Νέα

Σεξοτουρισμός στη Σκανδιναβία (Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ισλανδία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reporter john
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.794
Πόντοι
16.631
Τρένο σας πάω εσένα τον αθηναιο και τον βλακμαν μαζί
Εδώ δεν χετε τα κότσια να τη πέφτει ένας πάρα κάθεται μαζική τόσο ξεφτυλισμενα στρακια είστε
Σου είπα τη θεωρεία και μέθοδο κμαν θα τη στείλω στο κάλαθο δεν αχρήστων
Δεν σου αρέσει χοροπηδα δεν αρέσει του Αθηναίου να πάει να μαμηθεί
μας εχεις ματωσει τις ψωλες αιμα βγαζουνε σταματα λιγο να παρουμε δυναμεις

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
ενταξει ρε συ ειναι ενα τιποτα,η ζωη του ειναι οι περσονες που δημιουργει εδω και που και που του ξεφευγουν αληθειες
χρυσα φλουρια,αυτοβελτιωσεις,τραβελια ασιατικα,ψεμματα,αρνησεις,π.μ. πουστικα που βριζει και επειδη ΔΕΝ μπορει να εχει μια σχεση με κοπελα ζηταει πιτστεοντας οτι θα με εκνευρισει την γυναικα μου κλπ
υγ επειδη τον ξεφτυλισαν που εγραφε μαλακιες ο γυναικωτος για την γυναικα μου σταματησε δημοσια και στελνει πμ
ΔΕΝ καταλαβαινει οτι γελαω με τα χαλια του και την κακομοιρια του και την πουστικη ψυχη του:coffee:
Παραδέξου ότι είσαι μια κοτα και στο ραντεβού εκείνο δεν είχες τα κότσια να έρθεις
Πες το δεν είναι κακό όλοι θα σου φερθούν με επιείκεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μας εχεις ματωσει τις ψωλες αιμα βγαζουνε σταματα λιγο να παρουμε δυναμεις
Άστα αθηνακι είσαι μάπα το καρπούζι στο λέω και υπογράφω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Τρένο σας πάω εσένα τον αθηναιο και τον βλακμαν μαζί
Εδώ δεν χετε τα κότσια να τη πέφτει ένας πάρα κάθεται μαζική τόσο ξεφτυλισμενα στρακια είστε
Σου είπα τη θεωρεία και μέθοδο κμαν θα τη στείλω στο κάλαθο δεν αχρήστων
Δεν σου αρέσει χοροπηδα δεν αρέσει του Αθηναίου να πάει να μαμηθεί

Παραδέξου ότι είσαι μια κοτα και στο ραντεβού εκείνο δεν είχες τα κότσια να έρθεις
Πες το δεν είναι κακό όλοι θα σου φερθούν με επιείκεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άστα αθηνακι είσαι μάπα το καρπούζι στο λέω και υπογράφω
Μωρή κότα δίπλα ήμουν στη Πράγα και εξαφανίστηκες , παλιαδερφη

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Μωρή κότα δίπλα ήμουν στη Πράγα και εξαφανίστηκες , παλιαδερφη
Ρε μάθε που είναι η Πράγα βοιδαρε
Το μπρνο με τη Πράγα έχουν απόσταση
Και εγώ τώρα διακοπαρω στο κοσιτσε ανιδεε ασχετε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Ρε μάθε που είναι η Πράγα βοιδαρε
Το μπρνο με τη Πράγα έχουν απόσταση
Και εγώ τώρα διακοπαρω στο κοσιτσε ανιδεε ασχετε
Έγραψα ότι θα έρθω εγώ ρε μπινε

Αλλά εδώ δε ξέρεις ελληνικά θα ξέρεις αγγλικά για να δουλέψεις στο Μπρνο, πακιστανικό απόβρασμα ;

Πάνω σου χεστηκες μωρή λουγκρα

Το κοσιτσε είναι γεμάτο γυφτους, η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα γυφτων. Μήπως δεν είσαι Αλβανός και είσαι απλά γύφτος ; Για αυτό είσαι φίλος με το Λακη μωρή λινάτσα ;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Ποιους ανθρώπους του μόχθου μωρη γλυφολινατσα της άνω βλαχοστερνας...
Αυτός πάει και εκμεταλλευεται φτωχά κορίτσια και σκάει αμυθητα πόσα για να τα έχει και να τα μοστράρει εδώ μέσα ότι είναι σπόνσορας καμακας και καουμπόης ενώ στην ουσία πληρώνει κοινές κοπέλες για να βγάζει τα αρρωστημένα γούστα του
Αυτός μέχρι και με το Λαμπραντόρ σε ένα όργιο ασελγησε
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι καινούργιοι; στο νήμα του κατμαν οπαδοποιουνται και σηκώνουν λάβαρα μάχης και ξίφη για χάρη του νηματοθετη. Μήπως ταυτίζονται με αυτόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της περσόνας του κ παθιάζονται; Εάν ναι - τότε είναι τραγικό. Βρήκαν άνθρωπο να ταυτιστούν / Απο την άλλη αφήνουν υπονοούμενα κ βάζουν ταμπελες σε 'άλλους' (περι φουστας μπουζας) λες κ το (@υτιστικο) Τοτέμ τους που του μουλιάζουν τη σουφρα με την γλώσσα (μπορεί κ με κάτι άλλο) οι σεξεργάτριες- δεν κεινει υποψίες για: (ένα λάσο στο Ελ πάσο). Αφου ακόμη κι εκεί δεν του κάνει Κούκου ούτε με γερανό. Υπάρχουν φωτό για αποδείξεις σε παλαιότερα νήματα που είχε αναρτήσει- δία του λόγου το αληθές- τα λαγωνικα του σάιτ μπορούν να ανατρέξουν κ να βρουν τα πάντα εκεί .Ακόμη κ την φωτό με την κουράδα στο στόμα.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Έγραψα ότι θα έρθω εγώ ρε μπινε

Αλλά εδώ δε ξέρεις ελληνικά θα ξέρεις αγγλικά για να δουλέψεις στο Μπρνο, πακιστανικό απόβρασμα ;

Πάνω σου χεστηκες μωρή λουγκρα

Το κοσιτσε είναι γεμάτο γυφτους, η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα γυφτων. Μήπως δεν είσαι Αλβανός και είσαι απλά γύφτος ; Για αυτό είσαι φίλος με το Λακη μωρή λινάτσα ;
Ρε μαλακά εσύ δεν ξέρεις ούτε που πέφτει το μπρνο ούτε που πέφτει το κοσιτσε ψάχνοντας πας στο διαδίκτυο οπως ο μέντορας σου ο κοντοκαουμποης
Το ίντερνετ σου είπε ότι το κοσιτσε έχει γύφτους και τι?είναι μια πόλη 230χιλιαδων έχει από όλα,τι θες να πεις μωρή βλαμμένη?
Ψάχνεις να βρεις κάτι να λες συνέχεια εδώ μέσα γιατί σου θιξαμε τον μέντορα μωρή παρδαλη πρεζου.
Πάρτε χαμπάρι τον ανώμαλο τον κοντό θα τον κάνω ρόμπα συνεχώς γιατί κοιτάει να εκμεταλλευεται ανθρώπους,όσο εσύ θα τον στηρίζεις και ο αλλος ο χεστης ο Αθηναίος τόσο σκατο θα τρώτε και εσείς.

Συνημμένα

• Screenshot_20251009_142908.jpg
    Screenshot_20251009_142908.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.794
Πόντοι
16.631
Ρε μαλακά εσύ δεν ξέρεις ούτε που πέφτει το μπρνο ούτε που πέφτει το κοσιτσε ψάχνοντας πας στο διαδίκτυο οπως ο μέντορας σου ο κοντοκαουμποης
Το ίντερνετ σου είπε ότι το κοσιτσε έχει γύφτους και τι?είναι μια πόλη 230χιλιαδων έχει από όλα,τι θες να πεις μωρή βλαμμένη?
Ψάχνεις να βρεις κάτι να λες συνέχεια εδώ μέσα γιατί σου θιξαμε τον μέντορα μωρή παρδαλη πρεζου.
Πάρτε χαμπάρι τον ανώμαλο τον κοντό θα τον κάνω ρόμπα συνεχώς γιατί κοιτάει να εκμεταλλευεται ανθρώπους,όσο εσύ θα τον στηρίζεις και ο αλλος ο χεστης ο Αθηναίος τόσο σκατο θα τρώτε και εσείς.
βλεπω πρωι πρωι Σαλαμουνα αδελφη μπηκες να εισπραξεις φλοκια
ας ειναι δεν θα σου χαλασουμε χατηρι

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
βλεπω πρωι πρωι Σαλαμουνα αδελφη μπηκες να εισπραξεις φλοκια
ας ειναι δεν θα σου χαλασουμε χατηρι
Γίνε άντρας ρε επιτέλους, χεστη.
Άλλη φορά στα φλωροραντεβου να έρχεσαι και να μην κάνεις τη κλωσα,όταν θα έρθω Ελλάδα θα σου πω που θα είμαι αλλά θα υπογράψεις συμβόλαιο ότι σε περίπτωση κατάγματος η οτιδήποτε άλλων φέρεις εσύ ευθύνη,να μη σε πληρώνω και για ανθρωπο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.794
Πόντοι
16.631
Γίνε άντρας ρε επιτέλους, χεστη.
Άλλη φορά στα φλωροραντεβου να έρχεσαι και να μην κάνεις τη κλωσα,όταν θα έρθω Ελλάδα θα σου πω που θα είμαι αλλά θα υπογράψεις συμβόλαιο ότι σε περίπτωση κατάγματος η οτιδήποτε άλλων φέρεις εσύ ευθύνη,να μη σε πληρώνω και για ανθρωπο
Σαλαμουνα μου ναι μην ανησυχεις οτι πεις
το εριξες στα ΒΑΡΙΑ χαπια η ακομα ρε τυχαρπαστο μηδενικο;
θα γαμηθεις,θα λοιδωρηθεις γιατι εισαι αυτιστικος ψευτης,μπινες,αρρωστακι,ξεφτυλας και παρθενος :coffee:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Σαλαμουνα μου ναι μην ανησυχεις οτι πεις
το εριξες στα ΒΑΡΙΑ χαπια η ακομα ρε τυχαρπαστο μηδενικο;
θα γαμηθεις,θα λοιδωρηθεις γιατι εισαι αυτιστικος ψευτης,μπινες,αρρωστακι,ξεφτυλας και παρθενος :coffee:
Καλά όταν με δεις μπροστά ετοιμάσου για γερες καρπαζιες θα σου βάλω και στα μπατζάκια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.794
Πόντοι
16.631

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
γιατί ντρέπεσαι που είσαι γύφτος ;

Γύφτος και πουστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom