Φαίνεσαι ότι είσαι έμπειρος στη μαλακία.Καλη η μαλακια σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20K
- Εμφανίσεις 396K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (11 μέλη και 16 επισκέπτες)
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.210
- Πόντοι
- 6.256
Δεν θα έρθει αν δεν αλλάξει ο πολύς ο κόσμος....θα φύγουν αυτοί και θα έρθουν οι επόμενοι λεχρίτες που θα τάξουν επιδοτήσεις.100 δικιο εχεις μαν...αλλα εοναι τοσο βρωμικα πια που πρεπει να περασει νεπαλ πρωτα. η παιδεια θα ερθει μετα
Αν καθαρίσει η κοινωνία από τους χλέμπουρες τα μητσοτακέικα δεν θα έχουν κοινό....όπως είδες....41% και στην κρήτη είχαν αγοράσει τις ψήφους....αλλά από ποιους? άμοιροι ευθυνών οι τσομπάνιδες?
Μην παρεξηγηθώ...οι εν λόγω πρέπει να φύγουν χθες...έχουν καταλύσει τα πάντα....μιλάμε για διαφθορά χειρότερη από χούντα...και απροκάλυπτα...σε φάση σας κατουράμε γιατί μπορούμε όποιος διαφωνεί "ξύδι"
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.322
- Πόντοι
- 5.506
τυπε εισαι στην αλλη πλευρα νομιζω αλλα γιατι οτι εχουν κανει μεχριτωρα στα ματια της μεγαλης πλειοψηφειας του κοσμου δειχνουν ενοχη,αποφυγη ,συγκαληψη?Το 2ο ειναι πιθανοτερο. Τα νομικα τερτιπια δεν τα κατεχω να σου πω για το τυπικο. Αλλα αυτη η ιστορια ειναι χαρακτηριστικη της ρατσας μας.
Οποια μαλακισμενη υποθεση εργασιας και να κανει καποιος, απο τη στιγμη που δεν μπορει να αποδειχθει με αδιασειστα στοιχεια "μεσα" πεφτει. Αυτο ειναι κ το μεγαλο πλεονεκτημα των συνωμοσιολογων σημερα, οχι μονο εδω, παντου. Γι αυτο λεω να ειμαστε προσεκτικοι, χωρις υστεριες. Αυτη τη δικαιοσυνη εχουμε, γιατι απο εμας προερχονται οι δικαστες, και αυτους πρεπει να εμπιστευτουμε. Τα λαικα δικαστηρια θυμιζουν αλλες εποχες, καλο ειναι να μην καταληξουμε εκει.
Έχω την εντύπωση ότι βρήκαν μία ''τρίπλα'' ότι κάνουν ''προκαταρκτική εξέταση'' για το θέμα του αν ετάφη ο σωστός νεκρός, και άρα πάει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, και στα πλαίσια της προκαταρκτικής διετάχθη η εκταφή κλπ κλπ κλπΕγώ ο νέρντουλας πάλι κάτι δεν καταλαβαίνω: πώς γίνεται η αναρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας να έδωσε παραγγελία για εκταφή στο ΑΤ Λάρισας στα πλαίσια προκαταρκτικής. Για ποιό αδίκημα;;;;;;
Ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή οι συντάκτες των άρθρων.
Ή υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση, οπότε μάλλον τζάμπα τόσο "μελάνι".
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.322
- Πόντοι
- 5.506
μουλε θα περασεις ασχημα εδω μεσα....για το καλο σου το λεωΦαίνεσαι ότι είσαι έμπειρος στη μαλακία.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.493
- Πόντοι
- 10.446
Ρε φιλε σοβαρα τωρα το πιστευεις αυτο? Δεν θα ειχε μεινει κολυμπηθροξυλο αν ειχε εκρηκτικα στο τρενο. Τι σκατα φορτιο ειχε το επιβατηγο κανεις δεν μπορει να ξερει 1000 %, αλλα οχι και αρχηγος εγκληματικης οργανωσης που μετεφερε σκοτεινα φορτια ο κουλης...Και αν υπήρχε εκρηκτική ύλη πιστεύεις θα το έλεγαν στη δημοσιότητα?
Ότι τα παιδιά δεν κάηκαν από τη σύγκρουση αλλά από το παράνομο και αδήλωτο φορτίο της αμαξοστοιχίας
μουλε θα περασεις ασχημα εδω μεσα....για το καλο σου το λεω
Σιγά ρε μάγκα του πληκτρολογίου που θα μου δώσεις και συμβουλές για το ποιο είναι το καλό μου...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.322
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει εγω για καλο το εκανα μπασταρδιΣιγά ρε μάγκα του πληκτρολογίου που θα μου δώσεις και συμβουλές για το ποιο είναι το καλό μου...
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.930
- Πόντοι
- 3.936
Η οποία δικογραφία 60κ σελίδες έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ ούτε μιας βδομάδαςΤοξικολογικες, εαν γινει δεκτο το αιτημα, θα ζητησουν οι ''συγγενείς'' να (ξανα)ανοίξει η δικογραφία και να παρει παραταση η δικη. Ασε, τα εχουμε μαθει πλεον τα λαμογια
Π
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.666
- Πόντοι
- 10.656
Ρε σεις τι περιμενετε να βρουν, σοβαρα τωρα. Οι ανθρωποι απανθρακωθηκαν και δεν αναγνωριζονται. Μονο μεσω dna εγινε αναγνωριση. Και οι τοξικολογικες τι περιμενετε οτι θα δειξουν? Τοσο μαλακες τους εχετε να εκαναν "συνωμοσια" και να εθαψαν τα στοιχεια για να τα βρει οποιος θελει??
αφου ειναι πεντακαθαροι οι πουτανας γιοι ΓΙΑΤΙ φοβουνται να κανουν τις εκταφες ρε μουνοπανα, θα μας απαντησετε; Τοσες μερες που ξυνουμε τα αρχιδια μας, τοσους μηνες που τους παρακαλαει ο Παυλος Ασλανιδης (εκτος απο το Ρουτσι), γιατι λενε οχι; Αμα δεν εχουν χεσμενη την φωλια τους γιατι αρνουνται τοσο πεισματικα τις τοξικολογικες; Γιατι δεν τα τριβουν στα μουτρα της Ζωιτσας και οποιου αλλου θελει να τους ριξει;Θα βρεθούν μπουκαλάκια ξυλόλιο με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μητσοτάκη και έτσι θα ξεσκεπαστεί όλη η συνομωσία.
τοσες γαμημενες μερες σε αυτο το νημα παιζουμε την κολοκυθια. γιατι να γινει εκταφη; γιατι να μην γινει; και γιατι να γινει; και γιατι να μην γινει;
Οι γονεις των νεκρων ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ την κυβερνηση οτι αποκρυπτει στοιχεια. Το μπαλακι περναει στην κυβερνηση να αποδειξει οτι ειναι καθαρη. ή να το θεσω ορθοτερα, για να τιμησω το τεκμηριο της αθωοτητας, οι γονεις πρεπει να αποδειξουν οτι η κυβερνηση εχει κανει συγκαλυψη, αλλα η διαδικασια κωλυεται χωρις σοβαρη δικαιολογια απο την κυβερνηση ή/και την δικαιοσυνη.
Μονο ενα τελειωμενο κομματοσκυλο θα υποστηριζε τοσο παθιασμενα αυτην την πουτανα την κυβερνηση, μονο ενα τελειωμενο κομματοσκυλο θα πασχιζε να υπερασπιστει αυτην την μαφια απεναντι σε γονεις που εχασαν τα παιδια τους και απλα θελουν να μαθουν την αληθεια και να την πληρωσουν ολοι οι μπασταρδοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο που ηταν υπευθυνοι.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.440
- Πόντοι
- 456
Ναι, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. Αλλά κάποια στιγμή αυτό θα σημαίνει ότι μετά τη προκαταρκτική ή θα βγει διάταξη που θα αρχειοθετεί ή θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη. Και αν ασκηθεί δίωξη, πώς θα συσχετισθεί με την κύρια δικογραφία των Τεμπών, η οποία βρίσκεται σε στάδιο μετά την ανάκριση ή μπορεί να έχει πάει και ακροατήριο τότε;Έχω την εντύπωση ότι βρήκαν μία ''τρίπλα'' ότι κάνουν ''προκαταρκτική εξέταση'' για το θέμα του αν ετάφη ο σωστός νεκρός, και άρα πάει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, και στα πλαίσια της προκαταρκτικής διετάχθη η εκταφή κλπ κλπ κλπ
Γιατί αν δεν μπορεί να συσχετισθεί, πώς θα αξιοοποιηθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας στην κύρια υπόθεση των Τεμπών;
Κάτι δεν μου κολλάει δικονομικά.
Θα μου πεις, προκειμένου να ηρεμήσει η κοινή γνώμη, κάνουμε μια ντρίπλα και "έχει ο Θεός, θα το πάρει ο επόμενος " κτλ.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.322
- Πόντοι
- 5.506
Πώς έγινε αποδεκτό το αίτημα της εκταφής των νεκρών αφού δεν είχε κατατεθεί ποτέ τέτοιο αίτημα;Ρε φιλε σοβαρα τωρα το πιστευεις αυτο? Δεν θα ειχε μεινει κολυμπηθροξυλο αν ειχε εκρηκτικα στο τρενο. Τι σκατα φορτιο ειχε το επιβατηγο κανεις δεν μπορει να ξερει 1000 %, αλλα οχι και αρχηγος εγκληματικης οργανωσης που μετεφερε σκοτεινα φορτια ο κουλης...
ο μουλος μας εχει γαμησει στης αντιφασεις....τι? οχι?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.930
- Πόντοι
- 3.936
BothΕιναι τόσο ηλιθιοι η είναι και αυτοί εμισθα τρολ σαν αυτά στο τουιτερ;
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.210
- Πόντοι
- 6.256
τα λαμόγια που λέει είναι οι μανάδες και οι πατεράδες που όπως φαίνεται στην λογική μερικών χρησιμοποιούν τον θάνατο των παιδιών τους για να πέσει ο μητσοτάκης και να έρθει η αριστεράΗ οποία δικογραφία 60κ σελίδες έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ ούτε μιας βδομάδας
δεν χωράει απάντηση μόνο ζουρλομανδύας

Έτσι όπως το σκέφτομαι, λέει: κάντε μία προκαταρκτική λ..χ. για 259 (ότι κάποιοι δεν έκαναν κάτι καλά εκ προθέσεως για να βλάψουν κλπ κλπ κλπ- μπούρδες κατά βάση). Και μετά θ βγει μία διάταξη που θα πει: όλα καλά- δεν έχουμε να ψάξουμε κάτι παραπάνω- αρχείο.Ναι, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. Αλλά κάποια στιγμή αυτό θα σημαίνει ότι μετά τη προκαταρκτική ή θα βγει διάταξη που θα αρχειοθετεί ή θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη. Και αν ασκηθεί δίωξη, πώς θα συσχετισθεί με την κύρια δικογραφία των Τεμπών, η οποία βρίσκεται σε στάδιο μετά την ανάκριση ή μπορεί να έχει πάει και ακροατήριο τότε;
Γιατί αν δεν μπορεί να συσχετισθεί, πώς θα αξιοοποιηθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας στην κύρια υπόθεση των Τεμπών;
Κάτι δεν μου κολλάει δικονομικά.
Θα μου πεις, προκειμένου να ηρεμήσει η κοινή γνώμη, κάνουμε μια ντρίπλα και "έχει ο Θεός, θα το πάρει ο επόμενος " κτλ.
Είναι εντελώς τρίπλα. Και φυσικά δε συνιστά επανεκκίνηση της κύριας ανάκρισης.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.930
- Πόντοι
- 3.936
Άσε που η κυβέρνηση δεν επεμβαίνει στην δικαιοσύνη προφανώςΠώς έγινε αποδεκτό το αίτημα της εκταφής των νεκρών αφού δεν είχε κατατεθεί ποτέ τέτοιο αίτημα;
ο μουλος μας εχει γαμησει στης αντιφασεις....τι? οχι?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.354
Με την έκρηξη συνολικά 6 βαγόνια και από τα 2 τρενα καταστράφηκαν πόσο άλλη καταστροφή έπρεπε να γίνει,εκείνη η πυροσφαιρα είχε ύψος 10-20 μέτρων ίσως και παραπάνω ήταν καθαρή έκρηξη και όχι στην αρχή των βαγόνιων αν δεις το βίντεο αλλά μετά στα 2αΡε φιλε σοβαρα τωρα το πιστευεις αυτο? Δεν θα ειχε μεινει κολυμπηθροξυλο αν ειχε εκρηκτικα στο τρενο. Τι σκατα φορτιο ειχε το επιβατηγο κανεις δεν μπορει να ξερει 1000 %, αλλα οχι και αρχηγος εγκληματικης οργανωσης που μετεφερε σκοτεινα φορτια ο κουλης...
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.493
- Πόντοι
- 10.446
Γιατι χτυπαει στο συναισθημα κατευθειαν ολους τους ελληνες ρε συ..... Κανεις δεν μενει ασυγκινητος σε κατι τετοιο, και στην αρχη μενεις μαλακας, δεν ειναι δυνατον... Μετα θες να τα κανεις ολα πουτανα - οταν πρωτοακουσα τον σταθμαρχη να μιλαει, ετσι κ ειχα χασει εγω παιδι, του εδινα 24 ωρες ζωη.... Με τα σε πιανει αγανακτηση, απελπισια, οργη, πικρα, ολα μαζι, αλλα αυτο πρεπει να κρατησει λιγο γιατι το χανεις το μυαλο σου, κολλαει εκει κ δεν πας παρακατω.τυπε εισαι στην αλλη πλευρα νομιζω αλλα γιατι οτι εχουν κανει μεχριτωρα στα ματια της μεγαλης πλειοψηφειας του κοσμου δειχνουν ενοχη,αποφυγη ,συγκαληψη?
Κανεις δεν θελει να παραδεχθει την πραγματικοτητα που εχει συμβει κ ξεγελαει το μυαλο του με θεωριες γιατι δεν μπορει να κατανοησει πως ειναι δυνατον να συνεβη κατι τετοιο.....
Τα παιδακια τοτε στα Τεμπη με το λεωφορειο τα θυμασαι? Σχεδον αποκεφαλιστηκαν 23 ατομα.... Και μετα απο χρονια 2 επιζωντες αυτοκτονησαν... Μετα απο αυτο ξεκινησαν να φτιαξουν τη σηραγγα.....και δεν ελεγαν τοτε για υπουργους, πρωθυπουργους και αλλα... Ομως ο οδηγος της νταλικας οδηγουσε ωρες, ελλιπη μετρα αφαλειας στο φορτιο, η ιδιοκτητρια της εταιρειας μπηκε κι αυτη μεσα νομιζω...... Βλεπεις το πατερν? Σου θυμιζει κατι?
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.210
- Πόντοι
- 6.256
Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετοςΓιατί αν δεν μπορεί να συσχετισθεί, πώς θα αξιοοποιηθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας στην κύρια υπόθεση των Τεμπών;
αν οι τοξικολογικές προβλέπονταν να γίνουν αμέσως μετά το ατύχημα πριν την ταφή...και δεν έγιναν παράτυπα
πως είναι δυνατόν τα αποτελέσματα (τώρα) να μην σχετίζονται με την υπόθεση?
Δηλαδή εμ δεν έγιναν παρ΄τυπα τώρα δεν πρέπει να γίνουν ποτέ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 339
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις