλει κανονικά και τον έπαιζα δυνατά ακούγοντας τους. Κάποια στιγμή της ζήτησε να ανέβει πάνω στον πούτσο του, το κρεβάτι έτριζε από το συνεχές κούνημα και τη Μάγια να αναστενάζει πλέον δυνατά και να ακούγεται τόσο καθαρά λες και πηδιόταν στο δωμάτιο μου. Μέχρι και τα χαστούκια στην κωλάρα της άκουγα, με την Μάγια να καυλώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Στέλιος της έλεγε διάφορα βρωμόλογα και σχολίαζε την πρόστυχη κωλάρα της, αλλά η μεγαλύτερη καύλα ήταν όταν την ρωτούσε τι είναι και αυτή απαντούσε λέγοντας συνέχεια... "είμαι πουτάνα, είμαι καργιόλα, είμαι η γαμιόλα σου. Πήδα την πουτάνα σου, γάμα την κωλάρα μου την ξεσκισμένη, πω πω τι γαμήσι είναι αυτό, καυλώνω η καργιόλα". Αντάλλασσαν συνεχώς βρωμόλογα ώσπου άκουσα την Μάγια να λέει ότι είναι έτοιμη να χύσει και μετά από λίγο να φωνάζει συνεχόμενα... "χύνω, χύνω, χύνω, χύνω..." αδιαφορώντας αν ακούγεται και στο καπάκι το Στέλιο να της λέει ρούφα τα γαμιόλα όλα. Φυσικά ήταν η στιγμή που έχυσα κι εγω πετώντας μεγάλη ποσότητα στο πάτωμα. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Η Μάγια πράγματι ήταν λυσσάρα στο γαμήσι όπως υποψιαζόμουν και πολύ άνετη με βρισιές, χαστούκια, και πιο πολύ ότι έδινε κώλο άνετα και τα έπινε. Όταν σταμάτησαν οι φωνές και προφανώς έπεσαν για ύπνο, εγώ ήταν αδύνατον να κοιμηθώ από την καύλα. Ο πούτσος μου ήταν τέρμα τέντα και για να ηρεμήσω τράβηξα μια μαλακία ακόμα σκεπτόμενος τη Μάγια να γαμιέται και να μιλάει κυρίως όταν έχυνε.

Την επόμενη μέρα όταν ξύπνησα, τους βρήκα στην κουζίνα να πίνουν καφέ και με καλημέρισαν σα να μη συνέβη τίποτα. Το ίδιο κι εγω για να μη φανεί ότι τα είχα ακούσει όλα. Η Μάγια είχε ήδη ντυθεί και ετοιμαζόταν για τη δουλειά. Μόλις την είδα μου έγινε πέτρα. Η φαντασίωση μου, αυτό το απίθανο μουνί γαμιόταν σα σκύλα δίπλα μου και την άκουγα πως απολάμβανε το γαμήσι. Έβλεπα την κωλάρα της με το κολάν και ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Μόλις έφυγε η Μάγια έμεινα μόνος με τον Στέλιο πίνοντας καφέ αλλά συμπεριφερόταν φυσιολογικά δίχως να αναφέρει τίποτα και το ίδιο κι εγώ. Έπρεπε σε λίγο κι εγω να φύγω για μια διπλανή πόλη που είχα δουλειά και ενώ ετοιμαζόμουν μου πρότεινε ο Στέλιος στην επιστροφή μια και η επόμενη μέρα ήταν Κυριακή να πιούμε κανένα ποτάκι στο σπίτι. Φυσικά δε θα έχανα την ευκαιρία και του είπα ότι θα επέστρεφα αργά το απόγευμα με βραδάκι.

Όταν έφυγα όλη την ώρα στο αυτοκίνητο και όλη την ημέρα δε μπορούσα να ησυχάσω με τίποτα σκεπτόμενος την χθεσινή φάση. Ήλπιζα πως και το βράδυ εκείνο μπορεί να παιχτεί καμια καυλωτική φάση και καύλωνα πιο πολύ. Επέστρεψα στην πόλη τους γύρω στις 6:30 το απόγευμα. Ήταν και οι δυο τους εκεί και με υποδέχτηκαν με πολύ φιλικότητα. Ήπιαμε έναν καφέ συζητώντας τα της δουλειάς χωρίς να παρατηρήσω κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά τους. Μου πρότειναν αν ήθελα να τσιμπήσω κάτι αλλά δεν πεινούσα. Το μόνο που παρακάλεσα ήταν να χαλαρώσω λίγο και να κάνω ένα ντουζάκι. Έμεινα στο δωμάτιο για κανένα μισάωρο αλλά ο πούτσος μου δεν έλεγε να ξεπρηστεί. Σηκώθηκα και ζήτησα την άδεια τους να κάνω ντουζάκι. Πήγα στο μπάνιο και αφού ξεντύθηκα μπήκα στην μπανιέρα. Το νερό με χαλάρωσε ακόμα περισσότερο και ο πούτσος μου από την καύλα ήταν τέρμα όρθιος και σκληρός και τον χάιδευα απαλά. Είμαι περήφανος για το μεγάλο εργαλείο μου, το οποίο πάντα άρεσε στις γκόμενες που είχα πηδήξει.

Κάποια στιγμή ακούω την πόρτα να ανοίγει λέγοντας η Μάγια σου έφερα καθαρή πετσέτα. Στην αφήνω στο έπιπλο. Πριν προλάβω να τραβήξω την κουρτίνα η Μάγια είχε προλάβει να μπει και με είδε γυμνό με την πούτσα όρθια και σκληρή. Αιφνιδιάστηκε και προς στιγμή, έμεινε κοκαλωμένη να κοιτάει μια εμένα και μια το καυλί μου. Κοίταξε πίσω της μην είναι κανείς και με μια γρήγορη κίνηση ακουμπάει την πετσέτα στο έπιπλο και με το άλλο χέρι αρπάζει το καυλί μου ανοίγοντας από ενθουσιασμό και καύλα το στόμα. Μου τον μαλάζει για λίγα δευτερόλεπτα χαϊδεύοντας και τα αρχίδια μου και έφυγε γρήγορα γρήγορα. Εγώ έμεινα μαλάκας από την κίνηση της και πλέον το αίμα είχε ανέβει τέρμα στο κεφάλι μου. Ήθελα την ώρα εκείνη να χύσω ποτάμια αλλά κρατήθηκα. Βγήκα από το ντους, τυλίχτηκα με την πετσέτα και επέστρεψα στο δωμάτιο μου για να χαλαρώσω κάπως, διότι πια δε μπορούσα να ησυχάσω με τίποτα. Αυτή η γυναικάρα μου είχε παίξει τον πούτσο.
 
OP
OP
H

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
122
Like
494
Πόντοι
21
Βγήκα μετά από ένα μισάωρο και τους βρήκα στο καθιστικό. Η Μάγια ήταν όρθια και κρατούσε κρασοπότηρα για να τα ακουμπήσει στο τραπέζι. Καύλωσα απίστευτα με το ντύσιμο της. Φορούσε μια κοντή στενή φούστα, μαύρο καλσόν, ψηλές γόβες και ένα πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα τρία πάνω κουμπιά ώστε να φαίνεται κάπως το σουτιέν. Σα να μη συμβαίνει τίποτα με ρώτησε αν προτιμούσα κόκκινο ή λευκό και ο Στέλιος με κάλεσε να καθίσουμε. Κάθισα σε ένα καναπέ. Ήρθε η Μάγια με το μπουκάλι και όπως έσκυβε για να βάλει κρασί στα ποτήρια μπορούσα να δω το ντεκολτέ της πιο πολύ από πριν. Είχε καλές βυζάρες και ζουμερές όπως υποψιαζόμουν από τα στενά μπλουζάκια που φορούσε που και που.

Η Μάγια κάθισε σε μια πολυθρόνα απέναντι μου και μας χώριζε ένα τραπέζι χαμηλό όπου ακουμπούσαμε τα ποτήρια. Ο Στέλιος καθόταν διαγώνια σε μένα. Όταν η Μάγια κάθισε τρελάθηκα. Επειδή η φούστα ήταν κοντή και στενή, μόλις κάθισε σταυροπόδι φάνηκε η δαντέλα από τις κάλτσες. Δεν φορούσε καλσόν αλλά ψηλές κάλτσες, οι οποίες με ερεθίζουν πολύ. Έχει πλάκα να φοράει και ζαρτιέρες σκέφτηκα αμέσως. Το θέαμα με τις χυτές γάμπες και μπούτια της Μάγιας ντυμένα με κάλτσες ήταν καθηλωτικό. Από διακριτικότητα απέφευγα φυσικά να καρφώνομαι, αλλά πλέον ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι κάτι καλό θα παιζόταν. Πίναμε και κουβεντιάζαμε διάφορα άσχετα, με τη Μάγια να αλλάζει συνέχεια σταυροπόδι δίνοντας μου μάτι στη δαντέλα, δίχως όμως να με προκαλεί με άλλο τρόπο. Αλλά όταν καθόταν με τα πόδια ίσια μπορούσα να βλέπω από το τριγωνάκι που σχηματιζόταν λίγο το κιλοτάκι της, το οποίο όπως μπόρεσα να διακρίνω για λίγο ήταν δαντέλα διάφανη. Καθόμουν άβολα για να κρύψω τη στύση μου. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Εκεί που με αποτελείωσε ήταν όταν η Μάγια κάποια στιγμή άνοιξε τα πόδια της κάπως και έτσι μπορούσα να βλέπω πια πεντακάθαρα το κιλοτάκι της το οποίο ήταν πράγματι διάφανη δαντέλα. Και όχι μόνον αυτό αλλά η Μάγια άρχισε να με κοιτάει κάπως πονηρά και να με καρφώνει κάποιες στιγμές. Μπροστά στο Στέλιο ένιωθα αμήχανα και απέφευγα να την κοιτάω πολύ.

Είχε περάσει καμία ώρα έτσι, ώσπου η Μάγια σηκώθηκε για να φέρει άλλο μπουκάλι. Όταν ήρθε στο καθιστικό σέρβιρε στο ποτήρι του Στέλιου και μετά ήρθε προς εμένα για να με σερβίρει. Από την στιγμή εκείνη όλα ήταν πια ξεκάθαρα για το τι επρόκειτο να παίξει. Η Μάγια αντί να με σερβίρει από την θέση που καθόταν, ήρθε μπροστά μου ακριβώς μου γύρισε την πλάτη και έσκυψε μπροστά μου για να ρίξει κρασί στο ποτήρι, τουρλώνοντας την απίθανη κωλάρα της μπροστά στο πρόσωπο μου. Έτσι όπως έσκυβε πολύ η φούστα σηκώθηκε κάπως προς τα πάνω αποκαλύπτοντας λίγο από τους μηρούς της ενώ διαπίστωσα ότι φορούσε και ζαρτιέρες. Το θέαμα με άφησε εμβρόντητο. Είχε σε απόσταση αναπνοής που λένε την κωλάρα της στο πρόσωπο μου, αυτήν που είχα φαντασιωθεί τόσες φορές. Από την άλλη ήμουν αμήχανος. Όλα αυτά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Γυρίζω το βλέμμα μου στον Στέλιο για να δω την αντίδραση του. Αυτός τότε μου χαμογέλασε πονηρά και με ένα νεύμα μου δείξε την κωλάρα της για να ορμίσω. Κι εκεί που η Μάγια ετοιμαζόταν να σηκωθεί, εγώ απλώνω τα χέρια μου στα μπούτια της.

Η Μάγια έμεινε σκυμμένη στην ίδια στάση ακουμπώντας τη φιάλη στο τραπέζι. Βλέποντας ότι δεν αντιδρά άρχισα να τη χαϊδεύω στα μπούτια και γρήγορα της σήκωσα τη φούστα εντελώς. Είχα την απόλυτη κωλάρα στα χέρια μου. Η Μάγια έσκυψε ακόμη περισσότερο ακουμπώντας τα χέρια της στο τραπέζι. Εγώ ξεκίνησα να μαλάζω τα κωλομέρια της και τα μπούτια της με την Μάγια να βγάζει τους πρώτους μικρούς αναστεναγμούς. Μάλαζα την κωλάρα της και λίγο μετά ξεκίνησα να την καταβροχθίζω φιλώντας τα κωλομέρια της με λύσσα. Πραγματοποιούσα μια ανέλπιστη φαντασίωση. Μάλαζα και φίλαγα την κωλάρα της Μάγιας ενώ με τα δάχτυλα τη δαχτύλωνα στο μουνί το οποίο ήταν τέρμα μουσκεμένο και στην κωλοτρυπίδα της. Η Μάγια βογκούσε από την καύλα στημένη στα τέσσερα και ο Στέλιος είχε βγάλει το καυλί του και το έπαιζε χαλαρά απολαμβάνοντας το θέαμα.

Μετά από λίγη ώρα σήκωσα τη Μάγια και την έβαλα να σκύψει για να της δώσω τον πούτσο μου στο στόμα. Περίμενα πως και πως να δω αυτή την προσωπάρα να πιπώνεται. Μου έβγαλε τη ζώνη, μου κατέβασε το παντελόνι και πέταξε το καυλί μου έξω. Η Μάγια άνοιξε το στόμα της δείχνοντας την καύλα της και δίχως άλλα προκαταρκτικά τον πήρε στο στόμα της. Ήταν η απόλυτη ηδονή. Τον ρούφαγε με λύσσα ενώ η ίδια είχε ξεκουμπώσει το πουκάμισο και έτριβε τις βυζάρες της, ενώ άλλες στιγμές είχε το χέρι της στο μουνί της και το έτριβε μέσα από το κιλοτάκι. Αυτή η γυναίκα φαινόταν ότι είχε τεράστιο ταλέντο στις πίπες. Τον έπαιρνε βαθιά μέχρι πνιγμού, τον έγλειφε σαν ιεροτελεστία ολόκληρο, μάλαζε τα αρχίδια και τα έγλειφε, έπαιζε με το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα της, τον έβαζε όλο μέσα έχοντας την γλώσσα έξω γλείφοντας τον κορμό της πούτσας. Τι να λέμε... Θεά η πουτάνα. Εγώ της πίεζα το κεφάλι, έκανα κόμπο τα μαλλιά της και την πίπωνα με δύναμη όταν η Μάγια με κρατούσε από τα μπούτια για να της γαμάω το στόμα.

Μετά από μια ανεπανάληπτη πίπα, την ξάπλωσα στον καναπέ, της άνοιξα τα πόδια και έχωσα το κεφάλι μου στη μουνάρα της γλείφοντας τη λαίμαργα. Η Μάγια πια βογκούσε συνέχεια και μου ζητούσε να μη σταματάω πιέζοντας το κεφάλι μου στη μουνάρα της και έλεγε συνέχεια... "γλείψε με μωρό μου, γλείψε με, μη σταματάς, τι ωραία που γλείφεις" και τέτοια. Ρουφούσα τα υγρά της διψασμένα και η Μάγια απογειωνόταν. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο παιχνίδια και ο Στέλιος ο οποίος της τον δίνει στο στόμα.

Το σκηνικό κράτησε αρκετή ώρα ώσπου τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω με ορμή στην καυτή μουνάρα της. Ένα μεγάλο βογκητό της Μάγιας δήλωνε την απόλυτη καύλα που ένοιωθε. Πίπωνε το Στέλιο και εγώ την γαμούσα στα τέσσερα στο μουνί. Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα βρωμόλογα και οι βρισιές πρώτα από το Στέλιο και μετά και από μένα. Η Μάγια όσο την βρίζαμε καύλωνε ακόμα πιο πολύ, αλλά εκεί που τρελαινόταν ήταν όταν έτρωγε χαστούκια στα κωλομέρια και στο πρόσωπο. Αλλάξαμε σε όλες τις στάσεις και μου άρεσε που καύλωνε όταν της τραβούσα τα μαλλιά ή όταν την έφτυνα στο πρόσωπο και στο στόμα, βρίζοντας τη χυδαία.

Δε μπορώ να θυμηθώ πόση ώρα τη γαμούσαμε σε όλες τις στάσεις. Η Μάγια έχυνε και ξαναέχυνε κι εγώ την έβριζα που χθες επίτηδες γαμιόταν και φώναζε για να την ακούσω την πουτάνα. Αυτή έλεγε ήξερα ότι μας άκουγες και καύλωνα. Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν την παίρναμε μουνί κώλο ταυτόχρονα και η Μάγια σφάδαζε από πόνο και καύλα. Όταν πια έφτασε η στιγμή για να χύσουμε, τη βάζουμε να καθίσει στα γόνατα περιμένοντας τα χύσια μας. Τη χύσαμε και οι δύο στο πρόσωπο της. Πολλά καυτά χύσια. Εγώ ποτάμι. Και η Μάγια τα δέχτηκε με πολύ ευχαρίστηση. Τα χύσια κρέμονταν από τα βλέφαρα της, από τη μύτη της, από το στόμα της, από το πηγούνι της.

Εξαντλημένοι από το γαμήσι αράξαμε στον καναπέ και τις πολυθρόνες στην αρχή σιωπηλοί. Πίναμε γερές γουλιές κρασί για να ηρεμήσουμε. Η Μάγια στον καναπέ ήταν ακόμα με τα χύσια στη μάπα της και μας κοιτούσε αποχαυνωμένη. Σηκώθηκε, σκουπίστηκε και ξανακάθισε στον καναπέ. Τότε μου είπε ο Στέλιος ότι το χθεσινό γαμήσι ήταν μέρος του παιχνιδιού και η Μάγια χαμογέλασε με εκείνο το υπέροχο χαμόγελο της κοιτώντας με με τα μεγάλα καστανά μάτια της με λαγνεία. Πέρασε κανένα μισάωρο και η Μάγια όπως καθόταν στον καναπέ έβαλε τα πόδια της στο τραπεζάκι και άρχισε αργά να χαϊδεύει τη μουνάρα της. Δεύτερος γύρος σκέφτηκα και αμέσως η Μάγια μου ζήτησε να τη γλείψω. Η πούτσα μου τρελάθηκε και πάλι. Αυτή η γυναίκα ήταν αχόρταγη. Βούτηξα το κεφάλι μου στη μουνάρα της και ο Στέλιος την έπαιζε στην πολυθρόνα. Δεν άργησα να τη στήσω ξανά στα τέσσερα αλλά αυτή τη φορά μπήκα κατευθείαν στην κωλάρα της και η Μάγια έβγαλε ένα τεράστιο βογκητό. Δεν άργησα να χύσω. Έχυσα μέσα στην κωλάρα της όπως μου το ζήτησε και η ίδια.

Όλη η βραδιά πέρασε με πολλά παιχνίδια. Η νύχτα μας βρήκε εξαντλημένους. Έπεσα για ύπνο πτώμα αλλά με την πούτσα σηκωμένη. Το πρωί ξύπνησα με το στόμα της Μάγιας στον πούτσο μου. Αφού φιληθήκαμε λαίμαργα στο στόμα, η Μάγια μου μαλάκιζε τον πούτσο και τον έγλειφε. Ένα απολαυστικό πρωινό που κατέληξε με τα χύσια να πετάγονται στο λαρύγγι της κι εκείνη να τα καταπίνει.

Από τότε με τη Μάγια και τον Στέλιο βρεθήκαμε αρκετές φορές. Με είχαν για μπαλαντέρ. Κάναμε απίστευτα γαμήσια. Αυτή η γυναίκα ήξερε όντως να γαμιέται χωρίς αναστολές και το απολαμβάναμε. Κάποιες φορές την πήδηξα και στην τουαλέτα της επιχείρησης όταν δεν είχε κόσμο ή της έδινα καμιά πίπα. Μια φορά ήμουν τόσο καυλωμένος όταν πήγα που της ζήτησα να έρθει κατευθείαν στην τουαλέτα. Φορούσε κολάν, της το κατέβασα και έτσι όπως ήμουν πέτρα της τον έχωσα με τη μία στην κωλάρα της.

Η Μάγια ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Δυστυχώς μετά από κάποιους μήνες άλλαξα δουλειά, έκανα μια δική μου επιχείρηση και επέστρεψα στην πόλη της καταγωγής μου μακριά από την πόλη που ζούσαν αυτοί. Όμως τη θυμάμαι πολλές φορές και αμέσως καυλώνω. Πολλές φορές την παίζω για πάρτη της.
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
3.611
Κριτικές
1
Like
5.922
Πόντοι
2.306
Ειναι ακομα σε επαγγελματικο επιπεδο η παρτουζα τυπε. Στην σελιδα 240 θα πανε διακοπες, λιγη υπομονη…
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.998
Κριτικές
67
Like
29.001
Πόντοι
10.336
αν εχει καποιος περιληψη ας την γραψει
Over It Reaction GIF by jjjjjohn
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.752
Κριτικές
6
Like
3.410
Πόντοι
736
αν εχει καποιος περιληψη ας την γραψει
Over It Reaction GIF by jjjjjohn
Τον τύπο της ιστορίας τον φιλοξένησε ένα φιλικό ζευγάρι , την πρώτη νύχτα το ζευγάρι έκανε σέξ φροντίζοντας να ακούγεται στο διπλανό δωμάτιο όπου φιλοξενούσαν τον τύπο ώστε να τον "ανάψουν"

Την επόμενη μέρα παίχτηκε παρτούζα με τους δυο τύπους και την τύπισσα.

Στο τέλος λέει οτι κράτησαν επαφές για καιρό αλλά λόγω οτι ο πρώτος τύπος μετακόμισε σε άλλη πόλη η κάτι τέτοιο , τελικά έχασαν επαφή.
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.245
Κριτικές
110
Like
17.706
Πόντοι
20.686
Ο Αγγελόπουλος τογραψε ????
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
3.611
Κριτικές
1
Like
5.922
Πόντοι
2.306
Τον τύπο της ιστορίας τον φιλοξένησε ένα φιλικό ζευγάρι , την πρώτη νύχτα το ζευγάρι έκανε σέξ φροντίζοντας να ακούγεται στο διπλανό δωμάτιο όπου φιλοξενούσαν τον τύπο ώστε να τον "ανάψουν"

Την επόμενη μέρα παίχτηκε παρτούζα με τους δυο τύπους και την τύπισσα.

Στο τέλος λέει οτι κράτησαν επαφές για καιρό αλλά λόγω οτι ο πρώτος τύπος μετακόμισε σε άλλη πόλη η κάτι τέτοιο , τελικά έχασαν επαφή.
Ωραιος! Πιασε και την ιστορια του Πανοφανη με το camping δεν θα σου παρει πολυ…
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.752
Κριτικές
6
Like
3.410
Πόντοι
736
Ωραιος! Πιασε και την ιστορια του Πανοφανη με το camping δεν θα σου παρει πολυ…
Αυτή δεν την είχα παρακολουθήσει , αλλά κάτι μου λέει οτι θα είναι πολλές σελίδες :sad2:
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
3.611
Κριτικές
1
Like
5.922
Πόντοι
2.306
Αυτή δεν την είχα παρακολουθήσει , αλλά κάτι μου λέει οτι θα είναι πολλές σελίδες :sad2:
Οχι τυπε, ειναι σε δωρικο στυλ, ο συγγραφευς την εγραψε στη πλατη μιας κασσετινας Καρελια. Την ζητησανε για χαϊκου αλλα δεν την εδινε.
 
OP
OP
H

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
122
Like
494
Πόντοι
21
άξιζε τον κόπο για μένα. Ξερόχυσα άσχημα. Πολύ καυλωτική.
 

PanasEros

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2023
Μηνύματα
21
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0
Ωραια ιστορία! Τυχερούλης!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom