Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (9 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.530
Πόντοι
5.506
Δεν το λέω για πλάκα...

το να χλευάζεις έναν συνάνθρωπο που βρίσκεται σε αδύναμη θέση και έχει πεθάνει το παιδί του....επανειλημμένα να βρίσκεις τρόπους να το κάνεις

για να σου πατήσουν λαικ κάτι πίθηκοι με όμοια ψυχολογικά με εσένα....

δείχνει τεράστιο πρόβλημα...αρρώστια όχι μαλακίες....
Ούτε εγώ το λέω για πλάκα, συνέχισε να είσαι η ουρά του κάθε ψυχακια αληταρά.

Το τι χλευάζω εγώ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ, είναι δικές σου θεωρίες, όλως τυχαίως χλευάζεται Η ΜΙΑ και παραδόξως όχι οι υπόλοιποι 113.

Γι αυτό κοίταξε λίγο τις δικές σου ανασφάλειες που καλύπτεις μέσα από ένα ανώνυμο προφίλ προσπαθώντας να γίνεσαι αρεστός σε μια αγέλη ανώνυμων αληταραδων.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.527

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.672
Πόντοι
6.256
Πες μας ΣΚΟΥΠΙΔΙ barock μαζι με το αλλο το σκουπιδι τον Anemodoura για τη Καρυστιανου που ειχε χασει την επιμελεια του παιδιου της γιατι δεν ηταν καλη μανα,πες μας οτι πηγαινει κομμωτηρια και ντυνεται ωραια αντι να κυκλοφορει σαν λετσος απο το πενθος,πες μας οτι ολα αυτα τα κανει για τη δημοσιοτητα και γιατι θελει να κανει κομμα και να μας εκμεταλλευτει....πες μας τη προπαγανδα του πουτανας γιου που ψηφιζεις και μετα σκουζε σαν πουστρακι οταν καποιος σου απανταει αναλογα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.530
Πόντοι
5.506
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-30, 17.25.59.png

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.330
Πόντοι
6.256
Ούτε εγώ το λέω για πλάκα, συνέχισε να είσαι η ουρά του κάθε ψυχακια αληταρά.

Το τι χλευάζω εγώ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ, είναι δικές σου θεωρίες, όλως τυχαίως χλευάζεται Η ΜΙΑ και παραδόξως όχι οι υπόλοιποι 113.

Γι αυτό κοίταξε λίγο τις δικές σου ανασφάλειες που καλύπτεις μέσα από ένα ανώνυμο προφίλ προσπαθώντας να γίνεσαι αρεστός σε μια αγέλη ανώνυμων αληταραδων.
ναι θέλω να είμαι αρεστός μπούφο...γιαυτό έχω τσακωθεί με σχεδόν όλους :headbang:

όχι μόνο εσύ το ξέρω...είναι και άλλοι 3-4 ψυχανόμαλοι όπως εσύ...όλως τυχαίως όλοι λέτε τις ίδιες σκατοψυχιές και ανταλλάσσετε λαικς μεταξύ σας...όλως τυχαίως από τα χιλιάδες μέλη εδώ είστε 5 όλοι και όλοι.

Όπως είπα και στον άλλον το επιστήμονα αυτά που γράφεις σε προσδιορίζουν και σε περιγράφουν άσχετα αν είναι ''ανώνυμα" οπότε όταν ξελογκάρεις από δω παραμένεις ο ίδιος μπάρμπας που χλευάζει μια μάνα που έχασε το παιδί της και παίρνει ευχαρίστηση από αυτό.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.672
Πόντοι
6.256
ναι θέλω να είμαι αρεστός μπούφο...γιαυτό έχω τσακωθεί με σχεδόν όλους :headbang:

όχι μόνο εσύ το ξέρω...είναι και άλλοι 3-4 ψυχανόμαλοι όπως εσύ...όλως τυχαίως όλοι λέτε τις ίδιες σκατοψυχιές και ανταλλάσσετε λαικς μεταξύ σας...όλως τυχαίως από τα χιλιάδες μέλη εδώ είστε 5 όλοι και όλοι.

Όπως είπα και στον άλλον το επιστήμονα αυτά που γράφεις σε προσδιορίζουν και σε περιγράφουν άσχετα αν είναι ''ανώνυμα" οπότε όταν ξελογκάρεις από δω παραμένεις ο ίδιος μπάρμπας που χλευάζει μια μάνα που έχασε το παιδί της και παίρνει ευχαρίστηση από αυτό.
Συνεχισε να προσπαθεις να κανεις ανθρωπινη συζητηση με μια τιποτενια κουραδα....ο πιο σκατοψυχος και πικροχολος στον κοσμο δεν θα κοροιδευε και θα γελαγε με ανθρωπους που χασανε τα παιδια τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.530
Πόντοι
5.506

Όταν θα βγεις παραέξω θα καταλάβεις ότι ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ την κράζει ο περισσότερος κόσμος. Και φυσικά ο περισσότερος φατούρος πέφτει στη Κωσταντοπουλου γιατί αυτή είναι η υπαίτια για όλα αυτά.
Σου το γράφω τελευταία φορά τούμπανο μήπως και καταλάβεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΩΝ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.330
Πόντοι
6.256
Όταν θα βγεις παραέξω θα καταλάβεις ότι ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ την κράζει ο περισσότερος κόσμος. Και φυσικά ο περισσότερος φατούρος πέφτει στη Κωσταντοπουλου γιατί αυτή είναι η υπαίτια για όλα αυτά.
Σου το γράφω τελευταία φορά τούμπανο μήπως και καταλάβεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΩΝ.
Φαντάσου σε τρώγλη, στάβλο βόθρο ζούσες και ζεις...για να το πιστεύεις αυτό....ότι ο περισσότερος κόσμος μιλάει έτσι για έναν συνάνθρωπο του. Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση γιατί και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που ευθύνονται οι συχωριανοί σου είχες να πεις ''ε μωρέ αυτά πάντα γίνονταν"

Φαντάσου με τι κόσμο συναναστρέφεσαι και πως έχεις βγει έτσι...ώστε στα 60 σου να μη μπορείς να διαχωρίσεις τι είναι για πλάκα και τι όχι...και να μιλάς σαν αχθοφόρος για μια γυναίκα που έχει το ακαταλόγιστο.

Δεν ξέρω πραγματικά κανέναν που να εκφράζεται έτσι όπως εσύ για τους γονείς αυτούς....ξέρω να διαφωνούν αλλά όχι αυτά που γράφετε εσείς εδώ μέσα

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Ζ

Ακομα κανεις διαλογο με τον τρυπιο αποτυχημενο;

Θα σου εξηγησω λιγακι τι παιζει με αυτον μιας και εισαι νεος....μιλαμε για ενα ακοινωνητο ναυαγιο της ζωης που εχει αποτυχει στα παντα.Σαν ανθρωπος,σαν αντρας και σαν διαδικτυακη περσονα.

Οταν βλεπει λοιπον ανθρωπους σαν τη Καρυστιανου δηλαδη ανθρωπους εξυπνους,δυναμικους και παθιασμενους να υπερασπιζονται τα ιδανικα και τις αξιες τους αυτη η κακιασμενη γεροντολουγκρα σκυλιαζει....γιατι αυτοι οι ανθρωποι του θυμιζουν ποσο λιγος και ασημαντος ειναι.Ενας γελοιος κακομοιρης που δεν ασχολειται κανενας μαζι του....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, αληθεύει ό,τι είπες καθώς άνθρωπος με διψήφιο αριθμό δείκτη νοημοσύνης δεν παίζει να ξεφούρνιζε τέτοιες κουβέντες γενικότερα..

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Εμένα τύπε, μάντεψε, στ αρχιδια μου τι θα γίνει με τα αιτήματα της, αν έγιναν τοξικολογικές όπως λέγατε κάποτε αλλά πετάχτηκαν ενώ δεν προβλεπόταν, αν γίνουν (ξανά) τώρα, ας γίνει ότι θέλει. Αυτή, καλώς ή κακώς έφτασε να γίνει για κάποιους ηρωίδα, για τους πολλούς ένας μεταφερόμενος θίασος στα χέρια κάποιων καλοθελητών.
Αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου που είναι μακράν αντίθετος με την λογική ενός κοινού θνητού.

Μήπως παίζει να είσαι κάποιου είδους ζώον;;!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.530
Πόντοι
5.506
Φαντάσου σε τρώγλη, στάβλο βόθρο ζούσες και ζεις...για να το πιστεύεις αυτό....ότι ο περισσότερος κόσμος μιλάει έτσι για έναν συνάνθρωπο του. Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση γιατί και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που ευθύνονται οι συχωριανοί σου είχες να πεις ''ε μωρέ αυτά πάντα γίνονταν"

Φαντάσου με τι κόσμο συναναστρέφεσαι και πως έχεις βγει έτσι...ώστε στα 60 σου να μη μπορείς να διαχωρίσεις τι είναι για πλάκα και τι όχι...και να μιλάς σαν αχθοφόρος για μια γυναίκα που έχει το ακαταλόγιστο.

Δεν ξέρω πραγματικά κανέναν που να εκφράζεται έτσι όπως εσύ για τους γονείς αυτούς....ξέρω να διαφωνούν αλλά όχι αυτά που γράφετε εσείς εδώ μέσα
Καλά, εντάξει, συνέχισε να ζεις το όνειρο σου. Το με τι κόσμο συναναστρέφομαι δεν έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις όποτε κλασσικά ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Εδώ πιστεύεις πως είμαι 60 και δείχνεις και σχεδόν σίγουρος για αυτό. Μάλλον δεν έχεις βγει από το σπίτι και δεν έχεις ακούσει κανέναν να εκφράζεται για τη ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

Συνέχισε την καυλαντα με το σκουπίδι που εύχεται ψόφους σε παιδάκια, για εκεί είσαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.530
Πόντοι
5.506
Ναι, αληθεύει ό,τι είπες καθώς άνθρωπος με διψήφιο αριθμό δείκτη νοημοσύνης δεν παίζει να ξεφούρνιζε τέτοιες κουβέντες γενικότερα..
Έλα κλωναρακο, στην παρέα σου.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-30, 17.25.59.png

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.463
Πόντοι
6.255
Φιλαράκι, έχει χάσει το 7% του σωματικού του βάρους, στο 10% μιλάμε για μόνιμες βλάβες..

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόμπλεξ και γιατί το «κατά» σε αυτή την υπόθεση η οποία ήταν ξεκάθαρα έγκλημα-δολοφονία.
Φιλαράκι, 15 ημέρες απεργία πείνας, χάνεις πολύ παραπάνω από το 7% του σωματικού βάρους. Μάλλον είσαι βοηθός-πιστολάκι κομμώτρια

Π

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom