troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.322
- Πόντοι
- 5.506
το 99 ειναι το περι απατεωνων?Απο αρθρα το 99 εγω το ξέρω απ εξω , αμα το εδινα εξετασεις πανελλαδικές θα περνουσα πρώτος των πρώτων![]()
το 99 ειναι το περι απατεωνων?Απο αρθρα το 99 εγω το ξέρω απ εξω , αμα το εδινα εξετασεις πανελλαδικές θα περνουσα πρώτος των πρώτων![]()
Εγώ βρίζω τον Barock;νου σου...οταν κανεις λογκ αουτ βριζει τον μπαροκ...
Νιπλη νομίζω ότι σε είπε απατεώνα...το 99 ειναι το περι απατεωνων?
το 99 ειναι το περι απατεωνων?
Εδώ στην Έλενα το έπαιζε δύσκολος,τον παρακαλαγε αλλά αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθειΔεν χρειαζομαι φακελακια ναυαγιο της ζωης για να ζησω αξιοπρεπως....δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα τον αποτυχημενο που ολη μερα τη βγαζεις εδω μεσα να παρακαλας πουτανες να σου δωσουν λιγη σημασια.![]()
Αρχιδια δουλευει αυτη η μεθοδος.. Αλλα καλο βολι σου ευχομαι...Εχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει
Θετικοτητα - Θετικοτητα - Θετικοτητα
Πηγα να γαμωσταυρισω εναν σερβιτορο προχθες και μου λεει - Οχι , δεν ειναι σωστο αυτο που πας να κανεις , εξηγησε ευγενικά το προβλημα σου και να δεις θα λυθει ..
Αρχιδια λυθηκε , αλλα τουλαχιστον μετά επαιξα λιγο με τα βυζια της και το ξεχασα οτι ειχα νευριασει με τον σερβιτορο .. οποτς ίσως και να δουλευει αυτο που λεει .. Θα σου πω παντως![]()
για το καθεστώς πτώχευσης είναιτο 99 ειναι το περι απατεωνων?
Ρε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??Κάνε το σταυρό σου μην αποκαλυφθεί καμία εκρηκτική ουσία η αν όντως είναι το άτομο αυτό μέσα και δεν είναι κάποιος άλλος.
Αυτό που έγινε τον Φλεβάρη δεν ήταν τίποτα τώρα θα κάουν όλα.
Οπότε άσε τα splatter και δες καμία βιογραφική πως φεύγουν με ελικόπτερο οι διεφθαρμένοι πρωθυπουργόι
και αφου ειναι τοσο απλο και ευκολο ρε μαν γιατι δεν τους αφηνουνε? αρα ειναι η ενοχοι η βλακεςΡε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??
για την ώρα έχει πιάσει στασίδι ο πορτοσάλτε στο τσαντίρι του σκαι και η δικτατορία της πλειοψηφίας του 20% στη βουλή και η δικαιοσύνη από πίσω,Η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 μερη. Στο πριν και να πιασει απο σταθμαρχη και να φτασει μεχρι Σπριντζη και στο μετα και να πιασει απο εισαγγελεα, πυροσβεστικη, ιατροδικαστες ανακριτες και να φτασει μεχρι εκει που πρεπει να φτασει.
για την ώρα έχει πιάσει στασίδι ο πορτοσάλτε στο τσαντίρι του σκαι και η δικτατορία της πλειοψηφίας του 20% στη βουλή και η δικαιοσύνη από πίσω,
αλίμονο στους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους και το μόνο που περιμένουν από τη ζωή είναι να τα δικαιώσουν.
Και αν υπήρχε εκρηκτική ύλη πιστεύεις θα το έλεγαν στη δημοσιότητα?Ρε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??
Θα βρεθούν μπουκαλάκια ξυλόλιο με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μητσοτάκη και έτσι θα ξεσκεπαστεί όλη η συνομωσία.Ρε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??
Δε θέλει νεπαλ...θέλει παιδεία και κοινωνική μόρφωση τρουμπ![]()
ΖΤΩ ΤΟ ΝΕΠΑΛ!
100 δικιο εχεις μαν...αλλα εοναι τοσο βρωμικα πια που πρεπει να περασει νεπαλ πρωτα. η παιδεια θα ερθει μεταΔε θέλει νεπαλ...θέλει παιδεία και κοινωνική μόρφωση τρουμπ
Να φύγουν αυτοί να ψηφίσουν οι οπεκεπέδες άλλους νεοδημοκράτες......το πρόβλημα ξεκινάει από τους μπινέδες που ζουν ανάμεσα μας...
δείγμα εδώ μέσα βλέπεις...τι σκατίλα παίζει στον εγκέφαλο...ευτυχώς οι πιο πολύ είναι μπαρμπάδες και τελειώνει η φάση τους....
εγώ θέλω να τους δω να φεύγουν με εκλογές και να δικάζονται όπως πρέπει σε μια δημοκρατία....δε θέλω νεπαλ θέλω να τους δω με βραχιολάκια.
Το 2ο ειναι πιθανοτερο. Τα νομικα τερτιπια δεν τα κατεχω να σου πω για το τυπικο. Αλλα αυτη η ιστορια ειναι χαρακτηριστικη της ρατσας μας.και αφου ειναι τοσο απλο και ευκολο ρε μαν γιατι δεν τους αφηνουνε? αρα ειναι η ενοχοι η βλακες
καμμια περιπτωση απο της δυο δεν μας συμφερει
Καλη η μαλακια σου.Θα βρεθούν μπουκαλάκια ξυλόλιο με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μητσοτάκη και έτσι θα ξεσκεπαστεί όλη η συνομωσία.