Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.565
- Πόντοι
- 12.756
δεν σε κολακευουν τετοιες απαντησειςκαι μελιτζανες σε ειδικες περιπτωσεις

δεν σε κολακευουν τετοιες απαντησειςκαι μελιτζανες σε ειδικες περιπτωσεις
Μοιράζεις απλόχερα αγάπη και Ειρήνη. Ποτε θα αρχίσεις τα γαμωσταυριδια να χω το νου μου?ηταν μια δυσκολη περιοδο τοτε του σαιτ , πολυ τοξικοτητα και επιθετικότητα
Τα εχουμε ξεπερασει ομως αυτα θελω να πιστευω , και οτι εχουμε αλλαξει σελιδα και εχουμε παει μπροστα ,
και μπορουμε να γραψουμε τις αποψεις μας ομορφα και ευγενικα και να εχουμε εναν υγιή διαλογο , μεσα στα πλαίσια του πολιτισμου![]()
Τυπε αμα γινω υπουργος υγειας θα ανοιξω απογευματινα χειρουργεια πρωκτοραφης για να πηγαινει ο Barock μετα το ραντεβου με τη μασατζου και να μην μενει με το κωλαντερο στο χερι.....αμα γινει ο Χελ υπουργος υγειας μαν βλεπω να επαναφέρει καποιες οχι και τόσο καλες μεθόδους ίασης
Ηλεκτρικες καρεκλες , ακρωτηριασμους , LSD , κτλ![]()
το σκεφτηκα πριν το πω αλλα προτιμω να πω την αληθεια παρα να χαιδευω αυτια....εσυ μας το διδαξες αυτοδεν σε κολακευουν τετοιες απαντησεις![]()
Ειναι πολυ αρσενικος ο Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα,Barock,Κλαουντια...σου εχω δειξει τοτε που ηταν καμεραμαν σε τσοντες;μιλάμε για αρρωστάκι , καλούσε να φιλοξενήσει τη στραπονατζού αλλά όχι μόνη της , μαζί με τον γαμιά της
Και στραπόν στο σουφρίδι κ κανονική πούτσα λιγουρευότανε
![]()
Μοιράζεις απλόχερα αγάπη και Ειρήνη. Ποτε θα αρχίσεις τα γαμωσταυριδια να χω το νου μου?![]()
ειναι υπουλος ο μουνιςΜοιράζεις απλόχερα αγάπη και Ειρήνη. Ποτε θα αρχίσεις τα γαμωσταυριδια να χω το νου μου?![]()
Εχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει
Θετικοτητα - Θετικοτητα - Θετικοτητα
Πηγα να γαμωσταυρισω εναν σερβιτορο προχθες και μου λεει - Οχι , δεν ειναι σωστο αυτο που πας να κανεις , εξηγησε ευγενικά το προβλημα σου και να δεις θα λυθει ..
Αρχιδια λυθηκε , αλλα τουλαχιστον μετά επαιξα λιγο με τα βυζια της και το ξεχασα οτι ειχα νευριασει με τον σερβιτορο .. οποτς ίσως και να δουλευει αυτο που λεει .. Θα σου πω παντως![]()
Το άρθρο 251 Κώδικα Ποινικής μπορείς να το βρεις με ένα απλό σερφάρισμα.Ισχυει αυτο που λεει;
με το μισος και την διχόνοια δεν εχει βρεθει ποτε λυση , μονο προβληματα εχουν φερειειναι υπουλος ο μουνις
Αυτή θα σε στείλει στο Βαλτέτσι μια ώρα αρχύτεραΕχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει
Πηγα να γαμωσταυρισω εναν σερβιτορο προχθες και μου λεει - Οχι , δεν ειναι σωστο αυτο που πας να κανεις , εξηγησε ευγενικά το προβλημα σου και να δεις θα λυθει ..
Αρχιδια λυθηκε , αλλα τουλαχιστον μετά επαιξα λιγο με τα βυζια της και το ξεχασα οτι ειχα νευριασει με τον σερβιτορο .. οποτς ίσως και να δουλευει αυτο που λεει .. Θα σου πω παντως![]()
Εχω γνωρισει μια μουναρο ψυχολόγο τωρα , που ειμαι πολυ κοντα στο να τον βρέξω και εφαρμοζω αυτα που μου λεει
θα ανεβαζα ινστα , αλλα ειστε μπαχαλακηδες και μουνηδες ολοι και θα πατε να γραψετε απο κατω και να με καρφωσετε , γιατι μέσα σας κατοικει ο ΣΑΤΑΝΑΣ
πολυ πιθανοΑυτή θα σε στείλει στο Βαλτέτσι μια ώρα αρχύτερα![]()
Εγώ μπάχαλακιας;θα ανεβαζα ινστα , αλλα ειστε μπαχαλακηδες και μουνηδες ολοι και θα πατε να γραψετε απο κατω και να με καρφωσετε , γιατι μέσα σας κατοικει ο ΣΑΤΑΝΑΣ![]()
Το αρθρο 251 το εχω δει. Και ειδα οτι ΣΧΕΔΟΝ τιποτα απο τα βασικα που λεει, δεν εχουν γινει σωστα.Το άρθρο 251 Κώδικα Ποινικής μπορείς να το βρεις με ένα απλό σερφάρισμα.
Ξέρεις κάτι άλλο; είναι συνήγορος κατηγορουμένου και βγαίνει στα κανάλια υποστηρίζοντας όσους υποστηρίζουν την κατηγορία εναντίον του πελάτη του. Έξυπνος είσαι, κάτι πρέπει να σου λέει αυτό.
τρόπος του λέγειν κολλητε μου , μην τα παιρνεις ολα προσωπικαΕγώ μπάχαλακιας;
ρώτα τον να μας πει και ποιανού δικηγόρος είναι για εμένα δε μου μιλάει επειδή δε μιλάω σεβαστικάΤο αρθρο 251 το εχω δει. Και ειδα οτι ΣΧΕΔΟΝ τιποτα απο τα βασικα που λεει, δεν εχουν γινει σωστα.
νου σου...οταν κανεις λογκ αουτ βριζει τον μπαροκ...τρόπος του λέγειν κολλητε μου , μην τα παιρνεις ολα προσωπικα![]()
Απο αρθρα το 99 εγω το ξέρω απ εξω , αμα το εδινα εξετασεις πανελλαδικές θα περνουσα πρώτος των πρώτωνΤο αρθρο 251 το εχω δει. Και ειδα οτι ΣΧΕΔΟΝ τιποτα απο τα βασικα που λεει, δεν εχουν γινει σωστα.
Διάβασε και το άλλο μισό του μηνύματός μου αν θέλεις.Το αρθρο 251 το εχω δει. Και ειδα οτι ΣΧΕΔΟΝ τιποτα απο τα βασικα που λεει, δεν εχουν γινει σωστα.