Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (7 μέλη και 4 επισκέπτες)

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.063
Πόντοι
1.406
ηταν μια δυσκολη περιοδο τοτε του σαιτ , πολυ τοξικοτητα και επιθετικότητα :coffee:
Τα εχουμε ξεπερασει ομως αυτα θελω να πιστευω , και οτι εχουμε αλλαξει σελιδα και εχουμε παει μπροστα ,
και μπορουμε να γραψουμε τις αποψεις μας ομορφα και ευγενικα και να εχουμε εναν υγιή διαλογο , μεσα στα πλαίσια του πολιτισμου :coffee:
Μοιράζεις απλόχερα αγάπη και Ειρήνη. Ποτε θα αρχίσεις τα γαμωσταυριδια να χω το νου μου? :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
αμα γινει ο Χελ υπουργος υγειας μαν βλεπω να επαναφέρει καποιες οχι και τόσο καλες μεθόδους ίασης :confused::confused:

Ηλεκτρικες καρεκλες , ακρωτηριασμους , LSD , κτλ :coffee::coffee:
Τυπε αμα γινω υπουργος υγειας θα ανοιξω απογευματινα χειρουργεια πρωκτοραφης για να πηγαινει ο Barock μετα το ραντεβου με τη μασατζου και να μην μενει με το κωλαντερο στο χερι.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
μιλάμε για αρρωστάκι , καλούσε να φιλοξενήσει τη στραπονατζού αλλά όχι μόνη της , μαζί με τον γαμιά της
Και στραπόν στο σουφρίδι κ κανονική πούτσα λιγουρευότανε:2funny:
:2funny:
Ειναι πολυ αρσενικος ο Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα,Barock,Κλαουντια...σου εχω δειξει τοτε που ηταν καμεραμαν σε τσοντες;

1758914482589.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.565
Πόντοι
12.756
Μοιράζεις απλόχερα αγάπη και Ειρήνη. Ποτε θα αρχίσεις τα γαμωσταυριδια να χω το νου μου? :coffee:

Εχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει :coffee:
Θετικοτητα - Θετικοτητα - Θετικοτητα :coffee:

Πηγα να γαμωσταυρισω εναν σερβιτορο προχθες και μου λεει - Οχι , δεν ειναι σωστο αυτο που πας να κανεις , εξηγησε ευγενικά το προβλημα σου και να δεις θα λυθει ..
Αρχιδια λυθηκε , αλλα τουλαχιστον μετά επαιξα λιγο με τα βυζια της και το ξεχασα οτι ειχα νευριασει με τον σερβιτορο .. οποτς ίσως και να δουλευει αυτο που λεει .. Θα σου πω παντως :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
Εχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει :coffee:

Πηγα να γαμωσταυρισω εναν σερβιτορο προχθες και μου λεει - Οχι , δεν ειναι σωστο αυτο που πας να κανεις , εξηγησε ευγενικά το προβλημα σου και να δεις θα λυθει ..
Αρχιδια λυθηκε , αλλα τουλαχιστον μετά επαιξα λιγο με τα βυζια της και το ξεχασα οτι ειχα νευριασει με τον σερβιτορο .. οποτς ίσως και να δουλευει αυτο που λεει .. Θα σου πω παντως :coffee:
200.gif

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.944
Πόντοι
6.495
Ισχυει αυτο που λεει;
Το άρθρο 251 Κώδικα Ποινικής μπορείς να το βρεις με ένα απλό σερφάρισμα.

Ξέρεις κάτι άλλο; είναι συνήγορος κατηγορουμένου και βγαίνει στα κανάλια υποστηρίζοντας όσους υποστηρίζουν την κατηγορία εναντίον του πελάτη του. Έξυπνος είσαι, κάτι πρέπει να σου λέει αυτό.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.063
Πόντοι
1.406

Αυτή θα σε στείλει στο Βαλτέτσι μια ώρα αρχύτερα :coffee:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.394
Πόντοι
5.506

528076571_122240226740077515_5373328921698052524_n.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.565
Πόντοι
12.756
θα ανεβαζα ινστα , αλλα ειστε μπαχαλακηδες και μουνηδες ολοι και θα πατε να γραψετε απο κατω και να με καρφωσετε , γιατι μέσα σας κατοικει ο ΣΑΤΑΝΑΣ :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή θα σε στείλει στο Βαλτέτσι μια ώρα αρχύτερα :coffee:
πολυ πιθανο :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
θα ανεβαζα ινστα , αλλα ειστε μπαχαλακηδες και μουνηδες ολοι και θα πατε να γραψετε απο κατω και να με καρφωσετε , γιατι μέσα σας κατοικει ο ΣΑΤΑΝΑΣ :coffee:
Εγώ μπάχαλακιας;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.011
Πόντοι
21.395
Το άρθρο 251 Κώδικα Ποινικής μπορείς να το βρεις με ένα απλό σερφάρισμα.

Ξέρεις κάτι άλλο; είναι συνήγορος κατηγορουμένου και βγαίνει στα κανάλια υποστηρίζοντας όσους υποστηρίζουν την κατηγορία εναντίον του πελάτη του. Έξυπνος είσαι, κάτι πρέπει να σου λέει αυτό.
Το αρθρο 251 το εχω δει. Και ειδα οτι ΣΧΕΔΟΝ τιποτα απο τα βασικα που λεει, δεν εχουν γινει σωστα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.309
Πόντοι
6.256
Το αρθρο 251 το εχω δει. Και ειδα οτι ΣΧΕΔΟΝ τιποτα απο τα βασικα που λεει, δεν εχουν γινει σωστα.
ρώτα τον να μας πει και ποιανού δικηγόρος είναι για εμένα δε μου μιλάει επειδή δε μιλάω σεβαστικά :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.565
Πόντοι
12.756
Απο αρθρα το 99 εγω το ξέρω απ εξω , αμα το εδινα εξετασεις πανελλαδικές θα περνουσα πρώτος των πρώτων :rockon::rockon::rockon:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.944
Πόντοι
6.495
Διάβασε και το άλλο μισό του μηνύματός μου αν θέλεις.
Και επίσης: δεν γνωρίζεις τη δικογραφία, ούτε εδώ μέσα έχουμε γνώση κανένας μας, καφενειακό χαβαλέ κάνουμε στην ουσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom