Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Έτσι όπως το σκέφτομαι, λέει: κάντε μία προκαταρκτική λ..χ. για 259 (ότι κάποιοι δεν έκαναν κάτι καλά εκ προθέσεως για να βλάψουν κλπ κλπ κλπ- μπούρδες κατά βάση). Και μετά θ βγει μία διάταξη που θα πει: όλα καλά- δεν έχουμε να ψάξουμε κάτι παραπάνω- αρχείο.

Είναι εντελώς τρίπλα. Και φυσικά δε συνιστά επανεκκίνηση της κύριας ανάκρισης.
Μπούμερανγκ θα γυρίσει. Δεν ξέρω πώς, αλλά σε κακό θα βγει αυτή η ντρίμπλα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.926
Πόντοι
3.936
Εγω δεν μπορω να καταλαβω που εγκειται η παρανομια των γονιων που ζητανε τοξικολογικες εξετασεις για τα χαμενα παιδια. Εκτος αν στις αρχικες πραγματογνωμωσυνες των ιατροδικαστων αναφεροταν η αιτια της απανθρακωσης, φερ ειπειν τα ελαια συλικονης.
Εάν θυμάμαι καλά τα δείγματα τα κατέστρεψαν φαστ τρακ

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.877
Πόντοι
6.495
Μπούμερανγκ θα γυρίσει. Δεν ξέρω πώς, αλλά σε κακό θα βγει αυτή η ντρίμπλα.
Όταν ανοίγεις ένα φάκελο δικογραφίας, ξεκινάς κάτι άλλο από την αρχή. Και αυτό όταν ξεκινήσει, δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.270
Πόντοι
5.506
Γιατι χτυπαει στο συναισθημα κατευθειαν ολους τους ελληνες ρε συ..... Κανεις δεν μενει ασυγκινητος σε κατι τετοιο, και στην αρχη μενεις μαλακας, δεν ειναι δυνατον... Μετα θες να τα κανεις ολα πουτανα - οταν πρωτοακουσα τον σταθμαρχη να μιλαει, ετσι κ ειχα χασει εγω παιδι, του εδινα 24 ωρες ζωη.... Με τα σε πιανει αγανακτηση, απελπισια, οργη, πικρα, ολα μαζι, αλλα αυτο πρεπει να κρατησει λιγο γιατι το χανεις το μυαλο σου, κολλαει εκει κ δεν πας παρακατω.
Κανεις δεν θελει να παραδεχθει την πραγματικοτητα που εχει συμβει κ ξεγελαει το μυαλο του με θεωριες γιατι δεν μπορει να κατανοησει πως ειναι δυνατον να συνεβη κατι τετοιο.....
Τα παιδακια τοτε στα Τεμπη με το λεωφορειο τα θυμασαι? Σχεδον αποκεφαλιστηκαν 23 ατομα.... Και μετα απο χρονια 2 επιζωντες αυτοκτονησαν... Μετα απο αυτο ξεκινησαν να φτιαξουν τη σηραγγα.....και δεν ελεγαν τοτε για υπουργους, πρωθυπουργους και αλλα... Ομως ο οδηγος της νταλικας οδηγουσε ωρες, ελλιπη μετρα αφαλειας στο φορτιο, η ιδιοκτητρια της εταιρειας μπηκε κι αυτη μεσα νομιζω...... Βλεπεις το πατερν? Σου θυμιζει κατι?
οχι ρε μαν δεν το βλεπω....
δεν υπηρξε τοτε υπουργος να λεει οτι ειναι ντροπη και ντρπομαι που δεν υπαρχει ασφαλεια στα τραινα...εσυ βλεπεις αυτο το πατερν?
βλεπει ακομα και η πιο "αθωα¨περιπτωση ενας σταθμαρχης ας πουμε οτι φταιει για ολα εχει να κανει με το κομματικο μπουρδελοκρατος που εχουμε?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Θυμασαι τη παλιοαδερφαρα που του βριζανε συνεχεια τη μανα και εξοργιζοταν;Παλι αφηνει υποννουμενα για τη δικια μου παντα σαν πουστρακι βεβαια....
Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα. Μπαίνει κάποιος και λέει ότι οι γονείς μου είναι τόσο άχρηστοι που δε μου έμαθαν τίποτα.
Εγώ δεν πιάνω ποτέ άλλο πρόσωπο στο στόμα. Ειδικά γονείς. Αν θέλω να σε βρίσω δε χρειάζομαι άλλους. Μια χαρά μπινελικωνω εσένα. Και ρίξε κι εσύ όσα μπινελικια θέλεις. Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ μεγάλη αναρχιδιά. Κι εχω υπερασπιστεί και ανθρώπους που έχω βριστεί όταν έπιασαν δικούς τους στο στόμα.
Μπαίνουν λοιπόν κάποια κλασσικά πουστρακια από κάτω και κάνουν λάικ.
Τα ίδια πουστρακια όμως, όταν σκάσει στραβή και πιάσει κανείς τους δικούς τους γονείς στο στόμα, ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος

αν οι τοξικολογικές προβλέπονταν να γίνουν αμέσως μετά το ατύχημα πριν την ταφή...και δεν έγιναν παράτυπα

πως είναι δυνατόν τα αποτελέσματα (τώρα) να μην σχετίζονται με την υπόθεση?

Δηλαδή εμ δεν έγιναν παρ΄τυπα τώρα δεν πρέπει να γίνουν ποτέ?
Άλλο λέω ρε συ.
Λέω ότι έχω αμφιβολίες εάν δικονομικά μπορεί η δικογραφία της δήθεν προκαταρκτικής να "μπει" μέσα στη δικογραφία των Τεμπών.
Είναι λίγο τεχνικό και λίγο εξειδικευμένο το θέμα, δεν έχει σχέση με το εάν το ένα ζήτημα σχετίζεται με το άλλο.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.485
Πόντοι
10.446
Πώς έγινε αποδεκτό το αίτημα της εκταφής των νεκρών αφού δεν είχε κατατεθεί ποτέ τέτοιο αίτημα;

ο μουλος μας εχει γαμησει στης αντιφασεις....τι? οχι?
Δεν εχω ιδεα ρε, που να ξερω? Θα μαθευτει ομως, κρυφο θα μεινει??

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.270
Πόντοι
5.506
Όταν ανοίγεις ένα φάκελο δικογραφίας, ξεκινάς κάτι άλλο από την αρχή. Και αυτό όταν ξεκινήσει, δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει...
οτι εσυ και οι μισες κωλοτρυπιδες που γλυφεις χωρις μισθο μαλιστα θα πατε φυλακη

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.485
Πόντοι
10.446
οχι ρε μαν δεν το βλεπω....
δεν υπηρξε τοτε υπουργος να λεει οτι ειναι ντροπη και ντρπομαι που δεν υπαρχει ασφαλεια στα τραινα...εσυ βλεπεις αυτο το πατερν?
βλεπει ακομα και η πιο "αθωα¨περιπτωση ενας σταθμαρχης ας πουμε οτι φταιει για ολα εχει να κανει με το κομματικο μπουρδελοκρατος που εχουμε?
Ρε συ 50 ατομα θα πανε δικαστηριο κ το κρατος, αυτο υπαρχει εδω κ 200 χρονια... Τωρα ειδαμε ρην κομματοκρατια? Οποιος ανεβαινει στην καρεκλα ξηλωνει τους προηγουμενους....

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.877
Πόντοι
6.495
οτι εσυ και οι μισες κωλοτρυπιδες που γλυφεις χωρις μισθο μαλιστα θα πατε φυλακη
Έχεις μία ευκαιρία να μάθεις κάτι να ξεστραβωθείς αγράμματε, και πετάγεσαι σαν τσουτσού να μιλήσεις για γλειφοκώλια γιατί προφανώς σε αυτά ειδικεύεσαι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Άλλο λέω ρε συ.
Λέω ότι έχω αμφιβολίες εάν δικονομικά μπορεί η δικογραφία της δήθεν προκαταρκτικής να "μπει" μέσα στη δικογραφία των Τεμπών.
Είναι λίγο τεχνικό και λίγο εξειδικευμένο το θέμα, δεν έχει σχέση με το εάν το ένα ζήτημα σχετίζεται με το άλλο.
Ο Άρειος Πάγος δεν έβγαλε ένα σεντόνια και έλεγε ότι κατά την ακροαματική διαδικασία μπορούν να προστεθούν ότι στοιχεία και ζητήματα θέλει ο καθένας και να μην ανησυχεί κανείς όλα θα συζητηθούν?

Δεν ξέρω τι εννοείς με αυτό που περιγράφεις προφανώς....

αλλά ισχύει ή δεν ισχύει ότι έπρεπε να γίνουν τοξικολογικές αλλά δεν έγιναν και καταστράφηκαν τα δείγματα παράτυπα?

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.270
Πόντοι
5.506
Ρε συ 50 ατομα θα πανε δικαστηριο κ το κρατος, αυτο υπαρχει εδω κ 200 χρονια... Τωρα ειδαμε ρην κομματοκρατια? Οποιος ανεβαινει στην καρεκλα ξηλωνει τους προηγουμενους....
μιλας σαν μαλακας νδκρατης και σορυ που στο λεω...δεν δικαολογω κανεναν πια να μου λεει αυτα γινονται 200 χρονια τωρα....ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ....τι παει λαθος?
εγω δεν θελω να ανηκω στον πιο ηλιθιο λαο του πλανητη πια...βαρεθηκα
υποστηριξτε κουλη θα σας γαμαει ο ερντογαν -καλα αυτο ευκολα- και ολος ο κοσμος για παντα επειδη νομιζεται οτι εισαστε απογονοι του σωκρατη ενω στην πραγματικοτητα εισαστε απογονοι του σουλειμαν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις μία ευκαιρία να μάθεις κάτι να ξεστραβωθείς αγράμματε, και πετάγεσαι σαν τσουτσού να μιλήσεις για γλειφοκώλια γιατί προφανώς σε αυτά ειδικεύεσαι.
ρωτα την μαμα σου

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.485
Πόντοι
10.446
αφου ειναι πεντακαθαροι οι πουτανας γιοι ΓΙΑΤΙ φοβουνται να κανουν τις εκταφες ρε μουνοπανα, θα μας απαντησετε; Τοσες μερες που ξυνουμε τα αρχιδια μας, τοσους μηνες που τους παρακαλαει ο Παυλος Ασλανιδης (εκτος απο το Ρουτσι), γιατι λενε οχι; Αμα δεν εχουν χεσμενη την φωλια τους γιατι αρνουνται τοσο πεισματικα τις τοξικολογικες; Γιατι δεν τα τριβουν στα μουτρα της Ζωιτσας και οποιου αλλου θελει να τους ριξει;

τοσες γαμημενες μερες σε αυτο το νημα παιζουμε την κολοκυθια. γιατι να γινει εκταφη; γιατι να μην γινει; και γιατι να γινει; και γιατι να μην γινει;
Οι γονεις των νεκρων ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ την κυβερνηση οτι αποκρυπτει στοιχεια. Το μπαλακι περναει στην κυβερνηση να αποδειξει οτι ειναι καθαρη. ή να το θεσω ορθοτερα, για να τιμησω το τεκμηριο της αθωοτητας, οι γονεις πρεπει να αποδειξουν οτι η κυβερνηση εχει κανει συγκαλυψη, αλλα η διαδικασια κωλυεται χωρις σοβαρη δικαιολογια απο την κυβερνηση ή/και την δικαιοσυνη.

Μονο ενα τελειωμενο κομματοσκυλο θα υποστηριζε τοσο παθιασμενα αυτην την πουτανα την κυβερνηση, μονο ενα τελειωμενο κομματοσκυλο θα πασχιζε να υπερασπιστει αυτην την μαφια απεναντι σε γονεις που εχασαν τα παιδια τους και απλα θελουν να μαθουν την αληθεια και να την πληρωσουν ολοι οι μπασταρδοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο που ηταν υπευθυνοι.
Ρε μαστορα πιωμενος εισαι? Τι με βριζεις?
Χεστηκα αν ειναι καθαροι η οχι, εγω θα το αποφασισω? Να πανε μεσα οσοι ειναι υπευθυνοι... Τα ιδια θα λεω συνεχεια? Βαριεμαι να ακουω τις ιδιες μαλακισμενες θεωριες εδω κ 2 χρονια απο τον καθε πικραμενο κ στο τελος, μου φαινεται κανεις δεν θελει να γινει η γαμω δικη.
Καθε φορα που καποιος θα θυμαται κατι θα ανοιγοκλεινουν οι ταφοι? Mια φορα γινεται η ταφη κ τελος. Αν ο μαλακας που τους εθαψε δεν εκανε ουτε τα βασικα ας τον γαμησουν κι αυτον να τελειωνουμε......

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
αλλά ισχύει ή δεν ισχύει ότι έπρεπε να γίνουν τοξικολογικές αλλά δεν έγιναν και καταστράφηκαν τα δείγματα παράτυπα?
Ρε συ, αλήθεια. Το έχω πει χιλιάδες φορές:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

Και ούτε εσύ έχεις, ούτε κανένας μας. Κανείς δεν ξέρει τι έχει μέσα αυτός ο φάκελος, πλην λίγων ανθρώπων στην Ελλάδα.

Ό,τι μαθαίνεις είναι από τα νέα, τις ειδήσεις, τα σάιτ κτλ.
Και επειδή με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς βλέπω ότι λένε από απλές ανακρίβειες έως γελοία ψεύδη, κρατάω μικρό καλάθι.
Μη φανατίζεσαι μέχρι να αποδειχθεί πλήρως ο λόγος που αξίζει να βγεις στα κάγκελα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Γιατι χτυπαει στο συναισθημα κατευθειαν ολους τους ελληνες ρε συ..... Κανεις δεν μενει ασυγκινητος σε κατι τετοιο, και στην αρχη μενεις μαλακας, δεν ειναι δυνατον... Μετα θες να τα κανεις ολα πουτανα - οταν πρωτοακουσα τον σταθμαρχη να μιλαει, ετσι κ ειχα χασει εγω παιδι, του εδινα 24 ωρες ζωη.... Με τα σε πιανει αγανακτηση, απελπισια, οργη, πικρα, ολα μαζι, αλλα αυτο πρεπει να κρατησει λιγο γιατι το χανεις το μυαλο σου, κολλαει εκει κ δεν πας παρακατω.
Κανεις δεν θελει να παραδεχθει την πραγματικοτητα που εχει συμβει κ ξεγελαει το μυαλο του με θεωριες γιατι δεν μπορει να κατανοησει πως ειναι δυνατον να συνεβη κατι τετοιο.....
Τα παιδακια τοτε στα Τεμπη με το λεωφορειο τα θυμασαι? Σχεδον αποκεφαλιστηκαν 23 ατομα.... Και μετα απο χρονια 2 επιζωντες αυτοκτονησαν... Μετα απο αυτο ξεκινησαν να φτιαξουν τη σηραγγα.....και δεν ελεγαν τοτε για υπουργους, πρωθυπουργους και αλλα... Ομως ο οδηγος της νταλικας οδηγουσε ωρες, ελλιπη μετρα αφαλειας στο φορτιο, η ιδιοκτητρια της εταιρειας μπηκε κι αυτη μεσα νομιζω...... Βλεπεις το πατερν? Σου θυμιζει κατι?
Το φορτηγό ήταν υπέρβαρο. Κι ο ιμάντας δεν άντεξε τα φορτία της σύγκρουσης και εσπασε και τα νοβοπάν έγιναν καρμανιόλες. Γι αυτό τιμωρήθηκαν κι αυτοί που το φόρτωσαν. Που και το λεωφορείο είχε θεματακια.
Τι σχέση έχει η συμπεριφορά δύο ιδιωτικών εταιρειών με το επίσημο ελληνικό κράτος, που είναι υποχρεωμένο να παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια στους δρόμους του και πήρε γενναιόδωρες χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ γι αυτό το σκοπό, χωρίς να τις κατευθύνει εκεί που έπρεπε;
Δηλαδή ο φορτηγατζής που φορτώνει πέντε τόνους παραπάνω, μπας κι αυξήσει το μεροκάματο, σου θυμίζει τον Υπουργό που κυνηγάει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για απιστία;

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.036
Πόντοι
1.406
Ξέρει κανεις αν μετά από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έχει αλλάξει κάτι στα τρένα ώστε να μην κινούνται στις ίδιες ράγες ανάποδα και να μην εξαρτάται αυτό από τον κάθε μπεκρονο βασιλη? :think:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
G1vsLllWQAAh5BB.jpeg
μας τελειωσαν οι ηλιθιοι φιλε, δεν υπαρχει τετοια δικαιολογια εδω που φτασαμε. Συνενοχα ειναι ολα αυτα τα μουνοπανα, ξερουν πολυ καλα τι κανουν, σκουπιδια της κοινωνιας που αν βγει ο αντιπαλος πολιτικος και πει "η γη ειναι στρογγυλη" εκεινοι θα γινουν Flat Earthers το ιδιο κιολας βραδυ. Υποτακτικα κομματοσκυλα με αποψεις που εμπεριεχουν μονο δολο ειναι, το αποδεικνυουν σε καθε δευτερη κουβεντα τους. Τους ειναι πιο ευκολο να δουν μια συνωμοσια της αντιπολιτευσης που εργαλειοποιει χαροκαμενους γονεις, παρα να αποδεχτουν εστω και την πιθανοτητα υπαρξης συνωμοσιας απο μια κυβερνηση με 100 αποδεδειγμενα σκανδαλα, με το πιο προσφατο να μας κανει (παλι) ρεζιλι σε ολη την ευρωπη. Μετα απο αυτο τι αλλο να συζητησεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom