You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστεύετε στα μάγια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.591
- Πόντοι
- 26.435
υπάρχουν, από τα μέρη καταγωγής μου υπάρχουν πολλές ιστορίες, τα μάγια είναι τύπου όπλου/επιρρεασμου, για να σας δώσω να καταλάβετε...είναι σα να βγάλεις μαχαίρι, ΟΧΙ όπλο, σα να σε πιάσει μια στιγμιαία καύλα για να πας με μαύρη ενώ δε σου αρέσουν οι μαύρες και μετά σα να μην έγινε τίποτα. Δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο/φοβερό και ο χρήστης τους δεν είναι κάτι το επίφοβο ή το πανίσχυρο. Ξέρω κάποια και ο ίδιος.
α ναι...ξέχασα να πω, τα μάγια "γυρίζουν" πίσω σ αυτόν που τα κάνει. Τώρα οκ σε επίπεδο Γκανταλφ, Σάρουμαν δεν ξέρω τι παίζει.
α ναι...ξέχασα να πω, τα μάγια "γυρίζουν" πίσω σ αυτόν που τα κάνει. Τώρα οκ σε επίπεδο Γκανταλφ, Σάρουμαν δεν ξέρω τι παίζει.

Τελευταία τροποποίηση:
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.152
- Πόντοι
- 746
Όπως λέει και το λαικό άσμα''μάγια μάγια μου χεις κάνει''
user212024
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 206
Για τα μαγια δεν ξερω πολλα
μονο τους 3 μαγους θυμαμαι με τα δωρα
και μια αρχαια φυλη των περσων τα παλια χρονια που τους ελεγαν μαγους 
τωρα για το ματι πιστευω πως υπαρχει - και στην αρχαια ελλαδα πιστευαν στη βασκανια
Δημόκριτος αναφέρει ότι τα μάτια του βάσκανου εκπέμπουν εικόνες που έχουν αισθήσεις και ορμή και φέρνουν μαζί τους τη μοχθηρία και το φθόνο του, επηρεάζοντας και προκαλώντας διαταραχές στον βασκανόμενο.
Ο Θεόκριτος αναφέρει “ως μη βασκαθώ δε τρις εις εμόν έπτυσα κόλπον».
Ο Σωκράτης αναφέρει “μη λες μεγάλο λόγο”, “μη μέγα λέγε, μη της βασκανία περιτρέψη τον λόγον τον μέλλοντα”
Λενε οτι ματιαζουν περισσοτερο αυτοι που εχουν γαλαζια ματια
εγω αν και με καστανα ματια εχω παρατηρησει οτι ματιαζω
πάμπολλες φορες εχω κοιταξει γυναικες στο δρομο και εχουν στραβωπατησει
επισης οταν μικρος μου ελεγε η μανα οτι ειχα χουι να κοιταω τον φουρνο οταν ψηνονταν κατι
αν ειχε κεικ η τσουρεκια μεσα δεν φουσκωναν ποτε - και μου ελεγε τι ματι εχεις ρε παιδι μου εσυ
και μια αρχαια φυλη των περσων τα παλια χρονια που τους ελεγαν μαγους τωρα για το ματι πιστευω πως υπαρχει - και στην αρχαια ελλαδα πιστευαν στη βασκανια
Δημόκριτος αναφέρει ότι τα μάτια του βάσκανου εκπέμπουν εικόνες που έχουν αισθήσεις και ορμή και φέρνουν μαζί τους τη μοχθηρία και το φθόνο του, επηρεάζοντας και προκαλώντας διαταραχές στον βασκανόμενο.
Ο Θεόκριτος αναφέρει “ως μη βασκαθώ δε τρις εις εμόν έπτυσα κόλπον».
Ο Σωκράτης αναφέρει “μη λες μεγάλο λόγο”, “μη μέγα λέγε, μη της βασκανία περιτρέψη τον λόγον τον μέλλοντα”
Λενε οτι ματιαζουν περισσοτερο αυτοι που εχουν γαλαζια ματια
εγω αν και με καστανα ματια εχω παρατηρησει οτι ματιαζω
πάμπολλες φορες εχω κοιταξει γυναικες στο δρομο και εχουν στραβωπατησει

επισης οταν μικρος μου ελεγε η μανα οτι ειχα χουι να κοιταω τον φουρνο οταν ψηνονταν κατι
αν ειχε κεικ η τσουρεκια μεσα δεν φουσκωναν ποτε - και μου ελεγε τι ματι εχεις ρε παιδι μου εσυ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 19.938
- Πόντοι
- 3.656
τα μάγια πιάνουν σε όσους τα πιστεύουν. Οι Μάγοι είναι συνήθως απατεώνες. Αν μπορούσαν να κάνουν πραγματικά γητείες, θα επηρέαζαν τζόγο, θα γιάτρευαν ασθένειες κλπΚυριακάτικο σήμερα δεν έχει;
Παίζει να μου έχει κάνει μάγια η πεθερά γτ της έχω ξεκολιασει την κόρη;
Το λέω γτ όσο πάει και μειώνεται η διάρκεια της ορθοστασίας του μικρού..
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.120
- Πόντοι
- 19.321
Μπα τζίφος, σε όσους έκανα δεν πιάσανεΚυριακάτικο σήμερα δεν έχει;
για το άλλο θέμα μήπως ζηλεύει η πεθερά και θέλει και η ίδια κανένα
;;;Υπάρχει ανάλογο θέμα από τον @ΆΡΧΩΝ , στήριξε και θα σου πούμε τι πρέπει να κάνεις

Τελευταία τροποποίηση:
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 3.148
- Πόντοι
- 456
Ναι.
Πιστεύω ότι όλο και κάτι θα υπάρχει , έχω ζήσει κάποια πράγματα για τα οποία δε βρήκα εύκολα λογικές εξηγήσεις.
Πιστεύω πως υπάρχουν και καλές και κακές δυνάμεις που δε μπορεί να τις εξηγήσεις ο ανθρώπινος νους.
Έχεις περάσει έξω από το σπίτι στη Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη. Ε εγώ εκεί ένιωσα πως το μέρος είναι καταραμένο. Δε μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τι παίζει αλλά κάτι παίχθηκε εκεί.
Πιστεύω ότι όλο και κάτι θα υπάρχει , έχω ζήσει κάποια πράγματα για τα οποία δε βρήκα εύκολα λογικές εξηγήσεις.
Πιστεύω πως υπάρχουν και καλές και κακές δυνάμεις που δε μπορεί να τις εξηγήσεις ο ανθρώπινος νους.
Έχεις περάσει έξω από το σπίτι στη Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη. Ε εγώ εκεί ένιωσα πως το μέρος είναι καταραμένο. Δε μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τι παίζει αλλά κάτι παίχθηκε εκεί.
Ναι...υπηρχαν καποτε....αλλα πλεον δεν ξερει κανεις να κανει τετοια....
οποιος ασχολειται με αυτα σημερα ειναι κομπογιαννιτης......
αυτες που ξερανε απο τετοια πεθανανε ολες.....
και εχω δει να γινεται κατι μπροστα στα ματια μου.....
Οταν ημουν περιπου 9 χρονων κ ο αδερφος μου 5,παιζαμε με τα ποδηλατακια εξω στον δρομο στο χωριο....
ηταν η ωρα που γυρνουσαν τα κοπαδια γελαδιων απο την βοσκη....τοτε υπηρχαν κ μαντρια μεσα στα χωρια...
τοτε ανεβαινει ενα κοπαδι απο τον καθετο δρομο,εγω μπηκα μεσα στην αυλη αλλα τον αδερφο μου, του εκοψε τον δρομο,οποτε περιμενε να περασει το κοπαδι για να ερθει μεσα....ξαφνικα πεταγεται ενα μοσχαρι απο το κοπαδι,και καθεται και κοζαρει τον αδερφο μου και τον εχει "κλειδωσει" με το βλεμμα....το μοσχαρι κανει μερικα βηματα προς τον αδερφο μου και τοτε βλεπω στην διπλανη αυλοπορτα την προγιαγια μου....η κλασσικη μικροκαμωμενη "μπαμπω" ντυμενη στα μαυρα με το στανταρ ξεροκλαδο για μπαστουνι....δεν θυμαμαι καλα την κινηση που εκανε,αλλα μου φανηκε σαν να εβαλε το χερι μπροστα στο στομα της...κατι ειπε σιγουρα...και μετα εκανε πως το πεταει προς το μοσχαρι...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ!!! μπροστα στα ματια μου!!!!
Οταν μεγαλωσα λιγο και την ρωτουσα,απλα κουνουσε το χερι της κ το κεφαλι της σαν να μου ελεγε "μην το ψαχνεις,τι να εξηγω τωρα"....και καμια φορα ο πατερας μου λεει " η γιαγια ηξερε πολλα αλλα δεν μιλουσε"....
Οταν ημουν περιπου 9 χρονων κ ο αδερφος μου 5,παιζαμε με τα ποδηλατακια εξω στον δρομο στο χωριο....
ηταν η ωρα που γυρνουσαν τα κοπαδια γελαδιων απο την βοσκη....τοτε υπηρχαν κ μαντρια μεσα στα χωρια...
τοτε ανεβαινει ενα κοπαδι απο τον καθετο δρομο,εγω μπηκα μεσα στην αυλη αλλα τον αδερφο μου, του εκοψε τον δρομο,οποτε περιμενε να περασει το κοπαδι για να ερθει μεσα....ξαφνικα πεταγεται ενα μοσχαρι απο το κοπαδι,και καθεται και κοζαρει τον αδερφο μου και τον εχει "κλειδωσει" με το βλεμμα....το μοσχαρι κανει μερικα βηματα προς τον αδερφο μου και τοτε βλεπω στην διπλανη αυλοπορτα την προγιαγια μου....η κλασσικη μικροκαμωμενη "μπαμπω" ντυμενη στα μαυρα με το στανταρ ξεροκλαδο για μπαστουνι....δεν θυμαμαι καλα την κινηση που εκανε,αλλα μου φανηκε σαν να εβαλε το χερι μπροστα στο στομα της...κατι ειπε σιγουρα...και μετα εκανε πως το πεταει προς το μοσχαρι...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ!!! μπροστα στα ματια μου!!!!
Οταν μεγαλωσα λιγο και την ρωτουσα,απλα κουνουσε το χερι της κ το κεφαλι της σαν να μου ελεγε "μην το ψαχνεις,τι να εξηγω τωρα"....και καμια φορα ο πατερας μου λεει " η γιαγια ηξερε πολλα αλλα δεν μιλουσε"....
gidovoskos007
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2013
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
τα μάγια σαφώς και υπάρχουν για όσους είναι μύστες και ξέρουν, το ότι δεν σου κανει κουκου ομως δεν ειναι μαγια σίγουρα, είναι ιατρικής η πιθανότερα ψυχολογικής φύσεως πρόβλημα, μάλλον από άγχος οφείλεταιΚυριακάτικο σήμερα δεν έχει;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.550
- Πόντοι
- 10.656
οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον γαμανε οι κοκορες 

Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 421
- Πόντοι
- 20
Ναι,υπαρχουν. Το σιγουρο ειναι οτι καποιος που ,για δικους του λογους,δεν πιστευει η δε θελει να αποδεχθει οτι υπαρχουν, οσα παραδειγματα και να του φερεις,με γεγονοτα ( οπως αυτο που ανεφερες), δεν προκειται να το δεχθει. Ειναι κατι αναλογο με την υπαρξη η μη των ufo.Ναι...υπηρχαν καποτε....αλλα πλεον δεν ξερει κανεις να κανει τετοια....
Μπορώ να σου λύσω τα μαγια, αλλά για να τα σπάσω θα χρειαστεί να έρθω σε στενή επαφή με την κόρη. Μόνο έτσι θα επιστρέψει το μαγικό πίσω στην πεθερά!Κυριακάτικο σήμερα δεν έχει;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις