barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.381
- Πόντοι
- 5.506
Τι ξέρω εγώ ρε ναυάγιο;πατα το κουμπι αφου ειναι κλωνος ξερεις εσυ
Τι ξέρω εγώ ρε ναυάγιο;πατα το κουμπι αφου ειναι κλωνος ξερεις εσυ
Να και ο ντιγκιντάνγκας....βγήκε από την σπηλιάΟ Μπαρόκ γαμαει με τον κωλο οπότε λίγο δύσκολο
Εσύ μωρή ινδιανα ακόμα με όπισθεν πας?
οτι εισαι σκατοψυχος και καραγκιοζης εστελνες πμ για βοηθεια καποτεΤι ξέρω εγώ ρε ναυάγιο;
γιατί δίνεις tips στους ερασιτέχνες?Έχεις ξαναδεί 15 μερες απεργό πείνας να στέκεται όρθιος με τα χερια στις τσέπες και να δίνει συνέντευξη;;; Βαλτε ρε καθυστερημένα ζωα δυο άτομα να τον υποβαστάζουν ετσι για τα ματια του κοσμου!!
εσυ τα λες μονος σου...τι κοσμος μπορει να ειναι αυτος που μαζευεται στα καφενεια και χλευαζει καποια που πεθανε το παιδι της? απόπατος προφανώς.Καλά, εντάξει, συνέχισε να ζεις το όνειρο σου. Το με τι κόσμο συναναστρέφομαι δεν έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις όποτε κλασσικά ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Εδώ πιστεύεις πως είμαι 60 και δείχνεις και σχεδόν σίγουρος για αυτό. Μάλλον δεν έχεις βγει από το σπίτι και δεν έχεις ακούσει κανέναν να εκφράζεται για τη ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.
Συνέχισε την καυλαντα με το σκουπίδι που εύχεται ψόφους σε παιδάκια, για εκεί είσαι.
Ναι είναι πρωτοφανές για τους γιδοβοσκούς....καφενείο της χαράςΒγήκε σε μια εκπομπή ένας τέτοιος και είπε ότι : το ότι δεν έγινε τοξικολογική ανάλυση στα απομεινάρια των ανθρώπων είναι όχι απλά παράτυπο αλλά και πρωτοφανές για τα χρονικά. Επίσης είπε ότι πάλι ήταν λάθος και παράτυπο το δοθεί εντολή να τότε να καταστραφούν τα δείγματα και ότι όποιος έδωσε την εντολή πρέπει να λογοδοτήσει σήμερα καθώς οι απαντήσεις αυτές έπρεπε να εμπεριέχονται στην δικογραφία.
Ούτε η "σύγκρουση" είναι αιτία θανάτου από μόνη της.
Μην περιμένεις να ασχοληθεί κανένας με αυτά...θέλουν να ξεκινήσει η δίκη με τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους και τις συγκεκριμένες κατηγορίες.
Όταν λέω θέλουν εννοώ τους παράγοντες όχι τους γίββωνες εδώ.
Tι λες ρε πανηλιθιε που έχουν στηθεί εδώ μέσα άπειρες ομαδικές συνομιλίες "ελάτε να την πέσουμε στο μπαρόκ" "ψηφίστε το μπαρόκ" και το λουρί της μάνας τους.οτι εισαι σκατοψυχος και καραγκιοζης εστελνες πμ για βοηθεια καποτε
Αν δεν έχεις συναντήσει κανέναν εκεί έξω να λέει "εντάξει, έχασε το παιδί της αλλά έχει καταντήσει περίγελος και δεκανίκι της μουρλής, ενώ όλοι οι άλλοι ακολουθούν τη νόμιμη οδό αξιοπρεπώς", μήπως πρέπει επιτέλους να το ρίξεις λίγο έξω και να μην είσαι σπίτι-δουλεια-σπιτι;εσυ τα λες μονος σου...τι κοσμος μπορει να ειναι αυτος που μαζευεται στα καφενεια και χλευαζει καποια που πεθανε το παιδι της? απόπατος προφανώς.
το 60 εσεις το γραψατε πριν....ε στα παπαρια μου οσο και να εισαι μπάρμπας τέλος πάντων μεγάλος άνθρωπος που θα έπρεπε να εχεις λιγο παραπάνω συναίσθηση του τι γράφεις. Τώρα κατάλαβες?
οχι πιστεψε με και με ατομα της ηλικιας μου και με μεγαλυτερους που εχω μιλησει δεν εχω συναντησει κανεναν να λεει αυτα τα σκατα που γράφεις εσυ.
Τραβα γαμησου σκουπιδι....καλα σε ελεγε μουνοπανο ο Τεας.Αν δεν έχεις συναντήσει κανέναν εκεί έξω να λέει "εντάξει, έχασε το παιδί της αλλά έχει καταντήσει περίγελος και δεκανίκι της μουρλής, ενώ όλοι οι άλλοι ακολουθούν τη νόμιμη οδό αξιοπρεπώς", μήπως πρέπει επιτέλους να το ρίξεις λίγο έξω και να μην είσαι σπίτι-δουλεια-σπιτι;
ωπ....καλώς τον δραπέτη του ΧαϊδαρίουΝαι είναι πρωτοφανές για τους γιδοβοσκούς....καφενείο της χαράς
Π
Έλα κλωναρακο, στην παρέα σου.
![]()
Μου την πέσανε όλα τα φασιστάκια μαζί.. χαχαχαΦιλαράκι, 15 ημέρε απερργία πείνας, χάνεις πολύ παραπάνω από το 7% του σωματικού βάρους. Μάλλον είσαι βοηθός-πιστολάκι κομμώτρια
Π
ρε καραγκιοζη εγω δεν εκανα ποτε κολεγια εδω μεσα και καποια στιγμη αν εγινε(απο λαθος) εκοψα ..εσυ ομως παντα ησουν μαλακας και μπουστηςTι λες ρε πανηλιθιε που έχουν στηθεί εδώ μέσα άπειρες ομαδικές συνομιλίες "ελάτε να την πέσουμε στο μπαρόκ" "ψηφίστε το μπαρόκ" και το λουρί της μάνας τους.
Άντε τραβά κάνε παρέα και 'σύ στο αναρχιδο που εύχεται ψόφους σε παιδάκια μαλακα.
Η μουρλή είναι η Κώνσταντοπουλου αναρχιδο σκουπίδι. Ούτε τα βασικά δε μπορείς αληταρά.Τραβα γαμησου σκουπιδι....καλα σε ελεγε μουνοπανο ο Τεας.![]()
Ε ναι, το κωλαράκι σου έχει γίνει σπήλαιοωπ....καλώς τον δραπέτη του Χαϊδαρίου
σε ψάχνουν ακόμα ε?
Μωρή πουτανίτσα ινδιάνα πάλι εδώ ήρθες, δε χόρτασες ξεφτίλισμα, χύσια και γαμήσι και θες κι άλλο; Τι σκέφτηκες πάλι να πεις μαζί με την μπαρόκα @barock και τα λοιπά πουτανάκια της ΟΑ του μπου για την Καρυστιανού και τον Ρούτσι; Προς το παρόν είπατε ότι είναι είναι για ένα γαμήσι και μετά κατούρημα, ότι είναι ανάξια μάνα, ότι ο Ρούτσι είναι γυφταλβανός, χαμηλής νοημοσύνης, και κάνει τη δίαιτα του ανανά.Να και ο ντιγκιντάνγκας....βγήκε από την σπηλιά
Και ποτέ "έστελνα πμ για βοήθεια" ρε καρναβάλι;ρε καραγκιοζη εγω δεν εκανα ποτε κολεγια εδω μεσα και καποια στιγμη αν εγινε(απο λαθος) εκοψα ..εσυ ομως παντα ησουν μαλακας και μπουστης
Σορρυ φίλε, την έπαιζα και έγραφα γρήγορα με το ενα χερι....καταλαβαίνεις....κεκτημενη ταχυτητα.Μου την πέσανε όλα τα φασιστάκια μαζί.. χαχαχα
Ηρεμήστε παιδιά, ένας ένας να προλάβω να αλλάξω και την ορθογραφία να συνεννοηθούμε.
Λυπών, πήται μου τόρα που μηλάμαι την ήδυα γλόσα.
Χαχαχαχα
Όχι περίγελος δεν έχω ακούσει να λέει κανένας....και αυτό είναι το πιο light από αυτά που έχεις πει εσύ....ούτε έχω ακούσει κανέναν να την χλευάζει μόνος του ή ομαδικά όπως κάνετε εσείς εδώ τα μόγγολα.Αν δεν έχεις συναντήσει κανέναν εκεί έξω να λέει "εντάξει, έχασε το παιδί της αλλά έχει καταντήσει περίγελος και δεκανίκι της μουρλής, ενώ όλοι οι άλλοι ακολουθούν τη νόμιμη οδό αξιοπρεπώς", μήπως πρέπει επιτέλους να το ρίξεις λίγο έξω και να μην είσαι σπίτι-δουλεια-σπιτι;
Και ποτέ "έστελνα πμ για βοήθεια" ρε καρναβάλι;
ρε καραγκιοζη εδω μου ειχες πει την ιστορια της ζωη σου ποσο χρονων εισαι και απο ποιο νησι ηλιθιε βλακα γιατι καποτε εγλυφες μια παρεα και ηθελες να χωθεις ζωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονΚαι ποτέ "έστελνα πμ για βοήθεια" ρε καρναβάλι;
εσένα σου έχουν κάνει θεραπεία με ηλεκτροσόκ ή όχι ακόμα καλέ μου φίλε?Ε ναι, το κωλαράκι σου έχει γίνει σπήλαιο