Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 396K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (8 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.546
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.551
Πόντοι
12.756
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.322
Πόντοι
5.506
αυτοι ειναι ο μπαροκ....πληρωνονται επισημα με δικα μας λεφτα απο την κυβερνηση του κουλη
G1xoUejWwAArnF-.jpeg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.356
Δεν χρειαζομαι φακελακια ναυαγιο της ζωης για να ζησω αξιοπρεπως....δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα τον αποτυχημενο που ολη μερα τη βγαζεις εδω μεσα να παρακαλας πουτανες να σου δωσουν λιγη σημασια.:2funny:
Εδώ στην Έλενα το έπαιζε δύσκολος,τον παρακαλαγε αλλά αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθει

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.494
Πόντοι
10.446
Εχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει :coffee:
Θετικοτητα - Θετικοτητα - Θετικοτητα :coffee:

Πηγα να γαμωσταυρισω εναν σερβιτορο προχθες και μου λεει - Οχι , δεν ειναι σωστο αυτο που πας να κανεις , εξηγησε ευγενικά το προβλημα σου και να δεις θα λυθει ..
Αρχιδια λυθηκε , αλλα τουλαχιστον μετά επαιξα λιγο με τα βυζια της και το ξεχασα οτι ειχα νευριασει με τον σερβιτορο .. οποτς ίσως και να δουλευει αυτο που λεει .. Θα σου πω παντως :coffee:
Αρχιδια δουλευει αυτη η μεθοδος.. Αλλα καλο βολι σου ευχομαι... :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.947
Πόντοι
19.795
Η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 μερη. Στο πριν και να πιασει απο σταθμαρχη και να φτασει μεχρι Σπριντζη και στο μετα και να πιασει απο εισαγγελεα, πυροσβεστικη, ιατροδικαστες ανακριτες και να φτασει μεχρι εκει που πρεπει να φτασει.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.494
Πόντοι
10.446
Κάνε το σταυρό σου μην αποκαλυφθεί καμία εκρηκτική ουσία η αν όντως είναι το άτομο αυτό μέσα και δεν είναι κάποιος άλλος.
Αυτό που έγινε τον Φλεβάρη δεν ήταν τίποτα τώρα θα κάουν όλα.
Οπότε άσε τα splatter και δες καμία βιογραφική πως φεύγουν με ελικόπτερο οι διεφθαρμένοι πρωθυπουργόι
Ρε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.322
Πόντοι
5.506
Ρε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??
και αφου ειναι τοσο απλο και ευκολο ρε μαν γιατι δεν τους αφηνουνε? αρα ειναι η ενοχοι η βλακες
καμμια περιπτωση απο της δυο δεν μας συμφερει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.211
Πόντοι
6.256
Η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 μερη. Στο πριν και να πιασει απο σταθμαρχη και να φτασει μεχρι Σπριντζη και στο μετα και να πιασει απο εισαγγελεα, πυροσβεστικη, ιατροδικαστες ανακριτες και να φτασει μεχρι εκει που πρεπει να φτασει.
για την ώρα έχει πιάσει στασίδι ο πορτοσάλτε στο τσαντίρι του σκαι και η δικτατορία της πλειοψηφίας του 20% στη βουλή και η δικαιοσύνη από πίσω,

αλίμονο στους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους και το μόνο που περιμένουν από τη ζωή είναι να τα δικαιώσουν.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.322
Πόντοι
5.506
για την ώρα έχει πιάσει στασίδι ο πορτοσάλτε στο τσαντίρι του σκαι και η δικτατορία της πλειοψηφίας του 20% στη βουλή και η δικαιοσύνη από πίσω,

αλίμονο στους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους και το μόνο που περιμένουν από τη ζωή είναι να τα δικαιώσουν.
552325940_848631000821488_1698314337963732878_n.jpg

ΖΤΩ ΤΟ ΝΕΠΑΛ!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.356
Και αν υπήρχε εκρηκτική ύλη πιστεύεις θα το έλεγαν στη δημοσιότητα?
Ότι τα παιδιά δεν κάηκαν από τη σύγκρουση αλλά από το παράνομο και αδήλωτο φορτίο της αμαξοστοιχίας

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.877
Πόντοι
6.495
Θα βρεθούν μπουκαλάκια ξυλόλιο με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μητσοτάκη και έτσι θα ξεσκεπαστεί όλη η συνομωσία.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.211
Πόντοι
6.256
Δε θέλει νεπαλ...θέλει παιδεία και κοινωνική μόρφωση τρουμπ

Να φύγουν αυτοί να ψηφίσουν οι οπεκεπέδες άλλους νεοδημοκράτες......το πρόβλημα ξεκινάει από τους μπινέδες που ζουν ανάμεσα μας...

δείγμα εδώ μέσα βλέπεις...τι σκατίλα παίζει στον εγκέφαλο...ευτυχώς οι πιο πολύ είναι μπαρμπάδες και τελειώνει η φάση τους....

εγώ θέλω να τους δω να φεύγουν με εκλογές και να δικάζονται όπως πρέπει σε μια δημοκρατία....δε θέλω νεπαλ θέλω να τους δω με βραχιολάκια.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.322
Πόντοι
5.506
ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ αποτυπωμα του κουλη θα βρουν σιγουρα στον κωλο σου,,,και της μαρεβας θα βρουν

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.322
Πόντοι
5.506
Δε θέλει νεπαλ...θέλει παιδεία και κοινωνική μόρφωση τρουμπ

Να φύγουν αυτοί να ψηφίσουν οι οπεκεπέδες άλλους νεοδημοκράτες......το πρόβλημα ξεκινάει από τους μπινέδες που ζουν ανάμεσα μας...

δείγμα εδώ μέσα βλέπεις...τι σκατίλα παίζει στον εγκέφαλο...ευτυχώς οι πιο πολύ είναι μπαρμπάδες και τελειώνει η φάση τους....

εγώ θέλω να τους δω να φεύγουν με εκλογές και να δικάζονται όπως πρέπει σε μια δημοκρατία....δε θέλω νεπαλ θέλω να τους δω με βραχιολάκια.
100 δικιο εχεις μαν...αλλα εοναι τοσο βρωμικα πια που πρεπει να περασει νεπαλ πρωτα. η παιδεια θα ερθει μετα

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.494
Πόντοι
10.446
και αφου ειναι τοσο απλο και ευκολο ρε μαν γιατι δεν τους αφηνουνε? αρα ειναι η ενοχοι η βλακες
καμμια περιπτωση απο της δυο δεν μας συμφερει
Το 2ο ειναι πιθανοτερο. Τα νομικα τερτιπια δεν τα κατεχω να σου πω για το τυπικο. Αλλα αυτη η ιστορια ειναι χαρακτηριστικη της ρατσας μας.
Οποια μαλακισμενη υποθεση εργασιας και να κανει καποιος, απο τη στιγμη που δεν μπορει να αποδειχθει με αδιασειστα στοιχεια "μεσα" πεφτει. Αυτο ειναι κ το μεγαλο πλεονεκτημα των συνωμοσιολογων σημερα, οχι μονο εδω, παντου. Γι αυτο λεω να ειμαστε προσεκτικοι, χωρις υστεριες. Αυτη τη δικαιοσυνη εχουμε, γιατι απο εμας προερχονται οι δικαστες, και αυτους πρεπει να εμπιστευτουμε. Τα λαικα δικαστηρια θυμιζουν αλλες εποχες, καλο ειναι να μην καταληξουμε εκει.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Εγώ ο νέρντουλας πάλι κάτι δεν καταλαβαίνω: πώς γίνεται η αναρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας να έδωσε παραγγελία για εκταφή στο ΑΤ Λάρισας στα πλαίσια προκαταρκτικής. Για ποιό αδίκημα;;;;;;
Ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή οι συντάκτες των άρθρων.
Ή υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση, οπότε μάλλον τζάμπα τόσο "μελάνι".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom